Dan Octavian Ionut Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Sugestie:La jobul truck sa se adauge inca o remorca ( un trailer) care sa se numeasca (marfa fragila) si sa poata sa o ia doar cei de skill 6 si sa primeasca 100k pe orice tura indiferent unde ar fii.Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta playerii de skill 6 sa faca mai repede bani fiindca au muncit mult sa faca acel skill .
Shaggy Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Sugestie: Aceasta sugestie este doar pentru PD/FBI/NG, adaugarea comenzii [/nearwanted] care va arata toti suspectii pe o raza de 1.000m sau 1.500m, deoarece pana gasesti un suspect in [/wanted] cand serverul este plin, unul aproape nu la 5.000m este destul de mult timp pierdut. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este o simpla comanda care face 2 lucruri, arata [/mdc] la suspect si apare un dialog care va arata cati metrii ai pana la suspect si ce wanted are/cati cops sunt pe el. Nu ar strica aceasta mica comanda, esti foarte folositoare. Nu o va volosii doar 3-4 membrii, o vor folosii cel putin 200 de playeri. +1 Daca crezi ca o sa o folosesti si o sa fie utila. 9
Alexion99 Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Sugestie: Sa fie preturile de la masini putin mai ieftine si casele la fel ca sunt prea scumpe si la trucker sa fie 200k da ca se poate.
AlexBurtea Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Sugestie:La barbut sa se adauge un sistem nou atunci cand dai de 3 ori cerere sa stai 10 secunde Cum crezi ca ar ajuta serverul:Atunci cand ai o masina personala sa se auda alarma cand dai /lock doar pentru cei care au premium
Flaviius Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge comanda [/tradehouseforhouse], care sa permita playerilor sa faca schimba de case. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu noul update au fost adaugate foarte multe case, asa ca afacerile cu case o sa creasca, am vazut extrem sa multe report-uri gen "Vreau sa fac un schimb de case", etc... Majoritatea adminilor au casa, la fel si helperii si sunt sanse minime de a avea loc acea afacere, asa ca propun sa se adaugea acea comanda. 3
iStyle Alliance Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Sugestie: Intre orele 20:00-22:00 playerii care stau pe sleep sa ia kick, sa nu ai voie sa folosesti comanda /sleep. Noi din mafii, avem war si server-ul este full din cauza acestor playeri care stau afk. Daca se poate ar fi foarte folositor pentru cei din mafii.
RakuChill Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Sugestie: Cer stergerea conturilor nefolosite de mai mult de un an. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu, eu poate vreau sa-mi schimb numele, dar ghici ce?! Numele pe care vreau sa-l pun e luat deja, bineinteles de un cont de level 1, nefolosit de mai bine de un an. Sigur nu sunt doar eu in aceasta situatie.
Vlad Husman Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Sugestie: No [/call 112] din jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, de multe ori playerii ce intra in jail, dau imediat [/call 112] si fac spam precum ca ar dori free. Nu ar trebui sa aibe acces la [/call 112] din moment ce se afla in jail. La noi din moment ce nu exista niciun wanted pentru asa ceva, nu avem ce sa le facem si trebuie sa suportam spam-ul lor intr-una. O alta sugestie facuta de mine care se pare ca a fost uitata, o readuc in discutie. Sugestie: La News Reporters ar fi mai frumos si putin mai realistic daca s-ar adauga ''ziare''. Aceste ziare sa fie creeate doar de cei de rank5+ pusi de lider. Un singur membru. Astfel s-ar evita abuzul de cei de rank mai mic. Iar ziarul sa fie zilnic creat sau saptamanal depinde cum spune liderul. Ziarul ar cuprinde informatii mai amanuntite despre server cat si update-uri care playerii le pot procura imediat. Cum ar fi un expemplu de ziar: Titlu: O zi mare pentru comunitatea BuGGeD! Cuprins: Astazi 15.05.2015 se va deschide un nou server in comunitate numit Green. Am luat cate interviuri iar playeri au raspuns astfel: - BuLLDoG. spune: Inca un server in comunitate ar fi un plus pentru noi fiindca astfel s-ar mari comunitatea si mai mult. Incheiere: Aceasta a fost editia cu numarul #2 din ziarul BuGGeD. O saptamana cat mai buna. Redactor: BuLLDoG.Cu acest ziar cred ca ar infrumuseta serverele. Ziarul sa fie valabil in 24/7 de cumparat si sa fie undeva pe la 100$. Asa s-ar putea adauga o norma in + la cei de rank 5 din News Reporters. Dar asta o sa decida liderul. Sper sa fie luata in considerare sugestia mea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar infrumuseta serverul si ar fi mai realistic totodata si informativ pentru playeri. Sugestie: O noua factiune ar ajuta comunitatea fiindca ar fi ceva nou, nu numai clasicele factiuni. Ci si ceva nou. Un nume pentru aceasta factiune, nu am in minte dar un basic ar fi Naval Guard. Iar aceasta factiune ar consta intr-un departament care are barci in plus fata de celelalte departamente. Fiindca dupa cum putem observa, in niciun loc de pe mapa nu exista un loc de unde poti procura o barca de politie. Un departament care ar avea acest beneficiu, ar fi ceva frumos si bun. Pentru a fi mai usor totul, am facut eu ceva idei. Acelea ar fi: Locatie: Tiera Robada - Sau prea cunoscutul oras de langa BaySide. -> http://imgur.com/HkJRwyE Parcare: Are un loc decent, marisor pentru cateva masini si motociclete. -> http://imgur.com/W7UG6Na HQ: Chiar vis-a-vis se afla si o cladire care arata destul de bine si seamana cu un turn de control care poate fi folosit ca un HQ. -> http://imgur.com/E0NwBWt Helipad: Este si un Helipad chiar langa parcare. Se poate adauga un elicopter pentru marina. -> http://imgur.com/zdBXpA3 Port: Iar in spatele HQ-ului se afla si acest port unde pot incapea pana la 6 barci de politie. -> http://imgur.com/lWs1SUt Cam atata cu informatiile. Acum am cateva detalii pentru a usura treaba: Skin-uri: Pentru fete rank 1-4: (ID: 306) iar pentru rank 5 (ID: 307). Rank 6-7 ar urma skin-ul acesta (ID: 309). Skin-uri: Pentru baieti rank 1-2: (ID: 300), Rank 3-4 (ID: 301), Rank 5 (ID: 302), Rank 6 (ID: 310) Rank 7 (ID: 311). Masini: Am ales SFPD fiindca BaySide apartine mai mult de San Fierro. Masini normale (ID: 597), Off-Road (ID: 599), Motociclete (ID: 523), Pentru viteza (Modificat pentru departament) (ID: 411). Elicopter: Pentru elicopter, mi-a venit o idee sa se adauge acest elicopter (ID: 417), iar in unul din locurile din port, sa se adauge acest elicopter (ID: 447). Barci: Pentru barci sunt cel mai potrivit aceste barci (ID: 430). HQ: Pentru interiorul HQ-ului, m-am gandit la acesta fiindca arata cel mai bine si cred ca se potriveste perfect (Barbara Room, ID: 5, X,Y,Z: 322.197998,302.497985,999.148437 Rank-uri: La rank-uri nu a fost greu sa gasesc nume fiindca cum am mai spus, ar fi frumos daca ar fi cat mai realistic. De aceea am cautat niste nume de grade in armata marina. Rank 1: Petty Officer 3rd Class. Rank 2: Petty Officer 2nd Class. Rank 3: Petty Officer 1st Class. Rank 4: Chief Petty Officer. Rank 5: Senior Chief Petty Officer. Rank 6: Master Chief Petty Officer. Rank 7: Commander Chief Petty Officer. Gameplay: Ei sa actioneze ca si National Guard. Indiferent de wanted, ei pot actiona si pot arresta. Nu au voie sa dea amenzi si nici sa confiste droguri sau arme. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva unicat pentru server adaugand un departament nou. Din moment ce exista 8 Mafii si 8 Factiuni pasnice si doar 5 Departamente. Daca ti-au placut ideile mele si le sustii pentru a fi aplicate, te rog apasa acest buton "". Arata ca iti pasa si ca vrei ceva nou si frumos. 4
JonNyV Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Sugestie: As avea o sugestie pentru panel. Cand avem ceva de spus unui player ce nu e on, sa putem da sms pe panel. Cum ar fi, acolo unde este User Bar sa fie mai jos de Signature un buton, " Trimite un mesaj acestui player". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte fain si ar ajuta la vanzarea/cumpararea de bunuri personale.
Tomescu Brandon Rzvan Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Salut , am o sugestie pentru server care mi se pare ca ar face jocul mai real : 1: Fiecarare jucator sa aiba un Buletin/Pasaport care sa il poate prezenta la politist cand in opreste (/showpassport sau /showbuletin) 2:La membri din politie sa li se bage o comanda de radar cum ar veni , sa se introduca o limita de viteza pe server si politia sa poata sta cu radaru bine inteles cei care depasesc limita sa fie sanctionati 3:Permisul sa aiba puncte de penalizare (15/15 - daca iei o amenda scade 1,2,3 puncte depinde de cat de mare este amenda) 4:Sa fie o comanda sa porti centura in masini (/seatbelt) si daca politia te opreste si nu ai centura sa primesti amenda , bine inteles politia sa aiba o comanda sa poata verifica daca ai centura sau nu Cam asta ar fi sugestiile mele pe moment . Edited October 25, 2015 by U R S
bugged.Adryan Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Eu as propune ca, printr-o comanda aflata in /shop, pe nume /clear FH, sa se stearga FH-ul. 1. Tot FH-ul pentru 40pp. 2. 1 factiune din FH pentru 10pp. Sper ca va fi de folos pentru cei ce au faction history mai slab. Ar ajuta playerii cu FH slab. Sa il stearga, si sa isi creeze unul frumos. 2
ztrz0r Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Sugestie: Sa se puna o masina free prin zona casei 654 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai mai sunt vreo 4-5 case pe acolo si nici o masina free prin zona, multi playeri vor sa dea rent la 654 dar nu au cu ce sa mearga.
All4n Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Sugestie:Sa fie adaugata in /chatcmd si /givesalary ca liderul sa scrie doar id-ul ptr membrul factiunii si sa i se dea salariul. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi foarte eficient ptr lideri. 1
iCloud. Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Sugestie: Adaugare sistem mobiliere casa. /removefurniture - stergere totala a mobilierului din casa, /editfurniture pentru a modifica sau a şterge un obiect de mobilier individual, /defaultfurniture pentru a ascunde sau a afişa mobila originală a casei, /addfurniture pentru a adauga un mobilier. Sa poti sa pui un maxim de 200 obiecte in casa. Sa cuprinda o lista mare de obiecte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiecare ne-am putea decora casa cu obiectele dorite, si ar fi mult mai RP si mai calumea.
Skynnett Sky Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 (edited) O sugestie zic eu foarte buna : Pe panel sa se adauge ceva in care poti sterge Faction History . Ar fii frumos , sa refacem fh . Si ar ajuta si servarul . O factiune stearsa - 10 puncte premium . Daca va place ideea mea . Nu uitati sa dati un up . ! .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. .t/c. Edited October 26, 2015 by Skynnett97 2
Litt Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Sugestie:Sa se adauge un sistem de imprumut bancar. Orice player sa poata imprumuta o suma de maxim 5.000.000, aceasta va putea fi returnata de el in totalitate, pe bucati sau la fiecare payday va fi luata o suma de bani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii pot sa isi cumpere mai repede bunul dorit.
Grecu Grk Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Sugestie:Sa se adauge un sistem de radio la jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta playeri, si nu ar mai fi atmosfera aceea cu injurii. 1
Calw.Jr Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Sugestie: Propun ca sa se schimbe intervalul in care se desfasoara warurile , de exemplu 19:00-21:00 Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai seara se lasa mai repede, iar uni playeri dimineata merg la munca/scoala si nu pot intra deoarece sunt obositi/ trebuie sa invete.
Popular Post Andrei17 Posted October 26, 2015 Popular Post Posted October 26, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge o noua regula pentru departamente care sa interzica playerilor sa circule pe motoare / quad fara casca (/puthelmet), bineinteles abaterea de la aceasta regula sa fie sanctionata de catre LSPD / LVPD / SFPD cu amenda de 25,000$, la fel ca pentru nos sau faruri stinse seara. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Parerea mea este ca ar fii foarte Role-Play ideea mea si ar arata mai frumos playerii cu acele casti pe cap. 13
Radu Luican Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge o noua regula pentru departamente care sa interzica playerilor sa circule pe motoare / quad fara casca (/puthelmet), bineinteles abaterea de la aceasta regula sa fie sanctionata de catre LSPD / LVPD / SFPD cu amenda de 25,000$, la fel ca pentru nos sau faruri stinse seara. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Parerea mea este ca ar fii foarte Role-Play ideea mea si ar arata mai frumos playerii cu acele casti pe cap. Salut ! Nu totii stiu comanda ..Deci o sa ploua cu amenzi..
Popular Post Luke.Capone Posted October 26, 2015 Popular Post Posted October 26, 2015 Sugestie: Salut. Dupa cum se observa sunt NEGATiWE, liderul la National Guard. Pentru inceput vreau sa va zic de ce am facut aceasta sugestie. National Guard este o factiune mare, cu membrii multi, iar rolul acestei sugestii este de a va ruga daca se poate sa ne mai bagati si noua un skin la factiune. Factiunea este compusa din 50 de membrii, iar noi avand doar 3 skinuri, fara cele 2 de fete. Stiu ca nu mai sunt skinuri de adaugat dar se poate lua unul de la factiunea FBI sau de la alt Departament. Va pot da niste exemple: Skin 165, 166, 295, 300, 311. Eu nu cer sa le scoateti skinul lor, doar sa fie adaugat si la noi, pentru ca noi ducem lipsa. Sper sa va ganditi si la noi si sa ne ajutati, multumesc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta pe noi la factiune, pentru ca multi din factiune se plang pentru ca nu au skin de tester sau ca sunt prea putine skinuri. 22
Dr03 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Sugestie: Salut. Dupa cum se observa sunt NEGATiWE, liderul la National Guard. Pentru inceput vreau sa va zic de ce am facut aceasta sugestie. National Guard este o factiune mare, cu membrii multi, iar rolul acestei sugestii este de a va ruga daca se poate sa ne mai bagati si noua un skin la factiune. Factiunea este compusa din 50 de membrii, iar noi avand doar 3 skinuri, fara cele 2 de fete. Stiu ca nu mai sunt skinuri de adaugat dar se poate lua unul de la factiunea FBI sau de la alt Departament. Va pot da niste exemple: Skin 165, 166, 295, 300, 311. Eu nu cer sa le scoateti skinul lor, doar sa fie adaugat si la noi, pentru ca noi ducem lipsa. Sper sa va ganditi si la noi si sa ne ajutati, multumesc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta pe noi la factiune, pentru ca multi din factiune se plang pentru ca nu au skin de tester sau ca sunt prea putine skinuri. +1 2
Lixu_007 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Sugestie: Salut. Dupa cum se observa sunt NEGATiWE, liderul la National Guard. Pentru inceput vreau sa va zic de ce am facut aceasta sugestie. National Guard este o factiune mare, cu membrii multi, iar rolul acestei sugestii este de a va ruga daca se poate sa ne mai bagati si noua un skin la factiune. Factiunea este compusa din 50 de membrii, iar noi avand doar 3 skinuri, fara cele 2 de fete. Stiu ca nu mai sunt skinuri de adaugat dar se poate lua unul de la factiunea FBI sau de la alt Departament. Va pot da niste exemple: Skin 165, 166, 295, 300, 311. Eu nu cer sa le scoateti skinul lor, doar sa fie adaugat si la noi, pentru ca noi ducem lipsa. Sper sa va ganditi si la noi si sa ne ajutati, multumesc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta pe noi la factiune, pentru ca multi din factiune se plang pentru ca nu au skin de tester sau ca sunt prea putine skinuri. +1 la baiatu, avem nevoie de unele noi.
Gaby Suylea Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Sugestie: Salut. Dupa cum se observa sunt NEGATiWE, liderul la National Guard. Pentru inceput vreau sa va zic de ce am facut aceasta sugestie. National Guard este o factiune mare, cu membrii multi, iar rolul acestei sugestii este de a va ruga daca se poate sa ne mai bagati si noua un skin la factiune. Factiunea este compusa din 50 de membrii, iar noi avand doar 3 skinuri, fara cele 2 de fete. Stiu ca nu mai sunt skinuri de adaugat dar se poate lua unul de la factiunea FBI sau de la alt Departament. Va pot da niste exemple: Skin 165, 166, 295, 300, 311. Eu nu cer sa le scoateti skinul lor, doar sa fie adaugat si la noi, pentru ca noi ducem lipsa. Sper sa va ganditi si la noi si sa ne ajutati, multumesc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta pe noi la factiune, pentru ca multi din factiune se plang pentru ca nu au skin de tester sau ca sunt prea putine skinuri. +1
Recommended Posts