Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie: La war atunci cand omori pe cineva sa apara in chat (doar tie) ceva de genu: "You killed Sm4rT.+ sa existe o comanda gen /score prin care afli scorul dintre cele 2 mafii+ /myscore sa afli scorul tau.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Cred ca multi care joaca la mafii le-ar placea idea aceasta.

Daca va place idea +1

Cea mai buna idee. Ai +1 de la mine.

Edited by DarkApolo
Posted

Sugestie: La waruri PD, FBI, NG sa poata interveni IN FORTA, adica: pe Turf X se poarta o batalie intre Z si Y, F.B.I sa localizeze Turf-ul, PD sa opreasca circulatia pe acel turf pentru a fi ferite vietile civililor iar NG sa intervina cu arme si catuse ( cei cu wanted indiferent ca au drept predare sau nu au drept de predare sa fie omorati iar cei fara wanted, obligati sa puna /handsup apoi /cuff si dupa bagati in dubele armatei ( Patriot, barracks,  masinile PD, si truckurile FBI). 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Warurile s-ar finaliza mult mult mai greu, ceea ce va face constant clasementul (adica nu se mai schimba gen, azi grove 10 maine 15, am dat un exemplu). Si pe langa asta ar aduce un plus de Role Play (luptele intre mafioti la noi in realitate sunt interceptate de SRI ( la noi FBI ), drumurile blocate de Politie ( la noi PD) si interventiile facute de armata/mascati (NG la noi))

+1 daca crezi ca warurile ar fi mult mult mai palpitante!

• Upvote 7
Posted (edited)

Sugestie: In Police Department sa fie maxim 60 locuri, deoarece sa se bage limite de viteza.

De ex pe Autostrazi maxim 160,

In oras ( LS ) maxim sa fie 80, etc.

Deci PD-ul sa stea la pandadea amenda pentru viteza prea mare, amenda sa constea in 35k-50k.

Dar sa fie si semne pe margine ca si semnele de circulatie ca viteza maxima este  ( x ) intr-un cerc.

PD-ul sa aiba ca un radar pe masina si sa se vada cu cati km merge pe H.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RP si multi ar avea sansa sa intre in Police Department.

Edited by DESOBAWS
  • Upvote 2
Posted

@ are o idee foarte buna. Adica asa cred eu. Am mai jucat si pe alte servere si am vazut si eu treaba asta. Cu Factiunea TCC. Si foarte buna ideea cu taxa pentru asi lua masina. Banii sa ii fie dati celui care a luat-o. Dar vor incepe membrii din TCC sa ia masini si care sunt legal parcate si asta nu va fi convenabil...Si ar fi bine ca sa fie si un timp pentru ati lua masina.

Posted

Sugestie: Sa poti castiga/pierde bani la cazino

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai am ajuta playerii de lvl mic sa scoata bani mai multi si ar fi si mai rp.Adica in real life nu te duci la cazino cu 100 lei si nu poti nici sa maresti suma si nici sa o scazi...

Posted (edited)

Sugestie: In single-player exista masini de spalat drumul. Ar fi interesant un job bazat pe spalarea drumlui pe acelasi sistem ca la celealalte joburi cum sunt Farmeru si Taietoru de Iarba. Cat timp mergi pe asfalt sa primesti 125$ etc. oriunde sau in spatii delimitate.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta in sensul urmator: Mai multe joburi => diversitate mai mare => mai putina aglomeratie la alte joburi.

Edited by Paulxkiller
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie : Pentru war, sa se adauge o chestie cu : L-ai omorat pe X, felicitari, ai primit 500$

Ai fost omorat de Y. ( Daca esti omorat, nu pierzi bani) 

Tin sa precizez ca nu stiu cum e sa joci cu o chestie ca asta, am vazut asta doar in unele videoclipuri de pe youtube, nu am jucat niciodata asa deoarece joc doar pe BuGGeD, totusi cred ca e destul de frumos.

Cu ce crezi ca ar ajuta sv: Ar fi mult mai frumos. 

P.S: Shad0w, ai dreptate in mare parte, dar asta cu scorul personal nu poate avea efecte asupra warului, deoarece nu se poate afla scorul general decat calculand toate scorurile, si sa fim serios, cine sta sa faca asta?

Edited by AirSurfer
  • Upvote 3
Posted

ceGNvLH.png

Sugestie:

loXTS.png

Astazi stateam si m am uitat la un documentar despre evadarea din inchisoare , asa ca m am gandit sa fie un

loXTS.png

sistem de evadare din inchisoare . Sa poti evada doar daca ai sub 20 de minute de stat si sa poti da fail . Sa fie o comanda

loXTS.png

gen /mask care iti schimba skinul si te da afara din jail si trebuie sa ajungi la un anumit checkpoint intr un minut . Daca nu

loXTS.png

ajungi vei ramane la jail inca 10 minute .

loXTS.png

Si daca tot vorbim despre jail , as spune sa se schimbe locatia pentru ca cea de acum

loXTS.png

nu e tocmai roleplay :

loXTS.png

gta_sa11.jpg

samp120d.png

Ceva de genul , unde pd ul sa stea sa supravegheze , ar fi frumos sa fie o zona ca cea de

loXTS.png

sus si sa se puna o sala adica gym unde sa faci diverse chestii , un atm si sa putem juca

loXTS.png

barbut intre noi . Asa nu s ar mai sta nici afk la jail .

loXTS.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

loXTS.png

Cu siguranta ar fi mult mai roleplay

ceGNvLH.png

Atunci Pd fbi si ng nu ar mai avea posibilitatea sa dea free

Posted

ceGNvLH.png

Sugestie:

loXTS.png

Astazi stateam si m am uitat la un documentar despre evadarea din inchisoare , asa ca m am gandit sa fie un

loXTS.png

sistem de evadare din inchisoare . Sa poti evada doar daca ai sub 20 de minute de stat si sa poti da fail . Sa fie o comanda

loXTS.png

gen /mask care iti schimba skinul si te da afara din jail si trebuie sa ajungi la un anumit checkpoint intr un minut . Daca nu

loXTS.png

ajungi vei ramane la jail inca 10 minute .

loXTS.png

Si daca tot vorbim despre jail , as spune sa se schimbe locatia pentru ca cea de acum

loXTS.png

nu e tocmai roleplay :

loXTS.png

gta_sa11.jpg

samp120d.png

Ceva de genul , unde pd ul sa stea sa supravegheze , ar fi frumos sa fie o zona ca cea de

loXTS.png

sus si sa se puna o sala adica gym unde sa faci diverse chestii , un atm si sa putem juca

loXTS.png

barbut intre noi . Asa nu s ar mai sta nici afk la jail .

loXTS.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

loXTS.png

Cu siguranta ar fi mult 

Foarte tare ideea . Ai un +1 de la mine !

Posted

Sugestie: Propun ca la banca din LV sa se adauge un automat de bani ca acesta:DyM8NnJ.jpg

S-ar putea adauga chiar si un automat de suc ( /heal ) ca acesta:qwBeQZw.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul deoarece la banca din LV nu e nimic de acest gen, uneori ramai fara bani si trebuie sa te duci la banca LS sau sa cersesti, chiar si viata iti trebuie uneori si te ajuta mult acel aparat. Banca LV nu are cam nimic:

nnnV2XW.jpg

Daca iti place ideea mea da-mi un +1!

• Upvote 3
Posted

Atunci Pd fbi si ng nu ar mai avea posibilitatea sa dea free

Ba ar avea posibilitatea, pentru ca daca X incearca sa evadeze si nu reuseste o sa i se mai adauge 10 min jail si nu mai poate sa evadeze iar ...cumpara  free sau asteapta sa se termine timpul iar daca mai intra din nou in inchisoare sa incerce iar sa evadeze....

Posted

Propun sa se mareasca numarul de sloturi ,implicit sa se deschida si orasul SF .Daca aceasta propunere s-ar deschide ar aparea noi factiuni (2 mafii + PD in sf ,etc!

Posted (edited)

1) Propun ca atunci cand serverul e full si incep toti care nu sunt pe /sleep sa ia kick sa nu mai apara la tot serverul X has been kicked by AdmBot, reason: AFK for longer than 10 minutes without /sleep (500 players online) pentru a se evita spamul + ca e enervant sa tii se umple 2-3 chaturi cu X has been kicked ... Sa ii apara doar celui care a luat kick acel mesaj.

2) Aici sa fie al 2-lea 24/7 din Las Venturas. - http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/nb1x8rg0h/

3) Sa fie introdus un nou business "House Upgrade" aici - http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/csy9o3ndf/ . Cei care au o casa trebuie sa o upgradeze pentru a putea da /heal. Pentru a upgrada casa sa te duci la business, sa intri in el si sa scrii /upgrade sau /houseupgrade. Pretul pentru upgrade la /heal sa coste 50.000$. De fiecare data cand casa este vanduta, upgrade-ul va disparea.

4) Aici sa fie un nou job - Garbage (Gunoier) si sa functioneze ca si la Bus Driver doar sa fie checkpoint-urile schimbate.

5) Sa se bage un sistem lotto 6/49 si extragerea sa se faca in fiecare seara la ora 20:00. Biletele sa se poata cumpara de aici : http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/hfnbt5lsh/ prin comanda /buyticket si jackpot-ul sa se adune din cumpararea de bilete. Jackpot-ul sa se poata vedea folosind comanda /jackpot. Fiecare player sa poata cumpara maxim 2 bilete si fiecare bilet sa coste 25.000$. Acest business sa fie al serverului cum este si Event Place. Business-ul sa aiba acest interior : http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/ayoghi6al/ - Coordonatele ( X:833.269775, Y:10.588416, Z:1004.179687 )

6) Fiecare tonomat de unde poti bea si iei viata sa fie business si sa fie scos la licitatie.

Astept pareri. :D

Edited by Dudels
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa se adauge o regula la toate departamentele (PD,F.B.I,NG) sa ai voie sa dai /tazer doar cand esti depasit numeric, 2vs1 sau 5vs1 s.a.m.d

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face abuzuri, se gasesc toti politistii sa dea /tazer apoi sa dea cu spray :-j

• Upvote 2
Posted

O ideee buna ar fi acea cu radarele de viteza..pe autostrada sa fie limita 150km/h iar in orase 90km/h, iar daca depasesti viteza ti se va lua din bani 5000$. Ar fi mai bine, nu s-ar mai produce accidente.

Posted

Sugestie : O noua masina premium , Line Runner la un pret mai mic ca celelate masini premium . (100-110 premium points)

Cu ce ar ajuta serverul : Ai putea detine propiul camimon , cu care ai putea face bani la job-ul de trucker , si cel mai important l-ai putea tine incuiat .

Posted (edited)

Descriere Sugestie: Deci sa se implementeze o comanda prin care playerii sa poate face o datorie la banca. Exemplu :
Iau datorie 300k. In maxim 2 zile trebuie sa-i inapoiez cu o dobanda de 10% (deci 330k). Operatiunile de genul asta sa se poate face doar la banca din LV. Daca nu platesti vei intra in jail 30 minute la fiecare jumatate de ora (iesi si intri iar peste 30 minute). Tranzactiile se pot face in functie de level.
# level 5 (minim) : 600k
# level 6-8 : 900k
# level 9-11 : 1,5kk
# level 12-14 : 3kk
# level 15 : 6kk (suma maxima care poate fii extrasa ca si datorie)
Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Zilnic vezi foarte multi playeri care vor sa se imprumute de sume de bani de la alti playeri. Multi dau bani acelor persoane iar apoi nu-i mai primesc inapoi din diferite motive. Astfel, fiecare ar putea sa faca un imprumut, fiind obligat sa dea banii inapoi.

Edited by MirceA
  • Upvote 1
Posted

@@MirceA tu realizezi ca daca ai avea 2 conturi de lv 5 ai face 1.2kk, ar face oricine inca un cont de lv5+ si ar lua din banca si iar transfera pe contul al mare. Ar fi ceva.

Posted

Sugestie : Pentru war, sa se adauge o chestie cu : L-ai omorat pe X, felicitari, ai primit 500$

Ai fost omorat de Y. ( Daca esti omorat, nu pierzi bani) 

Tin sa precizez ca nu stiu cum e sa joci cu o chestie ca asta, am vazut asta doar in unele videoclipuri de pe youtube, nu am jucat niciodata asa deoarece joc doar pe BuGGeD, totusi cred ca e destul de frumos.

Cu ce crezi ca ar ajuta sv: Ar fi mult mai frumos. 

P.S: Shad0w, ai dreptate in mare parte, dar asta cu scorul personal nu poate avea efecte asupra warului, deoarece nu se poate afla scorul general decat calculand toate scorurile, si sa fim serios, cine sta sa faca asta?

Nu mi se pare o idee buna deoarece si acum mafiotii se duc singuri pe ei gen: 1 v 3 doar ca sa faca scor mai bun. Daca se adauga si acest lucru care doresti tu ar fi mai rau pentru ca s-ar oftica daca s-ar fura fragurile si nu prea mai are rost numele de Family gen: Ballas Family pentru ce mai este family daca nu se lucreaza in echipa si se duc 1 pe 3 doar sa faca scor?

Posted

Cei care mai comenteaza sugestiile vor fi sanctionati pe forum. Cititi ce scrie in prima postare inainte de a posta aici.

Nu e nevoie de pareri despre sugestii.

In acest topic se vor posta doar sugestii. Orice altfel de postari vor fi sanctionate (avertisment, apoi warn). Nu postati pro-uri / contra-uri, pareri despre sugestii, ca s-a mai propus, ca nu s-a respectat modelul, ca e deja pe server... sau orice altceva.

Daca esti de acord cu o sugestie, da un rep+ la postare. E de ajuns.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp