CCXJack Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Sugestie: Scoateti licentele de 500h de la giftbox. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ne-ar ajuta pe noi instructorii la raport. In al doilea rand noi instructorii ramanem cu raportu neterminat si primim faction warn sau chiar uninvite pentru ca nu ne mai suna nimeni sa ceara o licenta, toti au 500h. Multumesc!
LuCyAn. Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Sugestie: Propun sa se adauge un sistem pentru nikename care sa nu mai dee voie crearea nikename-urilor asemanatoare, deoarece sunt foarte multi playeri care isi creaza conturi false sa strice reputatia altor playeri si nu mi se pare corect. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai crea confuzie si ar aduce un pic mai mult respect serverului.
Skoll Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Sugestie: Sa se scoata Virtual World-ul la mafii. Ati stricat tot farmecl cu update-urile astea. Si ala cu masina pe mapa sa se respawneze, prea nasol frate. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RP si realistic. Multora nu le plac aceste update-uri, mai ales celor din mafii
Arok.Valoare Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 E mult mai bine asa, nu gandesti ce spui, inainte cand nu era vw faceau toti civilii dm, si pe langa asta uneori nici nu puteai ajunge pe turf ca bubuiai.
EdenHazard. Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Sugestie: As sugera sa se adauge ceva gen slap cand un player se urca pe taxi si sta mai mult de 3-5 secunde. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt taximetristi care intampina astfel de playeri,au un player in masina cu g si mai se gasesc altii sa se urce sus pe masina zicand ca nu incurca cu nimic ei..
jOE. Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Sugestie: Pe cladirile inalte sa se adauge lift, iar in lift, la fiecare etaj sa fie cate un apartament, mobilat si cu usi (acum este gol din cate stiu) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este o idee role-play si foarte super dupa parerea mea. 1
Braker 2k16 Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Sugestie: La job-ul trucker sa poti incuia tirul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece se deschide orange, majoritatea o sa faca truck si imediat iti ciordesc tirul, cine este de acord cu mine +1, va convine sa faceti o tura si dupa sa vina unu sa va fure tirul, mai faceti vreo 5 minute pana la alt truck si uite asa nu poti face bani.. Sugestie: La job-ul trucker atunci cand cari marfa explozibila sa poti trece prin celelalte masini (ca la PNS). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece se deschide orange, o sa fie full si imediat bubui, cine este de acord cu mine +1. Sugestie: Cand iti faci cont inafara de setare email sa se bage setare numar telefon, sa fie schimbat prin change number phone, o sa primesti un SMS pe telefon daca esti de acord si sa confirmi un link, iar daca iti uiti parola si nu ai email setat sa dai recover number phone. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai sparge conturi, cine este de acord cu mine +1. Sugestie: Atunci cand 2 playeri incep un duel deagle iar unu ramane low si celalalt da cu m4 sa nu i se puna kill-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai fura atat de mult la paint, cine este de acord cu mine +1. 4
Shady Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Atentie!!! Sugestie: - Dupa cum zice Tibi aici: Business-urile o sa poata fi luate prin '' Licitatii ''. Tibi si Shad0w, v-ati gandit vreodata ca de exeplu: se apuca 20 de persoane din alt oras, si nu o sa mai fie corect jocul. --> Sunt sigur ca toti o sa vrea sa fie licitatiile asa: toate biz-urile sa fie puse la pretul de 20.000.000$ si cine face primu level 15 sa il poate cumpara. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti playerii o sa aibe sanse egale si si-ar da interesul sa ramana mereu online. 4
Robberty Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Sugestie: M-am saturat sa tot vad cum primesc politistii cate 10 mii de post-uri pentru a prezenta dovezile. Propunerea mea ar fi ca de acum daca x ii face post la un politist si zice "Da wanted aiurea" sau ceva de genu sugerand abuz din partea politistului iar politistul aduce dovada ca a sanctionat corect, x sa primeasca suspend pe panel sau chiar warn. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar reduce post-urile. Exemplu de post in care ma simnt ofensat caci unu' imi zice ca am facut abuz: http://redpanel.bugged.ro/complaint/view/390078 1
Twister02 Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) Atentie!!! Sugestie: - Dupa cum zice Tibi aici: Business-urile o sa poata fi luate prin '' Licitatii ''. Tibi si Shad0w, v-ati gandit vreodata ca de exeplu: se apuca 20 de persoane din alt oras, si nu o sa mai fie corect jocul. --> Sunt sigur ca toti o sa vrea sa fie licitatiile asa: toate biz-urile sa fie puse la pretul de 20.000.000$ si cine face primu level 15 sa il poate cumpara. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti playerii o sa aibe sanse egale si si-ar da interesul sa ramana mereu online. De acord, sper ca Shad0w sau Tibi o sa tina cont macar de noul server sa nu isi bata joc de El..... Ps: Ar fii mai corect sa avem toti sanse egale ! @Shad0w @Tibi Edited April 13, 2016 by ROOLY 1
yo_smecherul26 Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 De acord, sper ca Shad0w sau Tibi o sa tina cont macar de noul server sa nu isi bata joc de El..... Ps: Ar fii mai corect sa avem toti sanse egale ! @Shad0w @Tibi Mi se pare aiurea faptul ca s-au adaugat casele / biz-urile la licitatii. Vor fii dezavantaje dupa cum a fost mentionat mai sus... Ar fi mai ok sa se re-implementeze vechiul mod de achizitionare a unui biz/casa... Asa se sporeste si mai bine activitatea pe server si automat cei mai activi vor cumpara ce-si doresc.
DANjR Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 (edited) @King.Robberty : Dupa cum spui si tu, ar fi mult mai ok daca la un post facut de un player asupra unui politist / orice alt membru al oricarei factiuni cu scopul de a arata dovezile pentru ce i-a fost confiscat permisul (exemplu) iar membrul reclamat ar aduce dovezile, playerul care a facut post-ul sa ia warn pentru "Reclamatie aiurea.", deoarece multi copii stau pe samp doar sa faca post-uri in speranta ca membrul va fi sanctionat. Ar reduce numarul post-urilor, si automat vor fi doar post-uri la care chiar s-a gresit ceva. Ar fi mai putine reclamatii inchise cu "Membrul reclamat a procedat corect.", cum aveam eu pe vremea cand eram in SFPD: http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/613299 Nu uitati de +1 daca vreti sa fie luata in considerare. Edited April 14, 2016 by TL.ZakieN 1
Luck FM Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 (edited) Nick: nu ma joc Nume: Lucian Andrei Vârstă: 18 Contact (Y!M, Skype, Facebook, etc.): ID mess: lucian_j98 /// ID Skype: demon_lucian Tip server: Radio IP server: http://live.luck-fm.ro:6969/listen.pls Site: www.luck-fm.ro Host server: DdosHost Deținător/i server: Lucian Andrei Detalii: Radio-ul este cu muzica dance si club, puteti face dedicatii live pe skype cand este un DJ in emisie Se vor pune si manele cate odata ca sa ne mai distram si noi, vom face farse la telefon, vom avea invitati alti DJ. In fiecare seara de la 20:00 pana la 23:00 se mixeaza live . Noi nu copiem pe nimeni, noi o facem din placere si pentru ascultatorii nostri. Radio-ul nu este de 3-4 satptamani . O sa va facem un spot publicittare sa il punem pe radio Un PRO daca vrei distractie si muzica buna pe servarul de SAMP P.S: Eu nu ma milogesc dupa un PRO sa nu ma comentati. Daca e sa fie e ok daca nu asta e mergem mai departe Nu sunt aici sa imi fac reclama e ceva serios Numele radio-ului este: Luck FM IP-ul care trebuie pus pe servar: http://live.luck-fm.ro:6969/listen.pls Edited April 15, 2016 by Luck FM
BAZOOKA Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 (edited) Propun sa se puna si un mp3 pe server . Ca cel din masina dar sa poata fi folosit si daca esti pe jos . Edit : acel mp3 sa contina toate radiourile din comanda /carradio Edited April 15, 2016 by Bogdan ORANGE
GeorgeSpace Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Sugestile:la paintball la clasic pe langa m4 deagle etc sa fie si tec9 Cu ce crezi ca ar ajura serverul:eu si poate alti players vrem sa intram in mafi si vreau sa stiu sa trag cu tec9,daca este implementat la paintball,m-as putea antrena pentru wars
Coso Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Sugestie: Scoaterea orelor pentru licenţe de la Giftbox. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt două facţiuni de School Instructors, mulţi playeri iau licenţe de la giftbox şi nu mai au nevoie pentru un timp îndelungat, membrii facţiunilor School Instructors rămân fără raport şi primesc uninvite pentru raport incomplet, scoaterea acestui premiu poate face mai uşor raportul pentru cei din School Instructors. 3
Braker 2k16 Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Sugestie: Job-ul GarbageMan sa poate fie muncit de o echipa, maxim 2 playeri. Unul conduce iar altul se duce si incarca gunoiul, castigul sa fie acelasi si la cel care incarca si la cel care conduce. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai interesant. 5
FreshNesS Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Sugestie: Biz fee la RENT a CAR de pe blue sa fie marita sa fie la fel ca la cnn de 70$ Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu este ok, este singurul biz de pe server al carui fee nu a fost marit de cand s-a deschis serverul 1
Alexandru Rusan Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Sugestie: Bagati un sistem de curse sa nu mai fie asa plictisitor pentru cei fara factiune, si sa coste ceva sa intri si castigatorul sa ia tot, si sa alegem cu ce masina sa facem cursa. Mersi.
M1hai Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Sugestie: Când ai o mașină de la un job, să îi poți da /lock [ sau apăsând tasta N ]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Recent s-a deschis orange.bugged.ro. După cum știți, este bătaie imensă pe mașinile de la job-uri. Eu, de exemplu, mai aveam câteva CheckPoint-uri la Bus Driver și vine un terminat și îmi fură bus-ul..aceeași problemă este și la pizza, trucker, etc.
Anda Nla Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Sugestie: As dori acordare +1 lui Bogdan, cel mai bun Designer eu sincer ii multumesc pentru timpul irosit pentru a imi face cateva avatare.
TrueTh. Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Sugestie: As crede ca ar fi interesant sa se poata imprumuta de la banca, bine cu anumite conditii de ex: daca nu dai banii inapoi intr-un anumit timp sa-ti i-a din bunuri personale. Sa fie o anumita suma gen 20.000.000$ maxim pentru imprumut si sa nu poti sa faci orice cu ei. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O economie mai modesta.
Wenser Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 (edited) propuenere servere: Pentru a nu se mai face afaceri `ilagale` ar fii bine sa se adauge, un topic pe panel, in care poti returna contu(daca contu are cont premium sau puncte premium) si in schimb sa iti dea un cod paysafecard, cu valoarea de cat ai investit in cont. De ex: Eu daca am bagat pe Garrix[] 10 euro, si vreau sa ma las de green si sa ma apuc de orange. sa imi dea un cod paysafecard. de 10 uero. Sau inca o sugestie Sa poti schimba contul premium, de pe un cont pe altu. de ex: Eu am cont premium pe Garrix. iphone etc, sa le pot muta pe un alt cont de exemplu pe contul pDk. si sa am acolo cont premium, fara sa fii donat. (Recomand a doua varianta) Edited April 17, 2016 by Garrix SaMp
Recommended Posts