Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Sa se adauge Mp3, sa asculti muzica ori unde sa fie in /shop 10 pp si sa

aibe baterie sa te tina o ora si dupa la fie care payday sa ti-se incarce o linie si

Mp3 sa ai ba 4 linit

Cum crezi ca ar ajuta servarul:Pai in primu rand ati asculta ori unde muzica si cam atata

+1 daca vreti sa fie facut.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Clan History/ Aplicatie pentru clan pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Clan History: Ar fi foarte folositoare si mult mai role-play. Asa ar ajuta si la aplicatiile pentru clan.
Aplicatie pentru clan pe panel: Ar fi putin mia role-play si nu s-ar mai face mult spam pe  forum cu  aplicatii. Asa nu vor mai fi cu pro-uri, si doar liderul v-a decide sa dea accept sau nu unui player, pentru ca  de multe ori in clanuri, cineva se cunoaste cu majoritatea din clan, si acestia ii dau pro, si se cam intra si aici pe "pile".

Posted

Sugestie: propun o noua factiune numita: San Fierro fire departament.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii foarte ok o noua factiune, doar de pompieri.

Posted

1. Paint N Spray - îmbulzeală - bubuituri.

Sugestie: Păi, pe serverele bugged este o mare problemă cu repararea maşinii, adică?, nimeni nu stă la rând, se face deatmatch în masă, se bubuie între ei şi list poate să continue. Eu sugerez în felul următor, să se adaunge un update atunci când mergi să repari maşina să scrii enter şi să poţi intra in Paint'N'Spray în felul următor http://i.imgur.com/XTIODUq.png, dacă s-ar pune în practică acest update nu vor mai fii probleme cu reparatul maşinii, fiecare va putea sa intre să repare maşina când doreşte deoarece nu vor mai fi unul peste altul grămadă.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu va mai trebui să stai la coadă să repari maşina şi nu vei mai bubuie încercând să o repari.

Dacă sunteţi de acord cu mine nu uitaţi să apăsaţi butonul de +1, mulţumesc anticipat.

• Upvote 9
Posted

Sugestie: Sugerez ca sa fie intoarse inapoi cleo/asi modurile si ped.ifp ca acum 2 ani. De ce? Deoarece nu este interesant acum sa joci pe sv... Cu ped.ifp este mult mai bine. Eu doar va rog sa ne intelegeti pe noi ca nu mai e asa de distractiv sa te joci ca acum 2 ani. Multi mafioti sunt deacord sa se intoarca inapoi war-urile zilnice si ped.ifp-ul. Ms de intelegere. Si care e deacord cu ce am zis, +1

War-uri zilnice si ped.ifp INAPOI !

• Upvote 5
Posted

Sugestie:Vreau sa fie marit hp-ul tirurilor la transportul de explozive.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai...Aceasta propunere poate ajuta playerii de pe server in mai multe moduri.Pe acest server sunt multi nobi care se busesc in tine, cand faci truck.Facand acest lucru, ai sanse sa nu mai ajungi la destinatie.

Posted

2. Vehicule şi interioarele facţiunilor - 19.08.2015.

Sugestie: Deoarece s-au marit sloturile, unele factiuni nu mai au loc in HQ-ul din momentul de fata sa tina sedinta saptamanala / alte activitati. Ar trebui pus un HQ mai mare factiunilor: Hitman Agency si News ReportersUnele factiuni au nevoie de vehicule in plus, deoarece sunt mai multi playeri in ele - am vorbit cu membrii/liderii factiunilor.

Sugestie: Hitman Agency ar avea nevoie de cat mai multe Sparrow-uri. (ar fii o solutie daca s-ar scoate unele masini si s-ar pune Sprrow-uri in locul lor)45 de agenti nu pot lucra cu 5 Sparrow-uri + un Maverick.

Sugestie: Mafiile ar avea nevoie de inca 2-3 masini pentru a ajunge pe turfuri.

Sugestie: Departamentele de politie ar avea nevoie de cateva Infernus-uri pentru a merge dupa permis + motoare HPV (sunt luate de membrii NG/FBI care nu au)

--------------------

Sugestie: Propun sa fie modificat timpul de asteptare intre contracte cat si de la logare, de la 5 minute la 2-3.

Sugestie: Ar fii bine daca in log-urile de la clanuri ar aparea si membrii care au folosit /quitclan.

Cum crezi ca ar ajuta serverulPăi ar fi mai multă activitate din partea reporterilor / asasinilor şi ar fi mai ok părerea mea.

Sugestie doar pentru server-ul GREEN.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun adaugarea unui sistem friendly-fire la war-uri.Cu ce ajuta acest sistem? Atunci cand tragi intr-un membru de-al mafiei tale acesta sa nu mai ia damage doarece este destul de enervant cand spre exemplu 4-5 oameni se duc dupa altcineva iar unul este omorat de coechipieri pentru simplul fapt ca trageau inspre tinta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii mafiilor nu s-ar mai omori atat de des intre ei ceea ce ar face war-urile mult mai frumoase.

Sugestie: Adaugarea a mai multe arme in cadrul war-urilor, spre exemplu tec9 si combat shotgun.Cred ca toti ne-am plictisit de deagle si m4 la war-uri timp de 2 ani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multe arme la war, mai multa distractie.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Aș vrea să se adauge înapoi CLEO / ASI în mafii. De ce? Pentru că nimeni nu mai folosește coduri în cleo, fiind foarte ușor de găsit acum la teste TW. Totodată ar fi mai interesant cum era în 2013 cu Damage Informer și SkinChanger. Pe mine mă influențează mult skinul, gen eu trag mai bine cu skin 271 sau 292 decât cu skin-ul de la Vagos.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: O idee care va atrage înapoi unii jucători vechi + ar reveni cheful multora să joace, unele moduri chiar fac jocul mai interesant.

Dacă sunteţi de acord cu mine nu uitaţi să apăsaţi butonul de +1, mulţumesc anticipat.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Am o idee pentru server, ca tot s-a adaugat de curand update-ul cu scoruri automate si etc pe panel sa iti apara direct, ce a-ti zice daca te afli intr-o factiune, ii faci cuiva post pe pannel sa fie automat adaugat pe black-list daca postul este bun. Adminul/Liderul de factiune  v-a decide in momentul cand se uita peste post si v-a fi un post bun, adica fara dovezi insuficiente sau neclare si v-a da sentinta sa fie automat adaugat. Sa apara undeva la factiuni cand dai pe ele,sectiune black-list si sa vezi acolo toti playeri , level-ul lor, si suma care trebuie ei sa o plateasca pentru a fi scosi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Ar fi mult mai interesant, plus ca nimeni nu se tine de black-list asa cum se spune. 

Edited by PHX.Rrazor
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge un job nou, Caraus Golf, prin care in LV unde e terenul de golf, sa ne plimbam sa stragem "mingi" la niste checkpoint-uri timp de 60/120 secunde. Iar banii sa fie dati la intrarea in cladire.

Cu ce ar ajuta sv: Un job nou ar atrage noi playeri si ar mai rarefia celelalte joburi (farm/truck/fish in special)

Edited by Ducu94
Posted (edited)

Sugestie:Toate masinile sa aiba un consum. Asa ar fi mai greu jocul. Masinile s-ar vinde altfel. Consumul ti-l va arata sub combustibilul masinii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:O sa fie mai distractiv, benzinariile ar face mai multi bani si ar fi ca in viata reala.

Edited by Ipswich69
Posted (edited)

Sugestie - ADĂUGARE GUN SHOP ÎN DILLIMORE.

Sugestie: Propun să se facă un Gun Shop în zona Dillimore deoarece este o zonă populată unde s află chiar și un PNS, FBI, etc și de ce nu să se facă și un Gun Shop. Vă prezint și zona unde să se afle Gun Shop-ul: sa_mp_037.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un benefeciu pentru cei care stau în Dillimore și deoarece este o zonă populată merită un Gun Shop în această zonă și așa sunt doar 3-4 GS în Los Santos, merită să se facă unul și în Dillimore.

Dacă vrei să se aplice această sugestie, nu ezita să apeși pe butonul  rep_up.png !

Edited by Danteslaw.
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: Sa se adauge o regula

"Nu aveti voie sa cereti bani in schimbul retragerii unei reclamatii"

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Nu mi se pare corect sa ma ameninte unul care mi-a facut reclamatie ca daca nu ii dau niste bani, nu retrage reclamatia.

de ce spun asta?

Pot fii un jucator nou , si toti pot profita de mine sa imi dea sms "ai post , daca nu imi dai 200k nu retrag reclamatia"

Pot fii un jucator vechi , si sa scap de reclamatii daca ii zic reclamantului "iti dau 200k daca renunti la reclamatie"

se pot face multe manarii pe tema asta, mie unul mi s-ar parea mai normal daca s-ar interzice.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Când cineva este pe /sleep şi dăm /id pe el, să apară în paranteză AFK. Ex: Li0N (AFK) 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am şti când cineva este AFK.

Edited by ZarkoN
Posted

Sugestie: Sa se adauge la Paint. mod in echipe. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai fai nsi usor sa te inveti si sa fii gata de war! sa existe echipa blue si echipa red... Cand intri sa iti poti alege ce echipa sa fii... si sa aiba doar 1 mapa (farm) cea mai mare si sa apara echipa blue intr-un parte si red in alta parte! si la sfarsit sa arate ce echipa a castigat! ... NU mai trebuie si cine are best score... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp