Jump to content

Recommended Posts

Posted

*Sugestie: Propun ca de fiecare data cand omori un player in jail HQPD sa platesti o anumita suma pentru ca l-ai omorat. Prea multi omoara doar de dragul de a omora, daca ar vedea ca pierd bani pentru asa ceva, nu ar mai actiona ca atare.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la armonia din jail, prea mult haos peste tot.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Sa se deschida o firma Tow Car Company care sa tracteze masinile parcate aiurea numai bum si bum la fiecare colt de strada parca suntem intr-un film horor.

Cu ce crezi ca ar ajuta : Nu ar mai fi atatea masini aiurea

Posted

Sugestie: Sa poti reseta km la masina / moto cu punctele premium.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Cand 2 mafii au war intre ele sa apara pe chat : Mafia yakuza se lupta cu ballas pentru turf-ul 16.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai venii atat de multi civili la war.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Sugestia mea este că dacă serverul ar fi băgat mai multe sloturi de maşini (adica 40 )de sloturi,Playerii işi pot cumpară maşina dorită,Nu să fie 10 maşini (ex:bullet,Infernus..)

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai RP aşa zic eu.

Posted (edited)

Sugestie: Sugerez/Propun ca atunci cand un Hitman are contract si il indeplineste, cu /undercover, acesta sa nu primeasca wanted, fiindca nu mai apare numele, si ar fi mult mai RP.

Plus ca s'ar elimina si confuzia celor din departamente cand sunt omorati de un hitman, sa dea sau nu /wanted 4.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar adauga un plus de RP jocului.

Daca sunteti deacord, apasati butonasul verde cu sageata in sus pentru +1.

Va Multumesc!

Daca o sa va placa va rog: "rep_up.png"

Edited by Blackste1nN.
  • Upvote 2
Posted (edited)

*Sugestie: Propun sa se mareasca sanctiunile pentru dm aiurea si limbaj. Toata lumea face DM cand vrea si devine enervant ca atunci cand lucrezi sa vina cineva si sa iti explodeze masina sau sa te omoare.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar reduce considerabil numarul celor care fac DM.

*Sugestie: Jucatorii noi inregistrati sa primeasca o masina de tutorial, un Faggio sa zicem, pentru a avea cu ce sa se deplaseze pana la lvl 3. Acest vehicul de "tutorial" sa se paota vinde doar la DS iar pretul acesteia sa fie de 1$.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi dintre cei cu lvl mic deobicei nu au cu ce sa se deplaseze.

EDIT:

Sugestie:  Sa se adauge un sistem de eventuri. Oricine are peste level 10 poate folosi /requestevent unde seteaza un nume, premiul, locatia, timpul si descrierea. Cererea trebuie confirmata de un admin. Dupa confirmare va aparea tuturor noul event pe chat. Pentru a verifica ce event este in curs puteti folosi /event.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar putea face eventuri mult mai usor si vor sti toti cand e event si cand nu e, sa nu se mai dea /ad pentru a face un event.

Sugestie: Wantedul sa scada odata la 30 de minute. De ex : ai wanted 6, dupa 30 de mins vei avea wanted 5 dar cu aceleasi drepturi de predare.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult ma bine sa ai o posibilitate sa scapi de wanted. Multi se arunca in fata masinii si primesti 1 wanted pe degeaba.

Edited by Kesha
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Cand iti da wanted 1 sa iti dea si o amenda de ex 1000$ ,uar cand te duci sa te perdai cand politistul iti va da arrest sau kill sa iti ia aceasta amenda

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta serverul deoarece ar inceta anumiti playeri sa faca dm si cred ca ar fi si o pedeapsa portivita

un rep_up.png  daca doritii 

Edited by Hippo xD
Posted

Sugestie: Propun sa se scripteze un Timer pentru /sleep, adica noi dam /sleep apare ca tre sa jucam 30 de minute dar nu stim cate minute mai avem pana putem da /sleep. Deci propun sa se adauge un timer si sa ne arate cate minute mai avem pana putem da /sleep.

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru: Cu mult, si ne va fi si lejer sa jucam.

• Upvote 2
Posted

Sugestie:Propun ca pretul de vanzare al caselor sa fie la fel ca prtul de vanzare la bizuri

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Asa playeri nu se mai pot fura intre de ex:Daca o casa este la 110kk tu te duci e icasa dar nui mai dai aia 10kk prin /transfer apoi se ajunge la posturi certuri si tot felul 

Eu zis ca acesta idee este accesibile deoarece nu mai sacaim ncic admini.

@ macar zimi daca aplici sau nu!/

Posted (edited)

Sugestie:Sa se bage la DealerShip Bmx, Montuain Bike si Bike.

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru:Ar fii mai Role-Play si cine vrea sa mearga in Skate Parck's sau sa se plimbe sa ii dea /lock deoarece alti playeri le fura pe cele care provin de la server..

Sugestie:Cand cineva iti fura masina, sa apara automat pe ecran un mesaj cu "Vrei sa il denunti pe xxxxx la politie pentru frutul vehiculului?", si atunci cand dai pe Yes sa ii apara automat de la AdmBot w1 celui care te-a furat.Insa aceasta sa mearga doar la masini personale nu la cele de la server si sa fie cu o persoana la volan, daca e goala nu iei nimic.

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru:Ar fi mult mai Role-Play si playeri ce detin masina personala si i se fura sa il poata denunta pe atacator...Deoarece multe persoane suna la 112 si zice xxxxxx mi-a furat masina si nu poti sa ii faci nimic find in departament.

Sugestie:La Taximetristi sa poti da /lock si atunci sa se blocheze doar usa de la sofer dar sa nu poti sa o furi.

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru:Nu ar mai fi multe reclamati cu abuz de fare deoarece nu te poate da jos din masina.

Sugestie:La N.G. sunt 3 skinuri de baieti si 2 de fete.Sa se bage aceste 3 skinuri pentru N.G. al doilea e si la PD dar nu are aceasi camsa si in+ la PD Sunt destule.

Skin_282.png

Skin_288.png

Skin_190.png

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru:Ar fi mai multe skinuri pentru N.G. si nu ar mai trebui sa poti acelasi skin 3 rankuri..

Edited by CoSty666
Posted

Sugestie: Propun ca atunci cand ai 1/3 sau 2/3 warn-uri si nu mai faci nici un warn, dupa 4-5 saptamani sa iti fie scos unul din ele.

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru: Ar fi mult mai bine asa dupa parerea mea, daca vrei sa astepti sa iti fie scos unul din warn-uri deoarece nu ai mai comis niciunul.

Posted

Eu zic ca ar fii buna o sugestie la sistemul de wanted

1: Sa se schimbe sistemu de /wanted , ar fii bine sa se puna un sistem,  cand cineva are wanted sa ii apara stelutele deasupra capului : Exemplu http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/e58w756g3/

2: Nu mai trebuia sa accesam comanda /wanted , Doar vedeam playeri pe strada cu stelutele deasupra capului,  ne-ar fi super usor

3: /mdc accesam doar sa vedem ce infractiune are,  si actionam dupa infractiunea si stelutele care le are.

Ar fii ceva super zic eu +1 daca sunteti de acord

• Upvote 5
Posted

Eu zic ca ar fii buna o sugestie la sistemul de wanted

1: Sa se schimbe sistemu de /wanted , ar fii bine sa se puna un sistem,  cand cineva are wanted sa ii apara stelutele deasupra capului : Exemplu http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/e58w756g3/

2: Nu mai trebuia sa accesam comanda /wanted , Doar vedeam playeri pe strada cu stelutele deasupra capului,  ne-ar fi super usor

3: /mdc accesam doar sa vedem ce infractiune are,  si actionam dupa infractiunea si stelutele care le are.

Ar fii ceva super zic eu +1 daca sunteti de acord

Si daca ala e in bayside cum vezi ca are wanted? Daca nu dai comanda /wanted sa ii vezi numele?

Posted

Pai iti dai seama frate ca o sa se puna ceva in+ pe langa asta poate sa lase /wanted si sa apara stelutele

Posted

Sugestie: Sugestia este sa putem da semnalizare . De  ex sa apesi pe Q sau E sau oricare altele.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP. 

+1 daca va place.

Posted

Sugestie: Sa fie adaugat acest skin la National Guard - Skin_288.png  deoarece ei mai au un skin la rank5 -Skin_282.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: National Guard are 3 skinuri (SWAT, Soldat, Skin Leader) de barbat si 2 de fata,am dori acest skin deoarece ne-am saturat ca pana la rank3 sa stam cu un skin iar de la rank3 pana la rank5 alt skin, iar din cate stiu skin-ul de mai sus este la National Guard nu la Police Departament !

Vote this post pentru adaugarea skin-ului. rep_up.png   

Posted

*Sugestie: Propun sa se mareasca sanctiunile pentru dm aiurea si limbaj. Toata lumea face DM cand vrea si devine enervant ca atunci cand lucrezi sa vina cineva si sa iti explodeze masina sau sa te omoare.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar reduce considerabil numarul celor care fac DM.

*Sugestie: Jucatorii noi inregistrati sa primeasca o masina de tutorial, un Faggio sa zicem, pentru a avea cu ce sa se deplaseze pana la lvl 3. Acest vehicul de "tutorial" sa se paota vinde doar la DS iar pretul acesteia sa fie de 1$.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi dintre cei cu lvl mic deobicei nu au cu ce sa se deplaseze.

EDIT:

Sugestie:  Sa se adauge un sistem de eventuri. Oricine are peste level 10 poate folosi /requestevent unde seteaza un nume, premiul, locatia, timpul si descrierea. Cererea trebuie confirmata de un admin. Dupa confirmare va aparea tuturor noul event pe chat. Pentru a verifica ce event este in curs puteti folosi /event.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar putea face eventuri mult mai usor si vor sti toti cand e event si cand nu e, sa nu se mai dea /ad pentru a face un event.

Sugestie: Wantedul sa scada odata la 30 de minute. De ex : ai wanted 6, dupa 30 de mins vei avea wanted 5 dar cu aceleasi drepturi de predare.

*Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult ma bine sa ai o posibilitate sa scapi de wanted. Multi se arunca in fata masinii si primesti 1 wanted pe degeaba.

1. Prima sugestie este buna. 

2. A 2-a nu prea...o sa fie prea multe faggio-uri..

3. Acesta este un Server RP nu GF

4. Acesta este un Server RP nu GF x2. 

In viata reala , cand trece o luna nu esti mai putin sau mai mult urmarit, gradul ramane acelasi.

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge noi skinuri la taxi company:

rank 6 : Skin_295.png

rank 3: Skin_294.png

Tester: Skin_299.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne plictisim cu acelasi skin pana la nu stiu ce rank....ar fi mai bine.

Edited by ToShips
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp