All4n Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Sa fie adaugat in meniul de la comanda /chatcmd si o scurtatura pentru comanda /givesalary ca liderilor/coliderilor sa le fie mai usor cu acordatul salariilor. 1
k0nNix Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Sugestie: Atunci cand la jobul bus driver soferul se da jos din autobuz are la dispozitie 60 de secunde sa se urce inapoi in autobuz. La jobul garbage cand cineva ia un sac de gunoi are la dispozitie 30 sau 60 de secunde(nu mai tin minte exact) sa duca acel sac de gunoi in masina, deci consider acest lucru poate fi realizat si pentru jobul bus driver. Am venit cu aceasta solutie deoarece cursa cu autobuzul dureaza destul de mult si se pierde hp pe drum. Se intampla destul de des sa ramana fara viata. Daca soferul se da jos incheie practic cursa si este nevoie sa o ia de la capat. Consider ca daca acest lucru se va implementa soferii vor avea timp sa se dea jos, sa-si ia hp si sa continue cursa.
AnV3rG0r_ Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Sugestie:Cand iti da un /quests sa faci si un player are fp, si face un /quests sa ii scada din FP, sa ii apare pe chat: Vrei RP sau clear FP? sau deoadata ii da clear fp. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mai repede as scapa de fp unii playeri. 1
Robert Andrei Sandu Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 1.daca ai wanted si mori (nu de la politisti)nu contraza,de la viata/sinucide,sa te dea in jail direct cum ar ajuta server-ul:ar face alergatul de politie mai greu ca actual,e prea usor
SyN. Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Sugestie: Propun ca rank-ul sa fie obligatoriu sau macar daca nu se da sa nu se dea din motive serioase, deoarece daca un lider are pica pe tine te poate tine rank 1, de exemplu daca ii faci o reclamatie in care te-a sanctionat gresit si el ia av la lider sau leader warn nu iti mai da rank, macar sa fie un motiv serios, de ce sa te tina rank 1 100 zile ca asa vrea el? 1
Alliance MiKE Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) . Sugestie : Sa se adauge sistemu " /event " Edited May 8, 2016 by Alliance MiKE 1
Victor.. Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Sugestie: Mesagerie vocala la jucatorii ce au iPhone. Adica sa se poata pune un mesaj ce intra direct pe telefonul jucatorului care suna / da un mesaj. Sintaxa ar putea fi '/msg [text]' Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai astfel se poate scapa de spam. Administratorii : nu vor mai fi intrebati din 5 in 5 secunde atunci cand fac un event 'care e premiul', 'unde vin', etc. (Intrebari fara rost deoarece sunt puse acele informatii pe /anno. Astfel ei isi pot seta mesageria vocala pe 'Fac event, informatiile au fost date' (ca un exemplu). Helperii : pentru a nu mai primi intrebari pe SMS, ca sa isi faca raportul de nre-uri, pot pune ca mesaj 'Momentan ocupat. Folositi /n pentru intrebari!' Liderii : Intrebarea vesnica 'cand deschizi aplicatiile / cand te uiti peste aplicatii?' Ar putea pune pentru mesagerie : 'Aplicatii deschise. Accept doar jucatorii seriosi.' Instructorii : Pentru a nu mai fi sunati tot timpul si a fi nevoiti sa anunte pe /f 'licente la id x' isi pot pune mesagerie 'Ocupat. Pentru licente contactati un coleg.' Si astfel nu mai sunt spamati cand fac job / dau o licenta altui jucator. Pentru cei ce folosesc limbaj vulgar in mesagerie, sa se pedepseasca cu warn + confiscarea iphone-ului. Comanda ' /msg text' 1
GHiTZUN Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge un mic castig la PaintBall. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest update nu doar ca ar face playerii mai fericiti, insa codatii "ar intra oarecum in actiune", astfel adminii ce se ocupa de TW-uri, s-ar ocupa mai usor de ei, nu ma refer la un castig imens, insa o suma mica, gen 100.000$, ar fi ok. Da, exista comanda /cheats ID / nume pentru cei ce cred ca alt player e codat, insa cu update-ul acesta codatii ar fi depistati mai usor. Sa fie o alta sectiune la PaintBall, gen "Money Win", insa sectiunea respectiva sa fie disponibila doar cand este un admin ce se ocupa de TW-uri online. Totodata pe panel, la acele detalii despre admini gen "Support / Account moderator / etc" sa fie adaugata o chestiune de tip "Tester TeamViewer". Edited May 9, 2016 by GHiTZUN
Radu Andra Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Sugestie: Foarte multi playeri nu respecta regulile de circulatie, de exemplu : merg pe contrasesns, cei cu tirurile vin cu viteza si se baga in ceilalti, asa ca m-am gandit la adaugarea unui radar. Acesta va fi pus de politisti [/placeradar <speed limit>] ex : 70km/h , dupa adaugarea radarului el va fi activ pe o raza de cativa metri , cand un player va intra in zona in care se afla radarul , undeva ii va aparea pe ecran <Speed limit:70km/h> , politistul care a pus radarul va vedea cu cat circula fiecare vehicul , masinile care circula cu viteza sub 70km/h (culoare care apare pe masina) va fi verde, iar cele care sunt peste 70km/h vor fi cu rosu, dupa aceea acel politist s-ar putea duce dupa cel care a incalcat limita sau sa se adauge o noua comanda [/tagplayer <ID> <reason> <price>] exemplu: /tagplayer 69 Ati incalcat limita de viteza cu 20km/h. 80.000$. Cu cat incalca mai mult pllayerul limita , amenda se mareste , dupa ce se pune tag pe anumitul player , el are 10 minute la dispozitie sa se duca la un Departament de Politie si sa-si plateasca amenda , dupa 10 minute de la tag daca nu plateste amenda va primi W3. Comanda pentru a plati amenda va fi [/payfine] . In fara fiecarui departament sa fie o stea ( prop-ul acela nu mai stiu ce id era ) si cand se afla la stea sa dea [/payfine]. Cum crezi ca va ajuta serverul: Cateva accidente se vor opri si ar fi mai mult role-play.
Liviu32 Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Sugestie: Propun ca sa se creeze apartamente de vanzare(case) in blocul cu 12 etaje unde s-a introdus recent lift.(sa:mp 0.3.7) https://youtu.be/GXEWH3Y7Upg Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai respectiv daca se vor crea cate 2 apartamente pe fiecare etaj al blocului se vor primi in total 24 apartamente cu priveliste extraordinara spre ocean si vor fi niste case originale pe care le vor dori multi jucatori avand in vedere faptul ca traiesti live in casa si vezi tot ce se intampla afara.Parerea mea este ca Comunitatea Bugged va face un progres mare avand asemenea case.Respectiv aceste case vor influenta economia serverelor pentru ca cred eu multi vor dori sa cumpere asa ceva.Exista si o parcare subterana destul de spatioasa pentru automobile.Unicul minus este ca apartamentele trebuiesc mobilate de catre maperi(Paturi,covoare,dulapuri si altele.) Sau ar putea da createhouse la cate 2 la un etaj. Ar fi fain si asa. Cum ai spus tu e ceva de munca
Luchs99 Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Sau ar putea da createhouse la cate 2 la un etaj. Ar fi fain si asa. Cum ai spus tu e ceva de munca Pai asa si am scris,cate 2 case pe etaj..sau poate ai altceva in vedere.Oricum ar fi foarte interesant si da,necesita ceva munca dar e spre binele serverului.
Coso Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Sugestie: Pentru taximetrişti: când clientul care este în maşină rămâne fără bani (primeşte automat eject) să se contorizeze comanda pe panel. când clientul dă /quitjob (primeşte eject automat), la fel, să se contorizeze comanda pe panel. când clientul primeşte crash (îşi dă crash în unele cazuri) / foloseşte comanda [/q], să se contorizeze pe panel comanda. Cum crezi ar ajuta serverul: unii playeri începători rămân fără bani şi comanda nu se contorizează e ca şi cum ar fi să-l duci pe degeaba (chiar dacă banii îi sunt luaţi) unii playeri folosesc /quitjob, aceştia primesc automat eject şi, la fel, nu se contorizează comanda pe panel, (- ,, - ,, - ,, -). unii playeri îşi dau crash doar pentru a nu se contoriza comanda pe panel, la fel, e ca şi cum l-ai duce degeaba.
Scherzinger Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Sugestie: Sa se puna niste joburi active in orasul SF cum ar fii farm Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in momentul de fata , biz-urile din orasul SF sunt cam moarte , toata lumea fuge si incearca sa scape de ele , daca orasul ar fii mai activ , nu ar mai fii problema asta.
Hooden Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Sa se poata bloca vehicule job-urilor (Farmer, Bus Driver, Pizza Boy si Trucker, deoarece la Garbage Man este deja acest lucru). Deseori multi playeri fura vehiculele job-urilor si esuezi sau astepti foarte mult sa gasesti altul.
Alin.D Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Sugestie : As vrea ca la dealership sa poti avea posibilitatea de a testa vehiculul pentru cateva minute intr-un virtual word inainte de-al cumpara .
AlinM Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Sugestie: Sa putem cumpara din [/shop] Clear Factions History. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa ii ajute foarte mult pe acei playeri care vor sa faca un Faction History gol dar trebuie sa isi faca un cont de la zero. Ar fi mai simplu sa cumparam cu 100 Premium Point din [/shop] Clear Faction History.
George Bazgan Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Sa se adauge la urmatorul giftbox masina Bloodring Banger. Ar fi interesant.
Alexa Flavius Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Sugestie: Propun sa se bage o comanda numita /blacklist care sa poate fi folosita in joc. E inversul comenzii /friends. Cu aceasta comanda sa ii adaugi pe cei pe care nu ii placi si pe cei cu care nu te intelegi pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul: M-as simti bine sa adaug pe cineva pe /blacklist , cineva care nu stie sa se comporte , etc... Da, sunt de acord cu tine, dar aici ar fi o problema, doveziile pentru playerii care doresti sa ii adaugi pe blacklist, unde le pui? Tot pe forum? Si la propunerea asta ar fi mult mai bine atunci cand un player este pe blacklist-ul factiunii Hitman de exemplu, iar aplicatiile factiunii sunt deschise, player-ul care e pe blacklist sa nu poata aplica pe panel la factiune deoarece este in acea lista, iar tot odata sa ii apara un text cu 2 "butoane" acel sa fiu in genul acesta "Nu poti aplica pentru aceasta factiune deoarece esti pe lista neagra a acestei factiuni. Doresti sa platesti suma de x.zzz.zzz$ pentru a te sterge/a scapa de pe blacklist-ul factiuni?" Iar aici sa apara 2 butoare de genul "Da" si "Nu doresc aaceasta factiune" sau simplu "Da" si "Nu". +1 pentru propunerea ta.
Uyc7 Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Sugestie: Propun sa se poata conduce masinile/barcile/avioanele fara permis. Dar daca te prind cei din LSDP/LVPD/SFPD sa iti dea amenda si sa stai jail ceva timp. Si dupa sa nu mai poti intra intr-o masina/barca/avion. Cred ca ar fi mai frumos. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii.Acestia nu mai trebuie sa mearga pe jos/bike pana la DMV. Ar ajuta pe cei din LSDP/LVPD/SFPD. Ar avea la raport inca ceva pentru ce pot da amenzi, deci ar face raportul mai usor.. Ar face din nou controale. Like in real life.
imyourgod Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 (edited) Sugestie:Sa facem un chat pe care il poti dezinstala de pe magazin play pentru toate serverele buGGed. Cum crezi ca ar ajuta serverul:toti pot vinde anumite obiecte fara ad-uri, folosind chat-ul care il poti downloada de pe magazin play sau appstore, ei pot vorbii nu neaparat despre negoturi si de exmeplu : cine da robb cine face farm, sau poti sa iti poti da comanda taxi . ca nu mereu se accepta /service taxi * Va pot ajuta am ceva experienta. * Edited May 12, 2016 by imyourgod
DoTTerZmK Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Sugestie: Propun sa se creasca banii primiti pentru efectuarea unor job-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar mai ajuta economia deoarece a fost scumpirea aceea la masini si nu ar strica macar cu 10.000$ - 15.000$ pe tura/livrare/vanzare etc. mai mult la unele joburi. Mai cred ca ar mai echilibra serverele intre ele la jucatori ( ar mai aduce jucatori de pe alte servere de SA:MP, nu neaparat din comunitatea BUGGED ) deoarece fiecare jucator care a mai jucat RPG se gandeste " Pai si daca ma apuc ce fac... stau 100 de mii de ani sa fac niste bani, dupa sa stai alti 100 mii de ani sa intru intr-o factiune " etc.
.So0uNd. Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 1)Sugestie:Sa fie adaugat un mod de a evada din inchisoare.Adica la x/x free points poti evada, dar sa fie sanse 70% de succes, 30% pot fi sa dai de un politist. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar face serverul mai RolePlay. 2)Sugestie:La rob sa fie mai greu, adica sa fie nevoie sa jefuiesti banii din seif/diamante dintr-un magazin si sa poti scapa de politisti daca ajungi intr-un punct cu bani/diamantele. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai RP si ar fi mai simplu sa dai rob, adica e mai usor sa scapi de politisti intr-un mod mai frumos si amuzant. 3)Sugestie:Duminica sa se organizeze un "Targ de masini" unde jucatorii sa se adune si sa aiba o comanda pentru a aparea deasupra masinii pretul, zilele si kilometri parcursi.Acest lucru sa se organizeze doar Duminica(sau/si Sambata) si sa se desfasoare intre anumite ore(20-22, 18-20) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai RolePlay si mai distractiv si cred ca ar face fericiti multi playeri. 4)Sugestie:Sa poti plasa obiecte in casa, gen :televizor unde vrei tu, canapea, lustra , dulap....Iar aceste obiecte sa coste o suma de bani, iar jucatorii cu cont premium sa poata pune mai multe obiecte in casa (obiecte premium). Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi RolePlay si ar face multi jucatori fericiti si ar fi distractiv. 5)Sugestie:Cand un lider/co-lider respinge APLICATII sa specifice si un motiv( ore putine, warn-uri, aplicatie scurta..)Pentru ca am vazut de multe ori playeri acceptati pe pile dar nu ai dovezi clare pentru a le face post.De exemplu un co-lider a deschis aplicatiile 4 minute, a aplicat un prieten , l-a acceptat si le-a inchis.Acel jucator avea level 7 si 19 ore, iar un alt jucator ce facuse aplicatie level 13 si 100+ ore... si o aplicatie mai buna. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi pe placul multor jucatori si ar fi mult mai CORECT. 6)Sugestie:Fiecare job sa fie un business, iar proprietarul sa fie "Seful" angajazilor ce lucreaza acolo.Sa se acorde o suma mai mare la joburi iar 5-10% sa ajunga la proprietarul jobului. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai role-play si mai distractiv.Cred ca ar face pe plac multor jucatori. 7)Sugestie:Sa fie adaugata comanda /radar, iar politistii sa stea la "panda" sa ii prinda pe cei ce depasesc viteza ( de ex: pe autostrada 140 km/h si in oras 70km/h).Si daca viteza este depasita cu maxim 20km/h sa se acorde o amenda (in functie de viteza depasita) si un punct de penalizare ( sa fie un sistem cu puncte de penalizare (15 puncte), iar daca pierzi toate cele 15 puncte iti ia permisul.La fiecare 24 de ore se primeste cate un puncte de penalziare (pana la 15) daca jucatorul a fost penalizat).Daca viteza este depasita cu mai mult de 20km/h jucatorului ii se acorda o amenda si ii se suspenda permisul (dar primeste si 10 puncte penalizare).De asemenea licenta de condus sa fie suspendata 6 ore (daca ai mers pe contrasens sau ai pierdut cele 15 puncte) pentru a descuraja jucatorii sa conduca pe contrasens.Daca un tirist este prins transportand o remorca ilegala ii se acorda o amenda si 5 puncte de penalizare. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai RolePlay si ar fi mult mai distractiv.Pe langa asta s-ar evita multe accidente si injuraturi. 8)Sugestie:Sa fie o statie doar a tiristilor in care sa se sa poata vorbi despre locul unde sunt politisti si unde sunt radarele. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai distractiv si mai roleplay. Acestea au fost sugestiile mele.Daca vi se par bune/interesante imi puteti acorda un "UP'.As vrea sa va uitati mai atent peste sugestia cu numarul 5.Multumesc pentru timpul acordat. 1
AnV3rG0r_ Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Sugestie: Ca sa fie scoasa updatu cu 15h in ultimele 60d, doar ca pe orange sa fie aceasta regula... Cum crezi ca ar ajuta serverul:Toti avem macar cate 1 cont, care jucam pe el si nu mai jucam deoarece nick sau altceva nu imi place la el, dar acum vrem sa ne apucam iar, dar cand colo trebuie sa astept 15h... Mai bine sa fie pe orange aceasta regula, majoritatea nu le place, lasa sa fie doar pe orange. Shad0w sper sa scoti update asta...
Morphi Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 (edited) Sistem Anunturi Gratuite pentru News Reporters Am observat ca in timpul unei sesiuni de Anunturi Gratuite, foarte multi reporteri se plang de spamul sms-urilor primite din partea jucatorilor care doresc sa le fie publicat un anunt. Vin cu propunerea de a fi creat un nou sistem, prin care toti reporterii care participa la sesiunea de AG sa poata vedea mesajele trimise de catre jucatori, in genul intrebarilor trimise in timpul unui interviu. /startra X Z Y - Start Reqeusts Annoucements » X, Z si Y vor fi ceilalti trei reporteri care vor putea vedea mesajele trimise de catre jucatori care vor folosi comanda [/ra]. Un fel de [/startq]. /ra - Request Annoucement (valabil pentru jucatori) » Spui ce anunt doresti sa-ti fie publicat de catre reporteri, pentru a inlocui sms-ul. Un fel de [/question]./stopra - Stop Requests Annoucements » Nu se vor mai putea trimite anunturi catre reporteri folosind comanda [/ra]. Un fel de [/stopq]. Dupa parerea mea, acest sistem ar putea usura cu mult munca reporterilor. Foarte multi sunt derutati de spamul din chat, iar lucrul asta le poate cauza neatentia urmand publicarea unor anunturi complet gresite, precum ar fi: '/news sms 9234 Nu mai fa spam te rog.'; '/news ,reply da?' s.a.m.d. Sa nu mai spunem ca sunt foarte multi reporteri care nu detin un iPhone, prin urmare nu pot face nimic altceva decat sa se confrunte cu spamul. Posibilitatea de a accesa Maverick-ul factiunii in timpul unui test de fly pentru School Instructors Sa zicem ca un instructor vrea sa presteze testul pentru licenta de fly cu un presupus client. Acestia se duc intr-unul dintre cele 4 aeroporturi, insa sesizeaza ca nu mai sunt Maverick-uri free la dispozitie. Pentru a nu mai astepta alte elicoptere sa se spawneze, sau sa se duca in alt aeroport pentru a cauta altele, nu mai bine sa poata da testul fly cu propriul Maverick de la factiune? Elicopterul sa poata fi pilotat de catre jucator doar atunci cand insctructorul respectiv foloseste comanda [/startlesson] si se afla pe g. Eu unul spun ca este o propunere destul de buna si folositoare. 'Camere' private pentru paintball (Beneficiu Premium Account) Multi jucatori se duc la un meci de paint din placere. Insa, acea sanzatie de placere este rapita atunci cand isi face aparitia un cheater, sau cand vede ca este depasit numeric iar sansa acestuia de a lua kill este minima.Ar fi o idee ca un jucator (de ce nu, cu cont premium) sa-si poata crea propria camera de painball, in care sa-si poata invita doar prietenii afisati in lista /friends. Sa se adauge o optiune noua acolo, pe langa acea de a-i vedea numarul de telefon, invite to paintball atunci cand te afli in paint. Respectivul va primi in chat un text prin care este anuntat ca a fost invitat intr-o camera privata de catre un prieten. Are posibilitatea de a se duce la /paint iar in meniu, pe langa Gun Game, Deagle Only etc, sa apara 'Enter X's Room'. In caz ca persoana invitata foloseste cheaturi sau deranjeaza meciul, sa poata fi scoasa de catre detinatorul acesteia. Posibilitatea de a da rob in casele jucatorilorJucatorii sa aibe posibilitatea de a jefui anumite case, in schimbul unei sume de bani mult mai mici fata de cea primita in cazul jefuirii unui business.Sa fie necesari 4/4(premium) | 5/5 robpoints pentru case si 8/8(premium) | 10/10 pentru business Suma primita in urma jefurii unei case, sa fie 40-50% din suma primita in mod normal la un business jefuit. Cam astea ar fi propunerele mele principale. Am rugamintea de a fi citite cap-coada. Sunt doar niste idei, pot fi imbunatatite daca se va dovedi ca exista interes. Sper sa puteti intelegeti la ceea ce am vrut sa ma refer. Edited May 13, 2016 by Morphi 5
Recommended Posts