Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: La job-ul Garbageman, o masina livrata sa se puna cat 3 in /skill, cum este la Bus Driver, unde se pun cate 5.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Job-ul Garbageman ar fi mai eficient.

Posted

Sugestie: Propunerea mea este una foarte simpla.. Sa se adauge un quest permanent, in care, orice player care reuseste sa obtina skill 6 la toate job-urile cu skill sa primeasca un anumit numar de bani, rp-uri, materiale, drugs sau orice credeti voi ca este necesar. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Parerea mea este ca o sa atraga playerii sa munceasca la toate job-urile, astfel s-ar creea un balans intre job-uri.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa putem trece prin masini si la CNN

Cu ce ar ajuta serverul: Pai cand trec pe acolo,pe langa faptul ca imi face putin lag,se mai izbesc si aia in mine pana iau foc

Posted

Sugestie: Sa fie la farmer ca la PNS, la farm sa poti trece prin cineva.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult, mai ales pe orange, acum e multa aglomerație si 'kinderii' se baga in tine, ti-a bubuit tractoru.....

Sugestie: Sa se adauge cate 4 quest pe zi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt foarte ajutătoare, mai ales le orange, si pe celelalte servere, deoarece o sa se poata face level mai usor.

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca pe viitor la gift sa fie scoasa sansa de a primii licentele prelungite cu 500 de ore . Datorita acestui premiu , instructorii nu mai au ce face. 

Cu ce ar ajuta serverul: Instructorii ar avea mai multa activitate si ar face mult mai dorita aceasta factiune.

Edited by Godi
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge comanda /lock pentru vechiculele ''pizza boy'' deoarece sunt multi playeri care vin fure

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri vor putea munci linistiti fara deranj.

Posted

Sugestie: Să poți încuia vehiculele de la joburi.

Cu ce crezi că ar ajuta serverul: Pai să zicem că am quest să fac 59/59 cp-uri cu autobuzul si la al 58-lea cp vine un noob si îmi fură autobuzul si eu trebuie sa o iau de la capăt.La fel si la pizzaboy,dar si trucker.

Posted (edited)

Sugestie: Sugestia mea ar fi ca atunci cand un prieten iese de pe server, la fel cum scrie " .... s-a logat pe server'' la fel sa scrie si cand iese. Ceva de genu: Prietenul tau .... a iesit de pe server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In cel mai bun caz promovandu-l si ajutand playerii noi.

Edited by SookieDrew
Posted (edited)

Sugestie: sa se bage lock la scooterele de la pizza boy, este un haos total, mai ales pe Orange.Faceti ceva, nu se poate juca asta.

Edited by AkaBeNy
Posted

Sugestie: Sa fie adaugat un sistem deagle 1v1. De exemplu, dupa ce dai testul cu un membru si esti lider mafie, te duci sa il testezi la deagle la gunshop. Acolo se pot intampla diferite chestii: Sa te omoare civilii, sa te intrerupa altcineva din test, etc. De accea ar fi frumos si modern o arena 1v1, in care sa fie cu scor. Liderul sa il invite pe membru /invitedeagle, iar acesta daca accepta sa fie teleportat intr-o arena. Sa fie pana la kill duelul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai modern si ar fi mai usor, nu te-ar omori toti civilii cand incerci sa dai test deagle cu cineva.

Posted

Sugestie:Pai , zic sa se puna la pizza un bobcat, sadler, perrenial si sa fie edidat sa i se puna ceva la pizza acolo, pentru ca unii isi cheama prietenii sa stea langa ei cand muncesc si dupa scuter cad.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii s-ar simti mai bine, nu s-ar mai chinui. 

Posted

Implementarea platii prin SMS ( Telekom, Vodafone, Orange, Digi Mobil ), Transfer bancar ... Va spun este bine sa adaugati si aceste metode de plata  ;) la contul premium, sau la orice ar vrea sa achizitioneze .

Si implementarea comenzii [/work], cand suntem la job, ni se fura, tir-ul, scuterul ... Asa daca este impelemntata comanda [/work], ne-ar genera cate o masina, scuter, depinde de job, deci comanda [/work] sa genereze un vehicul pentru job, asa nu s-ar mai fura masinele/scuterele cand facem job-ul !

Si Doamne, iarta-ma, rezolvati problema cu restart la server .. Altii pe chat ca cica da nustiu cine flood, dar sunt copii de 10 ani, si cica "Bugged are host de 5 euro", dar ei nu stiu ca Krond, ZeroPing, sunt aceasii firma, si sunt cele mai puternice host-uri, si ca un server de sa-mp de la 0ping de 1000 de slot-uri costa 400 de lei, in fine, nu cred ca au iei banii de vps-uri sa de-a flood, si in + daca ar da flood, ar dura cam 1 secunda, 2 pentru ca au securitate ! Eu cred ca aveti ceva la baza de date, ca am vazut ca pica tot bugged-ul ( panel, serverele, forumul nu stiu daca pica )

• Upvote 3
Posted

1.

Sugestie: Pentru PD, la comanda /wanted sa fie afisat si wanted-ul playerului respectiv si distanta pana la acesta. Ar fi ceva foarte folositor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar ajuta foarte mult pe cei din PD, ar fi mai bine sa stii din prima dupa cine te duci decat sa spamezi /wanted de 10 ori.

2.

Sugestie: In masina, toti playerii sa poata folosi comanda /eat. Ar fi ceva mai realistic, nu e ceva ciudat sa mananci in masina :). 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine sa iei viata din masina decat sa fie nevoie sa te duci, in unele cazuri la o casa sau un bizz pentru a iti lua heal.

Posted

Sugestie: Sa arate la /wanted cu ce vehicul este suspectul si ca cei ce au drept de predare si sunt cu elicopter/avion sa li se scoata dreptul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai daca cineva cu drept de predare alearga cu elicopterul sau avionul politistul trebuie sa il someze astfel daca iei un altelicopter pe langa faptul ca este extrem de greu sa prinzi suspetul la /so spune sa traga pe dreapta ceea ce nu are logica in mediul aerian.

Posted

Sugestie: Mafiile protectoare să aibă voie să facă DM în cazul în care un membru din facțiunea protectoare anunță că cineva face dm pe el.

Posted

Sugestie: Sa se adauge un nou radio, Athens Party. Acesta are foarte multe piese noi in radio, care de obicei ajung si in Romania si intra pe top 3 songs. Melodii foarte noi si frumoase.

Cum ar ajuta serverul: Vom diversifica lista de radio deoarece avem de la populara pana la trap.fm. 

Posted

Sugestie: Aș propune ca la war, atunci când dai damage mai mare de 20, să zic așa cu aproximare, unui adversar, iar un coechipier îl omoară, să iei assist, ca pe CS:GO. Ar fi mai frumos așa, ar fi mai distractiv, zic.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi ar fi mai satisfăcuți mafioții, așa cred eu.

P.S.: Sper să fie luată în considerare această propunere, sper.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: La Gas Station(Benzinarie), sa nu se mai poata bubui canistrele alea cu benzina. Ca se gasesc o gramada de copii sa le bubuie, cand noi ne facem plinul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu o sa ne mai enervam atat de mult.

Posted

Ar fi ceva bun atunci cand lom reject la aplicatii sa aiba si un motiv ex: your aplication for lspd has beb reject by x reason: aplicatie copiata..etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp