Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie : Propun ca sa fie adaugata o comanda noua , prin care playerii sa poata vinde si puncte premium .

Cum crezi ca ar ajuta server-ul : Pai, prin aceasta comanda, majoritate playerilor care au probleme financiare in viata reala , ar putea beneficia si ei de un cont premium, un schimb de nume sau orice se poate cumpara cu puncte premium si nu se vor mai da asa multe tepe in legatura cu aceasta problema.

Edited by ROBERTTAB.
  • Upvote 5
Posted

Sugestie:Propun:

implementarea unui nou job gen:curse de masini,taietor de lemne,hot de buzunare etc.

Implementarea unui sistem de pariuri care sa aibe o suma minima de participare gen 10k.Jucatorii pot paria pe un favorit la castigarea unei curse de masini sau daca nu asta,sa fie un job sau ceva de genul,sa se aleaga random un castigator.

Inlocuirea factiunii Hitman Agency cu alta si trecerea obiectivelor acestei factiuni in cadrul unui job(se primeste o anumita suma de bani la uciderea jucatorului x).Este ceva destul de dificil si s-ar obtine banii greu dar este destul de interesant.

Implementarea unui numar mai mare de biz-uri si case pe server deoarece serverul este suprapopulat si este bataia exagerat de mare pe ele.

Implementarea unui sistem de piata de masini in joc(stiu ca exista topicul de vanzari/cumparari pe forum),unde pretul setat de proprietarul masinii respective sa ramana acelasi un numar limitat de ore(de exemplu 48 ore) si orice player care are banii sa poata cumpara masina in orice  moment.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul:Ar diversifica gameplay-ul si cu siguranta ar aduce jucatori noi.Ar marii orizontul actiunilor pe care le poti face pe joc.

Posted

Sugestie: Atunci cand esti omorat de catre un player, sa arate pe chat si numele celui care te-a omorat ("Ai fost atacat de catre X. Foloseste /call 112 pentru a-l raporta").

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor de detectat cine te-a omorat, mai usor pentru posturi...

• Upvote 1
Posted

sugestie: Adaugarea mai multor sisteme "de agrement". Cum ar fi:

-o arena de curse cu masini

-o arena de derby (ciocniri intre masini)

-mai multe harti la paintball

cum ar ajuta serverul: Ar mai sparge plictiseala. Efectiv eu intru pe server si ma plictisesc. Nu am ce face. Dupa update-ul anterior a.k.a cel mai tare update 2k15 nici dupa wanted nu se mai poate merge ca sunt foarte putini suspecti si prea multi politisti. 

Posted

Propun ca pe serverul de teste (beta bugged) sa mai fii adaugate sloturi pentru playerii,

Chiar daca este un server de teste, am observat ca in numai in clanul ZEW sunt 83 de membrii, adica mai multi ca sloturile de playerii. Unii chiar au avere foarte mare pe un server de teste. M-am saturat sa tot astept cate 1 ora sa ma loghez iar in 30 de minute sa iau kick.

Ar mai fii ceva de adaugat : comanda /sleep sa fie reactiva ca sa evitam kick-urile. Aceasta sa se indeplineasca neaparat. 

Daca pune [/sleep] nu mai intri veci pe server. Nu gandesti?

Posted

Sugestie: Propun reluarea proiectului de la arena "Paintball" cu mod-ul "Team Deathmatch" unde sa se faca doua echipe iar la sfarsit sa apara clasament sau ceva de genul.

Propun inceperea unui script pentru o arena de "Curse de Masini" cu diferite harti si tipuri de vehicule.

Cum ar ajuta serverul: 1. Jucatorii ar intra cu o placere mai mare pe server, automat crescand prestigiul serverului si calitatea sa.

2. Jucatorii nu s-ar mai plictisi si s-ar scapa de "job-uri de ocazie" gen post-hunter, DM-ist etc..

Posted

Sugestie: Propun ca cand doreste cineva sa schimbe email, sa poata accesa link-ul din email doar de ip-ul lui, nu de altul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu vedeti cate cont-uri sparte cu noul mod de tepe ?

Posted

Sugestie: Am observat că la intrebări legate de facțiuni se răspunde ceva de genul: ''Pentru a intra in Los Santos Police Department ai nevoie de minim level 7 si o aplicatie pe bugged.ro/aplicatie."

Asta știu, dar nu se precizează și câte ore jucate îți trebuiesc.. de exemplu acum 2-3 zile am contactat un sublider de la un departament și lider-ul de la taxi lv sau ls nu mai știu și toți mi-au spus: "ca să ai o șansă de intrare trebuie să ai minim 100 ore jucate", deci ar trebui sa se precizeze și acest lucru chiar dacă acum câteva ore am văzut un LSPD cu level 7 si 20 de ore jucate.. dar trebuie precizat minimul.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa se schimbi valoarea pestilor , sa fie recompensa pe pesti cum este la farm 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este destul de enervant ca la skill 5-6 sa prinzi peste de 5-6k si vine unu cu skill 1-2 si ia peste de 30-50k si ti se acreste + ca prea mai face nimeni fish

Sugestie: Sa se poata vinde puncte premium

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai multe donatii si asa persoanele care nu au o starea prea buna financiara in viata reala , ar beneficia de un cont premium , un iphone 

Sugestie: Sa se adauge o " dubita " speciala in DS , dar la sectiunea : puncte premium care sa te ajute la farm / fish care sa coste 100-150 puncte premium , adica sa poti sa pui in ea maxim 5 pesti sau 5 saci de faina

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai multe donatii , mult mai multe si ar atrage mai multi playeri 

Sugestie: Sa se adauge job'ul de taietor de iarba , unde sa se faca cu skill si recompensa sa inceapa de la 15k  , skill 2 : 20k si tot asa

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Tuturor ne este dor de acest job si multi il vrem inapoi

Sugestie: Sa ai un cod pin cand vrei sa faci o afacere , adica daca vreau sa dau transfer lui x , sa imi ceara codul pin ; daca vreau sa vand masina lui X , sa imi ceara codul pin 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai bine , pentru cei carora li se sparge contul , nu ar mai patii nimic la ele deoarece persoana care sparge contul nu are codul pin

Sugestie: Pe panel sa iti poti adauga numarul de telefon si cand cineva se logheaza de pe alt IP , sa primesti un mesaj pe telefon care te informeaza si sa il poti deconecta pe respectivul

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Ar fii ceva unic in Romania , nu cred ca exista asa ceva pe vreun server

Daca ti'au placut sugestiile mele 

+1 

Edited by Aylwin
Posted (edited)

Sugestie:Masiniile playerii-lor inactivii mai mult de 6 luni sa se scoata la licitatie masiniile!

Cu ce te ajuta:Pe server sunt 400 sau 500+ masini de tip :Bullet,Infenus ,NRG-500 si peste 30% din aceste masini sunt a playeriilor care nu mai joaca sau sunt banati. 

Edited by Al3cu
Posted

Sugestie:Sa fie si un Clan histori ca faction histori.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta acest server vanzand membri din celelalte clanuri ce rank ai avut si cate zile ai stat in clanul respectiv.

Posted

Propun ca pentru helperi sa existe o comanda care face un anunt de exemplu: ''Daca aveti intrebari legate de server, folositi cu incredere /n <intrebare> '' deoarece ar mai greste nr-ul de intrebari.

Posted

Sugestie: Ar fi mai misto sa bagati un "sistem dmg" (sa vezi cine a dat dmg in tine , la ce ora , cu ce arma) 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face atat DM aiurea... cand face cineva DM faci mai repede post

Posted

Sugestie: As dori sa se schimbe foarte putin regulamentul sv-ului. Adica sa nu se mai poata face DM pe politistii care conduc un vehicul personal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face atat DM si zic eu ca i-ar ajuta foarte mult.

Posted (edited)

SHAD0W , TE ROG SA IEI IN CONSIDERARE PROPUNERILE !

Sugestie :Sugestiile mele sunt ca la job-ul de Fisherman sau Farmer sa fie un castig exact , spre exemplu eu am skill 4 la Fish si de cand l-am 

facut , am prins doar un peste rar , in rest 5-10k nu imi vine deloc sa mai muncesc la Fish.Farmer , am skill 3 acolo si iau pe un sac 25 kg sau cateodata chiar si 17-19 kg , noi muncim pentru a avansa in Skill , sa primim mai mult dar tot primim putin. 

Eu as zice cam asa sa primim la fish in functie de skill , dar daca ar vrea Shad0w sa implementeze aceasta propunere sa o faca cum vrea el , dar sa nu mai depinda de noroc .

SKILL 1 Fish : 5k - 10k(Peste rar 30k),Skill 2:10k-15k(Peste rar 40k) , Skill 3:15k-20k(Peste rar 50k) , Skill 4:20k-25k(60k) , Skill 5 25k-30k (70k),Skill 6:30k-35k(80k) . 

Farm : Skill 1 15k-20k (Recompensa 35k) , Skill 2 20k-25k (45k) , Skill 3 25k-30k (50k)  ,Skill 4 -30k - 35k (60k) ,Skill 5 35k-40k (70k) , Skill 6 40-45k (80k) , si de ce nu sa fie marite putin si la Trucker pe marfa ilegala / explozibila cu 3-4k intr-un avans de skill.

Pentru job-ul Mecanic sa fie adaugat skill , deoarece e un job foarte frumos , iar la un moment dat pare plictisitor ca tot tractezi masinii , iar tu nu faci nimic , la fel si Pizza Boy sa fie skill , iar la Arms Dealer avansand in skill primesti 1,000 materiale mai mult , ar ajuta pe cei din mafie.

Un sistem de PhoneBook , ar fi superb , sa adaugam prietenii in aceea lista , deoarece avem multii prieteni pe Samp si ar fi ffrumos sa vedem cand se logheaza sau cand dau /q de pe server.

Cu ce crezi c-ar ajuta serverul ? :Daca nu v-a fi introdus un job nou , ar fii frumos macar punerea skill-urilor la unele job-uri .

Edited by BogdiUraganu
Posted

Salut toți playerii de pe comunitatea BuGGed! Aş avea nişte propuneri:

de a adăuga neoane pt maşini (să scriem /neon), să se adauge fete în clubul de stritese la fel ca pe alte servere, să se adauge job-ul de boxoer (la fiecare meci câştigat vei primi aprox. 20k, iar cel cu cele mai multe lupte castigate va fii campion), să se adauge job-ul de hoț de buzunare (la fiecare 30 de ore poti jefuii un player de 100k)

Posted
Shad0w the best scripter 

Sugestie: Sa se adauge comanda [/clans], pentru a vedea clanurile si daca aplicatiile la clan sunt deschise, ar fii frumos

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri nar mai trebui sa intre pe forum pentru a vedea clanurile, sa fie ca si /factions, ar fii foarte frumos

Bafta Shad0w la acest script.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca la factiunile de gen Paramedic Departament, Taxi Cab Company sa se adauge o comanda care sa deschida un dialog si sa iti apara toate comenzile disponibile. La fel ca la Police Departament.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai multi playeri comanda vad ca nu accepta un medic in cateva secunde si dupaceea da /cancel medic/taxi. Asa cand dai pe o comanda sa nu mai trebuiasca sa astepti secundele alea. Atat am avut de spus, va multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp