Chad. Reporterul Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Sugestie: Buna ziua, BuGGed! Am venit cu o idee revolutionara pentru factiunea News Reporters, nedepinzand de server. Ideea sta astfel: Schimbarea radicala a sistemului de interviuri.. De ce sa dam interviu si intotdeauna sa fie acelasi? Credeti ca a fost o schimbare mare ca a trecut de la un model orientativ inainte la 3 modele obligatorii acum? Eu nu. De ce? Pentru ca sunt aceleasi intrebari si jucatorii se plictisesc sa vada acelasi lucru ora de ora. Deci, sa vedem. Va voi prezenta intr-un SPOILER cum ar trebui sa arate un topic numit "News Reporters - Model de interviu".Spoiler Inainte de a incepe live-ul, sunteti obligati sa-i spuneti celui pe care-l intervievati urmatoarea regula!- Regula: Inainte de a incepe live-ul iti voi spune cateva regului:Poti face maxim 3 greseli, acestea consta in: ''Pui emoticoane pe live, scrii cu caps lock, faci misto / iti bati joc / iei la misto live-ul, injuri, vorbesti vulgar, sau alte lucruri care pot supara playerii sau care incalca regulamentul serverului.La prima greseala, indiferent ca e intentionata sau neintentionata vei fi avertizat, 1/3 urmand ca la a-2a abatere (2/3) la care vei fi avertizat, urmand a 3-a abatere (3/3) la care se va primi[/endlive] si se va inchide live-ul.Model live!- La fel ca la anunturile gratuite / Role-Play, scrieti virgula in mod corespunzator si anume, "Cuvant, cuvant", nu "cuvant,cuvant" sau"cuvant , cuvant".Modelul este urmatorul, defapt nu este un model, este ceva obligatoriu. Modelul reprezinta ceva de inceput, orientativ....-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Buna dimineata / ziua / seara BuGGed! Eu sunt reporterul (Exemplu) Chad. si alaturi de mine il am pe (Exemplu) Cronos. Salut, Cronos!-Interviul nostru este structurat in 3 parti, dupa cum bine stiti. Asta ca vom incepe cu cate intrebari despre viata ta. Esti de acord?- Pentru inceput, cum te numesti? Cati ani ai? Dar in ce localitate traiesti?- Frumoasa varsta. Ne poti preciza cateva activitati care iti place sa le practici in timpul liber? Ne poti argumenta de ce le practici?- Prietenii iti tolereaza activitatile tale? Dar comportamentul?- Te-ai gandit ce vei face cu viitorul tau? Inspre ce te vei indrepta?------Ok, aici s-au terminat intrebarile despre viata ta. Continuam cu cateva intrebari din joc.- Cum si cand ai descoperit comunitatea BuGGeD? - Ce reactie ai avut cand ai intrat prima oara la noi pe server?- Ce crezi ca ar trebui schimbat la comunitatea noastra?- Ce level detii in acest moment? Dar despre averea ta, ne-o poti estima?- Din ce grup faci parte si ce rank detii acolo?-Esti multumit de liderul factiunii in care esti? Crezi ca este competent pentru functia detinuta?- Dar despre factiunea News Reporters ti-ai facut o parere? Ce parere ai despre organizarea acestei factiuni?-------Acestea au fost intrebarile din joc. In sfarsit, trecem la ultima parte a interviului nostru, si anume intrebarile din partea publicului.-Daca doriti sa-i adresati o intrebare invitatului meu, va asteptam cu un SMS la numarul de telefon "9684".----Aici veti pune cateva intrebari primite din partea publicului, cu conditia ca acestea sa fie decente.Sfarsitul:Acesta a fost interviul meu alaturi de (exemplu) Cronos. Eu sunt (Exemplu: Chad. ) si va doresc o zi minunata.La sectiunile " Intrebari din joc" si "Intrebari din viata reala" veti pune cateva intrebari ( Minim 3-5) de aici:Intrebari din viata reala: Cum te-ai descrie in doar 3 cuvinte? Esti microbist? Ai o echipa preferata? Daca da, care este aceasta? Cum te vezi peste 10 ani? Mai stii care e ultimul film vazut? Daca da, care este acesta? Cand ai aflat de SA-MP si cum? Ce anotimp preferi? Asculti muzica? Daca da, ce genuri de muzica asculti? Ne poti sugera si noua o melodie? Ce site-uri sau aplicatii preferi pentru a comunica cu prietenii? Ce parere ai despre viitorul acestei tari? Crezi ca se va imbunatati? Cand vei avea un copil, ce ti-ar placea sa mostenesca de la tine? Detii un telefon mobil? Daca da, ce model este? Ai prietena? Intrebari din joc: De unde e inspirat nickname-ul tau? . Care e radioul tau preferat, care se afla si in /carradio?? Ce parere ai despre activitatea staff-ului acestui server? Care crezi ca e cel mai competent membru pentru functia detinuta? Ce parere ai despre gamemod-ul acestui server? Crezi ca ar fi nevoie de niste update-uri? Ne poti face un top 3 lideri foarte pregatiti? Care a fost prima ta masina pe server? Ce model a fost aceasta? De unde e inspirat nickname-ul tau? Care au fost factiunile tale anterioare si in care ti-a placut cel mai mult? Ce realizari ai avut pe serverul nostru? Ne poti preciza si noua macar una? Ce crezi ca ar trebui schimbat la comunitatea noastra? Ne poti argumenta raspunsul? Daca ai fi detinatorul comunitatii pentru o zi, ce ai face prima oara? DIn aceste intrebari sunteti obligati sa plasati, defapt nu numai din acestea, trebuie si sa creati pentru a va dezvolta atat creativitatea cat si exprimarea.(!) Inainte de a incepe un interviu se incaseaza banii de la participanti. Preturi interviuri [click pe 'Show']:- Live simplu: level 1-5: 100.000$, level 5-10: 200.000$, level 10-20: 300.000$, level 21-100: 350,000$.- Live dublu: pretul o sa fie dublu. (fiecare persoana o sa plateasca suma de bani corespunzatoare level-ului detinut)- Live triplu: pretul o sa fie triplu.Reguli & info interviu:- Liderul si co-liderul factiunii nu pot da live-uri asa des, datorita faptului ca sunt ocupati cu organizarea factiunii.- se poate lua interviu cuiva doar de la rank 2+, cei de rank 2+ au voie doar live simplu.- live-urile cu 2 persoane (live-urile duble) se pot lua doar de cei de rank 3+.- live-urile cu 3 persoane se iau doar de catre cei cu rank 4+.- fiecare live trebuie sa fie puțin diferit, nu trebuie sa respectati modelul, puteți inventa întrebări noi in limita bunului simt, dacă nu sunteți siguri de o întrebare nu ezitati sa întrebati liderul, altfel voi veți primi faction warn.- nu aveti voie sa folositi prescurtari/limbaj de messenger in live-uri.- Un reporter nu poate da un interviu unul dupa altul (de exemplu: Eu vreau sa dau un interviu la 11:05 si altul la 12:05), am voie sa fac asta doar daca nu sunt alti doritori, daca nu se respecta aceata regula , reporterul vinovat va fi sanctionat.- Daca un reporter programeaza un interviu care va avea loc doar peste doua / trei ore, acesta are nevoie sa un screen (poza / dovada in caz ca este nevoie) si acesta este obligat sa reaminteasca pe chatul factiunii [/f] ca are intreviu la aceea ora.- Daca este xx:45- xx:50, live-ul ia o pauza pana la ora xx:05 pentru a evita spamul.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok pentru server. 2
Flaviius Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Sugestie: Cand un reporter da /news sa scrie " Esti sigur ca vrei sa publici anuntul x. Atentie, acest mesaj poate fi vazut de tot serverul " sau ceva de genul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita o mare parte din sanctiuni si news-uri aiurea pe server.
andyandy Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) Sugestie: Cand folosesti comanda /find sa apara un text, ca acesta http://i.imgur.com/brqD0F1.pngcare sa iti arata distanta pana la Checkpoint. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi de folos mai ales pentru Hitmani, membrii Departamentelor si nu numai. Sugestie: Cand folosesti comanda /id sa iti arate daca playerul respectiv este pe /sleep sau nu. [AIM]TrueCross | Level 17 | Faction: Las Venturas Paramedic Department (rank 5) | Ping: 20 | FPS: 80 (sleep) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor sa aflii daca un player este pe sleep sau nu. Edited June 29, 2015 by AIM.TrueCross 2
lukyan99.uB Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Sugestie:Este scrisa si mai sus ca politistii sa aiba o comanda[/radar] si sa stea la panda. O viteza maxima sa fie de 140 km si daca cineva trece sa ii se confiste permisul doar pentru o ora. Cei cu premium cont sa stiu unde se afla ele. Cum crezi ca ar ajuta serveru:Reduce cu mult limbajul obscen atunci cand faci accident cu cineva.
SpinneR Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Sugestie: Propun, daca omori un politist sa se dea automat wanted 6 pentru cop kill si sa nu mai dea politistul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar fi atatea post-uri, wanted-ul s-ar acorda corect automat cel care omoara politistul.
Ducu94 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Sugestie: Mai demult am zis de masina Dune(ride) sa fie de cumparat, totusi am vazut ca s-a pus pe munte. Propun sa fie in DS si sa poata fi cumparata fie cu pp fie cu bani drept bun personal. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii s-ar bucura de un nou vehicul, iar impreuna cu sandking s-ar putea organiza diferite eventuri prin desert. Plus ca e o masina simpatica.
PeroX Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Sugestie: Atunci cand avem find pe o persoana, un business, sau orice locatie, sa arate jos in centrul ecranului cat metri mai sunt pana la locatia anumita. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar mai usor pentru membrii din Hitman Agency, si pentru cei din PD.
Sycer. Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Sugestie: Radio NT. Adica Noaptea Tarziu.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, ei sunt niste baieti foarte talentati si cunoscuti pentru rimele / melodiile lor si mai toata lumea ii asculta, ar fii frumos sa fie adaugat un radio pe nume: Radio NT in care sa se bage doar melodiile lor. :D
Alyn Maryus Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Sugestie:Atunci cand plasezi un ad sa nu zica:'' Ad-ul tau va fi plasat in .. secunde..'' sa zica:'' Ad-ul tau va fi plasat la ora xx:xx'' Cum crezi ca ar ajuta serverul:Asa ne-am organiza mai bine.. 1
MaGycStAr007 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Sugestie: La paintball sa se adauge o noua mapa cu 2 echipe (ca la war, 2 mafii sau counter vs terorist) sa fie 3 tipuri de arme (m4a1, deagle si rifle) si sa se adauge la /votemap cateva virtual world-uri cu niste turf-uri si diferiti jucatori sa joaca o tura de 10 minute ca la gun game si sa nu poata intra alti jucatori pana acel mini-war nu este terminat de jucatorii ce deja au intrat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, jucatorii s-ar distra, consider eu, la paintball si s-ar putea antrena pe diferita turf-uri. 5
MotorinaPLS Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Am o sugestie ,de ceva timp (5-6 sapt) fac aplicatii la majoritatea factiunilor ,eu presupun ca aplicatia e ok ,adica am scris mult ,corect ,este asemanatoare cu cea a playerilor acceptati si nu am fost niciodata acceptat deoarece se intra pe pile ,propun ca playeri fara factiune sa aiba prioritate in factiunile de gen paramedic ,taxi ,adica sa nu intre iar playeri ce au mai fost de 3 ori in aceste factiuni ,noi cum ar trebui sa intram? 1
Razvan Bm Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Sugestie:As vrea sa urcati si voi intrare in bizuri / la cnn anuntul / la rent car inchirierea si tot asa ... pe red.bugged.ro deoarece economia este destul de buna si eu zic ca ar merge sa urcam si preturiile .. serverul e deschis de un an si ceva si tot aceias intrare are ... Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta si proprietari la acele bizurii sa faca si ei un ban mai mult, ar mai scade unpic din acea economia. 1
bLindatu.. Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Sugestie:Salut, vreau sa fac o sugestie la sistemul de paintball. Dupa cum vedeti la paintball sunt 4 sectiuni 1. Classic ( grenade/ m4/ deagle / spray/ 2. Classic + armour ( cum e si la classic doar cu armura ca la PD) 3. Gun game ( cu toate armele, omori 2 jucatori si primesti alta arma) 4. Deagle only( este doar cu deagle) Si sugestia mea ar fii sa se adauge o noua sectiune, pe nume M4 only( sa fie mapele ca la toate sectiuniile doar fara /votegun ca la deagle only, doar cu /votemap. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai ok, unii vor sa se antreneze si cu m4, asa sa fie egal, si deagle only, si m4 only. Sper sa fie implementat.
Ducu94 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Am o sugestie ,de ceva timp (5-6 sapt) fac aplicatii la majoritatea factiunilor ,eu presupun ca aplicatia e ok ,adica am scris mult ,corect ,este asemanatoare cu cea a playerilor acceptati si nu am fost niciodata acceptat deoarece se intra pe pile ,propun ca playeri fara factiune sa aiba prioritate in factiunile de gen paramedic ,taxi ,adica sa nu intre iar playeri ce au mai fost de 3 ori in aceste factiuni ,noi cum ar trebui sa intram? Nu se intra pe pile nicaieri. Daca nu ai intrat nu inseamna ca e asa, toti aveti aceleasi glume, au intrat pe pile. Eu pe barba mea am intrat prima data in Taxi, fara sa stiu pe un membru de acolo.
.Zeus Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Sugestie: Propun atunci cănd donezi să îti poti alege nişte skinuri după versiunea nouă 0.3.7. Propun ca orce player care face post la lider(aiurea) si lideru/adminu/helperu nu a fost sanctionat playeru respectiv să primească suspend 5-10 zile. Propun ca Hitmani să nu mai astepte 5 minute pentru a lua contract, deoarce dacă prinzi un player care te aleargă LS-LV-SF să fie taximetrist sau mafiot la war ar avea de pierdut Hitmanu. Propun să fie făcut un sistem de la 0 pentru codaţi, din ce în ce mai mulţi codaţi apar pe server si ne strică warurile / distracţia de la paint. Sistemu find aşa: Un player este adus pe Virtual Word si acolo este pus la un test-draw si dacă se pune afk să dezactiveze codu să primească ban. Propun ca warurile să fie făcute într-un virtual-word pentru a nu mai fii lag la waruri si pentru a se evita spam-ul pe /f cu /fvrespawn etc. Propun ca fiecare player să aibă un cod personal cănd te loghezi pentru a putea îesi din casă / HQ, dacă ai gresit codul de 5 ori să fii deconectat de pe server si adminii să primească un semn de alarmă. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa serveru ar fi mai atrăgător si mult mai organizat. Dacă propuneri mele vi se par interesante vă recomand să apăsati butonu ăsta de mai jos. Edited July 1, 2015 by Z E U S 3
Gabriel Ghiun Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Sugestie: Propun ca la paint, cel care are scorul cel mai mare sa primeasca ceva, gen mats, bani. Astfel, playerii nu vor "lupta" la paint doar pentru experienta, ar fi mult mai interesant sa castigi ceva. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Lupta ar fi mai mare pentru primul loc la paint. Edited July 1, 2015 by Woozy.
Morpheus. Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Sugestie: Sa putem inchide masina de la truck. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fura noobi masinile, sa fie ca la farm.. Sugestie: Sa se adauge comanda /service instructor tip licenta Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi instructori se supara deoarece nu prind si ei niciun client, atunci prin aceasta comanda ar fi mai usor sa accepte un client si nu ar mai fi acea cearta. Sugestie: Skill la arms dealer Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa se adauge skill si la job-ul arms dealer, la skill 1 - 1000 mats / tura, skill 2 - 1250 / tura - skill 3 - 1500 / tura - skill 4 - 1750 / tura, skill 5 2000 mats / tura si skill 6 - 2500 mats / tura, atunci ar fi mai RP jocul zic eu. Edited July 2, 2015 by AIM.Morpheus 5
Boy. Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Propun: Propun să se adauge o sumă de bani câștigatorului de la Paint iar suma sa fie în valoare de 40-50k câștigătorului partidei de paint. Propun: Anunturile de la CNN, sa poată fi date de la level 4 si nu de la 5. Propun : Preturile armelor din GUN SHOP să fie marit la 2-3k ca să nu mai fie cumpărate de toti "noobi" si să facă DM pe playerii. Propun : Fiecare player nou venit să primeasca de inceput o suma de bani in valoare de 20.000$. Propun : Bani pe care ii primesti la skill 4-5-6 la job trucker, farm si fish sa fie mai multi pentru ca se primesc la fel ca la skill 3, si sa fie adaugată o sumă de bani la skill. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai cu aceste propuneri ale mele, cred eu ca va ajuta foarte mult serverul propunerile mele. ^_^ Edited July 1, 2015 by MihaiDinu 2
AlexAlexo Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 SUGESTII PENTRU MAFIOȚI ! Sugestie: Dacă un admin ia pe X de 3 ori la teste și nu găsește nimic, dar el însă la waruri dă 10/10 și 3/3 din run, propun să îl filmeze 5-10 minute în care să aibe o dovadă concretă și clară și să aibă dreptul de ai da BAN fără teste TW. Cu ce ar ajuta server-ul: Am scăpa de codații care știu să ascundă la teste aim-ul. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sugestie: Propun să se facă un sistem cu o comandă [/cleo] în care să putem activa DMG Informer-ul. Cu ce ar ajuta server-ul: La war-uri dacă un mafiot îți dă 10/10 din run tu știi că vezi cu ajutorul DMG Informer-ului și dacă-l filmezi ai o dovadă că e codat. După părerea mea, este imposibil să dai 10/10 din run. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sugestie: Propun să se creize o comandă /wars în care fiecare membru din mafie poate vedea ce waruri sunt în desfășurare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult deoarece un lider/co lider va stii timpul si intre ce mafii exista war ca sa prinda un /attack la timp si nu in ultimul rand nu ar mai exista spam pe /sms, /c, /f " Time?" Dacă vrei să se pună în practică aceste propuneri, nu ezita să dai +1 ! OMG stii ca Shad0w nu palgiaza no? Numai lua poze de p e comunitatea adversa si sa propui aici pentru +. Fiule te credeam mai istet.
-MarianB- Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Sugestie: Propun adaugarea acestui post de radio in lista [/carradio]: http://spidernetradio.ro/live/ Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este un post de radio cu o muzica buna.
Junky Fried Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Sugestie: Sa sa creeze o echipa a celor ce detin canale pe Youtube. Deoarece este vorba despre Youtube, unde totul este pe cont propriu, aceasta echipa nu va avea nevoie de un lider. Membrii echipei vor primi pe forum si pe server un tag sau ceva de genu (culoare la nume pe forum etc...) si au obligatia sa posteze regulat videoclipuri legate de acest server, sub forma de tutoriale, episoade, montaje sau videoclipuri normale. Cand ma refer la "youtuber-i", ma refer la persoane care au experienta de cel putin cateva luni in acest domeniu si produc videoclipuri profesionale. Nu cred ca este necesara un minim de abonati, deoarece calitatea poate fi produsa de oricine. Chiar daca membri acestui team nu au un lider, pot fi alesi cativa "testeri" care sa se ocupe cu admisul/respinsul celor care au un canal si doresc sa intre in "club". Acest "team" are avantaje si pentru youtuber-ii, deoarece ii poate ajuta sa creeze parteneriate intre ei. Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar incuraja pe cei ce au canal sa inceapa seri noi pe acest server, fapt care ar aduce o multime de player-i noi, si ar face rost de tutoriale pentru acest server. Multi player-i care nu detin un astfel de canal, din dorinta de a fi membri, ar incepe sa faca videoclipuri pe acest server, fapt care ar mari popularitatea server-ului. Da! Uni romanii chiar nu stiu de Bugged si totusi joaca SAMP.
SuNeT Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Sugestie:Vreau ca cei care fac post-uri aiurea sa fie sanctionati. Exemplu: X face post lui Y pe motiv ca nu a mers pe contra-sens, si daca Y pune dovada, X sa fie sanctionat cu Warn pentru 'Post Aiurea'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate ajuta in mai multe feluri, fiind in LVPD (red.bugged.ro) am avut 1 post pentru ca nu l-am somat, am pus dovada clara, el trebuia sa fie sanctionat, vad prea multe post-uri fara sens. Daca un player stie ca a mers pe contra-sens nu mai va face post stiind ca va fi sanctionat daca reclamatul pune dovada. P.S. Pot fi si alte motive. Daca credeti ca ar fi buna sugestia mea nu uitati sa dati +1
Durdy. Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Fratilor ce sv e asta ? Mi-a fost spart contul. Am fost dat afara de pe sv si nu am mai putut intra. Si nu mai merge . Va rog frumos ajutati-ma. Am nick : Durdy. . Eu sunt cel real pt ca cel care mi l-a spart va trebui sa isi faca alt cont si asta e realul. Va rog ajutati-ma. Va implorrrr ! Aveam 350 kk si factiune , va implor !
MarincatNarcisLuca Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Sugestie: La /hud sa se adauge si viata la masina , o bara in dreapa sub bani cu viata la masina. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pas.
Recommended Posts