Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Sa se faca o lista gen /friends doar sa fie /dusmani sau /enemies.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta multi playeri sa stie pe cine sa faca dm etc :D

Sperante: Sper sa iau +1 . Pwpek pe burtik

Posted

Sugestie: Cand dai comanda /placefireworks sa se vada mai frumos artifiile, adica cand bubuie pe cer sa fie in mai multe culori (verzi, rosi, albastre, galbene etc..). Am cateva poze cam cum ar trebui sa arate: http://imgur.com/a/DP5sE

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai frumos acum de revelion, ar fii si mai frumos daca s-ar putea face acest lucru pana in revelion pentru a fii o articie adevarata nu cum este acum. Aceasta sugestie ar ajuta serverul in sensul ca fireworks-urile vor fii mult mai vandute cu 4-5k/bucata.

Posted

Sugestie: Daca se poate sa puneti un sistem de vanzare a punctelor premium, ca si cum este vanzarea culorilor la hidden.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul foarte mult, fiindca sunt jucatori la care ar trebui sa zicem 15 pp pentru sa schimbe nickname si jucatorul actual are 14 pp si pentru 1 pp sa cumperi paysafe de 25 ron, dar sunt care isi cumpar paysafe doar ca sa vanda pentru banii in joc  nu pe banii reali.

Posted

Sugestie: Propun ca si licenta de driving sa fie acordata de un instructor, dupa un anumit model. [/givelicence ID drive]

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai Role - Play, mai realist, instructorii raport mai usor, etc. 

Sugestie: Propun să se adauge o nouă opțiune în (/shop), și aceea să fie oportunitatea de a-ți șterge FH-ul. E prostesc să-ți faci un cont nou, să te chinui să ajungi iar la același level, să te chinui să intri iar prin facțiuni, e mai OK așa. Știu că se poate, și știu că a mai fost propusă. BINEÎNȚELES CĂ NU VA FI PE GRATIS, ACȚIUNEA AR PUTEA COSTA 100 PP SĂ ZICEM. 
Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi super tare, nu te-ai mai chinui să începi al cont, și totuși serverul ar câștiga ceva bani, mai ales de la mine. 

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Propun ca si licenta de driving sa fie acordata de un instructor, dupa un anumit model. [/givelicence ID drive]

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai Role - Play, mai realist, instructorii raport mai usor, etc. 

Sugestie: Propun să se adauge o nouă opțiune în (/shop), și aceea să fie oportunitatea de a-ți șterge FH-ul. E prostesc să-ți faci un cont nou, să te chinui să ajungi iar la același level, să te chinui să intri iar prin facțiuni, e mai OK așa. Știu că se poate, și știu că a mai fost propusă. BINEÎNȚELES CĂ NU VA FI PE GRATIS, ACȚIUNEA AR PUTEA COSTA 100 PP SĂ ZICEM. 

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi super tare, nu te-ai mai chinui să începi al cont, și totuși serverul ar câștiga ceva bani, mai ales de la mine. 

Ambele sugestii sunt absurde. Si daca nu e nici un instructor online? Daca toti sunt afk/sleep? Daca nu au mebri, noi ce facem? Stam fara permis?

Posted

Ambele sugestii sunt absurde. Si daca nu e nici un instructor online? Daca toti sunt afk/sleep? Daca nu au mebri, noi ce facem? Stam fara permis?

Si când ai war si iti trebuie licenta gun si toti sunt AFK / Sleep sau off, ce faci?

Posted

Si când ai war si iti trebuie licenta gun si toti sunt AFK / Sleep sau off, ce faci?

Ce propui? Sa se puna sa dai test pentru licenta de gun cu serverul? Trebuie sa ai grija sa o ai.

Posted

Sugestie:Sa se adauge muzica la paintball

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fim mai distractiv si mai amuzant sa mergi la paintball de fiecare data

Posted

Sugestia I:Readaugarea job-ului "Lawn mower" sa fie undeva prin SF, intr-un loc verde, cum este terenul de tennis.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Multi vrem un job nou pe serverele BuGGed, sa fie si cu skill.

Sugestia II:Adaugare skills la job-urile Car Jacker, Arms Dealer, Mechanic, Pizza Boy, si marite putin castigurile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Cred ca multi dorim skill, la aceste job-uri, precum e job-ul Mechanic, e foarte frumos dar daca nu are skill, nu mai are nici un farmec :/

Sugestia III:Mutarea job-ului Trucker din LS in SF.

Cum crezi c-ar ajuta serverul?:Nu ar mai fii aglomeratie mare penteu cei care fac farm, dar si pentru truckeri, ar fii fain sa fie in SF, sa se mai populeze.

Dati +1 daca v-au placut sugestiile mele.

Posted

Sugestie : Eu sunt tester si e destul de greu sa dau /tog la toate 'chaturile', mai ales ca unele nu pot fi 'oprite' ar fi mai frumos sa bagati o comanda gen /test sau /togall si sa vezi in chat doar ce este scris pe /cw.

Posted

Sugestie: Pariurile cu cai si sa scada banii la joburi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea sa facem mai multe si nu ne-am plictisi.

Posted

Sugestie: Propun o noua factiune care ar face serverul mult mai Role-Play, sunt sigur ca toti cand erati mici va prefaceati in cele mai pateticuri feluri si ca tuturor va place ca un joc sa fie cat mai role-play. Factiune este una destul de bine elaborata si gandita, de la x:50 pana la x:00 sunt A.G de la x:05 pana la x:25 aproximativ este live iar  de la x:35 pana la x:45 sa fie stirile orei in care sa se spuna toate lucrurie importante petrecute in aceea ora. Vreau sa spun ca aceste lucruri nu ar trebuii sa tina tot de News Reporters de oare ce ar fii mult prea incarcati si nu ar mai avea timp sa se joace pe server sau daca vreti sa tina tot de ei lideru sa faca doua echipe, echipa 1 live si anunturi gratuite iar echipa 2 stirile orei. Ar fi mult mai bine o noua factiune pentru ca sa spunem ca nu este nimeni din echipa A.G la ora 11 seara si totusi inca sunt jucatori la aceea ora si trebuie anunturi A.G si de aceea ar fi mult mai bine o factiune noua care ar atrage si mai multi jucatori de oare ce nu mai gasesti nici unde pe vreoun server asa ceva. Regulile ar fii cam tot acelea de la News Reporters iar testul ar trebuii refacut de catre lider. Eu am un test facut dar nu il scriu pentru ca poate aceasta factiune va fi pusa in functiune. 

Exemplu de ''Stirile orei'' .

Introducere : 1. Buna ziua Bugged aceasta ora a fost una foarte activa va spun titlurile editei :  

2. Buna ziua si bine v-am gasit la stirile orei titlurile editei sunt :

3. Buna ziua dragi jucatori, aceasta ora a fost plina de peripetii haideti sa aflam titlurile editei : 

4. Buna ziua jucatori a fost o dupa-amiaza foarte grea pentru unii titlurile editiei sunt :

5. Buna seara Bugged si bine v-am regasit la o noua editie de stirile orei. Haideti sa aflam ce e nou pe server

6. Buna seara jucatori, haideti sa aflam titlurile editiei. 

Exemple de stiri ale editiei :

In jurul orei 17:32 adminul Cybernetick a fost promovat la functia de administrator nivel 5. Ne-a spus cateva cuvinte iar acestea suna cam asa ''Multuemsc foarte mult Tibi pentru promovare, imi voi face treaba mai bine ca si cand am fost administrato nivel 4 si sper sa pot ajuta serverul tot mai mult''

Un accident grav s-a intamplat pe autostrada dintre orasul Las Venturas si Los Santos unde 2 persoane au pierit arse de vii, cu mai multe informatii vine colegul meu Razihel. 

Spusele colegului : Buna ziua, lume, doua masini se pare ca se intreceau pe contra-sens iar una dintre concurente a gresit vital si a intrat intr-o masina de tip Truck care a sfaramitat-o si a bubui instant. Medicii nu au mai avut ce face cand au ajuns la fata locului insa o patrula de politisti a fost pe faza si a prins masina concurenta de tip Buffalo circuland in oras cu viteza de 158km/h. A fost o urmarie ca in filme dar pana la urma politistii au biruit, suspectul a ajuns la inchisoare pentru 30 de minute iar licenta lui de condus a fost expirata. O zi buna Bugged. 

Un nou millionar se afla in orasul Las Venturas acesta a castigat uimtoarea suma de 1.000.000$, felicitari. 

Un nou Cassino a fost dechis in orasul Las Venturas am fost informati ca se afla in cartierul ''x''  si ca se joaca pe tot felul de sume iar paza este pe faza pentru a va apara de hoti. 

Mai am circa 25 de formule iar acestea le voi da lui Tibi sau Shad0w daca sunt interesati. Propozitia scrisa cu albastru este o stire de promovare iar asta ar costa 50.000$.

Exemplu cum se termina stirile orei

Acestea au fost stirilei ore cu prezentatorii vostri Zerxos si Razihel. Va uram o  zi buna, ne revedem peste o ora!

Stirile orei se termina aici, ne revedem peste o ora!

Aceasta a fost si editia de ora asta, va uram o zi buna in continuare!

Am si un exemplu gata facut cum ar decurge stirile orei dar nu il mai scriu. Daca vreti eu le am scris toate astea intr-un pad astept pm pentru mai multe detalii.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? Mult mult mult mai multi jucatori pentru ca ar fi ceva unic.

• Upvote 1
Posted

Cea cu stergerea FH, este foarte buna ideea, insa cea cu licentele, nu.
Posted

• Sugestie: Propun ca atunci cand faci jobul ''Trucker'', sa se poata inchide camionul deoarece sunt unii playeri care, in timp ce iti alegi marfa pe care vrei s-o duci, ei iti iau camionul iar tu trebuie sa te duci sa iti iei altul .. E o pierdere de timp!

• Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Playerii ar lucra mai mult la acest job. 

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Cred ca poza spune tot: http://imgur.com/MTaUvGr

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ceva mai multi jucatori, ne mai si distram la un war. Ce facem cu cleo, doar arme pe spate, radardisc etc. Daca avem cheats, stiti si voi comanda de ban. 

• Upvote 1
Posted

Sugestii: PROPUN SA NU MAI RASPUNA HELPERII LA /REPORT ALTA PROBLEMA. Dau si eu report ca is bugat si dupa 15 minute raspunde un helper sau dau report ca se face DM fish SF nu raspunde nimeni... sau dau /report block masina fish sf nu raspunde nimeni. Ceea mai mare prostie
Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Nu ai mai da /q cand vezi atata inconpententa.

• Upvote 3
Posted

Sugestii: PROPUN SA NU MAI RASPUNA HELPERII LA /REPORT ALTA PROBLEMA. Dau si eu report ca is bugat si dupa 15 minute raspunde un helper sau dau report ca se face DM fish SF nu raspunde nimeni... sau dau /report block masina fish sf nu raspunde nimeni. Ceea mai mare prostie

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Nu ai mai da /q cand vezi atata inconpententa.

Aceasta idee este foarte buna! +1

• Upvote 2
Posted

Sugestii: Salut BuGGed as vrea sa propun sa se adauge la playeri care au premium sa poata detine 2 joburi.

Cu crezi ca ar ajuta serverul: Pai daca tot doneaza lumea sa primeasca si 2 joburi pe server, ar fi mai ok pentru playeri, asa ar dona mai multi.

Posted (edited)

Sugestie:Salutare, am venit cu ideea de a se implementa pe panel si un "Clan History" acolo langa Faction History, unde sa se vada clara zilele,  rank-ul, s.am.d.

Astept pareri, probabil voi credeti ca nu este important, poate chiar deloc, dar eu zic ca ar fi o idee frumoasa sa fie si asa ceva.

Cum crezi c-ar ajuta serverul?:Pai, in primul rand ar fi mai frumos sa sti si ce clan history are playerul respectiv, nu doar factiuni.

De exemplu, cand aplici pe forum la un clan gen [AIM] sa stie si Clan History si sa-si faca o parere despre acel jucator.

Edited by k3NtaUrUs
Posted

Sugestie: Sa se bage un sistem de evadare din puscarie. Cand te baga la inchisoare sa nu astepti pe cineva sa iti dea free sau sa stai juma' de ora sa iti treaca timpul...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai distractiv... 

Posted (edited)

Sugestie: Sugerez ca hp sa nu se mai poata lua de la orice casa decat de la a ta sau la care ai rent.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Paramedicii si ar putea face mai usor treaba, de multe ori te streseaza sa dai g la ambulanta.

Edited by Luci9621
Posted (edited)

Sugestie: Sa poti achizitiona avioane personale.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai roleplay sa detii si un avion personal, dar si o masina personala. Cum va functiona:

Se va creea un dealership de avioane (LS-LV), si comanda sa fie /buyplane. Iar, maverick-urile sa fie si ele adaugate, sa nu mai fie cumparate din DS-ul cu masini cu PP. Sa fie avioanele:

Dodo;

Shamal;

Stuntplane;

Maverick;

Beagle;

Nevada.

Edited by .XeLLo
  • Upvote 2
Posted

Bun , de la un timp pe acest server , privind din prespectiva membrilor din mafii s-a dus de rapa , in fiecare mafie s-a ajuns ca minim 10 membrii sa triseze prin moduri fara pic de respect care ii avantajeaza foarte mult ; din prespectiva mea , o persoana care a jucat pe serveru' asta de cand erau 300 sloturi, mafiile dupa serverul asta au ajuns o bataie de joc , in trecut cand un lider iti ordona un lucru in secunda 2 tu executai, acum se ia in bataie de joc tot , toata lumea triseaza , nesimtire foarte multa; prin urmatoarele sugestii care dupa parerea mea trebuie sa fie acceptate deoarece acest joc , GTA San Andreas a fost creat in jurul mafiilor la voi nu se vede ,nu s-au facut updateuri pentru mafii de foarte mult timp, sper sa aruncati un ochi si la noi pentru ca fara mafii nu ar exista SA:MP si nici acest server.

Deja un discurs destul de lung dar.. credeti-ma , joc de foarte mult pe serveru' asta si nimic nu mai este ca in trecut , macar prin aceste sugestii foarte necesare se poate aduce ceva inapoi, membrii vechi si multe chestii.

Sugestie:  Sugestia este ca in afara warurilor , daca un mafiot advers este pe turful mafiei mele eu am voie sa deschid focul asupra acelui mafiot , el are voie sa riposteze dar nu are voie sa inceapa treaba, este normal ca mafiotul care este agresat trebuie sa vina cu dovezi inainte sa traga , exemplu fiind copi dupa server cu restul persoanelor care nu fac parte din departamente.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Deoarece acest server este RolePlay , fiind mafiot ai un rol de nelegiuit , sincer nu se vede pe acest server , acest joc fiind o copie dupa viata care o aveau rapperi americani din '90 , Eazy-E , Dr.Dre , 2Pac si altii ; pe acest server avand acest rol o persoana care este din mafie trebuie tratat ca atare.

Sugestie: Bizurile dupa turful respectiv trebuie sa plateasca taxa de protectie mafiei care detine acel turfs, taxa fiind mica in jur de 5%.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Am scris mai sus motivele care va comunic aceste sugestii , am destula experienta pot sa zic, acest server trebuie sa primeasca un refresh cu indrumare spre bine.

Sugestie: Mafiotii care fac parte din gruparea 'Assasin' sa trebuiasca sa patruleze pe turfurile detinute de ei, acestia 'aparandu-le' de copi si alte persoane din mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Motive RolePlay, este normal ca daca eu detin o bucata de teren si am controlul asupra ei trebuie sa-mi asum asta ca mafiot si sa apar ce este al meu.

Sugestie: Daca orice persoana , civil , persoana dintr-o factiune pasnica sau un mafiot din alta mafie se aproprie de Headquarter-ul mafiei respective membrii mafioti sa aiba voie sa SOMEZE acea persoana , ea avand timp de 5 secunde sa paraseasca HQ-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cand mergi la HQul unei mafii te aproprii de o mafie, avand rolul de mafiot  trebuie sa fii mai diferit in sensul bun al cuvantului , parerea mea este ca NU trebuie sa aiba dreptul orice persoana sa se aproprie de orice HQ de mafie si sa faca misto.

Sper ca cine mai de sus sa priveasca aceste sugestii , ele fiind cu scopul facand mafiile factiuni in care lumea sa vrea sa intre , NU doar WAR acesta fiind plin de persoane care triseaza, aceste propuneri NU sunt facute cu gandirea spre Deathmatch, dar mafiile nu trebuie sa fie tratate ca o factiune pasnica, eu va urez sarbatori fericite, sper sa primesc eu cu restul persoanelor care sunt de acord cu mine acest 'cadou'.

Va rog sa nu ignorati acest post , sa va spun sincer din atata ura pentru nepasare imi vine sa ma las de server dupa atatea luni si luni jucate, va rog faceti ceva persoanele care pot sa faca, dati Copy+ Paste sa ne facem auziti.

@PASHA from Los Vagos Mafia in numele tuturor persoanelor din mafii care vor SCHIMBARE IN BINE.

Posted

Bun , de la un timp pe acest server , privind din prespectiva membrilor din mafii s-a dus de rapa , in fiecare mafie s-a ajuns ca minim 10 membrii sa triseze prin moduri fara pic de respect care ii avantajeaza foarte mult ; din prespectiva mea , o persoana care a jucat pe serveru' asta de cand erau 300 sloturi, mafiile dupa serverul asta au ajuns o bataie de joc , in trecut cand un lider iti ordona un lucru in secunda 2 tu executai, acum se ia in bataie de joc tot , toata lumea triseaza , nesimtire foarte multa; prin urmatoarele sugestii care dupa parerea mea trebuie sa fie acceptate deoarece acest joc , GTA San Andreas a fost creat in jurul mafiilor la voi nu se vede ,nu s-au facut updateuri pentru mafii de foarte mult timp, sper sa aruncati un ochi si la noi pentru ca fara mafii nu ar exista SA:MP si nici acest server.

Deja un discurs destul de lung dar.. credeti-ma , joc de foarte mult pe serveru' asta si nimic nu mai este ca in trecut , macar prin aceste sugestii foarte necesare se poate aduce ceva inapoi, membrii vechi si multe chestii.

Sugestie:  Sugestia este ca in afara warurilor , daca un mafiot advers este pe turful mafiei mele eu am voie sa deschid focul asupra acelui mafiot , el are voie sa riposteze dar nu are voie sa inceapa treaba, este normal ca mafiotul care este agresat trebuie sa vina cu dovezi inainte sa traga , exemplu fiind copi dupa server cu restul persoanelor care nu fac parte din departamente.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Deoarece acest server este RolePlay , fiind mafiot ai un rol de nelegiuit , sincer nu se vede pe acest server , acest joc fiind o copie dupa viata care o aveau rapperi americani din '90 , Eazy-E , Dr.Dre , 2Pac si altii ; pe acest server avand acest rol o persoana care este din mafie trebuie tratat ca atare.

Sugestie: Bizurile dupa turful respectiv trebuie sa plateasca taxa de protectie mafiei care detine acel turfs, taxa fiind mica in jur de 5%.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Am scris mai sus motivele care va comunic aceste sugestii , am destula experienta pot sa zic, acest server trebuie sa primeasca un refresh cu indrumare spre bine.

Sugestie: Mafiotii care fac parte din gruparea 'Assasin' sa trebuiasca sa patruleze pe turfurile detinute de ei, acestia 'aparandu-le' de copi si alte persoane din mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Motive RolePlay, este normal ca daca eu detin o bucata de teren si am controlul asupra ei trebuie sa-mi asum asta ca mafiot si sa apar ce este al meu.

Sugestie: Daca orice persoana , civil , persoana dintr-o factiune pasnica sau un mafiot din alta mafie se aproprie de Headquarter-ul mafiei respective membrii mafioti sa aiba voie sa SOMEZE acea persoana , ea avand timp de 5 secunde sa paraseasca HQ-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cand mergi la HQul unei mafii te aproprii de o mafie, avand rolul de mafiot  trebuie sa fii mai diferit in sensul bun al cuvantului , parerea mea este ca NU trebuie sa aiba dreptul orice persoana sa se aproprie de orice HQ de mafie si sa faca misto.

Sper ca cine mai de sus sa priveasca aceste sugestii , ele fiind cu scopul facand mafiile factiuni in care lumea sa vrea sa intre , NU doar WAR acesta fiind plin de persoane care triseaza, aceste propuneri NU sunt facute cu gandirea spre Deathmatch, dar mafiile nu trebuie sa fie tratate ca o factiune pasnica, eu va urez sarbatori fericite, sper sa primesc eu cu restul persoanelor care sunt de acord cu mine acest 'cadou'.

Va rog sa nu ignorati acest post , sa va spun sincer din atata ura pentru nepasare imi vine sa ma las de server dupa atatea luni si luni jucate, va rog faceti ceva persoanele care pot sa faca, dati Copy+ Paste sa ne facem auziti.

@PASHA from Los Vagos Mafia in numele tuturor persoanelor din mafii care vor SCHIMBARE IN BINE.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp