Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

1) Propun un nou job pe ''apa'' care se foloseste cu ajutorul unei barci. ( ownerii decid numele jobului, nu m-am gandit la nume).

Sugestie: Propun sa se faca un job in care transportam o marfa sa zic pe apa cu o barca pana la un diferit checkpoint.

Puteti folosi diferite barci. Exemple:

Vehicle_453.jpg Vehicle name: Refeer / Vehicle ID: 453.

Vehicle_454.jpg Vehicle name: Tropic / Vehicle ID: 454.

Am dat doar cateva exemple, sunt ''benefice'' si acestea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Paaai, cred ca toti playerii ne-am obisnuit cu job-urile actuale, bine ca... multi au un job preferat.

2) Propun si pentru acest job un skill list.

Sugestie:

Skill 1 - se primeste automat.

Skill 2 - se primeste dupa ce transporti de 20 de ori, marfa data.

Skill 3 - se primeste dupa ce transporti de 25 de ori, marfa data.

Skill 4 - se primeste dupa ce transporti de 30 de ori, marfa data.

Skill 5 - se primeste dupa ce transporti de 35 de ori, marfa data.

Skill 6 - se primeste dupa ce transporti de 50 de ori, marfa data.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Orice job, cred ca ar avea si un skill list, nu? Cred ca este o sugestie buna, acum este decizia voastra, Shad0w si Tibi ce faceti.

-> Daca esti de acord cu aceasta sugestie, apasa pe butonul acesta, rep_up.png. Daca primesc la aceasta postare multe reputatii de +1, poate se va adauga acest job.

Succes!

Edited by Marwell
  • Upvote 8
Posted

9. Hotdog - 16.02.2016

1) Vanzator de Hotdog sau Hotdog Street Vender

Sugestie: Propun sa fie introdus pe server un job nou care poate purta numele de 'Vanzator de hotdog' sau 'Hotdog Street Vender', un job care nu se regaseste pe niciun server de SA:MP in prezent. Acest job l-am gandit intr-un mod special in asa fel incat sa fie unic, sa nu semene cu niciunul din job-urile curente de pe server.

Tot ce trebuie sa facem este sa luam o masina specifica job-ul din locul special amenajat de unde putem da [/getjob] pentru a incepe lucrul, dupa ce luam masina trebuie sa mergem la un punct special pentru a primi un pachet de hotdog, poate sa existe un singur loc de unde sa luam pachetul cu hotdog sau pot exista mai multe pentru a nu se aglomera playerii intr-o singura locatie.

Dupa ce din aceasta locatie luam pachetul cu hotdog o sa ne apara automat pe harta un checkpoint rondom. Dupa ce ajungem la acesta o sa trebuiasca sa stam 20-25 de secunde pentru 'a vinde hotdog'. Locatile in care ne oprim sa vindem hotdog pot sa fie situate aproape oriunde in cele 3 orase, pot exista chiar si 200-300 de locatii la fiecare colt de strada, in fata unor cladiri, parcuri, business-uri, case adica oriunde.

Dupa ce s-a vandut o anumita incarcatura de hotdog din pachetul nostru o sa primim si o suma de bani iar dupa ce s-a vandut tot hotdog-ul din pachetul nostru job-ul se reia, urmand sa mergem din nou in locul unde se primesc pachete de hotdog.

Cam acesta este job-ul la care m-am gandit, sunt de parere ca serverul are nevoie de cat mai multe job-uri RPG.

Nu am putut sa ma gandesc la castigul job-ului deoarece nu toate cele 3 servere au aceeasi economie, daca acest job o sa fie introdus pe server Shad0w o sa aleaga un castig potrivit, asemanator cu cel de Farmer.

Vehicul job:Vehicle_588.jpg

Vehicul id: 588

Locatie job: Click aici.

Locatii de incarcare job LV/LS/SF: Click aici.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un job nou nu strica niciodata, playerii ar avea o noua ocupatie, s-ar reduce lagul excesiv din anumite locuri si cred ca ar urca si GameMode-ul la un alt nivel prin introducerea unui job nou.

2) Skill pentru noul job.

Sugestie: Pentru a face noul job si mai interesant m-am gandit sa fac si un skill pentru acest job.

Mai jos am facut un skill care se bazeaza pe un numar de livrari dar si pe avantaje.

Skill 2 - 15 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior

Skill 3 - 20 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior

Skill 4 - 25 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior + putem primi 2 pachete de hotdog

Skill 5 - 40 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior + putem primi 3 pachete de hotdog

Skill 6 - 75 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior + putem primi 4 pachete de hotdog

1 pachet de hotdog vandut inseamna o tura intreaga de job, iar o tura intreaga de job ar trebui sa aiba cam 7-8 opriri.

Exista un mare avantaj de la skill 4 in sus, avantajul de a primi mai multe pachete de hotdog in momentul in care incarcam masina. Daca de exemplu primim 2 pachete de hotdog putem face 2 ture acest job fara se ne oprim sa reincarcam masina cu hotdog.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii sunt mai tentati sa lucreze la un job care are si un skill, ei muncesc pentru a primi banii dar si pentru a avansa in skill. Acest job avand si un skill atrage mult mai usor un numar mare de playeri.

Aceasta idee de job mi-a trecut prin cap cand brusc in single player a trecut o masina din cele pe care vreau sa se foloseasca la job pe langa mine, dupa ce am vazut masina m-am gandit si la un job, apoi de la aceasta idee am realizat tot ce am spus mai sus si apoi m-am gandit si la un skill.

-> Cine este de acord cu mine, si doreste acest job pe server poate lasa un +1! Prin numarul de +1-uri la aceasta postare putem verifica si numarul sustinatorilor.

Super. +1. Ar fi mai usor pentru cei care cauta ''Burger'' sau ''Pizza''. 

Posted

9. Hotdog - 16.02.2016

Sugestie: Propun sa fie introdus pe server un job nou care poate purta numele de 'Vanzator de hotdog' sau 'Hotdog Street Vender', un job care nu se regaseste pe niciun server de SA:MP in prezent. Acest job l-am gandit intr-un mod special in asa fel incat sa fie unic, sa nu semene cu niciunul din job-urile curente de pe server.

Tot ce trebuie sa facem este sa luam o masina specifica job-ul din locul special amenajat de unde putem da [/getjob] pentru a incepe lucrul, dupa ce luam masina trebuie sa mergem la un punct special pentru a primi un pachet de hotdog, poate sa existe un singur loc de unde sa luam pachetul cu hotdog sau pot exista mai multe pentru a nu se aglomera playerii intr-o singura locatie.

Dupa ce din aceasta locatie luam pachetul cu hotdog o sa ne apara automat pe harta un checkpoint rondom. Dupa ce ajungem la acesta o sa trebuiasca sa stam 20-25 de secunde pentru 'a vinde hotdog'. Locatile in care ne oprim sa vindem hotdog pot sa fie situate aproape oriunde in cele 3 orase, pot exista chiar si 200-300 de locatii la fiecare colt de strada, in fata unor cladiri, parcuri, business-uri, case adica oriunde.

Dupa ce s-a vandut o anumita incarcatura de hotdog din pachetul nostru o sa primim si o suma de bani iar dupa ce s-a vandut tot hotdog-ul din pachetul nostru job-ul se reia, urmand sa mergem din nou in locul unde se primesc pachete de hotdog.

Cam acesta este job-ul la care m-am gandit, sunt de parere ca serverul are nevoie de cat mai multe job-uri RPG.

Nu am putut sa ma gandesc la castigul job-ului deoarece nu toate cele 3 servere au aceeasi economie, daca acest job o sa fie introdus pe server Shad0w o sa aleaga un castig potrivit, asemanator cu cel de Farmer.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un job nou nu strica niciodata, playerii ar avea o noua ocupatie, s-ar reduce lagul excesiv din anumite locuri si cred ca ar urca si GameMode-ul la un alt nivel prin introducerea unui job nou.

Sugestie: Pentru a face noul job si mai interesant m-am gandit sa fac si un skill pentru acest job.

Mai jos am facut un skill care se bazeaza pe un numar de livrari dar si pe avantaje.

Skill 2 - 15 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior

Skill 3 - 20 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior

Skill 4 - 25 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior + putem primi 2 pachete de hotdog

Skill 5 - 40 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior + putem primi 3 pachete de hotdog

Skill 6 - 75 pachete de hotdog vandut -> primim cu 10% mai multi bani pe hotdogii vanduti fata de skill-ul anterior + putem primi 4 pachete de hotdog

1 pachet de hotdog vandut inseamna o tura intreaga de job, iar o tura intreaga de job ar trebui sa aiba cam 7-8 opriri.

Exista un mare avantaj de la skill 4 in sus, avantajul de a primi mai multe pachete de hotdog in momentul in care incarcam masina. Daca de exemplu primim 2 pachete de hotdog putem face 2 ture acest job fara se ne oprim sa reincarcam masina cu hotdog.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii sunt mai tentati sa lucreze la un job care are si un skill, ei muncesc pentru a primi banii dar si pentru a avansa in skill. Acest job avand si un skill atrage mult mai usor un numar mare de playeri.

Aceasta idee de job mi-a trecut prin cap cand brusc in single player a trecut o masina din cele pe care vreau sa se foloseasca la job pe langa mine, dupa ce am vazut masina m-am gandit si la un job, apoi de la aceasta idee am realizat tot ce am spus mai sus si apoi m-am gandit si la un skill.

-> Cine este de acord cu mine, si doreste acest job pe server poate lasa un +1! Prin numarul de +1-uri la aceasta postare putem verifica si numarul sustinatorilor.

Buna ideea.

Posted (edited)

Nu prea va fi luat in considerare, nici macar nu ai zis ce faci la acel job.

Citeste in intregime.

Edited by Marwell
  • Upvote 1
Posted

#1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu toti ar mai face spam cu FVR ca nu au masini.

#2. Sugestie: Propun ca liderul si co-liderul sa aiba acces la o comanda gen : /lockf / lockg sau cum alegeti dvs.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu oricine ar mai face ce ar vrea el pe /f.

#3. Sugestie: Cand incepe warul sa se afiseze in dreapta jos statisticile de la war, de exemplu: Numele Mafiei - Numele mafiei, Scorul ce il detine prima mafie si scorul ce il detine a doua, si nu in ultimul rand scorul nostru.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-am informa si noi mai bine.

#4. Sugestie: Propun sa se adauge un sistem al paynsprayurilor dupa cum urmeaza:

Orice paynspray sa aiba gratii sa nu poti intra in el doar prin comanda /enter, numarul care intra sa fie unul nelimitat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii nu se vor mai bate pe un loc la PNS si toti isi pot repara masina in acelasi timp.

#5. Sugestie: Propun ca atunci cand suntem in Virtual World alaturi de adversari sa putem da /find pe ei si sa nu arate distanta catre ei 0.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mai abuzeaza de teleport-hack sau alte chestii.

GG +1 

Posted (edited)

#1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai  face spam cu FVR  pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war.

Edited by AIM.HOREX.
  • Upvote 6
Posted

9. Hotdog - 16.02.2016

Imi place, cum gandesti merita incercat acest job! 

Posted (edited)

Sugestie: Nu, stiu daca a mai fost postata o astfel de sugestie dar in fine. Dupa cum am vazut cu adaugaria up-date-ul cu questuri este si unu de livrat pizza. Un astfel de quest este greu de realizat  pentruca scuterile de pizza boy se spawneaza foarte greu, deci as vreau daca se poate sa fie inplementat un sistem de spawner gen cum e la truck si la scuterele de la pizza boy. Multumesc anticipat..

Edited by HopeLeSs.
Posted (edited)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai  face spam cu FVR  pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war.

Edited by AIM.HOREX.
Posted

Sugestie: Doresc să sugerez o sugestie și aceasta fiind să putem schimba interiorul caselor cu orice interior, de exemplu din small să punem big cu puncte premium(small=50pp, medium=100pp, big=150pp).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi cred că ar crește totodată donațiile + afacerile cu case.

Posted

Sugestie: Doresc să sugerez o sugestie și aceasta fiind să putem schimba interiorul caselor cu orice interior, de exemplu din small să punem big cu puncte premium(small=50pp, medium=100pp, big=150pp).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi cred că ar crește totodată donațiile + afacerile cu case.

0 logica go sleep

Posted

Sugestie: Vreau sa fie legale urmatoarele moduri: DMG INFORMER, Cleo, InterfaceEditor, Radarul patrat! SI SA FIE MAI MULTI ADMINI CARE FAC CONTROALE TEAMVIEWER!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta enorm, nu vad rostul interzicerii acestor moduri deoarece toti care joaca cu cod au .exe si nu se poate baga cod in InterfaceEditor sau radar patrat sau DMG INFORMER! Eu zic ca s-ar intoarce toti mafiotii care au jucat in trecut, majoritatea pe care ii cunosc sau care mi-au fost membrii in Ballas cand am facut recordul s-au lasat deoarece sunt interzise niste moduri care nu au legatura cu codul!

• Upvote 4
Posted (edited)

Sugestie: Vreau sa fie legale urmatoarele moduri: DMG INFORMER, Cleo, InterfaceEditor, Radarul patrat! SI SA FIE MAI MULTI ADMINI CARE FAC CONTROALE TEAMVIEWER!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta enorm, nu vad rostul interzicerii acestor moduri deoarece toti care joaca cu cod au .exe si nu se poate baga cod in InterfaceEditor sau radar patrat sau DMG INFORMER! Eu zic ca s-ar intoarce toti mafiotii care au jucat in trecut, majoritatea pe care ii cunosc sau care mi-au fost membrii in Ballas cand am facut recordul s-au lasat deoarece sunt interzise niste moduri care nu au legatura cu codul!

Asa e deso +1 Edited by AIM-Turzuman.
Posted

Propunere naspa asa daca e o sa fie prea multe casa big medium si daca o vinzi credca nu o sa mai ramana si poti sa cumperi cu bani una in joc decat cu bani reali.

Posted (edited)
 Noi activitati - 19/02/2016

PARIURI SPORTIVE

Sugestie: Propun sa fie introdus pe server un loc unde se poate poate juca la pariuri sportive precum in single player, sa se poata paria pe sume  mari precum la barbut, in care bagi bani intr-un aparat si nu joci pe bani cu playeri. Sa se poata paria pe diferite sporturi. Ftobal, basket, curse de masini, cricket, echitatia si multe alte jocuri. Daca echipa mizata/jucatorul mizat castiga vei castiga dublu decat ai bagat, daca jucatorul pe care au mizat castigul pierde vei pierde bani pariati. Bani pierduti sa intre intr-un seif, de se vor da castigurile. 

Locatie: Locatia ar fi in Dillimore precum si in single player.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar avea mai multe moduri de a alunga plictiseala. Pana la urma acesta este scopul unui joc, nu? Presupun ca toati playeri s-au saturat sa intre pe SA:MP sa se plimbe cu masina, sau sa faca raport, job si sa piarda bani aiurea la barbut.

Edited by St.KenT
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Nu puteti face ceva pentru mafii, de exemplu daca x a avut scor 3 la war, nu are best, sa primeasca 300k.Daca ai scor pe +, nu conteaza ca ai best sa nu sa iti dea bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Daca ar da bani pe scor si daca nu ai best cred ca ar juca mai multi playeri, liderul nu cred ca o sa fie nevoit sa renunte la functie( Daca o sa dea bani pt scor pe + o sa aplice foarte multi playeri)

Posted

Sugestie : Sa fie adaugata comdanda [/makegun].Prin acesta comanda sa iti poti face singur arme folosind materiale.

(Aceasta comanda sa se poata foloseasca doar la war de catre cei care ai jobul Arms Dealer)

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Daca va fi implementata aceasta comanda,mafiotii care raman pe turf fara deagle/m4 sau au nevoie de rifle nu trebuie sa astepte dupa unii colegi care nu se indura sa prapadeasca materialele pentru a vinde o arma.

Posted (edited)

Sugestie: 

*Pentru clanuri*

- să se adauge culorile clan-urilor (Clanul Quantium are culoare verde, când dai /id pe un membru din clan să arate TAG-ul colorat cu aceeaşi culoare ca a clanului Ex:  Quantium = /id .Bogdan. = [Q].Bogdan | level 30 | Faction: X | Ping: 40 | FPS: 100 )

- să se adauge comanda /spray, folosind această comandă să scrii numele si tag-ul clanului pe un perete cu aceeaşi culoare cea a clanului.

- să se adauge un sistem de war-uri pentru clanuri unde se folosesc doar următoarele arme: bâta, rozeta, băţul de biliard şi acel baston. War-urile să se desfăsoare într-un anumit loc numit Clan Wars Arena (un fel de Event Place) situat în SF şi unde membri clanurilor au voie să intre doar dacă un clan rival îi provoacă.

Aici vă prezint cum ar trebui să decurgă un war între două clanuri în Clan Wars Arena:

O să iau ca exemplu clanul Quantium şi clanul ZEW.

Membrii clanului ZEW (25 la număr, toţi on), aflaţi în Clan Wars Arena îi provoacă pe cei din Quantium la un war, membrii din clanul Quantium (25, toţi on) trebuie să intre în Clan Wars Arena pentru a începe war-ul, când TOŢI membrii Quantium au intrat în Clan Wars Arena war-ul începe, când War-ul este în desfăşurare Clan Wars Arena se închide automat, toţi membrii primesc arme automat (cele enumerate mai sus), se ia mai puţin Damage la ele, şi membrii clanurilor au doar o singură şansă, adică, dacă sunt omorâti odată, NU se mai pot întoarce în Clan Wars Arena, în cele din urmă war-ul se termină, ZEW rămâne cu 2 membri vii iar Quantium cu 4, aceştia câştigă, toţi membrii clanului câştigător primesc 1 RP şi o sumă de bani pentru fiecare membru.

Detalii:

- war-ul tine 5 minute (alegeţi voi un timp, am dat un exemplu);

- acesta se dă doar dacă toţi membrii clanurilor implicate sunt on;

- war-ul între aceleaşi clanuri se poate da odată la 5 zile;

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva distractiv ideea cu sistemul de war între clanuri, zic eu.

Edited by .Don
  • Upvote 1
Posted

Sugestie : Sa fie adaugata comdanda [/makegun].Prin acesta comanda sa iti poti face singur arme folosind materiale.

(Aceasta comanda sa se poata foloseasca doar la war de catre cei care ai jobul Arms Dealer)

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Daca va fi implementata aceasta comanda,mafiotii care raman pe turf fara deagle/m4 sau au nevoie de rifle nu trebuie sa astepte dupa unii colegi care nu se indura sa prapadeasca materialele pentru a vinde o arma.

ar fi ceva bun

Posted (edited)

Sugestie: Să se adauge o opțiune de clear la Facțion History. Sunt mulți playeri care au Faction History-ul stricat și doresc să îl șteargă, de exemplu eu.. Opțiunea de clear să apară în [/shop] și să coste cam 100-150 sau mai multe Punctie Premium..

Sper să fie o sugestie ok, poate se rezolvă și asta. Dacă nu sunteti de acord nu comentați..

Edited by .LUCHiAN
Posted

Sugestie: Sa fie un sistem special facut pentru hitmani. 

Ex: Cand un hitman incearca sa efectueze un contract cu telefonul deschis sa apara un text: '' This phone is turned on ''. 

La fel si cu distanta de -99 metri, la fel si cu Undercover. 

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai putine AV / FW -uri in hitman.

Ce logica ar avea? Ăsta e scopuț la Hitman. Să fii atent. Cum si în PD, trebuie să ai dovezi. Așa și în Hitman.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp