Scm Alex Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Sugestie: Am o idee, cred eu stralucita. In special cei din PD/NG/FBI, atunci cand tastezi comanda /wanted, sa-ti apara pe rand cel mai aproape suspect de tine, de exemplu. X wanted 6-300 m x wanted 3 350m x wanted 1 600m Adica, toti playeri care au wanted, iar politistul ce tasteaza /wanted, sa-i arate cel mai aproape suspect de el ca sa poata sa-l prinda imediat pe cel din apropiere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar ajuta foarte mult pe cei din PD! 2
Vin_Diesel12 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Sugestie: Cei care au skill 6 la Farmer să ia numai banii ( 100.000$ ) 100k. Dece?: Așa se fac mai mulți bani, și e greu să faci skill 6 și cei ce au înseamnă că s-au jucat pe acest sv foarte mult. Și la trucker la skill 5 sau 6 să iei pe tură 50k. 2
L1xU Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Sugestie: Propun sa se adauge skill la job-ul "Car Jacker", sa fie exact acelasi principiu ca si la "Fish". De exemplu minim sa primesti undeva la $6000[Vorbesc la economia de pe serverul Green], Dupa sa urce cu $500-1000 pe fiecare skill, asta zic la minima. La skill 1 sa fie o sansa de 10% ca masina ta sa fie una de Lux, Colectie, Epoca si asa mai departe. Pe aceste masini rare sa primsti $15,000-50,000. Eu am dat doar o idee, daca aceasta ar fi pusa in practica ma gandesc ca Shad0w ar aduce cateva imbunatatiri, eu doar am dat material de unde poate pleca cu modificarea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar popula si acest job care nu este facut de aproape mai nimeni, si nu exagerez cu asta, dar chiar nimeni nu face acest job. Ma gandesc ca ar aduce un plus serverului sa mai avem un job cu skill, totusi acest job este tinut degeaba si este pacat sa nu il imbunatatim daca tot il avem. Sper sa va placa ideea mea. Multumesc anticipat. 7
Redactor KimpRip Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Salut am si eu o sugestie.Ce ar fi daca ati face o scena pentru spectacole cu efecte lumini si toate cele precum ar fi aceasta .Dupa parerea mea ar merge si ar da foarte bine ca in fiecare vineri sau sabata ,duminica una din aceste 3 zile ca un helper/admin sa organizeze fel si fel de spectacole.Cred ca multa lume ar dori asa ceva si ar da bine pe serve.Posibil sa fim primul server romanesc ce ar face asa ceva . Acum astept parerile lui shad0w si ale lui TIBI
Official Raymond Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Sugestie: Din jobul de Mechanic sa se extraga masinile "TowTruck" si sa se faca o factiune precum "Tow Car Company" care se va ocupa cu tractarea masinilor. Jobul Mechanic sa ramana la fel ca si detectiv un job Non-Profit sa fie folosit doar de gabori S.A.M.D Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt foarte multe masini abandonate aiurea pe strada. Cred ca aceasta factiune ar mai reduce aglomeratia de pe strazi, pe autostrada LS-LV e full de masini abandonate. 1
alexdany1 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Sugestie: Propun sa se poata folosi din nou Ped.ifp in mafii. Consider ca toti vor acest lucru de a se refolosi ped.ifp. Cu ce ar ajuta serverul: Sunt sigur ca multi dintre playerii din mafii vor fii deacord cu propunerea mea. Nu cred ca ar ajuta acest lucru deoarece nu este pentru server ci doar pentru mafii. Nu este o sugestie de a adauga ceva nou in privinta server-ului. Cine este deacord cu parerea mea de a se refolosi din nou ped.ifp in mafii sa dea un +1 sau dand "Quote" spundand ca este deacord. Multumesc! 4
NiGHTSTALKER Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) (!) sugestia prezentată mai jos este pentru panel. Îmi cer scuze dacă nu se postează aici, și, de asemenea, dacă a mai fost postată. Sugestie: Am constatat că există o ”problemă” în rândul aplicațiilor făcute pe panel: sunt unii playeri care, din dorința de a fi acceptați, se ”inspiră” (uneori, în întregime) din aplicațiile altor playeri acceptați. Propunerea mea este următoarea: în momentul depunerii unei aplicații de către un player, aceasta să fie vizibilă doar de cei care o pot accepta / respinge și de cel care a depus aplicația. Spre exemplu: eu aplic la facțiunea X. Facțiunea X dispune de un leader și doi co-leaderi (care pot accepta / respinge aplicațiile). Lucrurile să decurgă în felul următor: aplicația să poată fi vizualizată doar de conducerea facțiunii X (formată din leader + co-leaderi) și de mine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Referitor la aplicații, ar îmbunătăți considerabil sistemul în sine și nu ar mai exista cazuri în care anumite aplicații sunt copiate (parțial sau total), astfel că fiecare jucător se va strădui să facă o aplicație, iar cei ce le depun vor avea ”siguranța” că aplicațiile lor rămân proprii. Edited January 7, 2016 by Laaur.Jrr 1
Lucian Ovidiu Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) Sugestie: Sugerez ca playerii sa nu poata lua hp din casele la care nu au rent sau nu sunt ale lor. Ar fi mai realist, mananci din bizuri sau din propriul frigider. Daca doriti sa semene cu realitatea, cum ar fi sa ma duc la vecinu sa ii caut in frigider? Edited January 7, 2016 by Luci9621 1
DiMy Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 (edited) Sugestie: Salut, am si eu o sugestie si vreau sa o imprtas cu voi. Stim toti ca mafiotii poarta droguri, daca ai mai multe droguri iti ramane si te prinde un politist ce fac? Eu as zice sa se activeze din nou comanda "/drop". As sugera sa nu fie ca inainte, ar fi bine cand dai /handsup sa nu poti arunca drogurile sau cand arunci ceva sa scrie in chat gen "DiMY a aruncat 50g drugs", pentru a putea sa isi continuie raportu si politistii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca este ceva logic ce sugerez eu. Ar ajuta mult playerii ca mafiotii sau noi membri in Taxi sau din PD pentru a putea scapa usor de droguri, materiale, etc. Edited January 8, 2016 by DiMY 8
catalinoti Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 WIPE - Faction Hystori Poate daca sar da wipe o sa evem sanse sa lom mai multi un FH .
Cosmin Caraian Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Sugestie:Sa fie adaugat un nou GM la pariuri, sa fie betsix (bingo), jucatorul alege 6 numere si se extrag 48. Modul de scris sa fie /betsix [number 1] [number 2] [number 3] [number 4] [number 5] [number 6] [bet amount] . Extragerile sa fie din 3 in 3 minute. Alta propunere ar fi sa fie adaugate la GM cursele cu cai. tot ca si la betsix sa fie comanda de bet: /horserace [number of horses 1/2] [horse number 1-6] [bet amount] . Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca s-ar putea muta activitatea playeriilor din cazino in aceste bussinesuri. Prin adaugarea acestor schimbari la GM nu vor mai exista atat de multe inselatorii.
Team.Fortrees Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Sugestie:As dori sa fie introduse neoane la masini(posibil cu puncte premium) Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Ar face serverul mult mai distractiv. 1
Edyy98 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Sugestie : Sa putem testa vehicule si sa avem o arena de curse. Cum crezi ca ar ajuta servarul : Chestia cu testatul vehiculelor e ca sa vedem cat de repede se duce carburantul si sa vadem ce rezistenta are , iar chestia cu o arena de curse ar ajuta foarte mult pentru cei care sunt pasionati de curse .
Twist7 Official Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Sugestie: Propun ca in timpul warului sa nu se mai poata folosi bike si bmx. (Toate serverele) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Foarte mult, toti abuzeaza de acel bug (mega-jump) si nu sunt prinsi. Daca apreciati aceasta postare puteti da +1 5
costiwille Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Sugestie: Sa se bage un sistem de damage informer. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Foarte mult, mai ales ca va fii mai usor de a se vedea DM-istii.
Kryeno.Danny Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Sugestie: Propun ca, atunci când cineva dorește să achiziționeze o mașină din DS, să poată avea posibilitatea s-o ”testeze”. Atunci când respectivul cumpărător alege mașina din DS (/buycar - categorie mașină - mașina X), îi va apărea o căsuță în care să fie afișat următorul text (e doar un exemplu): ”Do you want to test this vehicle before buying it?” Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider că ar fi mai RP. Având posibilitatea s-o testeze, cumpărătorului i se pune la dispoziție un vehicul pe care vrea să-l cumpere, pentru o anumită perioadă de timp. ”Testarea” unui vehicul se va desfășura pe o mapă / un loc ferit de cele publice (așa cum pentru event-uri există Event Place, pentru Paintball există mapele proprii ș.a.m.d.).
Green-Schweinsteiger Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Sugestie:Ar fi frumos sa vezi din joc cati admni si helperi are serverul. Cand dai /admins sa se vada: 'Tibi [online], Shad0w [offline]' si la /helpers la fel. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai usor pentru playeri sa vada adminii / helperii online si pe cei offline.
BlueLighTTT Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Sugestie: La CNN LS sa fie pus un parapet intre cele 2 benzi si pe margine sa nu stea lumea cu masina in strada sa faci accident. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa ar fi mai organizat la CNN LS unde este cea mai multa lume.
Shayen Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sugestie: Atunci cand detii jobul "Mechanic", sa iti poti repara singur masina folosind o comanda gen </repair me> , contra sumei de 10k, pentru ca este cam aiurea sa fi mecanic si sa nu iti poti repara singur masina. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un role-play mai bun.
CrazyCreepxD Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sugestie: Ca pintr-o comanda politistii sa poata vedea wanted listul, fara a mai fi necesar sa il invete. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu sar mai acorda wanted gresit, iar politistii ar fi mai atenti. 1
Cheat402 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sugestie: Sa fie la rent car LV si LS o masina tip INFERNUS . In DS sa fie adaugat avion tip: ¨Beagle^ Masina garbage man sa prinda mai mult ca trebuie sa stai 3 minute pe autostrada LS pentur a ajunge in LV.
NeamuMihai234 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sugestie: As vrea ca sa se bage 2000 sloturi pe Blue.bugged.ro, si 100 sloturi pe beta.bugged.ro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in primul rand o sa fie mai multi pe blue si mai multi pe beta.
ArminBGD Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sugestie: As vrea ca sa se bage 2000 sloturi pe Blue.bugged.ro, si 100 sloturi pe beta.bugged.ro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in primul rand o sa fie mai multi pe blue si mai multi pe beta. SA:MP nu permite decat 1000 de sloturi la un server, sorry.
Popular Post NoTMeng Posted January 11, 2016 Popular Post Posted January 11, 2016 Sugestie:Sa se adauge warurile in alt VirtualWorld. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, deja incepe sa fie urat, sunt 1000 / 1000 de playeri si e prea mare lag-ul. In Los Santos pur si simplu nu ai ce juca, mai ales daca ai war langa CNN. S-ar reduce si DM-urile, adica civili nu ar mai face DM pe mafioti. Mafioti deja isi fac nervi, uni incep sa injure pe /f si tot asa iau astia FW si alte chestii. 58
Recommended Posts