Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ar fi foarte bine daca sar mai baga o factiune deoarce este mare bataie pe factiuni si macar daca sar mai face o factiune cu 50-60 de locuri.

Posted

Sugestie: M-am tot gandit la adaugarea unui "AuctionHouse". In ce consta acesta? Un lucru adaugat gamemodului care poate fi realizat prin adaugarea unui virtualworld la care pot ajunge playerii ce vor sa cumpere sau sa vanda masini, case, biz-uri, materiale, artificii, etc... Dupa cum spune si numele AuctionHouse, in acest virtualworld se vor face licitatii. Un motor de cautare odata cu intrarea in AuctionHouse ar facilita mult, acest motor punand la dispozitie bunurile pe categorii. ( ex: categoria: Masini, pret minim: 50.000.000$. ;  categoria: materiale, pret maxim: 10.000$/1.000 mats. ; categoria: case, zona: SF, pret maxim 10.000.000$ ; categoria: business, pret maxim: 250.000.000$ , locatie: LS) In acest virtualworld o sa aiba acces doar playerii de level 3+. Achizitionarea sa fie facuta dintr-o lista de bunuri, iar vanzarea sa fie facuta prin o comanda. ( ex: /auctioncar "pretul de inceput" "pretul de cumparare instant- buy now, aceasta comanda fiind folosita in AuctionHouse cand esti in respectiva masina; /auctionbusiness "pret de inceput" "pretul de buy now" ; /auctionhouse "pret de inceput" "pret de buy now", la bizuri si case nefiind probleme deoarece un player poate detine doar o casa si un biz.) Bunurile puse la vanzare in auctionhouse sa ramana si cand posesorul lor este offline. Bid-urile ( cea mai mare suma acordata pentru un bun pana la acel moment) sa ramana, chiar si daca playerii ce au licitat pentru acel bun vor da QUIT ( desigur daca vor primi OUTBID suma licitata de playerul afk nu va mai conta) . Mesajul de OUTBID ( cineva a platit mai mult ca tine pentru un bun respectiv) sa fie primit prin e-mail.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Odata adaugat acest lucru, economia va fi mult mai stabila, mai echilibrata, evitandu-se timpul pierdut in fata la CNN asteptand cumparatori. Acest lucru poate usura cu mult si munca celor care isi cauta o anumita masina si petrec mult timp in cautarea ei. Acest AUCTIONHOUSE ar fi ceva nou si nemaivazut pana acum, update care ar atrage noi playeri si care ar putea adauga un + comunitatii si activitatii pe server.

Ar merge.

Posted

Sugestie:Sa se schimbati putin jobul de fermier sa-l faceti ceva gen"GarbageMan"adica la fiecare tura terminata sa nu iti mai dea un singur sac, ci mai multi saci ce trebuie colectati exact ca la "GarbaeMan" de (ex"x/x" La skill 1,la sckill 2 "x/xx",etc.)

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar ajuta in special Playerii sa stranga mai repede si mai multi bani.Si cred ca aceasta sugestie va aduce mai multi jucatori pe comunitatea BuGGed,fiindca asa se fac mai usor BANII si ar fi mai atrasi.

Posted

Propun ca la jobu de bus driver sa se mareasca castigurile la check pointuri 2k e prea putin mai mergi si tot ls-lv sa se faca 10k pe check point sau cat considera shad0w

Posted

Sugestie: Sunt de parere ca ar fi ok pentru cei din School Instructors sa fie scos premiul de la GiftBox cu "licente pentru 500h".

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am venit cu aceasta sugestie deoarece am observat ca majoritatea membrilor din School Instructors, raman fara raport de activitate si ajung sa se roage de anumiti playeri sau chiar la acordarea licentelor fara teste. Aceata sugestie ar ajuta foarte mult, deoarece slot-urile in School Instructors s-au marit si playerii fara licente au inceput sa scada pe urma GiftBox-ului.

Posted

Sugestie: 1) Sa se adauge comanda /lock la masinile de job, cum este pizza boy, trucker;
                2) Sa se spawneze masini de job la pizza boy si trucker cum este la farm;
                3) La questul cu pizza, sa mai scada numarul de pizza ce trebuie duse, acuma cu noul update, e greu sa faci 25-35 pizza;
                4) La CNN sa fie facut cum este la PNS-uri, adica sa trecem unul prin altu, astfel se evita aglomerarea sau izbiturile mai apoi bubuielile;
                5) Sa se adauge mai multe questuri (Foloseste x minute o masina de la rent; Du-te la casa cu (ID: X )cu vehiculul X; Da repair prin comanda /repair la X playeri; Da refill prin comanda /refill la X playeri; Da free la X playeri; Vorbeste la telefon timp de X minute cu playerul X)
                 6) La questurile zilnice, in loc de 2 sa fie 3; un quests usor si 2 medii;

Cum crezi ca ar ajuta aserverul : ar fi m-ai usor acum stai 20 de minute sa se spawneze 1 motogicleta la pizza boy si pe aia se bat 15 playeri

la cnn e prea mare inghesuiala si se strica repede masinile

Posted

#1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai  face spam cu FVR  pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war.

#1. Sugestie: Propun ca atunci cand un war incepe vehiculele personale ale mafiotiilor sa se spawneze in virtual world-ul in care se afla.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi necesar deoarece nu sar mai  face spam cu FVR  pe /f ca nu au masini, de multe ori ramane doar maverick la hq si nu are cine sa dea fw. si nu as mai pierde 5 minute pe drum pana la war.

Posted

Propun ca la pizzaboy sa fie ca inainte sa poti livra doar in Los Santos si pe masura ce cresti in skill sa iti dea mai multi bani.Am facut aceasta propunere deoarece inaite faceam misiunea cu pizza boy si era foarte fun dar acum cand vad misiunea imi vine rau.Si multi playeri sunt de acord cu mine.Va rog frumos sa incercati sa indepliniti aceasta propunere.Va multumesc frumos pentru atentia acordata.

Posted

Sugestie: Sa se faca ceva nou cum are fi Race pentru intreceri unde poti paria bani iar cel de pe primul loc sa castiga toti bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca va ajuta cel mai mult in dezolvarea server-ului cat si atractia playerilor de curse.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: SA se faca mai multe spatii de distractie cum ar fii: Race Arena in care sa ne duelam cu masinile, War arena, in care sa te duelezi cu avoane (care sunt la ng) agheu, minigun, tanc etc. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii o activitate mai mare, deoarece multi playeri care au bani nu mai fac job, nu se duc la paint intra 30 min se pun pe sleep si gata. 

Celor care le-ar conveni situatia sa dea +1/

• Upvote 1
Posted

O sugestie destul de importantă pentru mafioţi. 

Când intrii pe turf se spawnează automat maşina, penibil mi se pare mie, deoarece pe turf 41 ajungi sus doar cu ajutorul unei maşini, fail-ul fiind aproape imposibil. Crezând că acest update va reduce spam-ul cu 'FVR' pe [/f], vă-ţi înşelat, e acelaşi spam cu 'fvr, fvr'. Propun să nu se spawneze maşina când intrii pe turf sau maşinile personale să se spawneze în Virtual World-ul în care se desfăşoară war-ul.

Posted

Posted

Ar fi tare sa se adauge mai multe chestii pe server,ca de exemplu,sa fie mai multe avioane / elicoptere la aeroport,sa fie trenuri...mai multe vehicule in jurul spawn-ului..

Posted

Sugestie: Sa  primim 1punct premiu cand dam buylevel, adica cand facem level up.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar fi un mic ajutor ca toti la level 15 sa aibe iphone, sau chiar daca nu le foloseste nimeni la lvl 60 sa aibe cont premiu strans numai din buylevel, dar trebuie sa jucam minim 31 de minute mereu la fiecare payday ca sa ne dea 1pp la fiecare buylevel.

As dorii un raspuns in privat daca este buna ideea. multumesc

Posted

Sugestie: Propun ca să se facă un update la war-uri. Când, să zicem sunt 2 membrii din aceeași mafie, se duc pe un adversar(Z). Să zicem ca eu sunt (X) și coichipier-ul meu este (Y). Dacă eu îl nimersc Z de două ori cu Deagle, și (Y) vine și îl omoră cu M4. Așa el primește punct, și eu nu. 

Deci, ce doresc eu practi esta ca cel care a dat cel mai mult Damage la adeversar, să primească kill-ul. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi așa, o să fie tot-ul mai corect și mai practic. Am avut un prieten, care i-a furat kill-ul unui coechipier și s-a enervat deoarece au avut același scor dar celălalt, a avut cu +1 din cauza acelui Kill.

Posted

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp