Redmyst Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 De ce va dati voi toti cu parerile? De unde stiti asa ceva? Ati avut voi server de SA:MP pana acum? Scuzati de off-topic. Normal ca am avut, si luam crash la 2 playeri. gata cu off
xAlecs Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 De ce va dati voi toti cu parerile? De unde stiti asa ceva? Ati avut voi server de SA:MP pana acum? Scuzati de off-topic. Salut MyhaytzCJ ! NU MAI FACETI OFF'TOPIC PENTRU PROSTIELE ASTEA ! Avem server , cominicativa prin server / Mess Normal ca am avut, si luam crash la 2 playeri. gata cu off Salut Redmyst ! NU MAI FACETI OFF'TOPIC PENTRU PROSTIELE ASTEA ! Aveti server / Mess . Comunicativa prin lucrurile alea
FlAvIuSs Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propun sa se adauge factiunile: 1. Remorcari Auto 2. Primarie Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai RP, deoarece in viata reala este firma de remorcari auto, in care nu pot ajunge toti Iar ca primar sa poti Dirija celelalte Factiuni si Departamente [ inafara de mafii si de Hitman Agency ] Cum ar fii: - Police Departament - FBI - National Guard - Taxi Company - School Instructors - News Reporters -Paramedic Departament +1 Daca va place ideea mea +1 4
xAlecs Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 +1 Salut FlAcIuSs ! Ai citit regulamentu inainte de a face OffTopic ?! Nu cerem parerea ta , sau sa comentezi '+1' Avem o sa sageata in dreapta verde , daca dai un click pe ea .(Doar 1 pe zii) Este sufient , si asa eviti sa primesti WARN pe forum :) La revedere !
benzodiazephine Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: Propun sa se implementeze la sistemul de war o limita de timp de ex Daca corleone ataca grove, grove trebuie sa vina pe turf timp de 8 minute sau ceva de genu daca nu pierd chiar si daca au mai multe kiluri, deoarece o mafie sa nu zic pe nume ca se stie deja trimite un membru cand este atacata el face 1 kil si pleaca si automat mafia care ataca ia fail. SAU Deci la inceputul warului sa fie asa 50% mafia care a atacat si 50% cea care este in aparare si cu timpul mafia care domina teritoriul cu mai multi membri sa le creasca de la 50% cu cate 1% sa zicem pe 10 secunde si ca mafia adversa sa castige trebuie sa vina sa ucida ceilalti si sa ramana mai multi pe turf dar chiar daca mafia care a ataca nu mai are pe nimeni pe turf sa se continue waru si sa poata ataca in continuare=La sfarsit cine are cel mai mult la % castiga. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca asa ar fi mai corect pentru mafii. Sunt pro e o idee foarte buna O idee foarte buna a lui Sm4rT ! asa a facut uzzystein cand eram eu lider la yakuza... Si mie mi-au facut la fel darius ,la primul war au venit au facut 5 kill-uri si apoi nu mai veneau.
Mitza Bwa Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Daca ar fi sa se adauge eu zic sa se poata pune doar la premium . Pro la chestia cu neoane da doar la Premium ... si sa dai 20 PP ca sa poti avea comanda /neon si bineinteles sa o ai for life :) Sugestie: Propun sa se adauge job-ul Avocat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sincer nu cred ca sunt singurul care s-a saturat sa dea 500k pe un free oferit de cei din departamente,iar cu acest job inplementat ar fi mult mai usor sa gasesti un free mai ales daca esti intr-o mafie si ai war si din nefericire ai facut w si fin cei din departamente si te omoara si sati ajuti mafia esti nevoit sa iei un free dar de unde ca uni nu au free iar alti cer pe el 500k. P.S. Daca sunteti deacord as prefera sa dati un vot nu sa lasati un relpay pt +1. O prostie ... atunci totii prietenii si-ar da free pe 1$ pe alte servere da este Job avocat dar nu au voie sa dea sub 100k free :) si e tot ca la gaborii 3/3 ca sa dai un free ;) sau cand intri in jail sa te intrebe vrei un avocat ? si daca da sa trimita o chestie ca la /service taxi si cineva sa dea /accept lawyer
BebeMafiotu Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sugestie: La jobul Lawn Mower sa se dea cate 5k inloc de 1k. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai l-ar ajuta pe sv sa faca mai multi playeri si ar face job-ul mai bun.
Toonix Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 *Sugestie: Sa se dea rank 7 la factiuni nu doar la cei ce au mai fost de multe ori, ci la cei ce nu au fost deloc, nu ma refer sa dam rank 7 la incepatori.*Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai bine.
KiNz0r Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Sugestie: Sa se mai adauge si un job de transport feroviar ( tren ) Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul sa fie mai populat si e si distractiv sa ai un job cu tren 3
deniska9832 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Sugestie:sa fie adaugate toate masinile din joaca la DS chiar si de la trucker chiar si de la bus chiar si avioanele Cum crezi ca ar ajuta serverul:cei ce isi doresc sa aiba propriul lui avion sau autobus vor putea sa il cumpere la DS Sugestie:de fiecare sarbatoare la DS sa fie reducere la fiecare masini si in cinstea sarbatorii fiecarui jucator sa-i fie transferat in banca cate 30-60k$ Cum crezi ca ar ajuta serverul:jucatorii vor avea o placere mai mare si un respect si mai mare pentru admini si helper si pentru ca joaca pe acest minunat server 1
Shad0w Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 topic inchis.. temporar. s-au postat destule sugestii si '+1'-uri. o sa fie redeschis in viitor. nu deschideti alte topicuri cu sugestii. 7
deniska9832 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sugestie: adaugarea noilor factiuni/mafii+deschiderea orasului San Fierro+politia San Fierro+niste case/bizz-uri Cum crezi ca ar ajuta serverul: noile mafii in SF+noi teritorii va fi o lupta apriga pentru orasul SF,player-ilor le va place sa traiasca in SF 1
xTremePower Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Sugestie: Propun sa se deschida San Fierro si cu ocazia asta sa se mai adauge in ca 2 mafii pentu San Fierro la fel cu 18 turf-uri. Nume mafii : Japonese Mafiai Sicilian Mafia sa aibe culorile : Maro si portoclaiu Cum crezi ca ar ajuta serverul: sunt deja prea multi playerii si nu au toti loc in factiuni ... asa ca ar avea o varietate mia mare de a alege a factiunii. Edited July 7, 2013 by Denis666
Tuckle Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Propunere: Propun sa existe la 'Gouvernament' diferite functii si atributii angajatilor care fac parte din acel organ. Sa existe "avocat", si constume speciale pentru acestia, skinuri. Cred ca nu e normal ca politistii sa poata da free, mai ales ca acestia exagereza cu preturile. Iar la avocat sa existe o comanda: "/service lawyer", "/cancel lawyer". De asemenea, si job-ul 'detective' poate fi eliminat si sa fie introdus in cladirea Gouvernament, dar sa fie luat de oricine doreste. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai mult RP si ar ajuta toti playerii care isi doresc sa primeasca free dar nu au de la cine, pentru ca toti ofera preturi peste 200k. Ar fi normal, spun eu, sa existe si niste norme/reguli. Edited July 7, 2013 by Tuckle
stefan321 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 O sugestie pt. departamente: Cand fac un arrest sa nu mai stea sa faca poze si toate cele...sa i se contorizeze si cand da /stats(sau alta comanda)sa vada cate aresturi are.Asa le-am usura mult mai mult munca. 2
Popular Post Martaz. Posted July 7, 2013 Popular Post Posted July 7, 2013 Propun sa se adauge o comanda si pentru casele 'personale' [/housename] gen ca la bizz-uri. "/businessname 24/7 Ieftin" Comanda sa fie "/housename Palatul lui Becali" (exemplu :)) Daca doriti ca aceasta comanda sa fie introdusa pe server, +1 . 23
PlesaFCP Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Propun "Gouvernament" sa se facă alegerea liderelui printr-o campanie electorală online pe BuGGeD, un admin deschide o categorie iar cine vrea să candideze îşi lasă acolo un topic cu ce poate să realizeze si ce promite pentru BuGGeD. Aşa cred că fiecare player ar avea şansa la această funcţie pe BuGGeD. Eşti de acord ? +1. Edited July 7, 2013 by PlesaFCP 7
xSeBy Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sugestie: Dacă folosim comanda [/time] să ne apară câte minute mai trebe să ne jucăm până putem folosi comanda [/sleep], deoarece câteodată stau doar pentru a-l pune pe /sleep și nu știu când pot să folosesc comanda... să nu mă joc în plus degeaba. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mulți playerii ce vor să-l lase pe /sleep. Sugestie: Dacă intrăm la o ora apropiată de fix [ 10:05 de ex ] și ne jucăm până la 10:40 sunt șanse să luăm câteodata crash, eu am luat de 2 ori și după trebuia să stau iarăși 30 de minute. Să ni se salveze timpul jucat dacă jucam de mai multe ori în aceiași oră. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai benefic pentru jucători, că oricui ni se poate întâmpla să luam crash când mergem spre casă sau stăm prin HQ etc. 1
Blondutzu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sugestie: 1) Langa jobul de fish sa se faca un 24/7 . 2) Sa ai licenta de pescuit si sa pescuiesti chiar si in zone " ilegale " si daca te vede politia sa ti-o confiste si sa iti dea si amenda 3) Sa se adauge cateva joburi noi 4) Sa iti poti cumpara un MP3/MP4 de la 24/7 . 5) Cand intri in joc si faci 30 de minute sa iti apara un mesaj in care te anunta ca poti sa te pui pe /sleep Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1) Playeri nu ar trebui sa se duca pana la PD deoarece distanta este mare si mai sunt si uni playeri care te lovesc pe drum 2) Ar fi mai RP 3) Playeri ar juca mai mult timp ca sa incerce fiecare job 4) Ar fi mai RP 5) Asa nu ar trebui sa mai stai in " + " cand tu vrei defapt sa te pui pe sleep
Ionut Bedeoan Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Propunere: Sa se schimbe culorile de la /wt (freqventa) si call/sms ,deoarece este cam naspa aceasi culoare.Orice alta culoare ar fi buna. Sa se adauge niste noi arme la mafii,asa ar fi mai frumos la War-uri. La politie, sa se adauge radare deoarece asa se intampla si in viata reala si este si mai RP. Sa se mai adauge 2 mafii, una in Los Santos si una in Las Venturas cat si un departament de politie in Las Venturas pentru a fi mai multi mafioti la waruri si politati pe sosele. Cum crezi ca ar ajuta serverul?Ar fi totul mai RP si la fel ca in viata reala,+ ca ar aduce mult mai multi jucatori acestui server minunat. Iti place ce am scris mai sus? si poate se v-a implementa si pe server. 3
kpritz Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sugestie: Când plăteşti insurance, propun să se repare maşina automat. De prea multe ori s-a întâmplat ca unui player să i se respawneze maşina (După distrugere) cu roţile sparte, sau capota îndoită, etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai puţină bătaie de cap, şi ar fi mult mai RP, pentru că îţi plăteşti asigurarea în realitate, în preţ intră şi costurile reparaţiei maşinii în caz de accident. 2
Trebor. Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sugestie: Ca de acum in colo licenta de drive sa se ia de la instructori . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai real asa , in realitate ai instructoru dp tine in masina .
Andi. Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Propunere: 1. Sa mearga sa scrii /lock sau alta comanda de ex: /lockbus la autobuz , deoarece mai gasesti cate un "copil rtd" care te da jos din autobuz, cand faci traseul si te pune sa o iei de la inceput. 1
gigal bosu tau sekret Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sugestie: Adaugarea orasului San Fierro si adaugarea unor noi factiuni care sa aibe loc in acest oras (2 mafii, factiunea Tow Truck, cea care se va ocupa cu tractatul masiniilor) Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Pai San Fierro este un oras frumos si nu merita sa stea degeaba pe server. +1 daca vreti sa se adauge 1
WonkerDrg Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Sugestie: Cum ca Government este in teste, as propune urmatorul lucru: Liderul factiunii Government sa iti aleaga consilieri si secretari care, fiecare, sa se ocupe de o anumita parte din Los Santos / Las Venturas, si sa seteze taxele pe payday in functie de cate case / masini / biz-uri ai si in ce zona ai casele / cati renteri ai. Ex: Ai 4 masini, 1 business si 2 case pe Vinewood cu renteri, la payday sa fie o taxa de 25% - 35% din cat primesti, acea taxa revenind factiunii Government. Alt Ex: Nu ai nicio masina, niciun business si ai o casa fara renteri la intrare in LV, taxa / payday sa fie de doar 5%. In plus, consilierii / secretarii care se ocupa de o anumita zona, sa monitorizeze afacerile in acea zona, pentru a putea schimba taxele la nevoie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult, mult mai RP, ca in viata reala. Primarul, secretarii si consilierii se ocupa si discuta taxele si impozitele. In plus, ar conferi serverului o anumita ordine si disciplina, exact ca in viata reala, stiind ca ai de platit taxe si impozite, nu iti mai cumperi 100 de case si business-uri. Daca ti se pare o idee buna, ajutatoare, +1 la acest post, daca nu, NU faceti spam / off topic / quote degeaba. Edited July 7, 2013 by WonkerDrg
Recommended Posts