Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge o noua regula pentru departamente care sa interzica playerilor sa circule pe motoare / quad fara casca (/puthelmet), bineinteles abaterea de la aceasta regula sa fie sanctionata de catre LSPD / LVPD / SFPD cu amenda de 25,000$, la fel ca pentru nos sau faruri stinse seara.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Parerea mea este ca ar fii foarte Role-Play ideea mea si ar arata mai frumos playerii cu acele casti pe cap.

lohbSDD.png

+1

Posted (edited)

Sugestie: Salut. Dupa cum se observa sunt NEGATiWE, liderul la National Guard. Pentru inceput vreau sa va zic de ce am facut aceasta sugestie. National Guard este o factiune mare, cu membrii multi, iar rolul acestei sugestii este de a va ruga daca se poate sa ne mai bagati si noua un skin la factiune. Factiunea este compusa din 50 de membrii, iar noi avand doar 3 skinuri, fara cele 2 de fete. Stiu ca nu mai sunt skinuri de adaugat dar se poate lua unul de la factiunea FBI sau de la alt Departament. Va pot da niste exemple: Skin 165, 166, 295, 300, 311. Eu nu cer sa le scoateti skinul lor, doar sa fie adaugat si la noi, pentru ca noi ducem lipsa. Sper sa va ganditi si la noi si sa ne ajutati, multumesc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta pe noi la factiune, pentru ca multi din factiune se plang pentru ca nu au skin de tester sau ca sunt prea putine skinuri.

+1

Edited by Maryo_007
Posted

Sugestie: Salut. Dupa cum se observa sunt NEGATiWE, liderul la National Guard. Pentru inceput vreau sa va zic de ce am facut aceasta sugestie. National Guard este o factiune mare, cu membrii multi, iar rolul acestei sugestii este de a va ruga daca se poate sa ne mai bagati si noua un skin la factiune. Factiunea este compusa din 50 de membrii, iar noi avand doar 3 skinuri, fara cele 2 de fete. Stiu ca nu mai sunt skinuri de adaugat dar se poate lua unul de la factiunea FBI sau de la alt Departament. Va pot da niste exemple: Skin 165, 166, 295, 300, 311. Eu nu cer sa le scoateti skinul lor, doar sa fie adaugat si la noi, pentru ca noi ducem lipsa. Sper sa va ganditi si la noi si sa ne ajutati, multumesc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta pe noi la factiune, pentru ca multi din factiune se plang pentru ca nu au skin de tester sau ca sunt prea putine skinuri.

+1. Am rank 2 si deja m-am saturat de acest skin. Vrem alte skin-uri !

Posted (edited)

Sugestie:1.Sa se activeze o comanda pentru playeri ca sa dea respawn,ii pun pe alti sa-i omoare,iar ei profitand de asta apeleaza 112 si se ajunge la limbaj vulgar, posturi aiurea,cearta intre playeri etc... Asta n-ar fi frumos...

2.Cei care merg pe contrasens sa fie amendati..

Edited by Luci4Gaming
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca cei care au jobul de Mechanic sa isi poata repara masina si cand sunt pe F, se presupune ca daca stii sa o repari pe a colegului stii sa o repari si pe a ta. Desigur, timpul de reparare a masinii singur sa fie unu mai lung si sa iti ia o suma de bani (''pretul pieselor stricate''), aici voi stiti, iar suma de bani sa se duca la cel mai apropiat PNS (se presupune ca de la PNS luam piesele de care avem nevoie)

Cu ce ar ajuta serverul?: Ar fi mult mai RP, i-ar ajuta pe multi cand au masina avariata si sunt departe de PNS.

Edited by Reacher
Posted

+1

Posted

+1

Posted

Nu fac parte din NG dar totusi ar fi o idee buna +1

Posted

O idee foarte buna, +1.

• Upvote 1
Posted

+1, ai dreptate, aveti nevoie de skinuri noi, adica pe bune, de la rank 1 pana la rank 3 sa stai numai cu 'paduraru' ala..

Posted

Sugestie:Sa se adauge un sistem de imprumut bancar. Orice player sa poata imprumuta o suma de maxim 5.000.000, aceasta va putea fi returnata de el in totalitate, pe bucati sau la fiecare payday va fi luata o suma de bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii pot sa isi cumpere mai repede bunul dorit.

Chiar mare dreptate ai ! Asa nu ar mai exista tepe si afaceti cu bani reali, si ar fi primul server de samp cu asa ceva :D +1 

Posted

Sugestie: Salut bugged , dupa cum stim cu totii ca luni,mercuri,vineri si duminica si tin war-uri de la 20:00-22:00 , pe blue de ex: poti sa astepti si 1 ora sa te conectezi ... ce as propune eu ar fi o sugestie buna sper pentru server. Sa se de-a un restart pe la 19:30 ... ca la un moment sa poata intra toti.. avand in vedere ca o parte din server stau pe /sleep , astefel v-or fi mai multe persoane on la war.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu totii ai reusi sa intre la timp la 1 war... , +cei care stau toata ziua pe /sleep ... sa mai faca si cate un loc la altii care asteapta sa intre de ceva timp . 

Posted

Sugestie: No [/call 112] din jail.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, de multe ori playerii ce intra in jail, dau imediat [/call 112] si fac spam precum ca ar dori free. Nu ar trebui sa aibe acces la [/call 112] din moment ce se afla in jail. La noi din moment ce nu exista niciun wanted pentru asa ceva, nu avem ce sa le facem si trebuie sa suportam spam-ul lor intr-una. 

O alta sugestie facuta de mine care se pare ca a fost uitata, o readuc in discutie.

Sugestie: La News Reporters ar fi mai frumos si putin mai realistic daca s-ar adauga ''ziare''. Aceste ziare sa fie creeate doar de cei de rank5+ pusi de lider. Un singur membru. Astfel s-ar evita abuzul de cei de rank mai mic. Iar ziarul sa fie zilnic creat sau saptamanal depinde cum spune liderul. Ziarul ar cuprinde informatii mai amanuntite despre server cat si update-uri care playerii le pot procura imediat. Cum ar fi un expemplu de ziar:

• Titlu: O zi mare pentru comunitatea BuGGeD!
  • Cuprins: Astazi 15.05.2015 se va deschide un nou server in comunitate numit Green. Am luat cate interviuri iar playeri au raspuns astfel:

- BuLLDoG. spune: Inca un server in comunitate ar fi un plus pentru noi fiindca astfel s-ar mari comunitatea si mai mult.

• Incheiere: Aceasta a fost editia cu numarul #2 din ziarul BuGGeD. O saptamana cat mai buna. Redactor: BuLLDoG.

Cu acest ziar cred ca ar infrumuseta serverele. Ziarul sa fie valabil in 24/7 de cumparat si sa fie undeva pe la 100$. Asa s-ar putea adauga o norma in + la cei de rank 5 din News Reporters. Dar asta o sa decida liderul. Sper sa fie luata in considerare sugestia mea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar infrumuseta serverul si ar fi mai realistic totodata si informativ pentru playeri.

Sugestie: O noua factiune ar ajuta comunitatea fiindca ar fi ceva nou, nu numai clasicele factiuni. Ci si ceva nou. Un nume pentru aceasta factiune, nu am in minte dar un basic ar fi Naval Guard. Iar aceasta factiune ar consta intr-un departament care are barci in plus fata de celelalte departamente. Fiindca dupa cum putem observa, in niciun loc de pe mapa nu exista un loc de unde poti procura o barca de politie. Un departament care ar avea acest beneficiu, ar fi ceva frumos si bun. Pentru a fi mai usor totul, am facut eu ceva idei. Acelea ar fi:

​Cam atata cu informatiile. Acum am cateva detalii pentru a usura treaba:

• Skin-uri: Pentru fete rank 1-4: Skin_306.png (ID: 306) iar pentru rank 5 Skin_307.png (ID: 307). Rank 6-7 ar urma skin-ul acesta Skin_309.png (ID: 309).
  • Skin-uri: Pentru baieti rank 1-2: Skin_300.png (ID: 300), Rank 3-4 Skin_301.png (ID: 301), Rank 5 Skin_302.png (ID: 302), Rank 6 Skin_310.png (ID: 310) Rank 7 Skin_311.png (ID: 311).
  • Masini: Am ales SFPD fiindca BaySide apartine mai mult de San Fierro. Masini normale Vehicle_597.jpg (ID: 597), Off-Road Vehicle_599.jpg (ID: 599), Motociclete Vehicle_523.jpg (ID: 523), Pentru viteza (Modificat pentru departament) Vehicle_411.jpg (ID: 411).
  • Elicopter: Pentru elicopter, mi-a venit o idee sa se adauge acest elicopter Vehicle_417.jpg (ID: 417), iar in unul din locurile din port, sa se adauge acest elicopter Vehicle_447.jpg (ID: 447).
  • Barci: Pentru barci sunt cel mai potrivit aceste barci Vehicle_430.jpg (ID: 430).
  • HQ: Pentru interiorul HQ-ului, m-am gandit la acesta fiindca arata cel mai bine si cred ca se potriveste perfect thumbnail.jpg (Barbara Room, ID: 5, X,Y,Z: 322.197998,302.497985,999.148437

• Rank-uri: La rank-uri nu a fost greu sa gasesc nume fiindca cum am mai spus, ar fi frumos daca ar fi cat mai realistic. De aceea am cautat niste nume de grade in armata marina. Rank 1: Petty Officer 3rd Class. Rank 2: Petty Officer 2nd Class. Rank 3: Petty Officer 1st Class. Rank 4: Chief Petty Officer. Rank 5: Senior Chief Petty Officer. Rank 6: Master Chief Petty Officer. Rank 7: Commander Chief Petty Officer.

• Gameplay: Ei sa actioneze ca si National Guard. Indiferent de wanted, ei pot actiona si pot arresta. Nu au voie sa dea amenzi si nici sa confiste droguri sau arme.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva unicat pentru server adaugand un departament nou. Din moment ce exista 8 Mafii si 8 Factiuni pasnice si doar 5 Departamente. 

Daca ti-au placut ideile mele si le sustii pentru a fi aplicate, te rog apasa acest buton "rep_up.png".

Arata ca iti pasa si ca vrei ceva nou si frumos.

Foarte buna ideea.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge ceva in legatura cu Sex Shop de ex: un automat pentru mancare.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe acest server, biz-ul de tip Sex Shop, produce bani doar de eventuri cand trebuie sa aducem un buchet cu flori, ceea ce nu mi se pare normal. Cred ca ar trebui sa aiba legatura cu un job sau orice altceva, unii chiar nu stiu ce este cu cest biz deoarece nimeni nu are nevoie de el.

Posted

Salut am o sugestie , sa se implementeze / sau sa  poti cumpara bombe de la gun shop , fie sa le faca doar cei din mafie sa le vanda fie orice player sa  faca din materiale.

Gasesc ca e un mod mai bun sa te razbuni pe cineva punandui o bomba la masina si asteptatand sa plece cu ea.

Posted

Sugestie: Adaugarea skill-urilor la job-ul ''Arms Dealer'' 

Skill 1 = 500 mats

Skill 2 = 750 mats

Skill 3 = 1,000 mats

Skill 4 = 1,250 mats

Skill 5 = 1,500 mats

Skill 6 = 2,000 mats 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Dupa cum se pare 1,000 mats se vand cu aproximativ 10,000$ , daca s-ar adauga skill-ul castigul o sa fie echivalent ca la celelalte job-uri. Desigur este un avantaj pentru mafioti , deoarece o sa ii ajute foarte mult la raport. Ar ajuta si serverul deoarece mai multi playeri o sa inceapa sa faca si materiale nu doar Trucker si Farmer. 

Daca v-a placut sugestia nu ezitati sa dati +1 

• Upvote 5
Posted

Sugestie:Propun sa se adauge ceva la waruri, pentru ca si eu si voi cred ca vati saturat sa vi se fure killurile.Pentru asta am gasit o solutie.Eu cred ca ar fi o idee buna daca sar adauga "Assisturile".Iar la fiecare 2 assisturi sa se puna 1kill intreg.

Daca crezi ca e o idee buna nu uita sa dai un +1. M-am saturat sa mi se fure killurile la war!.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Vreau de la voie sa faceti historicu sa il putem sterge cu 5 sau 10 puncte premiu, De exemplu  X are historic  numai cu quitgrup si vrea sa-l stearga, playeru respectiv se duce pe panel si sterge factiunea x.. 

Ar fi o ideie buna

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge /myad si sa iti arate cate secunde mai sunt pana se pune ad-ul tau. Ex : >/myad>Ad-ul tau se va publica in 1500 secunde(ex.).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mereu cand am dat un ad zice ca ad-ul tau se va publica in 2000 secunde(ex.)Dar dupa ceva timp asteptat nu mai stiu cate secunde mai sunt pana cand se publica ad-ul,asa ca ai putea sa stii cate mai sunt,am dat un ad dar nu am mai stiut pana cand se pune si am dat /q de plictiseala,asa cu /myad poti afla cate secunde mai sunt pana cand se pune ad-ul.

Edited by xValentin.
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa existe un loc pe server unde playerii sa isi poate  puna masinile la vanzare timp de 10 minute .Daca in timpul ala  nu o cumpara nimeni , masina sa se despawneze . Sa fie o parcare ,  cred ca cea mai buna ar fi aceea de langa Rent Car LV.

Cum crezi ca ar ajuta server : playerii ar gasi mai repede ce vehicul cauta

Posted (edited)

Sugestie: Trasnfer de bunuri intre servere

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, acuma sa fim seriosi, sunt sigur ca macar 1 din cei care citesc acest reply, au vrut sa faca o afacere cu banii red pentru blue sau green.

Eu cred ca ar fi extrem de folositoare pentru cei care se lasa de un server pentru a se apuca de altu'. Dar preturile sa fie setate, gen, $5.000.000 pe red sa fie $10.000.000 pe blue, dar si preturile la masini sa aibe o relevanta cu preturile de la "trasfere intre server"

Pentru organizare, eu propun sa se faca un topic. Adica cine doreste sa dea $5.000.000 pe red pentru $10.000.000 pe blue sa lase un reply la acel post. Asa nimeni nu ar mai lua plasa + ar usura viata adminilor deoarece nu mai trebuie sa raspund la mii the tickete.

Daca v-ar placea sa se aplice, lasati un +1.

@Shad0w, daca vrei modalitati de a face trasfer, am eu multe.

//edit

A, cred ca ar fi ok si daca s-ar alege un fel de "Moderatori" pentru aceste operatiuni.

Edited by Sir.wiccy
Posted

Sugestie: Propun sa se schimbe sistemul de [/sms]. De exemplu eu trimit un [/sms] player-ului x. Daca acesta este AFK, nu va vedea [/sms]-ul, asa ca propun sa se schimbe sistemul in felul urmator: Atunci cand trimiti un [/sms] daca player-ul este ONLINE sa i se trimita, cum face si acum, dar cand player-ul este AFK sa apara un mesaj ceva gen: This player is AFK. The message was saved in his inbox. Apoi sa ii apara [/sms]-ul in chat atunci cand revine in joc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte util si ar ajuta foarte mult playerii care stau AFK si cand intra nu-si vad [/sms]-urile primite.

• Upvote 1
Posted

SALUT

Cred că toată lumea s-a săturat să intre pe panel de fiecare dată pentru a 

verifica cât a făcut din raport și cât mai are... Eu m-am gândit că se poate 

face o comandă pentru a vedea direct in SA:MP cât am făcut din raport, 

respectiv, cât mai avem.

Sper să îmi luați propunerea in considerare !

Sugestie: O comandă pentru facțiuni, în legătură cu RAPORTUL.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ajută tot serverul, îi ajută pe cei din facțiuni.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Cand folosesti comanda [/q] sa iti apara o intrebare 'Esti sigur ca vrei sa parasesti jocul?'

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru cei care inseala 'Dai /q si primesti un cadou' si poti alege varianta dintre Da si Nu.

Este o sugestie destul de buna, incepatorii poate nu stiu aceasta comanda si zice unu '/q si vi in factiune', de ex.

Cine este de acord sa dea un Quote cu 'Sunt de acord!' sau +1.

Edited by PHX.Marwell
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp