Popular Post BROCK.BAWS RETIRED Posted August 18, 2015 Popular Post Posted August 18, 2015 (edited) SUGESTIE: Salut tuturor care cititi acest post. De cand sunt mafiot am fost luat la teste tw de 4-5 ori si nu mi sa intamplat vreodata sa iau crash la un test. De exeplu azi : Pe contul meu de pe serverul green.bugged.ro am fost luat la tw de bytza . Am procedat corect si i-am dat datele. Toate bune. A cautat ce a cautat si nimic, pana aici bine .. peste cateva minute el intra in mai multe programe deodata si mi se blocheaza pc . Am luat ban pe motiv crash. Un exemplu: Banat de: Bytza pe data de 2015-08-18 17:19:26, motivul banului: crash on admin request (TW). Banul expira pe data de 25 Aug 2015, 17:19. Bun, incep prin ati spune ca mai jos iti prezint intregul test incepand dinainte sa te iau pentru a nu exista speculatii ca ti-am dat eu flood sau altceva.13:55 - nu mai puteam sa fac nimic in calculator, momentul in care ti-ai provocat crash.14:37 - am incercat de 2 ori sa intru dar zicea ca nu ai conexiune la internet.15:45 - ai luat crash si in joc.https://www.youtube.com/watch?v=V5hFfWOqDEQ&feature=youtu.be Asa sa continuam--) Ca sa nu mai stau sa vb ca o moara stricata propun ca dupa ce un player este luat la tw , iar acela ia crash/pica netul in timpul testului . Adminul respectiv sa nu ii dea ban pe motiv crash ( sa nu se grabeasca) sa IL ASTEPTE MAX 3 MINUTE daca revine pe server sa ii dea teleport la el si sa continue testele tw . Cu ce crezi ca poate ajuta serverul: Normal e mai bine si pentru mafioti , mult mai eficient si benefic. Mai drept pentru fiecare player care este luat la TW si acela ia crash sau i se blocheaza pc . @Tibi & @Shad0w va rog cititi si ganditi-va bine la ce am scris . Serverul va creste daca aceasta sugestie va fi luata in seama. VA ROG nu doar pentru mine ci pentru TOTI playeri . + 1 daca esti deacord. Dai si QUATE , nu ma supar haideti sa spamam sa ne facem auziti. Edited August 18, 2015 by BROCK.AIM 18
H a b b o Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Sugestie:Sa se adauge Mp3, sa asculti muzica ori unde sa fie in /shop 10 pp si saaibe baterie sa te tina o ora si dupa la fie care payday sa ti-se incarce o linie siMp3 sa ai ba 4 linitCum crezi ca ar ajuta servarul:Pai in primu rand ati asculta ori unde muzica si cam atata+1 daca vreti sa fie facut. 2
Zizozq BuGGed Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Sugestie: Clan History/ Aplicatie pentru clan pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Clan History: Ar fi foarte folositoare si mult mai role-play. Asa ar ajuta si la aplicatiile pentru clan.Aplicatie pentru clan pe panel: Ar fi putin mia role-play si nu s-ar mai face mult spam pe forum cu aplicatii. Asa nu vor mai fi cu pro-uri, si doar liderul v-a decide sa dea accept sau nu unui player, pentru ca de multe ori in clanuri, cineva se cunoaste cu majoritatea din clan, si acestia ii dau pro, si se cam intra si aici pe "pile".
MargY. Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Sugestie: propun o noua factiune numita: San Fierro fire departament. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii foarte ok o noua factiune, doar de pompieri.
Popular Post Raul_Cross Posted August 18, 2015 Popular Post Posted August 18, 2015 7. Noi activitati - 18.08.2015 Sugestie: Propun sa fie introdus pe server un nou tip de arena care poate purta numele de ''GameArena''. In aceasta arena sa fie adaugate minigame-uri noi, spre exemplu Derby, Race, LCS, LSM, Box, Find&Kill si alte activitati distractive. Toate aceste activitati sa fie intr-o arena, sau s-ar putea sa fie cate o arena separata pentru fiecare oras. GameArena Los Santos: Click aici GameArena Las Venturas: Click aici GameArena San Fierro: Click aici Diferite interioare pentru activitati: Click aici Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar avea mai multe moduri de a alunga plictiseala. Pana la urma acesta este scopul unui joc, nu? Presupun ca toata lumea s-a saturat sa intre pe SA:MP si sa se plimbe cu masina doar ca sa faca o ora jucata. Ideea ar fii foarte buna si s-ar mai schimba putin si aspectul server-ului. 172
Alvaro Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 1. Paint N Spray - îmbulzeală - bubuituri. Sugestie: Păi, pe serverele bugged este o mare problemă cu repararea maşinii, adică?, nimeni nu stă la rând, se face deatmatch în masă, se bubuie între ei şi list poate să continue. Eu sugerez în felul următor, să se adaunge un update atunci când mergi să repari maşina să scrii enter şi să poţi intra in Paint'N'Spray în felul următor http://i.imgur.com/XTIODUq.png, dacă s-ar pune în practică acest update nu vor mai fii probleme cu reparatul maşinii, fiecare va putea sa intre să repare maşina când doreşte deoarece nu vor mai fi unul peste altul grămadă. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu va mai trebui să stai la coadă să repari maşina şi nu vei mai bubuie încercând să o repari. Dacă sunteţi de acord cu mine nu uitaţi să apăsaţi butonul de +1, mulţumesc anticipat. 9
Aszznee Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sugestie: Sugerez ca sa fie intoarse inapoi cleo/asi modurile si ped.ifp ca acum 2 ani. De ce? Deoarece nu este interesant acum sa joci pe sv... Cu ped.ifp este mult mai bine. Eu doar va rog sa ne intelegeti pe noi ca nu mai e asa de distractiv sa te joci ca acum 2 ani. Multi mafioti sunt deacord sa se intoarca inapoi war-urile zilnice si ped.ifp-ul. Ms de intelegere. Si care e deacord cu ce am zis, +1 War-uri zilnice si ped.ifp INAPOI ! 5
xInkyz Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sugestie:Vreau sa fie marit hp-ul tirurilor la transportul de explozive. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai...Aceasta propunere poate ajuta playerii de pe server in mai multe moduri.Pe acest server sunt multi nobi care se busesc in tine, cand faci truck.Facand acest lucru, ai sanse sa nu mai ajungi la destinatie.
Alvaro Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 2. Vehicule şi interioarele facţiunilor - 19.08.2015. Sugestie: Deoarece s-au marit sloturile, unele factiuni nu mai au loc in HQ-ul din momentul de fata sa tina sedinta saptamanala / alte activitati. Ar trebui pus un HQ mai mare factiunilor: Hitman Agency si News Reporters. Unele factiuni au nevoie de vehicule in plus, deoarece sunt mai multi playeri in ele - am vorbit cu membrii/liderii factiunilor. Sugestie: Hitman Agency ar avea nevoie de cat mai multe Sparrow-uri. (ar fii o solutie daca s-ar scoate unele masini si s-ar pune Sprrow-uri in locul lor)45 de agenti nu pot lucra cu 5 Sparrow-uri + un Maverick. Sugestie: Mafiile ar avea nevoie de inca 2-3 masini pentru a ajunge pe turfuri. Sugestie: Departamentele de politie ar avea nevoie de cateva Infernus-uri pentru a merge dupa permis + motoare HPV (sunt luate de membrii NG/FBI care nu au) -------------------- Sugestie: Propun sa fie modificat timpul de asteptare intre contracte cat si de la logare, de la 5 minute la 2-3. Sugestie: Ar fii bine daca in log-urile de la clanuri ar aparea si membrii care au folosit /quitclan. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi ar fi mai multă activitate din partea reporterilor / asasinilor şi ar fi mai ok părerea mea. Sugestie doar pentru server-ul GREEN. 2
Popular Post RAGNA Posted August 19, 2015 Popular Post Posted August 19, 2015 (edited) Sugestie: In ziua de astazi m-am gandit la cateva sugestii, acestea bazandu-se doar pentru mafii/mafioti. Prima sugestie ar fi sa se implementeze pe panel -> "My Profile" o noua casuta pentru "Achievements rank 6/7" unde iti arata realizarile tale obtinute intr-o mafie unde ai avut rank 6 sau rank 7. Adica sa se contorizeze de cand ai primit functia de rank 6/7 pana cand ai iesit, cate teritorii ai avut maxim. Ceva de genul, ati prins voi ideea: //Am uitat sa pun in dreptul fiecarei factiuni rank-ul, adica un ex: Faction "Grove Street (rank 6)"; Faction "Los Vagos (rank 7)" Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ti-ai sti realizarile pe care le-ai facut pe acest server cat timp ai fost lider/sublider. Sugestie: O a doua sugestie ar fi de a adauga tot pe panel sub sectiunea "Stats" -> "Top gangs" unde are alte 3 sectiuni: "Turfs on map" - arata terotoriile pe harta care se actualizeaza in fiecare zi, fara sa mai trebuieasca sa intri in game (un click distanta) Sectiunea "Gang record" unde arata maximum de teritorii care le-au atins fiecare mafie Nu toate informatiile sunt adevarate mai jos, am scris ce mi-a venit in cap. Si ultima sectiune, "Record of turfs" sau "Record of server" unde iti arata numarul maxim atins de teritoriu din toate mafiile din cele 3 orase. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru faza cu "Turfs on map" ar fi folositoare pentru cei care le este greu sa mai intra in samp deoarece este serverul full, au ban, nu le merge samp-ul, s.a.m.d Pentru "Gang record", toata lumea vrea sa stie cand intra intr-o mafie ce record a atins maxim acea mafie. Cand se alege un lider nou, liderul acela are un obiectiv, sa bata recordul de teritorii al mafiei, cum stie care este acest record?. La fel este si cu sectiunea "Record of turfs", doar ca aici este recordul tuturor servelor, adica blue, red si green. Edited August 19, 2015 by RAGNA 44
Evander Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sugestie: Propun adaugarea unui sistem friendly-fire la war-uri.Cu ce ajuta acest sistem? Atunci cand tragi intr-un membru de-al mafiei tale acesta sa nu mai ia damage doarece este destul de enervant cand spre exemplu 4-5 oameni se duc dupa altcineva iar unul este omorat de coechipieri pentru simplul fapt ca trageau inspre tinta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii mafiilor nu s-ar mai omori atat de des intre ei ceea ce ar face war-urile mult mai frumoase. Sugestie: Adaugarea a mai multe arme in cadrul war-urilor, spre exemplu tec9 si combat shotgun.Cred ca toti ne-am plictisit de deagle si m4 la war-uri timp de 2 ani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multe arme la war, mai multa distractie. 5
Cuciureanu Mariusvlad Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 faceti acolo unde e groapa aia mare de minerit un job ''miner'',unde trebuie sa ne plimbam cu excavatoarele apoi sa mergem la un loc unde sa dam marfa,un fel de farm dar platit altfel. Ar fi o idee pentru 1 nou job.Frumos
KHERO ZEN Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sugestie: Aș vrea să se adauge înapoi CLEO / ASI în mafii. De ce? Pentru că nimeni nu mai folosește coduri în cleo, fiind foarte ușor de găsit acum la teste TW. Totodată ar fi mai interesant cum era în 2013 cu Damage Informer și SkinChanger. Pe mine mă influențează mult skinul, gen eu trag mai bine cu skin 271 sau 292 decât cu skin-ul de la Vagos. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O idee care va atrage înapoi unii jucători vechi + ar reveni cheful multora să joace, unele moduri chiar fac jocul mai interesant. Dacă sunteţi de acord cu mine nu uitaţi să apăsaţi butonul de +1, mulţumesc anticipat. 3
Rrazor. Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) Sugestie: Am o idee pentru server, ca tot s-a adaugat de curand update-ul cu scoruri automate si etc pe panel sa iti apara direct, ce a-ti zice daca te afli intr-o factiune, ii faci cuiva post pe pannel sa fie automat adaugat pe black-list daca postul este bun. Adminul/Liderul de factiune v-a decide in momentul cand se uita peste post si v-a fi un post bun, adica fara dovezi insuficiente sau neclare si v-a da sentinta sa fie automat adaugat. Sa apara undeva la factiuni cand dai pe ele,sectiune black-list si sa vezi acolo toti playeri , level-ul lor, si suma care trebuie ei sa o plateasca pentru a fi scosi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai interesant, plus ca nimeni nu se tine de black-list asa cum se spune. Edited August 19, 2015 by PHX.Rrazor
AIM RevoN RETiRED Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Ar trebuii sa activatii giftbox-ul mai mereu.. deoarece la playeri le puteti da niste sperante.. adica sa creada ca pot cumpara masinii de tip infernus, bullet..
Ducu94 Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge un job nou, Caraus Golf, prin care in LV unde e terenul de golf, sa ne plimbam sa stragem "mingi" la niste checkpoint-uri timp de 60/120 secunde. Iar banii sa fie dati la intrarea in cladire. Cu ce ar ajuta sv: Un job nou ar atrage noi playeri si ar mai rarefia celelalte joburi (farm/truck/fish in special) Edited August 20, 2015 by Ducu94
Ipswich69 Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Sugestie:Toate masinile sa aiba un consum. Asa ar fi mai greu jocul. Masinile s-ar vinde altfel. Consumul ti-l va arata sub combustibilul masinii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:O sa fie mai distractiv, benzinariile ar face mai multi bani si ar fi ca in viata reala. Edited August 20, 2015 by Ipswich69
DoNgy. Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Sugestie - ADĂUGARE GUN SHOP ÎN DILLIMORE. Sugestie: Propun să se facă un Gun Shop în zona Dillimore deoarece este o zonă populată unde s află chiar și un PNS, FBI, etc și de ce nu să se facă și un Gun Shop. Vă prezint și zona unde să se afle Gun Shop-ul: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un benefeciu pentru cei care stau în Dillimore și deoarece este o zonă populată merită un Gun Shop în această zonă și așa sunt doar 3-4 GS în Los Santos, merită să se facă unul și în Dillimore. Dacă vrei să se aplice această sugestie, nu ezita să apeși pe butonul ! Edited August 20, 2015 by Danteslaw. 5
aleksandar Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Sugestie: Sa se adauge o regula "Nu aveti voie sa cereti bani in schimbul retragerii unei reclamatii" Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mi se pare corect sa ma ameninte unul care mi-a facut reclamatie ca daca nu ii dau niste bani, nu retrage reclamatia. de ce spun asta? Pot fii un jucator nou , si toti pot profita de mine sa imi dea sms "ai post , daca nu imi dai 200k nu retrag reclamatia" Pot fii un jucator vechi , si sa scap de reclamatii daca ii zic reclamantului "iti dau 200k daca renunti la reclamatie" se pot face multe manarii pe tema asta, mie unul mi s-ar parea mai normal daca s-ar interzice. 1
Popular Post S P I K E Posted August 21, 2015 Popular Post Posted August 21, 2015 Sugestie : Sa se adauge un Radio in HQ, meniul sa fie exact cel de la masina. Comanda sa fie /radiohq si doar Rank 7 / 6 sa aiba acces ! Cu ce ar ajuta serverul : Cand ne pregatim de war, la o sedinta, ne mai trezeste putin muzica, ne mai distram putin. 20
TeodorTeodor Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Sugestie: Ar fi o idee buna daca a-ti mai adauga case noi, suntem 800 playeri constant, 260 de case mi se par insuficiente, eu spun ca acest oras ar fi ideal: http://imgur.com/Ooxe4XP Cum este Pier 69, asa a-ti putea numi si acest oras. Bafta.
Lion. Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) Sugestie: Când cineva este pe /sleep şi dăm /id pe el, să apară în paranteză AFK. Ex: Li0N (AFK) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am şti când cineva este AFK. Edited August 21, 2015 by ZarkoN
tudor.sigata Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Sugestie: Sa se adauge la Paint. mod in echipe. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai fai nsi usor sa te inveti si sa fii gata de war! sa existe echipa blue si echipa red... Cand intri sa iti poti alege ce echipa sa fii... si sa aiba doar 1 mapa (farm) cea mai mare si sa apara echipa blue intr-un parte si red in alta parte! si la sfarsit sa arate ce echipa a castigat! ... NU mai trebuie si cine are best score...
Popular Post wait01 Posted August 21, 2015 Popular Post Posted August 21, 2015 Sugestie: Sugestia este legata de mafii si anume, toti playeri indiferent de rank sa aiba acces la toate armele din hq (rifle,katana). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu isi au rostul restrictile astea de arme la rank, adica putem sa dam sellgun la un rifle dar sa il luam din HQ nu..mi se pare ridicol. 18
Recommended Posts