cs1 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Propunere RED/GREEN/BLUE. Propun ca sa se adauge in /shop curs-ul valutar de puncte premium cu bani in joc. Ex: 10pct- $1,000,000. Ar fi mai usor si mult mai profitabil pentru voi. Ar fi mai usor pentru mafii sa cumpere mats/drugs, pentru cei care-s in factiune si nu au bani sa plateasca o amenda. Ar fi mai util pentru noi useri normali si osa fie multi user noi si osa vina pentru 25 de lei , osa fie profitabil si pentru voi . Edited September 1, 2015 by FlorinCS1.
L0K3D. Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Sugestie: Pai, dupa cum stiti azi este 1 septembrie. Pe server sunt multu jucatori care au inceput scoala azi. As zice sa fie din nou war-urile seara. Eu de exmplu vin la ora 14:40 sau 14:30 acasa. Intarzii la war, iau FW-uri si imi stric FH-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt sigur ca nu sunt singurul player care incepe azi scoala, deci ar fi ok sa fie mutate war-urile seara cum era acum cateva luni. Sugestie: Adaugarea unei comenzi gen "/warstats" care nu va afisa scorul personal in puncte, ci in cuvinte. Adica, daca scorul tau este pe - sa fie afisat "Your score: bad", sau daca intre 0 si 3 "Your score: normal" si tot asa. Am vazut ca aceasta propunere a mai fost facuta dar a fost respinsa deoarece mafiotizii din mafia care castiga, pot face cateva puncte si sa nu mai vie la war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-am da seama ce fel de scor avem si la ce sa ne asteptam. Sugestie: La war, cand omorat pe X sau pe Y sa arate de la cati metri am facuto. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok dupa parerea mea. 1
Mada Bobaru Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ar fi misto sa se adauge jobu de Pilot,adica sa trecem cu avionul prin niste checkpoint-uri si sa fie in jur de 20-24 de checpointuri si sa se primeasca itre 70.000$ si 80.000$. Dupa parerea mea asta ar creste servarul.
bugged.Adryan Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Sugestie: Dovezile de pe alte retele de socializare, doar Skype si Facebook, sa fie luate in considerare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa ar fi mai bine incat sa nu iei teapa!
Ispas Mihai Daniel Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Salut Shad0w. Sugestia ar fi ca în Sf sa fie adăugate 2-3 joburi pe lângă cel de fish care sa atragă playerii pe lângă cel de fish (de ex: farm, pizza, trucker) sau chiar un job nou unic, cum ar fi șofer de tramvai ca tot exista acele șine sau orice alta idee se găsește pentru a popula orașul Sf și ar ridica economia,e un oraș foarte frumos dar în momentul acesta este mort, cred ca sunt destui playeri care au case și factiune și își doresc sa nu mai vina tocmai în LS pentru a face raport (în cazul membrilor facțiunilor cum ar fi departamentele, taxi sau s.i. Cu ocazia asta ar creste și economia și casele nu ar mai valora undeva sub 15kk-20kk, iar proprietarii bizz-urilor ar putea face profit. Sper cat mai curând sa iei în considerare aceasta sugestie sau te rog măcar sa îmi răspunzi și sa îmi zici dacă e posibil sau dacă nu și de ce nu e posibil. Succes și felicitări pentru munca depusa și succesul acestei comunități : Bugged.ro
FuZZeN Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Salut Shad0w. Sugestia ar fi ca în Sf sa fie adăugate 2-3 joburi pe lângă cel de fish care sa atragă playerii pe lângă cel de fish (de ex: farm, pizza, trucker) sau chiar un job nou unic, cum ar fi șofer de tramvai ca tot exista acele șine sau orice alta idee se găsește pentru a popula orașul Sf și ar ridica economia,e un oraș foarte frumos dar în momentul acesta este mort, cred ca sunt destui playeri care au case și factiune și își doresc sa nu mai vina tocmai în LS pentru a face raport (în cazul membrilor facțiunilor cum ar fi departamentele, taxi sau s.i. Cu ocazia asta ar creste și economia și casele nu ar mai valora undeva sub 15kk-20kk, iar proprietarii bizz-urilor ar putea face profit. Sper cat mai curând sa iei în considerare aceasta sugestie sau te rog măcar sa îmi răspunzi și sa îmi zici dacă e posibil sau dacă nu și de ce nu e posibil. Succes și felicitări pentru munca depusa și succesul acestei comunități : Bugged.ro
TroubLe.. Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Sugestie: La waruri sa iti dea cand omori pe cineva putina viata si arma cu care tragea sa pice pe jos,sa le poti lua.
AnV3rG0r_ Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Sugestie: Am făcut o listă cu sugestiile mele, de care pot beneficia cei cu Cont Premium: >Când ai Wanted 1, el dispare în 20 de minute, iar dacă noi avem cont premium , să dispară în 10 minute. >Să putem cumpăra la asigurarea la masina (insurance) 10 puncte nu 5 maxim. >Să putem să ne punem la maşinile personale 150 fuel , nu 100, doar cei care detin cont premium. >Când accesăm comanda [/rob] într-un business, să nu dureze 10 (secunde) ca să putem ieşi, ci 5 (secunde) faţa de cei făra cont premium (10 secunde). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa aiba mai multe beneficii care au Cont premium si shad0w daca pui acestea mai multi o sa isi cumpere cont premium. Au mai fost postate, doar ca pe la pagina 200-230. 2
Vlad Husman Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Sugestie: O noua factiune " Air Company " . Aceasta factiune sa se ocupe cu transportul pe cale aeriana a playerilor pentru o suma de bani . Aceasta factiune sa detina numai Elicoptere Maverick . Daca doresti sa chemi pe cineva de la Air Company sa te duca undeva tastezi " /service aircompany " , un pilot iti va accepta cererea , va veni la tine si te va duce la destinatia dorita contra unei sume de bani . Acest serviuciu este aproape ca la taxi doar ca suma de bani platita in timpul transportului sa fie de 1 500$/10 secunde . Timpul licentelor de Gun / Boat / Fly sa fie de 50 ore pentru a marii activitatea membrilor din School Instructors . Atunci cand plasezi un contract la Hitman Agency si un Hitman iti rezolva contractul sa primesti un mesaj ex: " Y a rezolvat contractul omorandu-l pe X . " Masinile playerilor banati sa fie scoase la licitatii , ceva gen cum este Licitatia pentru Case / Biz-uri . Daca sunt peste 10 masini la licitatii , intr-o saptamana sa se scoata la licitatii 10 , apoi restul masinilor ramase la urmatoarea licitatie . Inainte de licitatie sa se afiseze pe panou ce masini vor fi la licitatie in acea saptamana + detalii despre acele masini ex: hidd , days , km s.a.m.d . Pentru a devenii jocul mai roleplay sa se adauge la cei din Police Departament o comanda prin care le arata cu ce viteza merg playerii din jurul lui si sa se adauge o regula noua : " Aveti voie sa circulati pe autostrada cu maxim 130 km/h iar in oras cu maxim 70 km/h ." Iar daca cineva incalca limita de viteza cu mult peste maxim-ul permis cei din PD sa primeasca un mesaj gen " X a depasit viteza legala ' in oras / pe autostrada ' cu peste 30/40 km . Pentru a-l urmarii tasteaza /pdspeed 'id-ul playerului' si urmareste checkpoint-ul . " . Desigur , ar trebuii sa se faca la PD un grup cu cei responsabili de circulatie a in orase si in afara orasului si sa primeasca acea avertizare doar acestia , nu toti din PD . Odata ce un cop tasteaza acea comanda /pdspeed 'id' sa apara un mesaj tot in acel grup ex: "Cop 'Nume Politist' a plecat in urmarirea lui 'Nume Player (Id: )' " . Sanctiuni : Suspendarea permisului / Amenda / Jail + Suspendare + Amenda ( Daca nu se preda respectivul ) . Echilibrarea job-urilor in legatura cu banii primiti . Trucker Modificarea Sistemului de plata , cu cat ajungi mai repede cu remorca la destinatie cu atat sa primesti bani mai multi . Daca remorca este lovita ( nu are HP full ) , cand ajungi la destinatie sa iti mai scada din bani . Daca ajungi cu remorca nelovita sa primesti un bonus in valoare de 10 000$ cand ajungi la destinatie . Bus Driver Sa se scada din numarul checkpoint-urilor si marirea sumei de bani primite pe fiecare checkpoint . Pizza Boy Editarea sistemului de checkpoint-uri . Sa se adauge 10 checkpoint-uri la care cel care are acest job trebuie sa ajunga , plata pentru fiecare checkpoint sa fie de 5 000$ . Dupa ce ai livrat la toate cele 10 checkpoint-uri pizza trebuie sa te duci la un magazin Pizza si sa scri comanda /pizza pentru a incepe iar sa livrezi . Arms Dealer Sa primesti mai multe materiale , 1 000 Materiale = 10 000$ . Ceea ce nu este echilibrat fata de celelalte joburi . Ar trebuii ridicat la 2 000 Materiale . Car Jacker Pentru fiecare masina furata primesti 10 000$ , ar trebuii ridicat la 20 000$ si timpul de asteptare pentru a fura o alta masina scazut . Adaugarea unei liste de contacte . Comanda activare : /phonebook - Sa apara un meniu gen cum este la comanda /v si sa scrie asa : Numarul tau de telefon , Cate contacte ai , Contactele Mele . Cand dam click pe Contactele Mele sa apara un meniu cu toate contactele noastre dupa modelul urmator: " 'Nick Contact' - Phone: 'numarul de telefon' " . Atunci cand selectam unul dintre contacte sa avem la dispozitie 2 butoane jos : "CALL" si "SMS" , cand dam click pe CALL sa sune acel prieten , iar cand dam SMS sa trimita un sms . Sa se schimbe sistemul de CALL , cand cineva te suna sa apara o mini-fereastra ( cum e acea fereastra de login care apare cand intri pe sv si iti scrii parola ) si sa scrie " 'Numele Playerului care te apeleaza' - Phone: 'numarul lui' " si sub astea sa apara 2 butoane "Accept " si "Reject" , daca dai accept poti vorbii cu acesta pe chat , daca dai reject sa apara un mesaj playerului care te apeleaza cu rosu " Acest player este ocupat . (Reject) " . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Lucrurile noi o sa aduca playeri . Unele idei de mai sus nu le-am vazut nicaieri puse in aplicare . P.S Daca o sa mai am ceva de adaugat o sa dau EDIT . Astept +1 daca vi se par interesante ideile si daca vreti sa fie puse in aplicare pe servere . 6
Aylwin Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Sugestie : 1. Sa se adauge DS si in LV/SF , deoarece parcarea din LS este destul de mica si mai sunt si multi playeri care se ingramadesc 2. Cu implementarea noului bloc in noua versiune de sa:mp , acolo sa se adauge apartamente , mai exact 2 pe etaj 3. La fish sa se modifice in felul urmator : - skill 1 : 7-14k - skill 2 : 14-21k - skill 3 : 21-40k - skill 4 : 40-60k - skill 5 : 60-80k - skill 6 : 80-150k Iar pestii rari , sa varieze in functie de skill'ul pe care il ai , daca am prins un peste rar , sa se dubleze-tripleze pretul lui Ex : 14x3 = 42k = peste rar la level 1 si tot asa 4. Persoanele care au puncte premium , sa poata sa le vanda pe bani / masini / bizz'uri case .! Adica sunt persoane care au puncte premium dar nu au ce face cu ele si asa macar le'ar vinde si le'ar folosi cineva care are nevoie de ele , spre exemplu " Player'ul Gheorghe , ti'a oferit 20 de puncte premium pentru 40kk " 5. Sa se mareasca limita de masini , de la 10-15 Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Ar fii mai RP , deoarece ai putea sa cumperi o masina din alta oras, ca in RealLife 2. Ar fii mai RP si ar fii si unic , nu cred ca mai exista server Roman , care sa aiba bloc cu apartamente 3. Eu unu m'am plictisit sa am skill 3-4 si sa prind ca la skill 1 , adica 5-7k ... 4. Ar fii mai frumos asa Daca va plac sugestiile mele , nu uitati sa lasati un +1 Edited September 2, 2015 by Aylwin 4
Furdui Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Conturile inactive mai mari de 3-5 luni [sa se aleaga un interval de timp] si care nu au nicio ora jucata pe server sa se stearga definitiv. Au intrat unii pe server odata in viata, nici nu au stat o ora pe el si de atunci nici nu au mai intrat, iar astfel au ocupat un nickname degeaba. Unii doresc sa foloseasca acele nickname-uri tinute degeaba acolo, dar ii impiedica chestia asta, adica, este deja un cont creat cu acel nickname, dar defapt, acel cont a fost creat cu [exemplu] 2 ani in urma si tot atunci a fost ultima oara cand a intrat. In caz ca ne intrecem cu alte servere la conturi create, atunci da, acele conturi sa fie tinute acolo. Totusi, suntem cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania dar cu zeci-sute de conturi create degeaba, care au sub doua ore jucate si inactive de peste 5 luni, 12 luni sau aproximativ 24 de luni. :mellow:
SeNNNz Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Am vazut ca s-au adaugat 10000 masini , nu s-au cumparat mai mult din 1000 de la niciuna , eu zic sa scoateti de la toate 9000-9500.Deja s-a facut urat acest servere cu lucru asta ! +1 ! 1
DevoN Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Sugestie: Salut, cum multi mafioti, intampinim probleme la war, gen, vin civili si ii ajuta la war, ii aduc cu elicopterul, si alte chestii. M-am gandit sa se adauge virtual world la war-uri. Si cum ar functiona? Cand o mafie ataca pe alta, mafia ta, si mafia pe care ai atacat-o, sa fiti teleportati in virtual world. (Cum are serverul rival). Ar fi o chestie foarte OK, deoarece nu toti avem PC-uri, foarte bune, mai ales cand vin multi sa se uite la war. Daca va place aceasta propunere, nu ezitati sa dati un +1 pentu a fi adaugata aceasta propunere. Sper sa fie adaugata cat mai repede. Multumesc anticipat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mult mai OK pentru cei din mafii, nu ar mai fi atati DM-isti, si nu ar mai fi mult lag. Sper sa se adauge cat mai curand. 5
KreeaTive Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Eu as sugera sa se faca un fel de"targ de masini".Sa iti "inregistrezi"masina acolo;km days hidd si price.Si cine vrea sa o cumpere sa tasteze o comanda de genul:/buycarfair si numele.
AndreW. Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 (edited) Wrong Edited September 2, 2015 by AIM.Husk 4
Vlad Husman Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Propun sa se elimine regula "Complice DM", deoarece din cauza ei au aparut multe probleme in factiunile de Taxi. Propun sa se interzica asa zisul post-hunting pe server. Ar trebui sa fie pedepsit cu kick/jail/warn si in final ban. Majoritatea taximetristilor sunt speriati din cauza lor, si in final unii ajung sa plateasca sume de bani pentru retragerea reclamatiilor sau chiar /quitgroup. Stiu ca multi dintre voi vreti asta, deci sper sa inteleaga Tibi sau Shadow problema noastra, si sa actioneze inspre bine.
BogdiUraganu Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Propun:Deoarece am mai vazut aceasta propunere , o mai pun si eu cu mici imbunatatiri.Sa fie un sistem de PhoneBook ,apasand tasta P sau comanda /phonebook , acolo sa-ti apara asa :Add Number/ID , iar dupa ce adaugam , sa fie asa Tibi (69) te-a adaugat in lista lui de PhoneBook / Tibi (69) te-a sters din lista lui de PhoneBook , dar nici sa fie spam , sa se dea mute automat.Iar lista sa fie ca cea din /v , ID , Nickname , Number , iar mai jos sa fie Call / SMS si cand se logheaza / deconteaza de pe server , sa apara pe chat. Cu ce crezi ca ar ajuta ?:Multi avem prieteni pe svr , si ne-ar ajuta mult.
JosepeSRT Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Sugestie:Sugerez sa se adauge numarul de membrii cand folosesti comanda /members Va ganditi voi unde ar fii mai bine sa apara acest numar de membrii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mult mai usor pentru lider / co-lider sa stie cati membrii au, nu sa stea toata ziua sa se uite in /members si sa numere. 1
kawasaki_adi Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Sa se rezolve probelma cu conectiunea la server : http://i.cubeupload.com/rv8swX.png
Analfabetu200 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Sugestie: Pe serverul Green,sa se mareasca salariile[ La joburi ], si sa se deschida SF . Parerea mea, ar atrage mai multi playeri + Un pay day mai mare.. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar atrage mai multi playeri. Sugestie: Un player, cand vinde o Masina/ Bike/ Motor in DS, altcineva sa o poata cumpara . Adica , momentan 0 bike, eu vand 1x Bike, in ds sa nu mai fie 0, sa fie 1. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fi mult mai super.
Dekpr. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Sugestie: Propun ca la School Instructors sa fie adaugate mai multe licente de acordat, ca pe comunitatea rivala. Exemplu: Licenta de pescar / fisher si licenta de condus sa poata fi acordata tot de instructori.Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi totul mai Real Life, sa fie instructaj pentru orice.
NeKutzzZ Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Salut, vreau sa propun adaugarea comenzii de lock/unlock si la masinile de serviciu. Ma cam plictisisem putin de Dying Light si zic hai sa joc putin sa:mp. bun alea alea, fac level 8, ma fac mecanic, ca pot tracta masini e frumos, asa. Chestia e ca, un alt player paulmoney si nu mai stiu cum, in loc sa mearga 300 de metrii ca sa-si ia o masina ce face, intra in mine, eu eram pe autostrada, sa-mi fure masina, pana la urma i-am dat-o:"ia ma distrusule ia de aici". Un asa comportament e la un needucat de sub 16 ani. I dau 12 maxim si ma mai si injura, evident la monitor, ca fata n fata cu mine nu rezista un copil ca el asta fiindca am 1.94, 87 de kg si circumferinta 40 :d in fine nu ma laud. Eu rog frumos, pe owneri sau cine este responsabil de chestii de genu asta, sa adauge si optiune lock/unlock la masinile job-urilor. Ca la rent, am vazut ca si la rent se respawneaza masinile, asa si la job-uri masinile se respawneaza imediat. Dar daca le putema si incuiaa. sa ma lase copii astia in pace. Am patit asa si cand eram trucker, intru in meniu la joc putin ca na, exista viata personala, faceam si gratar atunci, cand revin in joc vad ca unu deja era la 15 metrii de mine cu trucker meu :(
Vlad Husman Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) Sugestie: Propun, si nu doar eu, ci toti mafiotii, si toti cei care stiu cat de important e, sa bagati odata war-urile in virtual word diferit. Va e frica sa nu bagati ca cica copiati de pe comunitatea rivala, dar rapoartele automate nu-s tot de pe cealalta comunitate? E aiurea sa incerc sa ma joc la war si sa vina civilii peste mine, sa ma calce, sa traga in mine, si sa-mi sara tinta pe ei.Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mult mai ok, ar fi war-urille linistite, ne-am putea juca toti linistiti. Astept + 1 daca v-a placut. Edited September 3, 2015 by Justinz0r.Corleone
RydiaN Official. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Sugestie: SUGEREZ DACA TOT NU NE PUTETI DA INAPOI ASI / CLEO / ANIMATION, MACAR SA NE LASATI CU INTEFACE EDITOR SI RADARRECT.ASI Cum crezi ca ar ajuta serverul: AR DA UN ASTEPT MAI PLACUT AL JOCULUI! +1 dACA VRETI ASTA!
Aylwin Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Sugestie : 1.Sa se readauge job'ul taietor de iarba , tuturor ne este dor de acel job , dar sa se readauge cu skill , ar fii mult mai frumos asa , dar sa fie in toate orasele ca sa nu fie aglomeratie La skill 1 : 20.000$ / Skill 2 : 25.000$ si tot asa , si sa fie sansa de 10% sa primesti ca la ferma , dar odata ce cresti in skill , sa iti creasca si sansa , adica 10-15-20-25-30-35% si sa se faca asta cu " sansa de 10% " si la fish si farmer 2. Sa se adauge si " farmer " in LV / SF , deoarece in LS , este destul de aglomerat 3. Sa se schimbe locul de unde cei care lucreaza la truck isi iau " comenzile " Cum crezi ca ar ajuta serverul : 1. Ar atrage mai multi jucatori 2. Am spus in sugestie , este foarte aglomerat la farmer acum 3. Cand isi iau remorcile , ei se pun in mijlocul strazi si logic ca acolo se produc foarte multe accidente .! 1
Recommended Posts