Dekpr. Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Sugestie: O noua factiune "Air Company". Aceasta factiune sa se ocupe cu transportul pe cale aeriana a playerilor pentru o suma de bani. Aceasta factiune sa detina numai Elicoptere Maverick. Daca doresti sa chemi pe cineva de la Air Company sa te duca undeva tastezi "/service aircompany", un pilot iti va accepta cererea, va veni la tine si te va duce la destinatia dorita contra unei sume de bani. Acest serviuciu este aproape ca la taxi doar ca suma de bani platita in timpul transportului sa fie de 1 500$/10 secunde. Timpul licentelor de Gun / Boat / Fly sa fie de 50 ore pentru a marii activitatea membrilor din School Instructors. Atunci cand plasezi un contract la Hitman Agency si un Hitman iti rezolva contractul sa primesti un mesaj ex: "Y a rezolvat contractul omorandu-l pe X." Masinile playerilor banati sa fie scoase la licitatii, ceva gen cum este Licitatia pentru case / biz-uri. Daca sunt peste 10 masini la licitatii, intr-o saptamana sa se scoata la licitatii 10, apoi restul masinilor ramase la urmatoarea licitatie. Inainte de licitatie sa se afiseze pe panou ce masini vor fi la licitatie in acea saptamana + detalii despre acele masini ex: hidd, days, km s.a.m.d. Pentru a devenii jocul mai roleplay sa se adauge la cei din Police Departament o comanda prin care le arata cu ce viteza merg playerii din jurul lui si sa se adauge o regula noua: "Aveti voie sa circulati pe autostrada cu maxim 130 km/h iar in oras cu maxim 70 km/h." Iar daca cineva incalca limita de viteza cu mult peste maxim-ul permis cei din PD sa primeasca un mesaj gen "X a depasit viteza legala in oras / pe autostrada ' cu peste 30/40 km. Pentru a-l urmarii tasteaza /pdspeed << id-ul playerului >> si urmareste checkpoint-ul.". Desigur, ar trebuii sa se faca la PD un grup cu cei responsabili de circulatie a in orase si in afara orasului si sa primeasca acea avertizare doar acestia, nu toti din PD. Odata ce un cop tasteaza acea comanda /pdspeed 'id' sa apara un mesaj tot in acel grup ex: "Cop 'Nume Politist' a plecat in urmarirea lui 'Nume Player (Id:)". Sanctiuni : Suspendarea permisului / Amenda / Jail + Suspendare + Amenda ( Daca nu se preda respectivul ). Echilibrarea job-urilor in legatura cu banii primiti. Trucker Modificarea Sistemului de plata, cu cat ajungi mai repede cu remorca la destinatie cu atat sa primesti bani mai multi. Daca remorca este lovita ( nu are HP full ), cand ajungi la destinatie sa iti mai scada din bani. Daca ajungi cu remorca nelovita sa primesti un bonus in valoare de 10 000$ cand ajungi la destinatie. Bus Driver Sa se scada din numarul checkpoint-urilor si marirea sumei de bani primite pe fiecare checkpoint. Pizza Boy Editarea sistemului de checkpoint-uri. Sa se adauge 10 checkpoint-uri la care cel care are acest job trebuie sa ajunga, plata pentru fiecare checkpoint sa fie de 5 000$. Dupa ce ai livrat la toate cele 10 checkpoint-uri pizza trebuie sa te duci la un magazin Pizza si sa scri comanda /pizza pentru a incepe iar sa livrezi. Arms Dealer Sa primesti mai multe materiale, 1 000 Materiale = 20 000$. Ceea ce nu este echilibrat fata de celelalte joburi. Ar trebuii ridicat la 2 000 Materiale. Car Jacker Pentru fiecare masina furata primesti 10 000$, ar trebuii ridicat la 20 000$ si timpul de asteptare pentru a fura o alta masina scazut. Adaugarea unei liste de contacte. Comanda activare: /phonebook - Sa apara un meniu gen cum este la comanda /v si sa scrie asa : Numarul tau de telefon, cate contacte ai, contactele mele. Cand dam click pe contactele mele sa apara un meniu cu toate contactele noastre dupa modelul urmator: "Nick Contact - Phone: 'numarul de telefon'". Atunci cand selectam unul dintre contacte sa avem la dispozitie 2 butoane jos : "CALL" si "SMS", cand dam click pe CALL sa sune acel prieten, iar cand dam SMS sa trimita un sms. Sa se schimbe sistemul de call, cand cineva te suna sa apara o mini-fereastra (cum e acea fereastra de login care apare cand intri pe sv si iti scrii parola) si sa scrie " 'Numele Playerului care te apeleaza' - Phone: 'numarul lui' " si sub astea sa apara 2 butoane "Accept " si "Reject", daca dai accept poti vorbii cu acesta pe chat, daca dai reject sa apara un mesaj playerului care te apeleaza cu rosu "Acest player este ocupat. (Reject)". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Lucrurile noi o sa aduca playeri. Unele idei de mai sus nu le-am vazut nicaieri puse in aplicare. P.S Daca o sa mai am ceva de adaugat o sa dau EDIT. Astept +1 daca vi se par interesante ideile si daca vreti sa fie puse in aplicare pe servere. La 6, realizez ca daca esti vreun youtuber, si te suna toata lumea odata, ce faci? Iei crash? Dai pe reject incontinuu? gandeste frate. Sugestie: Sa putem cumpara bani de la voi. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi iau bani de pe net si isi iau teapa de la treaba asta, asa ca shadow sau tibi[nici acuma nu stiu care e owneru serverului] sa faca bani mai multi.. PS. Unde e premium sa fie "Cumpara bani in game" ex:i 25lei : 100kk.. 50 200kk... Si ce rost ar mai avea job-urile asa? Te iei de la level 1-5, bagi 50 de lei, ai 200kk, not useless.
kenny47 Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Bun , de la un timp pe acest server , privind din prespectiva membrilor din mafii s-a dus de rapa , in fiecare mafie s-a ajuns ca minim 10 membrii sa triseze prin moduri fara pic de respect care ii avantajeaza foarte mult ; din prespectiva mea , o persoana care a jucat pe serveru' asta de cand erau 300 sloturi, mafiile dupa serverul asta au ajuns o bataie de joc , in trecut cand un lider iti ordona un lucru in secunda 2 tu executai, acum se ia in bataie de joc tot , toata lumea triseaza , nesimtire foarte multa; prin urmatoarele sugestii care dupa parerea mea trebuie sa fie acceptate deoarece acest joc , GTA San Andreas a fost creat in jurul mafiilor la voi nu se vede ,nu s-au facut updateuri pentru mafii de foarte mult timp, sper sa aruncati un ochi si la noi pentru ca fara mafii nu ar exista SA:MP si nici acest server. Deja un discurs destul de lung dar.. credeti-ma , joc de foarte mult pe serveru' asta si nimic nu mai este ca in trecut , macar prin aceste sugestii foarte necesare se poate aduce ceva inapoi, membrii vechi si multe chestii. Sugestie: Sugestia este ca in afara warurilor , daca un mafiot advers este pe turful mafiei mele eu am voie sa deschid focul asupra acelui mafiot , el are voie sa riposteze dar nu are voie sa inceapa treaba, este normal ca mafiotul care este agresat trebuie sa vina cu dovezi inainte sa traga , exemplu fiind copi dupa server cu restul persoanelor care nu fac parte din departamente. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Deoarece acest server este RolePlay , fiind mafiot ai un rol de nelegiuit , sincer nu se vede pe acest server , acest joc fiind o copie dupa viata care o aveau rapperi americani din '90 , Eazy-E , Dr.Dre , 2Pac si altii ; pe acest server avand acest rol o persoana care este din mafie trebuie tratat ca atare. Sugestie: Bizurile dupa turful respectiv trebuie sa plateasca taxa de protectie mafiei care detine acel turfs, taxa fiind mica in jur de 5%. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Am scris mai sus motivele care va comunic aceste sugestii , am destula experienta pot sa zic, acest server trebuie sa primeasca un refresh cu indrumare spre bine. Sugestie: Mafiotii care fac parte din gruparea 'Assasin' sa trebuiasca sa patruleze pe turfurile detinute de ei, acestia 'aparandu-le' de copi si alte persoane din mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Motive RolePlay, este normal ca daca eu detin o bucata de teren si am controlul asupra ei trebuie sa-mi asum asta ca mafiot si sa apar ce este al meu. Sugestie: Daca orice persoana , civil , persoana dintr-o factiune pasnica sau un mafiot din alta mafie se aproprie de Headquarter-ul mafiei respective membrii mafioti sa aiba voie sa SOMEZE acea persoana , ea avand timp de 5 secunde sa paraseasca HQ-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cand mergi la HQul unei mafii te aproprii de o mafie, avand rolul de mafiot trebuie sa fii mai diferit in sensul bun al cuvantului , parerea mea este ca NU trebuie sa aiba dreptul orice persoana sa se aproprie de orice HQ de mafie si sa faca misto. Sper ca cine mai de sus sa priveasca aceste sugestii , ele fiind cu scopul facand mafiile factiuni in care lumea sa vrea sa intre , NU doar WAR acesta fiind plin de persoane care triseaza, aceste propuneri NU sunt facute cu gandirea spre Deathmatch, dar mafiile nu trebuie sa fie tratate ca o factiune pasnica, eu va urez sarbatori fericite, sper sa primesc eu cu restul persoanelor care sunt de acord cu mine acest 'cadou'. Va rog sa nu ignorati acest post , sa va spun sincer din atata ura pentru nepasare imi vine sa ma las de server dupa atatea luni si luni jucate, va rog faceti ceva persoanele care pot sa faca, dati Copy+ Paste sa ne facem auziti. @PASHA from Los Vagos Mafia in numele tuturor persoanelor din mafii care vor SCHIMBARE IN BINE.
Ionut Kojocaru Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Sugestie: Limita de sloturi auto să fie mărită la 12 vehicule Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar putea deţine mai multe vehicule, deci ar fii mult mai mulţi colecţionari fericiţi. Cum pe server sunt mulţi care au 10/10 vehicule, pot băga mâna în foc, că şi-ar mai dori măcar una, două..
Cheat402 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Beagle la ds, acel pret sa fie 25,250,000$
Shackal Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Sugestie: Sa poti cumpara mobila si sa o pui unde vrei in casa,accesand optiunea "cumpara casa" din meniul /housemenu si sa vinzi mobila cu optiunea "vinde mobila" si sa selectezi mobila pe care doresti sa o vinzi Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai iti poti face casa mai frumoasa mai valoroasa si eu zic ca playeri o sa isi cumpere case mai cu drag Edited December 25, 2015 by Shackal
legion come 1v1 Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Sugestie: Sa se creeze o comanda gen '' /killme '' care sa arate un status deasupra numelui cu '' Omoara-ma ''. Odata ce ai folosit /killme, daca esti omorat sa nu poti da [/call 112]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Foarte multi civili de lvl mic, cer kill si dupa dau [/call 112]. Cred ca ar ajuta aceasta comanda. 1
K E N Z O Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Sugestie: Propun ca la [/cars] sau să se adauge comanda Spawn all cars - care să spawneze toate masinile deodată.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dacă ai colecţie de masini, să nu stai să dai tot timpul: /cars -> Bullet -> Tow car şi tot aşa până îţi spawnezi toate vehiculele avute. 3
Gingi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Sa putem dona pt bani.Gen 10-15 lei =100kk si tot asa.
iDk Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Sugestie: Propun ca la [/cars] sau să se adauge comanda Spawn all cars - care să spawneze toate masinile deodată. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dacă ai colecţie de masini, să nu stai să dai tot timpul: /cars -> Bullet -> Tow car şi tot aşa până îţi spawnezi toate vehiculele avute.
Krytos Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Sugestie : Daca nu dai poza cu buletinu nu iti poti face cont pe bugged . Macar asa nu mai erau atati noobi . Eram si eu azi fericit mi-a picat un peste de 2.3 kk si ma omorat un orfanel si tot eu am fost pedepsit pentru ca era imposibil sa ma abtin ..
iBlake Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Sugestie: Propun ca demisiile sa fie adaugate pe panel, la fel ca si aplicatiile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un lucru bun deoarece am intalnit o situatie in care o persoana si-a facut cont pe forum asemanator cu numele din joc al altei persoane si a facut o demisie in numele lui la factiunea in care apartinea. In aceasta masura, gasesc adaugarea demisiilor pe panel un lucru destul de avantajos si astfel nu ar exista astfel de probleme din pricina asta.
ReliaBle_Gamer Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Sugestie:In zonele joburilor,playerii sa nu se poata lovi cu pumnii intre ei.(sa ia freeze 3-4 sec) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta mult playerii care muncesc la joburi. Uitati si un exemplu de situatie in care ar fi fost necesar acest lucru : Faceam fish si am prins un peste de 500k(Christmas event),un player m-a omorart cu pumnii ca sa nu mai pot vinde pestele
Stanciu Andrei Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Sugestie: Sala de antrenament pentru fiecare mafie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mafiotii, in caz ca vreau sa fac duel cu un amic de-al meu, ar trebuii sa ma duc la paint / gs sau sa iau arme din HQ ceea ce nu am voie. Sa fie sala de antrenament langa HQ, doar mafia respectiva si Police Departament sa poata intra in acea sala. Sa folosesti o comanda de ex: /takegun in incinta cladirii si sa-ti afiseze un chenar cu multe arme, si sa primesti un numar infinit de gloante. La iesirea din cladire sa pierzi armele pe care le-ai luat, iar in cazul in care mori sa fii spawnat in sala de antrenament, nu in HQ. - Sper ca propunerea mea sa fie citita si sa primeasca un raspuns. :) 1
sKittles ZEW Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Sugestie: Sa nu mai fie asa de mare strictetea la moduri,si prin asta ma refer la modurile CLEO/ASI,deoarece majoritatea contribuie la infrumusetarea jocului,prin aceasta ma refer la aspect.Gen modurile : Radar patrat,damage informer,hp in cifre,skin changer,crosshair.cs etc.(in cazul gangsterilor) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult,unii folosesc din acestea si sunt banati pentru acest lucru minor dupa parerea mea(in cazul gangsterilor)
NiGGe Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Eu as vrea sa se scoata un update.Acela cu primii 4 politisti la un suspect.Mi se pare un update facut degeaba.
MadAlex2015 Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Sugestie:La fiecare aplicatie rejectata sa spuna si motivul pt ca a rejectat aplicatia acelui player , asa scade si suspiciunea pilelor 2
DoodLyZ Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Sugestie: Atunci cand iti schimbi numele in joc, sa se schimbe si la tot Faction History. Nu la o factiune ai numele X, la una Y s.a.m.d. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai frumos.
Alliance FusionCop Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Sugestie: Sa se schimbe lock-ul la mașini,motociclete,avioane etc, sa poți intra doar tu în masina ta personala, închiriată, sau masina cu key de la alt player, fără a scrie /lock. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulți playeri fura motociclete, astfel: Stau lângă masina/Motoreta/Avionul proprietarului, îl așteaptă sa o deschidă, si apoi i-o fura prin Car jack, deci cred ca ar ajuta o MARE majoritate de persoane care sunt zilnic enervați din cauza asta, ca mine. Sper ca sugestia mea sa fie citita, si aplicata jocului... Eu cred ca ar face jocul MULT mai ușor, având în vedere ca nu ar mai fii atâtea furturi de mașini. :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :wacko:
Alex25212 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Sa se implementeze Clan History, cum e Faction History sa fie si la clan history sa scrie cate zile ai fost in acel clan ce rank ai avut si asa mai departe. 1
AlexSeF Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Propun alt sistem random pentru gift! E imposibil asa ceva, pierd noptile si orele si iau de 4 ori la rand artificii. Pentru ce mai este giftul? Ar trebui sa fie random dar macar sa nu se mai repete acelasi gift de atatea ori... +1 cine e de acord. 2
zStreSs Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Sugerez inlaturarea totala/partiala a sistemului prin care helperii preiau report-urile si le dau mai departe adminilor. Am dat /report pt. un Andromada ce era la CNN, facea lag, etc. A durat 5-10 minute pana a fost trimis report-ul catre un admin, apoi el m-a intrebat: "unde e avionul? ai trimis raportul acum 10 secunde". Pai avionul era deja bubuit de cineva, impreuna cu 8-10 playeri si masinile lor. Dureaza prea mult pana raspund helperii, au spam suficient cu intrebarile de la incepatori. Pana si la intrebari raspund greut....
Alex Bidu Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Sugestie: Un job nou,de exemplu: taietor de iarba Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ai avea mai multe multe modalitati sa faci bani
Recommended Posts