Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Propun să scoateți maşinile din dealership, să lăsați 50 din fiecare. Pe serverul green economia a ajuns praf.

Să creşteți economia pe green, case şi maşini. Toate sunt prea ieftine.

Edited by AIM.SENNSEi
Posted

Sugestie: Propun ca pentru mafioti sa fie legal fast connect-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pentru ca este foarte folositor pentru mafioti, asa nu ar mai trebuii sa astepti 2 ore sa prinzi un loc si din cauza aceasta poti primi chiar si fw, am vazut ca a mai fost propus acest lucru, dar am decis sa spun si eu poate ca se va lua in considerare, nu datorita mie ci datorita  tuturor mafiotilor.

Sugestie: Propun sa revina warurile in toate zilele.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece unii mafioti asteapta 1 zi pentru a putea sa se distreze. Consider ca ar fi mult mai multa activitate daca warurile ar reveni. In zilele in care nu sunt waruri este o mare monotonie stiu ca o sa fie greu pentru unii din cauza programului, dar eu zic ca ar fi mai ok daca ar reveni warurile in fiecare zi.

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge o comanda gen /blacklist (asemanatoare comenzii /friends, dar aceasta sa fie folosita pentru a adauga persoane pe care nu le placi sau cu care te certi mereu si cu care nu te intelegi.)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mie personal mi-ar placea sa fie adaugata o astfel de comanda. Nu stiu in ce fel ar ajuta serverul. Pur si simplu mi se pare o idee interesanta. Ar fi mai usor sa stii pe cine sa pui un contract, de exemplu. Probabil exista mai multe avantaje, dar nu m-m gandit inca la ele.

Posted

Sugestie:Propun ca la jobul de farm, sa se faca acest [

update, adica sa nu mai poti da intr-un alt player cu tractorul, deoarece tractoarele de la farm se ''răstoarnă" foarte usor. Acest update l-am vazut pe comunitatea adversa si cred ca este este o idee buna.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii nu s-ar mai jignii intre ei.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Atunci când un polițist este Off Duty și vrea doar să se plimbe cu masina, se găsește mereu un copil care să facă DM pe el.  Sugerez să se sancționeze ca si când polițistul ar fi un simplu civil, să se poată face post pentru DM, iar acela să primească jail.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar mai înceta DM-ul, cel puțin atunci când nu ești on duty și vrei doar să te plimbi.

Dacă vă place ideea, nu ar strica un +1 sa fie evidențiată în fata adminilor.

Posted (edited)

Sugestie:Propun stergerea tuturor clanurilor expirate de pe toate serverele  sau cu liderii inactivi

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai multe taguri disponibile

Gen: Pe serverul Green clanul King este expirat de ceva  timp , iar liderul acestuia nu se mai ocupa de el demult timp.Poate un player vrea sa isi faca clan cu acel tag  , dar nu poate. Din  punctul meu de vedere e o sugestie buna care ar ajuta toate serverele comunitatii.

Edited by SAVAS GabrieLsHR
Posted

Sugestie:Re-adaugare job Lawn Mower / Taietor de iarba.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, cred ca ar fi un job bun pentru cei incepatori, sa se castige ca inainte 100-200$ pe secunda.Unor playeri noi nu prea le place sa faca truck, cred ca asa este mai distractiv.Pe mine in schimb cand a fost adaugat m-a ajutat foarte mult.

Posted

Sugestie: Sugerez ca vehiculele joburilor sa fie protejate de server, gen safe zone.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori vi s-a intamplat ca niste jucatori sa traga in voi cu arma in timp ce faceti job. De exemplu, la garbageman, nu exista safe zone. Si stim cu totii cat de mult dureaza sa umplem masina cu gunoi, cum ar fi sa ai masina plina de gunoi si sa vina unu sa iti explodeze masina sa iei fail la job, distruge sanatatea, provoaca nervi si nu vrem sa se intample acest lucru. La fel si la Trucker etc.

Sugestie: La jobul fisherman sa se adauge un tip de vehicul pentru a putea transporta pestii la 24/7.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face jobul mai folosit decat ca in prezent, deoarece incepatorii nu pot beneficia de vehicul personal asa ca ei aleg un job la care sa mearga cu vehiculul jobului respectiv. Acel tip de vehicul potrivit pentru acest job cred ca ar fi NRG-500.

Sugestie: Sa se introduca comanda /slapme pentru toti jucatorii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ce face aceasta comanda? Ei bine nu stiu daca este si la admini/helperi. Daca s-ar implementa aceasta comanda la toti jucatorii, aceasta sa fie folosita pentru deblocarea propiului caracter, de acolo si ''slap me''. Nu ar mai fi nevoie ca jucatorii sa dea report ca sunt blocati si acestia sa astepte pana ce un admin ii va raspunde la solicitare.

Daca v-au placut sugestiile mele, dati +1 !!!!!!!!!!!!!!!! Multumesc !!!

Posted

Sugestie : Atunci cand un lider/co-lider iti da reject, sa scrie obligatoriu si de ce.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul : Pai playerul care a aplicat si a vazut de ce a fost respins, poate sa isi indrepte greseala.

Posted

Sugestie: Sa fie adaugate niste moatore speciale pentru jobul fish , doar cei ce au jobul le pot conduce.

Cu ce ajuta?: Ar fi mai usor pentru incepatori.

Posted

Sugestie: Propun cand un player este somat prin comanda /so, acesta sa nu mai poata folosii comanda /sleep 1-2 minute.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, eu unul nu mai am nevoie de permise, dar pentru cei de rank mai mic sau din alte departamente este foarte stresant cand prinzi pe cineva pe contra-sens si acesta isi bubuie masina sau isi cheama un prieten sa il omoare si dupa se pune pe /sleep. mi se pare mult mai RP ca acesta sa astepte 1-2 minute dupa /so.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun cand un player este somat prin comanda /so, acesta sa nu mai poata folosii comanda /sleep 1-2 minute.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, eu unul nu mai am nevoie de permise, dar pentru cei de rank mai mic sau din alte departamente este foarte stresant cand prinzi pe cineva pe contra-sens si acesta isi bubuie masina sau isi cheama un prieten sa il omoare si dupa se pune pe /sleep. mi se pare mult mai RP ca acesta sa astepte 1-2 minute dupa /so.

Frumos, +1.

Posted

Sugestie: La JOB-ul de Garbage Man sa fie 2 persoane care sa lucreze. Una sa conduca iar una sa aduca gunoiul in masina.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Job-ul ar fi mult mai usor pentru toti, mai ales pentru cei care au permisul suspendat pentru ca ei vor putea lua gunoiul iar partenerul lor sa conduca.

Posted

Sugestie: sa poti comanda pizza cu ajutorul comenzii [/service pizza] sau ceva de genul, iar aceasta pizza sa o poti manca si sa iti dea HP ful(viatalheal).

Pizza sa poata fi adusa de playerii ca detin jobul ‘Pizza Boy’ , iar playerul ce aduce pizza sa fie rasplatit cu o suma de bani.

Poti accepta o comanda(pentru cei ce au jobul) doar daca esti pe scuterul de pizza.

Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ar fi mai distractiv si mai util, tinand cont ca medicii nu pot ajunge tot timpul

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca la News Reporters sesiunea de A.G. să fie organizata de un bot de pe server, când e timpul de A.G. adică la xx:50-xx:59 cu câteva minute înainte un bot să anunțe că încep A.G. și primi 4 repoteri care folosesc o comandă, de exemplu:”/ag”, și primi care folosesc această comandă sa fie adaugați in sesiunea de A.G. și botul la xx:50 să pună anunț că incepe sesiunea de A.G. și să pună numerele reporterilor care participă.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prin faptul că este un sistem unic, nu am mai văzut pe niciun server așa, ar ajuta reporteri să fie mai organizați.

Posted

Sugestie: Adaugarea a avioanelor de tip Andromada in DS, o sa fie foarte tare.

Sugestie: Sa se mareasca pretul caselor.

Cu ce ajuta serverul?: Casele sunt cumparate mai greu, asa o sa fie o valoare mai mare pe plus.

Posted

Sugestie: 
1. Adaugare unor noi joburi: 
   a. Taietor de lemne 
       Locatia:
http://imgur.com/a/IyULF
        Masina:455_Flatbed.jpg
Detalii despre job: Acest job sa fie cu skill . Distantele sa fie de la locatia jobului pana la The Russian Mafia ( nu chiar HQ, spre jobul de bus driver unde se afla acele lemne ).
 Skill-urile si valorile jobului:  Skill 1 - 30.000$ - 35.000$.
                                             Skill 2 - 35.000$ - 45.000$.
                                             Skill 3 - 45.000$ - 50.000$
                                             Skill 4 - 50.000$ - 60.000$
                                             Skill 5 - 60.000$ - 70.000$
                                             Skill 6 - 80.000$ - 100.000$.

Bani sa fie din ce in ce mai mari cu 15%, deoarece economia este din ce in mai mica, aici macar facem bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: O sa alunge plictiseala dupa acest server, o sa vina foarte multi playeri din cauza unui nou job unde se castiga si bani.  

• Upvote 6
Posted

Shad0w ma gandeam ca tu poti sa creezi o comanda prin care un player care isi cumpara puncte premium sa le poata vinde altor playeri.

Unii au level 60 si nu au cont premium si au bani multi deci eu cred ca ar fi foarte fain.

• Upvote 2
Posted

Sugestie:As dori sa se bage waruri in fiecare seara.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Majoritatea mafiotilor doresc.

Posted

[MAFIOTI/MAFII] Sugestie: Deci, am trei sugestii, si decat sa le postez de pe trei conturi, mai bine nu le-as mai posta. Bun, sa incepem cu prima.

1. Adaugarea masinilor in Virtual World, majoritatea mafiotilor ajung greu pe turf, deoarece cu Greenwood si cu Savanna nu poti ajunge pe turf, mai ales daca turful este in LS/LV, iar tu faci parte dintr-o mafie din SF, mi se pare chiar bataie de joc sa stai 5 minute facand din LV-LS /// SF-LS /// LV-SF si invers, deci propun sa se adauge masinile personale in Virtual World.

Cum crezi ca ar ajuta? Nu ar dura atat de mult timp sa ajungem pe turf, in 20 minute, nu este suficient timp, avand in vedere ca iti ia 5 minute dintr-un oras intr-altul.

2. A doua sugestie, sa se mareasca programul war-urilor, adica war-urile sa fie in aceleasi zile(Luni, Miercuri, Vineri si Duminica), dar sa fie mai mult de jucat, adica mi se pare extrem de putin doua ore, poate unele mafii sunt mai slabe, si cand prind [/attack], iau fail imediat, si toti mafiotii presupun ca stiu, dupa ce iei fail, ai deelay(intarziere) 30 minute, adica nu mai poti da [/attack] pe alt turf decat dupa 30 minute, deci propun sa se mareasca programul warurilor de la 20:00 - 22:00 la 19:00 - 22:00. 

Cum crezi ca ar ajuta? Ar fi distractia mai mare, si in asemena conditii ai timp sa joci mai mult la war, adica mi se pare cam putin 2 ore, avand in vedere ca in pauzele dintre waruri mai este si intarziere, deci propun sa se mareasca programul de waruri.

Posted (edited)

Sugestie: Doresc sa se adauge un sistem de pariuri, gen curse de caini / cai cum este de altfel si in GTA normal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii pot paria diverse sume de bani, din cate stiu eu sunt foarte multi pariori pe server care isi doresc acest lucru. Sper ca vei lua in considerare. Sa se poata paria pe un caine / cal folosind comanda /bet [1-6 numarul cainelui / calului] 1 [suma de bani]. Locatia acestui sistem de pariuri sa fie in San Fierro: http://imgur.com/a/PJprt.

Edited by nila
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: 1. Sa fie adaugata o noua arma in /order si anume combat shotgun.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai RP.

Sugestie: 2. Sa fie adaugate masinile personale in Virtual World

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Se evita spamul pe /f cu 'fvr' si ajuta mult playerii ce trebuie sa se deplaseze din SF tocmai in LS - LV.

Sugestie: 3. In comanda actual [/hud] sa mai fie adaugata o optiune si anume DMG INFORMER.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte ok daca s-ar adauga acest 'DMG INFORMER' deoarece ajuta mult mafiotii la WAR.

Sugestie: 4. Sa fie adaugata o comanda ce poate fi folosita doar de LEAD / CO - LEAD ca sa nu se mai poata vorbi pe chatul factiunii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar putea juca toti playerii concentrati la war, nu rapid sa scrie ceva pe /f.

Edited by LaYs OFFiCiAl
Posted

Sugestie:Sa se adauge un deelay de 2 minute pentru toti reporterii atunci cand unul dintre ei foloseste comanda /news.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai exista cazuri in care, din cauza dezorganizarii, 2 reporteri sa dea un /news in acelasi minut. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp