Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun ca atunci când ai war ( pentru mafioți ) și intrii cu mașina pe turf și când cobori din ea să își dea respawn automat. ( Doar în timpul war-ului )

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi nu ar mai fi spam pe /f cu FVR sau fvr repede.

+1 Dacă ești de acord.

Posted

Sugestie: Sa se puna spawn civil si in Las Venturas. E prea mare aglomeratie.

In jurul orelor 16:00-22:00 este o aglomeratie infernala in Los Santos si asta duce la multe probleme. De exemplu: DM, injurii, etc.

Sa se poata schimba spawn-ul de la level 10 (facultativ)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar popula cu mult Las Venturas si totusi, intra peste 2500 de playeri pe zi.

Posted

Sugestie: Ar fii bine sa se adauge comanda [/towcars].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai usor pt noi playerii cu mai multe masini, de exemplu un player cu 10 masini ii ia cv timp sa dea towcar la toate masinile..ar fii frumoasa si utila comanda.

Posted

Sugestie:Pe servarul red si green porpun ca ora jucata sa se primeasca ca pe primu server sau sa primesc ora jucata daca joci minim 35 de minute.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai fain ar atrage mai multi playeri.

Posted

• Sugestie: Propun ca atunci cand faci jobul ''Trucker'', sa se poata inchide camionul deoarece sunt unii playeri care, in timp ce iti alegi marfa pe care vrei s-o duci, ei iti iau camionul iar tu trebuie sa te duci sa iti iei altul .. E o pierdere de timp!

• Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Playerii ar lucra mai mult la acest job.

Posted

Sugestie:Să se adauge bare de protecție pe autostrăzi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai intra pe contra-sens fiecare iubitor de adrenalină care dorește să facă numai rău, să poată să-ți distrugă ție tirul atunci în ai transport cu gaz, nu ți-ar mai strica mașina cu tirul, etc de mașini amri ca după să mergi la reparat.

Posted

Sugestie : Vreau sa se adauge modurile de semnalizari, pentru orice masina in parte.

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fi foarte interesant si  vom atrage multi pleyeri.

Posted

Sugestie: Ar fi bine ca arma sau armele sa se salveze adica daca imi iau o arma si ies de pe server ,iar cand intru pe server sa am arma si ea sa dispara doar atunci cand se termina gloantele.

Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Nu stiu cu ce l-ar ajuta dar ar fi frumos.

Posted

Este o sugestie destul de buna, dar sa fie adaugata doar la vehiculele de job de exemplu "Truck,Garbage,Farm, sa poata sa treaca prin jucatorii care stau, se plimba in general care nu fac job"

Posted

Sugestie:Readaugarea celor  30 de PP atunci cand donezi pentru cont premium.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi playeri ar beneficia de readaugarea celor 30PP atunci cand donezi deoarece cu acele 30 de pp isi pot achizitiona un Iphone sau pot vinde un hidden. In momentu de fata multi playeri ce doneaza pentru cont premium trebuie sa mai bage un paysafecard pentru a achizitiona diverse lucruri.

Posted

Sugestie:Sa se adauge un "Barber shop" sau "Frizerie", pentru a putea sa iti customizezi caracterul mai mult decat este posibil.
              -Locatie:Dilimore => http://imgur.com/57PVeXW => De ce Dilimore? Pentru ca acolo nu este nici un 24/7 sau "Clothing Store".

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vom avea foarte multi caracterele lafel, si cred ca ar fii mai intresant.

• Upvote 2
Posted

Shad0w eu zic că ar trebuii să mai adaugi mașini în ds și să putem mobilă casa cum a făcut Bobo pe serverul său nu zic asta pentru reclama dar am putea loa câteva idei de la ei .

Posted

Salut am si eu cateva propuneri pentru toate cele trei servere

-Adaugarea MonsterTruck in /shop la 250pp pentru ca sa fim sinceri nu cumpara nimeni masini cu pp mai noi.

-Sa fie adaugat DS de barci situat in orasul San Fierro pentru popularea orasului ( minim nivel 5 pt a putea cumpara o barca )

-Sa fie adaugat Dodo si Stunt Plane in /shop la pretul de 230PP

-Sa fie noi comenzi, GM este nelucrat de ceva timp.

-Pentru 10pp sa iti poti lua Samsung dar sa ramana si iphone, cei care au iphone in moment sa aiba dreptul de a alege intre Samsung sau Iphone

-Sa fie adaugata factiune "News" care sa faca un ziar zilnic cu toate noutatile iar acest ziar sa fie propus zilnic de lider-colider

-Sistem nou la burger nu imediat cum intrii sa dai /eat, sa fie adaugate 2 holograme acolo si sa poti alege ce vrei sa mananci

-Sa fie facuta factiune de mecanici situata in BaySide. Multi care au jobul de mecanic sunt sunati cu scopul "Sefu dai si mie repair si refill plssss?". Repair 5k iar refill 10

-Sa fie adaugata frizerie in locul clasic de langa pizzeria din LS si unul in SF

-Sa fie adaugat jobul de miner sau municotr de santier

-Job dr taietor de lemne

-Job de taietor de iarba

-Job de "Posta Romana" sau "Fan Courier"

-Schimbarea interioarelol, deja e urat faptul ca fiecare factiune are interior coincident cu o alta factiune, de exemplu cel de paramedic nu are legatura cu factiune, ce legatura au atatea birouri si atatea celule?

-Sa iti poti mobila casa.

-In parcari ca si cele de la unstuck sa iti poti da park la masina pt. o suma de bani pt un anumit timp iar daca cineva e interesat de un bullet vine si vede detalile iar daca pretul ese exagerat sa iti dea un sms si sa negociati.

-Sa fie scriptat orasul de langa Chilliad

-Scriptat PNS-ul de langa Air parasit.

-Anims noi

-Chestii noi la GM dupa 4-5ore dupa ce faci quests dai cateva plimbari cu prietenii, un paintball si umpic de raport nu mai ai ce face

-Sistem nou de rob

-Sa poti face curse

-Cand faci contracte in Hitman sa se vada ca poti da call 112 insa assaasinul sa nu ia wanted.

-

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Jobul MilkMan: Se bazeaza pe un principiu simplu. Primiti un anumit numar de litrii cand dati /work. Laptele trebuie livrat la anumite blocuri, locuinte, burger sau pizza. In momentul in care ati livrat laptele sunteti nevoiti sa va intoarceti sa va aprovizionati de la locul de munca (locul de /jobs). Acel job sa aiba un skill ca toate celelante iar masina jobului sa fie un Walton. In zona jobului sa se afle cateva masini de acest tip insa poti avea si o masina proprie cu care sa poti livra laptele ( Doar Walton ). Acest tip de job mi se pare foarte interesant..., pe [/f] sau [/c] se discuta mai mereu ca ar fi frumos un nou job..., acest tip de job l-am gasit pe un site de socializare, am modificat putin continutul si as dorii sa se aplice si pe serverul nostru.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu totii suntem plictisiti de joburile care sunt existente, putini din jucatori mai fac job din cauza lipsei de bani.., acest job cred ca ar fi ceva nou... si cu toti o sa dorim sa lucram la acel job. In acest caz masina Walton va fi cumparata de foarte multi playeri special pentru acest job, in acest caz ne vom reaminti cu totii de aceasta masina. Rar mai vezi cate un player cu o asemenea masina..., sa fie un fel de "farm" doar de tip " truck ", ceva combinat si cred ca ar prinde bine acestei comunitati. Multumesc de timpul acordat pentru citirea acestei sugestii.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Jobul MilkMan: Se bazeaza pe un principiu simplu. Primiti un anumit numar de litrii cand dati /work. Laptele trebuie livrat la anumite blocuri, locuinte, burger sau pizza. In momentul in care ati livrat laptele sunteti nevoiti sa va intoarceti sa va aprovizionati de la locul de munca (locul de /jobs). Acel job sa aiba un skill ca toate celelante iar masina jobului sa fie un Walton. In zona jobului sa se afle cateva masini de acest tip insa poti avea si o masina proprie cu care sa poti livra laptele ( Doar Walton ). Acest tip de job mi se pare foarte interesant..., pe [/f] sau [/c] se discuta mai mereu ca ar fi frumos un nou job..., acest tip de job l-am gasit pe un site de socializare, am modificat putin continutul si as dorii sa se aplice si pe serverul nostru.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu totii suntem plictisiti de joburile care sunt existente, putini din jucatori mai fac job din cauza lipsei de bani.., acest job cred ca ar fi ceva nou... si cu toti o sa dorim sa lucram la acel job. In acest caz masina Walton va fi cumparata de foarte multi playeri special pentru acest job, in acest caz ne vom reaminti cu totii de aceasta masina. Rar mai vezi cate un player cu o asemenea masina..., sa fie un fel de "farm" doar de tip " truck ", ceva combinat si cred ca ar prinde bine acestei comunitati. Multumesc de timpul acordat pentru citirea acestei sugestii.

Interesant, sper sa fie pusa in practica.

Edited by .Marusky
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:  Vreau sa se adauge comanda /leaders cum este si /helpers respectiv /admins. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar putea vedea toti liderii factiunilor care sunt online in momentul respectiv.

• Upvote 3
Posted

#1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai  face spam cu FVR  pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war.

Posted

Sugestie:Propun urmatoarea idee,sa se creeze o aplicatie pe Android,dar si pe iOs daca se poate,numita redpanel bugged sau bluepanel bugged v-ati prins care e ideea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai serverul nu ar avea nimic de castigat,doar oamenii care nu sunt acasa,sunt plecati undeva si vor sa se uite pe panel daca au fost acceptati la o anumita factiune etc.Ar putea intra de pe telefon,tableta si le-ar fi mai usor,decat sa intre pe google,zic eu.

Posted (edited)

Sugestie: Atunci când liderul / coliderul foloseste comanda /fvrespawn sa apară si pe /f un mesaj de genul "Gradul mafiei(Cappo ti Tutti Cappi x a respawnat masinile facțiunii" sau "Liderul x a respawnat masinile facțiunii.

Cum ar ajuta serverul? : Ar ajuta foarte mult, in factiunile pasnice mereu exista câte un conflict pentru "furarea vehicului' cand defapt ei au stat afk si a fost dat fvr sau a intrat liderul. Un alt motiv ar fi atunci la War cand nu sunt masini iar liderul acorda fvr, membrii văzând ca nu apar masini fac un spam si mai mare.

Edited by RawTheLife OWN
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp