Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie: Daca un lider de mafie nu da randament sa fie scos, adica daca el a luat lider acum 2 saptamani si nu are absolut nici un turf sa fie dat afara. Multi dintre lideri nu se dedica absolut deloc, iei iau lider cu scopul de a obtine helper. Stau iei acolo multe zile in 0 zone, dar adevaratul lor scop este sa ia helper

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii bataie ma imulta intre mafii si mai mult suspans, ar fii mai ok asa.

.

Edited by Myhay3
Posted

Sugestie: Sa se adauge in /shop  ' Clear Faction History ' acesta sa coste 20 puncte premium sau mai mult si sa iti selectezi unul dintre FH si sa il stearga de pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul:  Consider ca poate cuiva nu ii place cum arata FH-ul lui asa ca, doreste sa il stearga.

Mult succes.

Posted

Deci, sugerez sa se bage o comanda, cum este [/buylevel] sa fie si [/levelsell] sau [/leveldown], unii playeri isi doresc un lvl mai mic, de exemplu eu  :), cand aplicam una din comezi, sa primim banii si punctele de respect de la level-ul corespunzator inapoi  :).

Multumesc!

• Upvote 1
Posted

Ar fi frumos sa schimbam sistemul de rob. Am văzut pe un alt server o chestie ca pe GTA 5 unde te duci dai cu fumigene , spargi camerele de filmat , furi diamantele și fugi la avion pe aeroport ca sa scapi .

Posted

Sugestie: Pentru cei din factiuni sa se faca comanda [/raport] iar acestia sa vada cate "puncte" de raport au. Iar pentru lideri si co-lideri sa se faca comanda [/raport] sa isi vada puncetele de raport si comanda [/raports] sa vada fiecare raport al fiecarui membru.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor sa iti vezi raportul, nu sa intri de fiecare data pe panel sa vezi daca ai raportul gata, prin comanda [/raport] ai putea sa vezi daca ai raportul gata direct din joc, sper sa fie de folos.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se poata cumpara o amunita suma de bani cu puncte-premium. sau sa se faca comanda [/bonus], in care un player daca are puncte premium poate cumpara puncte-bonus, iar din acele puncte bonus isi poate lua bani, sau multe alte cadouri.

Posted

Buna seara! As dori sa public si eu o sugestie care ma framanta de mult timp si vreau sa o fac cunoscuta si lui Shad0w.

Ar fi bine ca si la lideri, cum este la helperi si admini ca daca se logheaza dintr-o locatie diferita sa le fie blocat contul, ei bine asa sa fie si la lideri, deoarece pot fi cazuri, de exemplu ca al meu in care contul sa-ti fie spart, sa intre un imbecil pe el, sa faca reclama pe /gov si sa pierzi liderul.

Cred ca ar ajuta foarte mult serverul si conturile care au o functie ar fi mult mai in siguranta cu aceasta implementare si pentru lideri. Sper sa fie aplicata ideea mea.

Toate cele bune.

Posted

Salut, as dori să ofer sugestia următoare: comanda '/myraport'. Ce face această comandă? Păi această comandă arată in-game câte puncte ai la raport fără a mai accesa panel-ul, ar fi util pentru toţi playerii cu facţiune.

Posted

Sugestie: Sa se adauge o comanda prin care aflii membri pe o frecventa (ex: /mfreq).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte folositoare. Sa stii cine e online pe frecventa.

/freq members
Posted

Sugestie:

Pentru factiunea Taxi , sa se faca in anumit loc statii de taxiurii , de unde sa poata raspunde la comenzi sau sa ia playerii ...

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Ar fi mult mai RP.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Ca cand dai un test sau esti admin si ai luat pe X la TW, sa fie comanda [/togall] in aceasta comanda sa fie(/news, /n, /f, /c, /r, /arrest, /fare etc.)

Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul:Deoarece esti tester/lider si cand dai un test iti apare spam cu /fare sau cu /arrest, /news etc/ si trebuie sa faci 10 poze in loc de 5-6.

Posted

Sugestie: Propun  un text informativ pentru paramedici la fel ca la taximetristi, cand pun fare. "Taxi driver X is now on duty [500$] [/service taxi]" (acelasi lucru aplicandu-se si la job-ul "Bus Driver")

La paramedici sa fie in loc de taxi driver, "Medic X is now on duty ! [/service medic]"... si cu pretul pt. heal, in loc de fare. Dar sa ramana comanda de heal, pentru a se evita pretul de 1$ pt. departamente/colegi.

Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul:  Playerii incepatori nu au habar sa foloseasca service medic, iar factiunea nu este privita ca una importanta, lucru foarte trist. Pe langa asta, ar fi mai RP, paramedicii vor avea mai multa treaba, asadar va fi mai frumos pentru toti !

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Aș vrea să se bage un mp3 în [/shop]  și care să coste 3-5pp

Cum crezi ca ar ajuta servar-ul: După părerea mea , am putea asculta muzică oriunde , iar jucătorii ar fii mult mai mulțumiți.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:

Cei cu ping peste 150 ar trebui sa primeasca KICK.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Nu ar mai fi seara un LAG infernal .

Posted (edited)

As vrea sa se bage un nou radio in lista radiourilor din masina : http://radiobit.ro/manele.m3u .

Este un radio ok cu manele cu multe dedicatii. Am inteles ca vrea sa faca parteneriat cu bannere si de astea.

Am revenit cu edit : Mi-a cerut ca ownerul sau moderatorul serverului sa il contacteze acolo pe site, sa vorbeasca personal cu el.

Edited by LimitIess
  • Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Sa se mai adauge masini rapide de politie , cate 1-2 la fiecare departament.

Cum crezi ca ar ajuta servar-ul:  Ar ajuta politistii in intocmirea raportului.

Edited by LikeOK_007
Posted

Legalizarea mousefixului produs de justinian.

Cu ce ar ajuta? : pai jocul e vechi, si sensivitatea pe anumita axa OY, este foarte aiurea, si este foarte greu sa o controlezi, fiind foarte greu sa tragi. Multe persoane sunt banate pentru mousefix.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa putem sa jefuim casele dar sa ne dea de exemplu 75% fiindca in case nu se gasesc asa multi bani. (Chestia cu banii in case o zic doar asa, un motiv)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu zic ca ar fi mai frumos asa.

Posted

Sugestie:Sa nu mai fie nevoie de 20 de puncte premium pentru a vinde un hidden.

Cum crezi ca ar ajuta severul:Cred ca va avantaja multi playeri considerand ca nu toti dau bani pentru a avea cont premium si poate va orienta economia serverului intr-o alta directie.

Posted

Sugestie: Bayside să fie un mic orășel ca LS/LV/SF, să aibă o mafie, job-ul fish și un 24/7 + casele. Măcar să se adauge fish + 24/7 ca să se populeze cât de cât.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E o zonă foarte frumoasă a gta sa și nu e populată deloc, trebuie să fie cumva utilă si zona aia, degeaba sunt case dacă nu sunt locuitori.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se bage un job nou, de Ex: sweeper ori tunzator de gazon in San Fierro 

Cu ce ar ajuta?: Ar creste economia in Orasul San Fierro, ar creste vanzarea la case,etc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp