Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Atuci cand un cop e după un player cu wanted ( trebuie sa aiba drept de predare ) si acel player se preda la el ( da G si cop-ul da /cuff ) sa se anunte automat pe /d Playerul X este la mine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred eu ca ar ajuta foarte mult, nu ar mai fi asa multe sanctiuni cu FW  / AV respectiv Amenzi.

Posted

Sugestia I:Sa se adauge skill la joburile Mechanic, Pizza Boy, Car Jacker si Arms Dealer.La aceste job-uri in afara de Arms Dealer, la skill 1 sa fie castigul cam 18k, iar avansand in skill sa luam 5-6k in plus, iar la Arms Dealer(ar ajuta mult cei din Mafii), avansand in skill sa iei 1.000 mats mai mult, iar la 10 curse(una dupa alta) sa iti dea un bonus de 500 mats, sa zic eu am skill 1, si la a 10-a cursa, sa pot lua 1.500 mats.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:Majoritatea playeriilor de pe BuGGed vor asta, sper sa fie adaugat curand.

Sugestia II:Adaugarea war-urilor in Virtual World.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:Ar mai reduce cu mult lag-ul, spre de exemplu zona The Russian Mafia, este aglomerata de cei de la DMV, truckeri + altii playeri care se plimba cu masinile.

Sugestia III:Mutarea job-ului Trucker in SF(sa se populeze si SF), iar la skill 4-5-6 sa fie un castig 4-5k in plus.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:Eu cand fac farmer, dupa ora 19:00, nu exista cate un tirist pe contrasens sau sa te bubuie, iar la truck castigul de la skill 3 pe marfa explozibila(LV-SF) e tot aceelasi si la 6, ar fii frumos daca s-ar marii.

Sugestia IV:Cand o sa mai fie adaugat giftbox, sa te intrebe cand castigi Clear KM / Days.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:Multi au masini de colectie, si nu ar dorii sa primeasca reset.

Sugestia V:Cand va mai fi readaugat GiftBox, ar fii frumos sa fie masina Bandito, Hotdog sau Dumper.

Cu crezi ca ar ajuta serverul?:Sunt niste masini superbe, ar fii frumos sa le avem.

Sugestia VI:Adaugarea mai multor NRG-uri la rent car lv.

Cu crezi ca ar ajuta serverul?:Mai de fiecare data, cand trec pe acolo nu este nici un NRG, si sunt playerii care stau si 20 min pentru un NRG.

Daca v-au placut sugestiile mele, va rog sa dati +1 , ca sa se adauge.

Posted (edited)

Sugestie: 1. Cand stam in masina sa putem folosi comanda ( /putbelt ) cum e pe motoreta ( /puthelmet ).

2. Sa zicem ca ai o culoare hidden pe masina si una normala. Vrei sa schimbi culoarea normala si o scoti din greseala pe cea hidden, la cea hidden apare: ''esti sigur ca vrei sa scoti culoarea hidden?'', sai iti para acest text de 2-3 ori pentru ca din neeatentie am patit sa apas ok si am sters hidden.

3. Sa se adauge cand dai /call 112, sa nu mai fie LSFMD ( los santos fire & medic departament ) pentru ca nu e paramedic in LS, ar fi frumos sa scrie LVFMD in loc de LSFMD.

4.  Sa fie mai multe culori in /pcolor, iar cand scriem ceva sa apara si culoarea in text nu doar in nick. ex: Dinoco. says:  Sunt Dinoco. ( acesta este text norma), ar trebuii sa para asa: Dinoco. says: Sunt Dinoco.

5. Sa existe un job: vanator de rechini, in care iti trebuie o barca si un M4 si sa impusti rechinii, desigur sa fie si momeala.

6. La fish sa se primeasca sume de 10.000+, uneori primesc 5k si 2k costa sa intru in 24/7.

7. Sa nu mai dispara peste 60 de zile casele ce au fost cumparate cu 15.000.000+

8. Ar fi mai frumos sa adaugati o factiune noua, de la lvl 5, ceva de genul: street washer ( ala care curata strazile ).

9. Pe masini sa fie un efect, cand mergi pe iarba / pamant / praf cam 500m sau mai mult sa se murdareasca masina si trebuie sa merg la o spalatorie auto sa o spal

Si 10: Cand dam rob anvelopele sa devina bulletproof, iar dupa ce am dus la ceckpoint sa fie inapoi normale, sau sa fie 20pp sa cumparam cauciucuri bulletproof.  

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai roleplay, distractiv, iar cei care doneaza ar avae mai multe avantaje.   

+1 daca va plac sugestiile.

Edited by Dinoco.
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Cei mai vechi 3 membri al unei factiuni sa poata sa dea fvr cand liderl si co-liderul nu sunt online.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Din moment ce nu mai avem voie sa cerem fvr pe /d si nici liderul si co-liderii nu sunt online sa poata sa dea cei mai vechi 3 din factiune, ar ajuta foarte mult membri din PD.

Posted

Sugestie: Atunci cand termini job-ul farmer si primesti X kg faina, sa mai poti face cate ture vrei, sa aduni tot mai multe kilograme de faina, iar cand vrei tu, sa mergi la un bussines si sa le vinzi pe toate. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai frumos. 

+1 daca va place! 

Sugestie: Propun sa se adauge in /shop sa poti sterge tot Faction History-ul, si sa se mai adauge sa poti sterge doar o factiune din Faction history.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi au un faction history praf, slab, asa ca probabil vor sa si-l stearga ca sa aibe si ei o sansa intr-o factiune

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa se imparta job-urile in mod egal celor 3 orase .

Cu ce ajuta serverul: Ii ajuta pe cei care stau in Las Venturas Sau San Fierro . Multi au casele acolo ( dupa posibilitati) si poate ca vor si ei sa munceasca acolo nu sa vina mereu in Los Santos sa ia jobul farmer sau trucker .

Posted

Sugestie: Sa se readauge job-ul de Lawn Mower pe server, sa fie cu skill.

Cum crezi c-ar ajuta serverul?: Ar fii frumos sa fie undeva prin SF, iar un job nou, nu ne-am plictisi asa repede de job-urile Truck, Farm..

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Sa se scoate chestia cand dai report la alta problema sa se trimita la un helper, un exemplu, azi am fost blocat, am dat report si nimic, m-am chinuit vreo 5 minute sa dau de un admin prin sms sa-mi dea slap.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mult mai ok.

Sugestie:VIRTUAL WORLD LA WAR

Cum crezi ca ar ajuta serverul:M-am saturat de civilii de la war, mereu exista unul la orice war sa vina sa ajute o mafie cu o baricada ceva, luati frate masuri, inteleg ca nu vrei sa copiezii de pe rivala Shad0w, dar sunt de parere ca poti sa faci ceva si mai fain ca acolo, stiu ca poti, te duce capul.

@

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Să fie crea un nou job: Agent de vânzări. Ce trebuie să faci la acest job? Să distribui marfă la diverse bizzuri cu acele dubiţe: buritto şi care mai sunt!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Diversificare joburilor pe server!

Posted (edited)

Sugestie:Sa incep cu problema ca sa zic asa. Imi dau /park la masina linistit si ma pun 20 de minute pe sleep. Intru peste 20 si ies din casa ca sa imi iau masina, dar imi vad masina peste alta. Intre timp apare un player, care este chiar proprietarul masinii peste care am gasit-o pe a mea. Atunci incepe scandalul..... "Muta ba masina ca eu am fost primull...", "Ba eu am fost primul"..... "Muta sau iti fac post" s.a.m.d... Propun ca sa fie implementat un sistem cu care sa nu lase sa-ti parchezi masina undeva unde deja este parcata una. De exemplu sa zicem ca dau /park langa casa mea, ies de pe server si un player vine sa-si parcheze si el masina acolo, sa-i apara un text "Nu poti folosi comanda /park aici, te rugam sa incerci in alt loc." sau "Deja este o masina parcata aici. Foloseste comanda /park in alt loc.". Si sistemul sa fie activ chiar daca playerul este sau nu pe server, daca masina este sau nu spawnata.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai fi scandaluri pe /park cu cine a parcat primul, masiniile ar fi mult mai aranjate.

Edited by Dracusor..
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge o comanda : /tog taxi/bus!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai sunt multi taximetristi care isi pun fare, si devine enervant sa vezi spam ca se pune on-duty! (acelasi lucru si pentru Bus Driver)!

Posted

Salut, mai jos prezentat doua sugestii care consider eu ca sunt necesare serverului. Nu sunt foarte importante, dar vor usura munca instructorilor si timpul de asteptare pentru o licenta va fi mai scurt.

Sugestia I

• Sugestie: Sugestia mea este referitoare la sistemul anti-spam. In timpul testelor pentru licenta gun / fly / boat, dar in special gun trebuiesc spus multe infermatii una dupa alta si instructorii primesc mute. Propunerea mea ar fi sa se scoata / modifice acest sistem, cel putin pentru instructori. Este enervant sa ii pui intrebare, doua raspunsuri si x sa raspunda fara sa stie raspunsul c, deoarece trebuie sa repeti intrebarea plus toate cele 3 raspunsuri.
  • Cum crezi ca ar ajuta serverul: Instructorilor le va fi mai usor sa acorde o licenta si playerii vor astepta mai putin.

Sugestia II

• Sugestie: Sugestia aceasta se refera la comanda [/startlesson]. Propun ca atunci cand un instructor foloseste comanda [/startlesson], orice alt player sa poate pilota Maverick-ul factiunii School Instructors. Maverick-urile de pe aeroport nu sunt tot timpul libere si trebuie sa asteptii pana se respawneaza, deoarece cu avion este mult mai complicat. Nu totii playerii stiu sa aterizeze pe o cladire cu avion.
  • Cum crezi ca ar ajuta serverul: Timpul de dat o licenta pentru fly va fi mai scurt si nu va mai trebuii sa asteptam pana ce un Maverick se respawneaza.

Daca sunteti de acord cu aceste doua sugestii, nu exitati sa folositi butonul +1 rep_up.png  de mai jos

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Propun ca atunci cand tastezi comanda [/ad] sa nu iti arate doar anuntul care urmeaza sa fie afisat ci sa iti arate si timpul ramas pana la afisarea acestuia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte util deoarece jucatorii ar fi constienti cand va fi postat anuntul si astfel nu se vor intampla lucruri de genul sa nu fie la calculator in acel moment.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Sugerez ca pe serverele buGGed sa se adauge in sistem cu Puncte de penalizare pentru licenta de condus.

-Acest sistem sa contina urmatoarele cerinte (acestea sunt facute de mine si propuse, totul se poate schimba):

-3/3 puncte penalizare

-la fiecare semafor pe care il iei pe rosu sa primesti 1/3 puncte penalizare

-la 3/3 puncte de penalizare sa ti se confiste permisul 1-2 ore

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai role-play si nu s-ar mai face DM cei care bubuie, banuiesc.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun mutarea HQ-ului SI SF in zona aceasta: http://i.imgur.com/9BAiqN2.jpgiar HQ-ul SF Taxi sa fie mutat pe aici http://i.imgur.com/NLfk4Ed.jpg

De ce crezi ca ajuta aceasta propunere: Cu toti cred ca stiti bugul de la HQ SF SI, iar dupa parerea mea acesta este cel mai urat HQ. Propun mutarea in zona aceia deoarece o factiune de tip SI are nevoie de un spatiu destul de mare (pentru parcarea masinilor, a maverick-urilor, etc..) pe cand o factiune de tip Taxi nu are nevoie de o zona atat de spatioasa (2/3 Sultane, 2/3 Cabbie, 2/3 Premiere). Multi o sa ziceti ca aceste locuri sunt furate de pe comunitatea rivala, ce-i drept da, de acolo am luat locatiile care, dupa parerea mea, sunt geniale!

Edited by Bizzy.
  • Upvote 1
Posted

E un server de nota 10, gamemode la fel, jucatorii aveti, bani aveti, host-ul nu merge toti se plang de asta, panel la fel, pica server in fiecare zi, nu se face nimic in legatura cu host + conturi sparte, Mereu vad pe server " EROARE: SUNT PROBLEME CU BAZA DE DATE, TOTI PLAYERII VOR PRIMI KICK." pai ba frate, odata ce aveti jucatori, cu firma de host actuala imediat vor sparge si baza de date, daca nu cumva e sparta si aia. De ce cand iti e joc-ul mai drag trebuie sa pice server, panel la fel, se deschid cereri factiune, cand sa faci cerere factiune e picat panel, forum , server la fel, frate SCHIMBATI FIRMA DE HOST, de ce toti zic pe /n de ce e picat panel?, nu e de la noi e de la firma de host, deci bun: DE CE NU SCHIMBATI FIRMA DE HOST? nu aveti bani sau ce? donatiile unde se duc? MAI ZIC ODATA SCHIMBAT FIRMA DE HOSTING.......

+1 cine e de acord cu mine ! 

• Upvote 2
Posted

Aproape de fiecare data când fac job-ul Trucker, mi se fura tirul. O sugestie ar fii ca posesorul tirului sa obțină cheia acestui vehicul.

De ce cred ca ar ajuta serverul:  Mulți playeri sunt mereu supărați din cauza asta, asa ca eu cred ca sugestia mea ar fii buna.

• Upvote 2
Posted

Aproape de fiecare data când fac job-ul Trucker, mi se fura tirul. O sugestie ar fii ca posesorul tirului sa obțină cheia acestui vehicul.

De ce cred ca ar ajuta serverul:  Mulți playeri sunt mereu supărați din cauza asta, asa ca eu cred ca sugestia mea ar fii buna.

+1

Posted

> O propunere buna. Pe serverul green, cum inca nu s-a deschis San Fierro, masinile care apartin factiunilor din San Fierro sa poata sa fie contuse de toti playeri. Sa facem o exceptie la SFPD ca acolo sunt infernusuri si dinastea. Mie mi se pare o idee buna, daca vreti sa faceti.

Posted

Sugestie:Sistem prin care sa pariezi masini la curse.Ar fi foarte tare sa fie un loc ( de ex. la antena daca stiti acolo unde se pot face drifturi foarte bine pe langa lv) unde playerii sa poata veni sa faca curse si sa parieze pe masini (sau sume de bani).Ce as adauga eu la aceasta idee ar fii o comanda prin care sa te pui automat participant iar tu poti face altceva intre timp iar  cand ti s-a gasit un adversar aveti 5/10 minute sa ajungeti acolo.Adversarul trebuie sa aiba o masina din ac. sectiune ca si a ta(De ex:tu ai o masina cheap iar el o masina expensive normal ca el castiga...)

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta multi playeri care nu au masini sa faca una doar fiind buni soferi.Sa faci job-uri dureaza foarte mult pana sa ajungi la o masina buna,iar este foarte plictisitor.Ar fi mult mai distractiv sa nu faci atat de multe job-uri care sunt cea mai plictisitoare parte .Pana la urma te joci ca sa te distrezi iar job-urile nu sunt distractive:).P.S!:As adauga acest sistem de pariat masini si la barbut.Imaginati-va ce frumos ar fi sa pariezi masini :).Imi dau seama ca este greu de facut dar sper ca candva acest lucru sa fie implementat.

Posted

Sugestia II 

Sugestie:Sa fie implementat mai multe minigame-uri pe server.Adica sa fie oarecum 'combinate'mai multe servere intr-unul.Nu spun sa adaugati factiuni job-uri sau altceva dar mai multe minigame-uri,gen event-uri care sa rasplateasca player-ul sau echipa cu ceva bani.Exemplu:Cops vs Robbers-2 echipe teroristi si politisti sunt spawnate in desert langa area 51 (sau orice numar era).Baza Cops e area 51 iar robbers abandoned airport sau ceva..Oricum ce vreau sa spun este sa nu fie ca si paint unde sunt 5 playeri fara niciun bonus niciun premiu,sa fie rank-uri la cate killuri ai sa deblochezi masini noi (pe minigame) sa ai acces la parasutare deasupra inamicilor cu obiective nu doar omorat fiecare echipa sa aiba  masini si sa se intalneasca va las pe voi cu chestiile astea ce vreau eu sa spun este ca sa faceti un mini-game ,dar nu doar unul simplu ci complex cum am spus eu ,si nu doar acesta mai multe minigame-uri ca si Protect the V.I.P (din cs 1.6) un v.i.p trebuie sa iasa din cladire iar echipa lui il protejeaza de teroristi,sau Hide-n-Seek iar toate aceste moduri sa fie cu multe upgrade-uri nu doar ceva plus cand te plictisesti sa fie posibil sa joci pe server doar pe aceste minigame-uri.Altul ar fi Zombie unde un player va fi infectat si el va infecta alti playeri,aici vei avea optiunile sa cumperi arme noi sa schimbi skin-uri sa iei upgrade-uri la zombie in functie de timp jucat si kill-uri .

Cu cred ca ar imbunatati serverul:Asta ar fi foarte foarte distractiv si nu va trebui sa te duci pe alte servere straine sa joci asa ceva vei avea tot pe Bugged .Asta ar si ajuta playerii car nu vor sa faca job-uri si sa castige bani altfel.Asta ar imbunatati foarte mult server-ul care are doar un game-mode.

Posted

1)

Sugestie:  Propun ca să se facă un PlugIn pentru a nu primi mute când dai licenţe. Să scrii de ex. [/lesson] şi să apară pe chat: "wiccy has started a leasson" şi să se închidă automat când dai [/givelicence].

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Eu, de multe ori primesc mute că scriu prea mult. Aşa, poţi sa scrii mai repede, economişesti timpul şi al tau şi al player-ului.

2)

Sugestie: Cu ocazia sarbatorilor, sa se creeze o comanda [/givegift item (amount) id] pentru a da: Un biz, o casa, o masina, sau bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa am face serverul mai frumos si am putea deveni mai darnici :>

Posted

Sugestia III

Sugestie:Adaugarea H pt. civili.

Cum ar ajuta serverul:Nu mi se pare corect ca doar politistii care te urmaresc sa poata trage din masina.Aceasta nu va fi folosita pe player ci doar pe cops,folosind H pe playeri ar duce la jail 30 minute.

Sugestia IV

Sugestie:Adaugarea comenzii /event.Astfel un player va face un event fara sa foloseasca /ad

Cum ar ajuta serverul:Playerii cu bani ar putea ajuta pe ceilalti facand un event.Stiu ca multi fac folosind /ad ,dar aceasta comanda ar incuraja mai multi playeri sa faca eventuri.

Sugestia V

Sugestie:Adaugarea /tie pentru civili.

Cum ar ajuta serverul:Nu stiu cum l-ar ajuta dar l-ar imbunatati,dupa cum bine stiti nu sunt prea multe de facut inafara de job-uri...rapind playeri cumparand /rope ar crea niste actiune impotriva playerilor si politistilor.Desigur aceasta s-ar pedepsi cu wanted iar daca rapitorul te tine prea mult va lua jail/ban/orice ...

Sugestia VI

Sugestie:Adaugarea Mission.

Cum ar ajuta serverul:Pai,prima data sa explic ce este /mission.La ora 8 dimineata si 8 seara,se va adauga misiunea.O iei de langa mall ,iar ca sa o completezi trebuie sa treci prin mai multe checkpointuri aflate prin toata mapa.Premiul este de 100/150K (depinde de dificultatea misiunii).Ar ajuta serverul din nou prin adaugarea unei noi metode de a face bani nu doar job-urile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp