Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am venit cu 2-3 sugestii. 

Sugestia I:

Pe Red si Green, nu doar pe blue, sa fie adaugata masina de tip ,,Strench'', limuzina. Aceasta masina este una foarte cautata pe server-ul blue, de ce sa nu fie si pe Green sau Red? Aceasta sa fie adaugata in DS de craciun, la pretul de 1.000.000$.

Sugestia II:

Sa fie adaugat un sistem pentru mafii: Cand este war sa fie adaugata o noua mapa ( de la paintball) un virtualworld, aici nu ar mai veni civili pentru a lasa low, etc.

Sugestia III:

Sa fie adaugate mai multe bussines-uri, gen automatele de sucuri si mancare. 

Sugestia IV: Adaugat un nou job : Taietor de Lemne sau ,, Muncitor pe cariera''.

Job-ul taietor de lemne sa fie in orasul Angel Pine, de langa munte. Aici sa cari cu o masina niste lemne, spre exemplu: Din orasul Angel Pine ->Los Santos Burger, 3013 m. 

FRUMOASE SUGESTII +1

Posted

Sugestie: Cand cineva foloseste comanda [/quitclan] sa le apare pe chat celor ce fac parte din clan ca X using /quitclan ...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii folositor pentru cei ce vor sa-si faca un clan serios fara sa stea sa caute cine a dat quitclan, intelegi tu ce vreau sa zic.

• Upvote 3
Posted

Solicit creearea unui server de C.S 1.6. Nu toti au pe ce juca CS.GO, nu au conditii de a juca CS GO. 

Va rog, aceasta sugestie ar multumi multa lume.

Posted

Sugestie: 1. Propun ca atunci ca ai contract pe cineva si tinta se pune pe /sleep sa se dea automat /cancelhit.

2. Atunci cand dai /gethit sa nu mai poti primi un contract pe o persoana la Admin Jail.

3. Daca cineva face contract sub 100m, cu alta arma inafara de cele permise, cu /turn on, fara /undercover sa primeasca automat FW.

4. Atunci cand un lider/co-lider acorda FW unui membru sa apara o casuta unde sa spui motivul, ca la Uninvite.

5. In lista de prieteni sa fie mai multe optiuni: -find; -id; -call; -block; -sms dar si sa apara un mesaj informativ atunci cand un prieten se deconecteaza.

6. SD Pistol sa fie inlocuit cu o alta arma sau sa fie scos din /order 1.

7. Sa se poate rezolva contracte si cu Rifle, sau daca nu, sa fie scos /order 2.

8. Sa poti pune demisia pe panel.

9. Atunci cand tastezi /gethit, sa apara numele jucatorului cu tot cu tag.

10. Sa nu mai primesti ''failed to complete'' atunci cand explodeaza vehiculul in care e tinta.

11. La Hitman Agency este nevoie de mai multe Maverick-uri deoarece vehiculele de tip Sparrow sunt prea incete, iar membrii se "bat" pe un singur Maverick.

12. Sedinta factiunii Hitman Agency nu se poate tine in actualul HQ(blue.bugged) deoarece nu este loc pentru 45 de membri, este nevoie de un HQ mai incapator.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: 1. De multe ori se intampla ca tinta sa se puna pe /sleep in timpul contractului, si asteptam 5 minute degeaba.

2. Atunci cand primesti contract pe un jucator care este in Admin Jail esti nevoit sa dai /cancelhit si sa astepti 5 minute, in care puteai rezolva alt contract.

3. Sunt momente in care liderul/co-liderul nu sunt on, iar un membru "primeste fail" la contract si scapa nesanctionat.

4. Multi membri nu stiu motivul pentru care sunt sanctionati, asa ar fi mai usor sa afle raspunsul.

5. La momentul actual, lista de prieteni este inutila, cu acele noi optiuni ne ajuta foarte mult.

6. SD Pistol-ul acum nu este folosit la nimic, din moment ce M4 a fost scos, nu cred ca ar fi o problema scoaterea lui din order.

7. Rifle nu este folosit la nimic, la fel ca SD Pistol este inutil.

8. Liderii ar fi siguri ca cel ce a postat demisia este detinatorul contului, dar si din punct de vedere estetic.

9. In HA este folosit Chat ID, care ajuta foarte mult, dar daca apare numele playerului fara tag nu apare id-ul.

10. Se intampla sa tragi din greseala in masina si sa explodeze, este un FW aiurea.

11. Un singur Maverick nu este de ajuns la 42 de membri, chiar 45.

12. In ultima perioada, sedinta se tine in garajul factiunii, iar HQ-ul este foarte neincapator.

**Stiu ca sunt multe sugestii si dureaza sa le pui in practica, dar pe parcurs ar merita adaugate, ajuta foarte mult.**

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Sa poti accesa masina proprie chiar daca e 'Locked"

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri stau langa tine cand vrei sa intri si tu in masina si cum ai deschis apasa "F"...

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge modurile CLEO.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu te ajuta cu nimic in + daca ai moduri CLEO, eu am si nu ma ajuta la tras.

Posted

Sugestie pentru toate serverele buGGeD: Conturile care au level-ul sub 10 sa fie sterse dupa 3 luni de inactivitate,deoarece alti playeri,care sunt activi,vor unele nickname-uri care sunt deja detinute de acesti plaiery inactivi.

Multumesc !

Posted

Sugestie : Salut Bugged , astazi m-am decis sa vin si eu cu o sugestie pentru serverele Bugged , in LS sunt 3 mafii , LV - 3 mafii , SF - 2 mafii, propun sa fie si-n SF 3 mafii, sa se adauge mafia gen '' The China Mafia" sau orice nume eu am dat un exemplu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Pai in SF cand vine vorba de war-uri este mare plictiseala , adica sunt numai 2 mafii si nu este aceasi treaba ca-n celalate orase (LV-LS)

+1 cine vrea :3

Multa bafta !!! ​

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Este o sugestie pentru forum.. Sa se creeze o aplicație pe Magazin Play cu forumul BuGGeD.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Va da-ti singuri seama.

Daca ești de acord apasă butonul +1

S

Posted

• Sugestie: Atunci cand te duci sa dai /getgift, daca din intamplare iti pica Reset KM & Days, sa te intrebe daca este sigur ca doresti acest premiu, gen 'Esti sigur ca doresti acest premiu?'

• Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cei care au o colectie cu multe zile si multi kilometri nu pot merge sa dea /getgift de frica sa nu le pice Reset KM & Days, ar fi o prostie sa-ti pice asta cand ai o colectie foarte veche.

• Upvote 1
Posted

Deci parerea mea este ca atunci cand vezi un hitman UNDERCOVER sa ai voie sa faci DM pe el, e aberant el sa fie undercover sa il vezi si sa astepti sa faca DM pe tine.

Este imposibil sa ii faci post!

1) Daca un hitman face DM pe tine cand este in timpul unui alt contract nu ai cum sa obtii dovezi! (mi s-a intamplat).

2) Si un plus de beneficii pt ei ar fi ca atunci cand dai /find pe un hitman si el este undercover sa nu poti da pe el.

3) Dar cum am spus e putin aiurea cand unu te urmareste toata ziua sa te omoare si tu sa nu poti face nimic!!

Posted

Sugestie:

1.Sa poti da (/quitgroup) de pe Panel.

2.Sa poti vedea cate comenzi/contracte/etc ai in joc cu comanda (/showmyraport).

3.Inca un job cu skill. (Ne-am saturat de cele actuale).

4.Liderii sa nu mai dea rank "daca ei considera ca meriti".

5.Sa se mareasca preturile la masini (pe red)

6.Sa poti face demisie pe Panel.

7.Sa poti folosii masina personala fara a da " N" sa o deblochezi. (E frustrant cand iti fura unul de level 5 masina)

8.Sa poti inchiria masina in schimbul unei sume de bani, fara ca detinatorul masinii sa poata da (/towcar) cand este inchiriata. Comanda ar putea fi (/rentmycarto id pret), iar celui ce vrea sa inchirieze masina sa ii apara "AuZ vrea sa iti inchirieze masina lui, " Tipul masinii", in schimbul sumei de 10.000$. (/accept rentcar AuZ) pentru a inchiria masina."

9.Sa putem lua bani cu imprumut de la banca. Cea mai buna solutie pentru a prevenii "tenatativele de inselatorie".

10.Sa putem folosii masina personala la factiune. Exemplu: La taxi sa pot folosi Bullet-ul pentru a face comenzi. Sa poti folosii masina personala doar daca ai level 4+.

Astept pareri.

Posted

sugestie simpla: adauga mai multe caractere, sau adauga caractere similare, dar cu ceva schimbat la ele (culoarea hainelor, culoarea pielii , etc.) sa fie mai multa personalizare.

Posted (edited)

Propunere:

*Propun adaugarea unor avioane/barci in DS (exemplu avion Dodo)

Cu ce ar ajuta serverul:Toti playerii isi doresc asta.Daca se face un sondaj pe 2000 de playeri cred ca cel putin 1700 raspund afirmativ.

*Propun transferarea unui numar de playeri de pe serverul blue pe serverele green/red.Sa fie intrebati toti playerii daca vor sa schimb serverul cu contul actual,adica averile si toate detaliile/numele contului sa ramana.Daca numele unui player de pe blue de exemplu este la fel cu numele unuia de pe red sa se adauge o steluta sau ceva distinctiv pentru playerul de pe blue.

Cu ce ar ajuta serverul:Ar reduce lagul pe serverul blue.bugged.ro,ar reduce timpul de asteptare pentru conectare pe server,ar reduce crash-urile,ar egala playerii de pe toate serverele si cred ca toata lumea doreste asta.Nu cred ca tu,cel care citesti propunerea iti doresti sa stai in continuare o ora sa intri pe server...Poate fii organizata aceasta decizie printr-un sistem de votare pentru aceasta implementare.Multumesc.

Edited by Bogdan13MD
Posted

Sugestia I :Eu joc pe Red Bugged, iar eu am skill 5 la Fisher, iar cand prind un peste de 5-10k nici nu mai imi vine sa fac Fish, e un job superb, aceeiasi chestie e si la Farmer, am skill 5 si iau numa 23kg de faina, aceeasi situatie cred ca e si la Trucker.Vrem castiguri exacte cu skill, daca aceasta sugestie o sa fie adaugata il voi lasa pe Shad0w sa faca castigurile la job-uri.

Sugestia II:Cred ca nu sunt singurul care s-a plictisit de Farm sau Truck, ar fii frumos sa adaugi skill la job-ul mechanic, arms dealer, car jacker si pizza boy.

Sugestia III:Sa avem key de la Tir si marfa explozibila sa fie 500 macar.

Cu ce crezi c-ar ajuta serverul?:Cu foarte mult, adaugare de skill la unele job-uri nu o sa ne plictisim asa repede.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Vreau ca punctele premium sa poata fi vandute altor playeri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Si ceilalti jucatori ai serverului care nu-si permit sa doneze, sa aiba Cont Premium, iPhone, etc.

Cei ce vor sa nu ezitati sa dati +1.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa se adauge o noua factiune numita "Town Guard LV/LS/SF". 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce un + server-ului prin faptul ca multi vor fi atrasi de aceasta factiune si vor face aplicatii. De aici e ideea: Acestia sa umble si sa apere in zonele publice, sa acorde amenzi pentru limbajul vulgar adresat pe strada(fara sa jigneasca pe nimeni: Stiti dumneavoastra exemple precum: ... iar am pierdut la barbut; fuuu' ..)^sper sa nu iau warn^. Sa aiba masini gen masini de golf, cu care pot intra usor si cu calm in zonele mai inguste, sa aiba si masini mai rapide. Aceasta a fost o idee, Shad0w daca o baga in seama, o poate dezvolta dovedindus-i creeativitatea. Totodata, sa apere si persoanele importante cu functii la fel de inalte. Sa aiba HQ-uri in toate cele 3 orase. Succes.

• Upvote 1
Posted

Propun o sugestie , sa se poata face sex cu comanda /sex ca si CJ cu iubitele lui in singleplayer.

Sa poti face sex ca in singleplayer.

Sugestie: Vreau ca punctele premium sa poata fi vandute altor playeri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Si ceilalti jucatori ai serverului care nu-si permit sa doneze, sa aiba Cont Premium, iPhone, etc.

Cei ce vor sa nu ezitati sa dati +1.

Atunci shadow si tibi nu s-ar mai imbogati pe banii parintilor vostri.

Posted (edited)

Sugestie: Sa se poate seta intrarea la PNS pana la 5.000 ca la orice biz..

Nu este corect ca un pns sa ia foarte putin avand in vedere economia servarului.. orice player are o suma de 5k. pana si benzina e mai scumpa.

Edited by hApY.eNd
  • Upvote 1
Posted

Nu este corect ca un pns sa ia foarte putin avand in vedere economia servarului.. orice player are o suma de 5k. pana si venzina e mai scumpa.

Corect

Posted

Nu este corect ca un pns sa ia foarte putin avand in vedere economia servarului.. orice player are o suma de 5k. pana si benzina e mai scumpa.

Nici chiar 5k sa fim seriosi.. trebuie o majorare dar nu asa de substantiala.. cred ca 2k ar fi de ajuns.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp