Jump to content

Recommended Posts

Posted

Faceți ceva cu cele 10.000 de mașini, a scăzut economia, nimeni nu mai are un faggio /bike..

Odată cu reducerea numărului de mașini o să crească numărul playerilor, unora li-se pare o porcărie.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: CA la playerii premium ( cu cont premium sa aiba licentele gratuit de gun/fly/boat ) 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai,playerii cu cont premium ar putea fii putin mai avantajati pentru ca,pentru 25 lei (62 puncte premium ) contul premium nu prea mi se pare asa avantajat.

Posted

Sugestie:  Să fie iar legal rifle.ifp, ped.ifp si modurile cleo / asi. Nu văd cu cete ajută o amărâtă de mapă pătrată sau color mode.

Cu crezi ca ar ajuta serverul : Am fost in multe mafii si m-am saturat sa stau cu mapa default / arme default si fara ped.ifp

Cei ce ma sustin apasa-ti +1!

Prin cleo se poate folosii si aim de accea nu sunt legale.

Posted

Sugestie: Legat de jobul 'Garbage', propun ca jobul să se facă şi 'în doi' jucători. 

La ce mă refer? x se urcă in utilaj, iar y dă 'G'. Jucătorul care conduce utilajul să îi apară un mesaj dacă doreşte să facă Garbage cu jucătorul respectiv. x să conducă utilajul până la checkpoint, iar acolo y se dă jos şi duce gunoiul în spatele maşinii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Role-Play sporit, jucatorii ar avea un motiv in plus sa faca jobul respectiv. In real-life gunoierii chiar sunt mai multi pe un utilaj, si mereu rolurile sunt impartite ca atare. 

• Upvote 7
Posted

Sugestie: Ar trebui ca skinurile de la mafie sa fie free si nu pe rank pentru ca sunt unele skinuri mari care nu te avantajeaza la war.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ridica numarul playerilor ce vor sa intre in mafii.

Posted

Sugestie: Sa iti poti cumpara Monster Truck din DealerShip cu puncte Premium!

Alta sugestie: La jobul Arms Dealer sa fie cu skill pana la 6,Din ce in ce faci skill mai mare sa castigi mai multe materiale!La skill 6 arms dealer sa poti folosi /creategun pentru a crea o arma.

A-3 a Sugestie: Cand dai /hud sa iti poti schimba culoarea la care iti arata fps-ul si sa poti sa il pui in fiecare colt(la alegere).

A-4 a Sugestie : Jobul Car Jacker sa poti face skill 6,Vinzi masini si faci skill,la skill 6 sa poti fura orice masina de pe strada /carlockpick.

A-5 a Sugestia: Sa iti poti cumpara tigarete din 24/7 si sa le poti fuma

cumparand o bricheta tot din 24/7 (Pentru ca nu mai e /smoke 3.

A- 6 a Sugestie: Sa poti folosi /buyhiddencolor sa cumperi un hidd.

A-7 a Sugestie: Sa poti folosi comanda /hud de la level 1 sau 2.

A-8 a Sugestie:Asta este o propunere care mio doresc foarte mult.Userii premium sa pot folosi comanda /mp3 sa asculte orice radio din /carradio.

Posted

Sugestie:>>> Am si eu o mica sugestie !! implementarea unui nou job, mai exact sa fi sofer pe autobuz si sa faci curse (farm-burger/ burger-farm) iar venitul pe urma acestui job sa fie mai mic decat cel de la jobul de farmer(mai mult din pasiune).

<br>

<br>

Cum crezi ca ar ajuta serverul: >>>> Pai ar fi ceva foarte frumos sa vezi ca sunt autobuze frumos parcate la farm asteptand oamenii care nu au masini sa ii transporti direct la burger si inapoi, ( eu am facut chestia asta si chiar functioneaza destul de bine ).

Posted

Sugestie:Ar fii mai frumos sa se poata vanda casele cu tot cu radio , adica sa ramana imprimat in casa.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta serverul deoarece cred eu ca multi playeri care joaca SA:MP nu au posibilitatea sa doneze bani reali si cred ca-si doresc sa aiba si ei o casa cu radio. Asta a fost propunerea mea. Bafta

• Upvote 1
Posted

Am si eu o idee pentru server, m-am tot saturat sa-i acceptati pe cei cu pile in orice factiune, ba nare lumea loc de voi astia cu pile doamne, poti sa ai level 999999999999 ca tot nu te baga, doamne realizez ca degeaba am muncit pe serveru asta... Poate va vine la cap mintea sa-i acceptati si pe astia, pe mine, fara pile ;) 

Posted

Sugestie : Adaugarea unui radio rock sau posibilitatea de a adauga un radio personal in joc,

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar atrage atentia playerilor cu alte gusturi in muzica , in trecut renuntasem la acest joc doar fiindca nu mai exista radio rock.

Posted

Sugestie:Propun ca instructorilor sa li se adauge automat jobul de detective, lafel ca la politisti sau hitmani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai folositor si ar ajuta mult mai mult atat pe instructor cat si pe client. "De ce?" Sa presupunem, si am vazut asta la multi sa nu aiba jobul de detective. Mi se pare mult mai correct si folositor pentru un instructor sa aiba acest job automat.  

• Upvote 7
Posted

Sugestie: Salut , am si eu o sugestie si anume : Cand dai /id si esti in factiune sa iti arate numele factiunii cu culoare ei si rank-ul in paranteza gen Taxi Las Santos (1) 1 prezentand rank-ul in factiune , sper sa fie acceptat. aveti imagine aici http://prntscr.com/8t8csp

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar iesi in evidenta foarte bine.

Posted

Sugestie: Să se adauge un 'Intermediar'(lider temporar) cât timp o facţiune nu are lider. De exemplu: - School Instructors LV nu are lider, dar un helper / admin să fie Intermediar până se alege noul lider.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine, mai usor şi mai ok pentru mafii. De ce? Se aleg greu liderii şi 1/10 ţin +20 zile.

Mai fac un exemplu: Los Aztecas nu are lider, NUGETZZ este intermediar(lider temporar) până îi ia locul. (este lider până se alege liderul). 

• Upvote 7
Posted

Sugestie:să se implementez din nou vechiul sistem pentru mafioți, în ce consta acest sistem? ei bine, atunci când ești spawnat in HQ (te loghezi, mori, etc) să primești un pistol deagle, cum era mai de mult.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:este mai frumos așa, s-ar diferenția playerii mafiilor de playerii celorlalte facțiuni.

Posted

Sugestie : Sa nu mai poata sa faca dm civili pe mafiotii care au war.

Cum crezi ca va ajuta serverul: Nu isi mai fac membri mafiilor nervii la war, nu mai dam n'reporturi, etc

(in 3-4 min se poate face acest script.)

• Upvote 3
Posted

Faceți ceva cu cele 10.000 de mașini, a scăzut economia, nimeni nu mai are un faggio /bike..
Odată cu reducerea numărului de mașini o să crească numărul playerilor, unora li-se pare o porcărie.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Eu propun ca politistii sa nu mai poata veni pentru un control de rutina in intervalul orar 20:00 - 22:00 (in zilele cu war) pentru ca ne luam wanted pentru 'port drugs' sau chiar 'neconformare ordin' si stam 15 minute in jail, din care un war are 20 de minute, deci asa se duce un war degeaba. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest lucru i-ar ajuta foarte mult pe cei dintr-o grupare mafiota pentru ca isi vor putea duce war-ul la capat fara a fi luati la arrest / sa primeasca kill.

(Acest lucru nu are nevoie de script-uri etc, doar trebuie sa se adauge aceasta regula in 'regulamentul departamentelor')

(Ma refer la serverul Green, am vazut ca pe Red este deja adaugat.)

Edited by eNerkyw0ww
Posted

Sugestie: Sugerez adaugarea comenzii /vieworders   pentru a vedea comenzile efectuate pentru lideri adaugarea comenzi /setneedorder [1] *1 fiind rankul* pentru a seta care este cifra minima de comenzi si sa apara ceva de genul 20/65   20- fiind comenzile efectuate de catre taximetrist(exemplu) si 65- comenzile minime setate de catre lider , Text-ul in chat sa apara cu rosu iar dupa ce depasesc numarul sa apara cu verde .    Nu este neaparat o necesitate cu /setneedorders  dar macar comanda /vieworders .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mai trebuie sa intram de fiecare data pe panel pentru a vedea cate comenzi am facut , si o sa fie mai usor .

Posted

Propun ca fondatorul unei frecvente de walkie talkie sa poata da pe cineva afara sau sa ii dea mute de pe freq. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi asa mult spam pe unele frecvente si ar fi mult mai ok.

P.S. Warr-uri in virtual world daca se poate. Poate lucrati la asta..

Posted (edited)

SUGESTIE PENTRU MĂFII ȘI UN AVANTAJ LIDERULUI.

Sugestie: Propun ca liderul unei măfii să-și poată selecta membrii. Adică gen la teste: el poate trece, dar la waruri scoate rezultate slabe în mod repetat..
De ex: 21-10-2015, Evidență WAR Xulescu: -5, -6, -5, -6 = FW, reason: rezultate slabe la waruri.
Acumulând 3/3 FW își selectează mai ușor membrii de care nu este mulțumit un lider.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulți folosesc un anumit cod la testul deagle și la waruri scot scoruri slăbuțe, cu această sugestie un lider poate să-i dea o șansă unui membru dar să i-o și ia dacă nu e mulțumit de el.

Dacă vrei să se aplice această sugestie, nu ezista să apeși pe butonul +1.

Edited by AIM-Dantes.
  • Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp