Paraschiv Marius Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Sugestie:Sa se faca un rentcar in orasul San Fiero. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi de folos pentru jucatorii care nu au masini si vor sa faca joburi din SF cu masinile de la rentcar SF
element. Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Sugestie: Interzicerea modului timecyc (ceață), vegetație OFF. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceste moduri, după cum bine știu cu toții, sunt 'anti-lag'. E pe dq, nu vezi un mod care să-ți 'crească în FPS-uri', sau să-ți meargă jocul mai bine (da, exista unu, streaminiextender, da e cleo). Dacă tot ai interzis modurile cleo care unele erau anti-lag, aceștia s-au gândit să facă timecyc-ul asta și vegetația off... În al doilea rând, aceste moduri, sunt ca wall-ul. Un jucător oarecare, care are aceste moduri, poate vedea ușor un jucător de exemplu aici: poate vedea foarte ușor jucătoru' de sus. În schimb, cum e în poza mea, fiind jucător care nu are aceste moduri (timecyc, vegetație), dacă sunt în acea poziție, eu normal că nu-l văd pe cel de sus, însă celelalt de sus el mă vede din cauza acestor moduri. Da, o să veniți că ce să ne interzică și astea că nu știu ce. Măcar, modurile cleo de le-ați băga înapoi.. Dacă nu aveți PC-uri, nu mai jucați SA-MP, e un câcat de joc din 2005 care nici măcar nu cere mult, ar fi imposibil mă să vezi unu' care joacă cu toate modurile de așa zisele 'anti-lag', și cu rezoluție mică.. taci mă, veg off interzis și cleo la fel, fiindcă prin cleo poți abuza foarte mult, dar nu o să se întâmple men, nu copiază ăștia „rivalii” =)))) 1
Johhny. Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 taci mă, veg off interzis și cleo la fel, fiindcă prin cleo poți abuza foarte mult, dar nu o să se întâmple men, nu copiază ăștia „rivalii” =)))) =))))))))))))))))))))))))))) bine tu xd
Raul Sebastian Lupse Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 (edited) Sugestie:Sa se creeze rent car SF. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cei care au casa/rent in SF si nu au o masina pot merge la rent car SF pe jos sau cu un taxi si nu vor plati mult la taxi. Sugestie:Sa se creeze rent car SF. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cei care au casa/rent in SF si nu au o masina pot merge la rent car SF pe jos sau cu un taxi si nu vor plati mult la taxi. Edited March 27, 2016 by Delevortex
farki Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Sugestie: Sa se adauge si chat-ul Co-leaderilor. Cum este cel al liderilor, /l, asa sa fie si la co-leaderi.. /cl sau alta.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai sa poata vorbit si co-leaderii intre ei sau cu admini, ar ajuta foarte mult cand sunt unele reclamatii aiurea pe forum si nu sti ce sanctiune trebuie sa acorzi si astea... Asa putem cere si alte pareri. +1 daca va place ideea.
Raul Sebastian Lupse Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sugestie:Sa se faca rent car SF. Cum ar ajuta serverul:Ar ajuta playerii care au casa /rent in SF si nu au masina
Andreas Deiu Cira Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sugestie: Eu va sugerez sa modificări AdmBot ca jucătorii care vor sa intre cu joystick pe server. Am facut ieri o proba si când intru cu el AdmBot îmi da kick. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta destul de mult serverul pentru ca sunt unii care vor sa intre cu joystick pe server daca nu ei cauta alt server in care pot juca cu asa ceva. Si de aceea iti pierzi jucători.
Shady Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 ATENTIE AICI! Sugestie: sa fie scoasa comanda [/sleep] in primele zile dupa ce se va deschide orange.bugged. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt peste 200 de playeri doar pe /sleep, asa ar avea o sansa si cei ce nu au putut intra la deschidere.
RapBoy9797 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Sugestie nr.1 : Să se adauge o nouă regulă pentru Los Santos / Las Venturas / San Fierro Police Departament - Dacă jucătorul merge cu maşina facţiunii pe contra-sens fără girofaruri, să primească Faction Warn(Dacă are reclamaţie) Sugestie nr.2 : Să se adauge radar, la LSPD/LVPD/SFPD . Ar fi mult mai role-play . Edited March 27, 2016 by M.RapBoy97
Haissam Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sugestie: M-am tot gandit la adaugarea unui "AuctionHouse". In ce consta acesta? Un lucru adaugat gamemodului care poate fi realizat prin adaugarea unui virtualworld la care pot ajunge playerii ce vor sa cumpere sau sa vanda masini, case, biz-uri, materiale, artificii, etc... Dupa cum spune si numele AuctionHouse, in acest virtualworld se vor face licitatii. Un motor de cautare odata cu intrarea in AuctionHouse ar facilita mult, acest motor punand la dispozitie bunurile pe categorii. ( ex: categoria: Masini, pret minim: 50.000.000$. ; categoria: materiale, pret maxim: 10.000$/1.000 mats. ; categoria: case, zona: SF, pret maxim 10.000.000$ ; categoria: business, pret maxim: 250.000.000$ , locatie: LS) In acest virtualworld o sa aiba acces doar playerii de level 3+. Achizitionarea sa fie facuta dintr-o lista de bunuri, iar vanzarea sa fie facuta prin o comanda. ( ex: /auctioncar "pretul de inceput" "pretul de cumparare instant- buy now, aceasta comanda fiind folosita in AuctionHouse cand esti in respectiva masina; /auctionbusiness "pret de inceput" "pretul de buy now" ; /auctionhouse "pret de inceput" "pret de buy now", la bizuri si case nefiind probleme deoarece un player poate detine doar o casa si un biz.) Bunurile puse la vanzare in auctionhouse sa ramana si cand posesorul lor este offline. Bid-urile ( cea mai mare suma acordata pentru un bun pana la acel moment) sa ramana, chiar si daca playerii ce au licitat pentru acel bun vor da QUIT ( desigur daca vor primi OUTBID suma licitata de playerul afk nu va mai conta) . Mesajul de OUTBID ( cineva a platit mai mult ca tine pentru un bun respectiv) sa fie primit prin e-mail. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Odata adaugat acest lucru, economia va fi mult mai stabila, mai echilibrata, evitandu-se timpul pierdut in fata la CNN asteptand cumparatori. Acest lucru poate usura cu mult si munca celor care isi cauta o anumita masina si petrec mult timp in cautarea ei. Acest AUCTIONHOUSE ar fi ceva nou si nemaivazut pana acum, update care ar atrage noi playeri si care ar putea adauga un + comunitatii si activitatii pe server.
deathrow Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sugestie: Atunci cand un membru al unui departament este omorat de catre un civil sa ii apara ca a fost omorat de "X" cu arma "Y" Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai exista atatia post hunteri pentru membrii departamentelor,si le-ar face si lor munca mai usoara.
Sedayuu Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sugestie: Sa adaugati in /shop optiunea de Clear FH. Ar putea fi chiar ceva mai scumpa. Sau sa poata fie folosita odata la 6 luni sau chiar un an. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii ar avea sanse mai mari sa intre in diferite factiuni. Cu un Faction History gol, ai sanse mai mari sa intri in orice factiune fata de un Faction History rau.
LeCookieRO Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sugestie: Sa se adauge posturi de radio noi (Rock.fm; Trinitas.fm).
Eduardo Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sugestie: Sa se scoata comanda call pe respectiva 'tinta' cand un hitman il omoara. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Hitmani ar putea face contractele linistit.
xblue Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Sugestie: 1. La Farm tractoarele sa nu se atinga intre ele (Ghostmode). 2. La Paintball cine face cel mai mult DMG unui player sa primeasca punctul (kill-ul). 3. La jocul bus driver sa se scada checkpointurile, 59 pentru o singura cursa personal mi se par multe. 4
Jean4chan Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie: In factiunea Taxi Cab Company, cand tastezi comanda "/fare" sa se puna automat 500. Nu inteleg de ce trebuie sa scriu "/fare 500" in loc sa scriu doar "/fare". Daca /fare-ul este doar 500, ar trebui sa se puna automat. Si daca tastezi din nou "/fare" sa se puna 0.Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Pai, jucatorii care fac parte din Taxi, se mai grabesc si pun /fare 50 sau /fare 600 inloc de /fare 500.. intelegeti...Nu vad niciun sens pentru care mai scriem "/fare 500", daca fare-ul este acelasi MEREU (500)! P@
Moreanu George Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie:Ca cei din hitman, când îşi rezolvă un contract în locurile joburilor să nu le mai dea chestia aia cu 'DM' sau când trag în maşinile de la job. Cum crezi ca ar ajuta serverul: păi noi hitmani am face contracte mult mai uşor, nu ne-ar mai încurca aşa mult. 6
SHiNRA Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie: Propun o mica schimbare la mafii, mi-a venit asa pe moment si aceea ar fi in urmatorul fel: -Cand un lider / sublider sau rank 4+ da attack, sa prinda war pe acel teritoriu iar pe moment sa apara un dialog in care acestia sa-si aleaga la fel ca la paint, modul de joc la war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai interesant si parerea mea este ca ar ajuta. 2
Massimiliano Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie:Sa se legalizeze PED.IFP.Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar arata mai frumos GTA-ul, si mai mult mafiotii ar fii mai fericiti.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu este Cleo, si nu inteleg de ce este ilegal..
Caraus Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie: Sa se adauge comanda /tradebussinessforcar Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi vor sa iti schimbe bussinesurile pe masini, o astfel de comanda ar usura cu mult munca adminilor de asista la afaceri.
GABRiEL[] Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie: Sa se adauge o mafie in SF. In LV si LS sunt cate 3 mafii si in SF doar 2, eu zic ca ar fii fain daca ar fii si in SF 3 mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi mafioti s-ar bucura. :D
Methadone Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie: Ca cei din Polie Departament SF / LS / LV sa actioneze doar in jurizdictia lor pentru permise si controale de rutina. Adica cei din LSPD sa poata suspenda un permis decat daca X a fost surprins pe contra-sens in Los Santos. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce un plus serverului, fiind o actiune role-play. Sunt destule locuri pentru a pandi un permis in cele trei orase.
Lupusorr Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie: Atunci cand nimeni nu liciteaza pentru o casa, sa se treaca la casa urmatoare, sa nu se mai restarteze licitatia. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pe Red au fost 90 de case la licitatie, iar eu am vrut sa licitez pentru casa 809 care era printre ultimele. Timp de 2 ore s-a restartat o casa pentru ca nimeni nu a vrut s-o cumpere. Noroc de cei care liciteaza 2kk si dupa o vand la stat..
Doryan35. Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sugestie: Sa fie in panel o categorie "Interior case" unde la fiecare model de interior sa fie o poza si sa scrie ID-ul acelui tip de interior. Exemplu: Casa murdara sa fie poza cu ea acolo, 1 sau mai multe in subcategorie si sa scrie Interioril 1(Imaginea cu casa murdara etc.) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Le-ar fi foarte usor incepatorilor si celor care n-au luat o casa niciodata, ar invata interiorul caselor mai repede.
Nicu Ursanu Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Va rog sa editati la tutorialul de inceput deoarece spune ca este banca doar in ls si lv , dar de curand sa modificat si este si in sf , levelul factiunilor sa modificat dar in tutorial arata tot 5-7-10 si in tutorial iti arata vechea locatie a job-ului truck , acum locatia sa schimbat, +ca scrie ca sunt doar 4 politii , acum sunt 5 si sf departament.V-am anuntat deoarece sunt multi hateri ce asteapta sa critice nestiind ca nu sa mai tinut cont deoarece au fost multe modificari si mult de lucru. http://imgur.com/a/ItjrZ
Recommended Posts