Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:În primul rând mărirea turf-urilor din San Fierro ar fii o idee esențială suntem 25vs25 pe turf și uitați cum arată: 6loFNP4.pngMVukWPc.png

nu am loc să mă mișc pe turf pentru că e full turf și dacă mai dai și peste un codat primești kill instant + că nu era toată mafia mea pe turf, deși eram vreo 22 online fără 8 membrii ce haos e pe turf.

- adăugarea armelor de tip TEC-9 și combat shotgun la war, legalizarea radarului de tip pătrat deoarece nu îți oferă un avantaj față de alți playeri.

- când faci skill 6 la Arms Dealer să îți poți acorda singur arme la WAR.

- în timpul warului să îți fie afișat scorul personal în dreapta lângă turf timer.

- când liderul / co-liderul nu este online, un membru de rank 4-5 să aibă acces la comanda /fvrespawn deoarece avem și noi unele probleme când lipsim și ei nu au cu ce să meargă la war + că îți faci și nervi când nu ai cu ce să mergi la war.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii mai ok, acum nu depinde de mine.

Niste sugestii foarte bune. Mai putin aia cu TEC-9, deoarece ai fi dezavantajat. Restul sunt okey.

Posted

Sugestie:În primul rând mărirea turf-urilor din San Fierro ar fii o idee esențială suntem 25vs25 pe turf și uitați cum arată: 6loFNP4.pngMVukWPc.png

nu am loc să mă mișc pe turf pentru că e full turf și dacă mai dai și peste un codat primești kill instant + că nu era toată mafia mea pe turf, deși eram vreo 22 online fără 8 membrii ce haos e pe turf.

- adăugarea armelor de tip TEC-9 și combat shotgun la war, legalizarea radarului de tip pătrat deoarece nu îți oferă un avantaj față de alți playeri.

- în timpul warului să îți fie afișat scorul personal în dreapta lângă turf timer.

- când liderul / co-liderul nu este online, un membru de rank 4-5 să aibă acces la comanda /fvrespawn deoarece avem și noi unele probleme când lipsim și ei nu au cu ce să meargă la war + că îți faci și nervi când nu ai cu ce să mergi la war.

Foarte bune ideile, +1. Dar nu ar fi bun TEC-9, fară TEC-9! Apropo, mai propun şi eu ceva în plus, să fie warurile de la 14:00 la 16:00 şi să fie waruri în fiecare zi.
Posted

Asta ar fi una dintre cele mai buni propuneri de pana acum, mai ales aia cu rank 5 sa poti sa dai fvr in caz ca liderul / co-liderul este afk sau nu este on.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Ma gandeam ca ar fii o idee buna sa fie scazut numarul de pizzas ce trebuie livrate la Quest-ul zilnic. Mai toate celelalte quest-uri iti iau 20-30 de minute sa le faci, unele chiar si cateva minute, dar cel de pizza poate dura si o ora jumate chiar doua.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar echilibra aceste misiuni, sunt multi care nici macar nu fac aceasta misiune pentru ca nu merita sa ii acorzi asa de mult timp, avand in vedere ca ai de livrat 18+ pizza, iar daca te trimite din Los Santos in San Fierro sau din Las Venturas in San Fierro etc. etc. doar un drum poate dura 5-10 minute cu Pizzaboy-ul.

Sugestie: Alta sugestie ar fii sa se adauge misiunea de a completa cateva curse la job-ul Trucker. Toate job-urile cu skill au cate un quest, mai putin cel de Trucker.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe langa faptul ca ar adauga diversitate intre quest-uri, nu vad de ce nu am avea un quest is la acest job.

• Upvote 1
Posted

ff tare.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge warurile in fiecare zi, de exemplu acum este vara, cred ca avem toti timp sa venim minim 2 ore la wars, e plictisitor, waruri luni/miercuri/vineri/duminica etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte folositor, de exemplu eu The Russian Mafia are 3 teritorii si Los Vagos i le ia pe toate, nu avem timp sa le recuperam in cateva ore + ca multi au war/deelay etc

Macar vara dude.

Posted

Salut! Propun schimbarea contorului de taxare in timpul calatoriei cu taxi-ul deoarece unii ''abuzeaza'' de el si stationeaza intentionat doar ca sa ia mai multi bani.. 

Sa nu mai spun ca altii stationeaza jumate de drum si dupa intra in tot ce prind pana masina explodeaza.

Timpul ar putea fi inlocuit cu Km.

Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se creeze un fel de ''sala de antrenament'' nu neeaparat doar la mafii ci si la departamente. Asa s-a putea evita DM-ul in HQ, s-a putea antrena mai bine pentru a merge dupa suspectii cu wanted etc. Ar fii ok ca liderul sa aleaga o zii speciala in care toti membri sa fie online la respectivul ''antrenament''.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

-Mafiii: Ar fii mult mai ok deoarece multi dintre jucatorii incepatori dau [/report] doar pentru un 3/3 si sunt luati la TW fara nici o treaba. S-ar evita DM-ul in HQ. Sa fim seriosi, niciunuia dintre noi nu ne place sa fim atacati fara rost de catre un coleg.

-Departamente: Cei din departamente ar putea invata mult mai multe din aceste antrenamente pentru a trage cu arma dupa suspectii fara drept de predare.

**Daca ti se pare ok aceasta propunere si iti place apasa butonul de +1! Multumesc

Edited by Jax.
  • Upvote 2
Posted

Buna propunere, dar aia cu TEC-9 nu prea imi place deoarece ar fii urat, tu cu deagle el cu TEC-9 si daca esti mai slab e normal sa te bata, restul sunt ok.

asa te antrenezi in plm

macar ai un motiv pentru care sa stai la rank daca s-ar pune arme..

Posted

Sugestie:  -Prietenii de pe /friends sa poata intra in vehiculele tale personale. 

-Ar fi tare ca prietenii de pe /friends sa ii vezi pe harta unde se duc.

-Sa se implementeze mai multe arme la gunshop ca is prea putine. Sa se implementeze armele de tip Tec9, Sniper etc.

Posted

Sugestie: Propun ca asa numitul "auto-heal" sa fie interzis pe serverele comunitatii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest mod face ca un player sa nu trebuiasca sa fie la PC pentru a putea da heal , deci este AFK si face si ore in acelasi timp. Nu este corect fata de playerii care se chinuie la ore si/sau sa dea heal.

Posted

Buna propunere, dar aia cu TEC-9 nu prea imi place deoarece ar fii urat, tu cu deagle el cu TEC-9 si daca esti mai slab e normal sa te bata, restul sunt ok.

prietene, dacă ești paletă cu ochi cu tec-ul degeaba îl ai =))))))

Posted

Sugestie: La job-ul Pizza-Boy, să fie tot scuterul normal, dar să putem da /service pizza. Am înțeles că o să fie medici ONLiNE, dar ca să nu murim până vine un medic, să ținem pizza la noi și după 24h să nu mai avem pizza, să se strice. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ce au 1HP și mai stau până după ambulanță își pot cumpără mai rapid, /service pizza și să selecteze din pizza de 2.500$ reface 25HP, pizza 5.000$ reface 50HP și pizza 10.000$ reface 100HP. Sper să fie adăugată!

Posted

Propun sa fie interzisa ciocnirea cu vehicule. 

Pe mine unul chiar ma deranjeaza sa intre toti cu masina in mine. Eram cu bicicleta pe un sfert din sosea si unu a intrat intentionat in mine, si nu e singura data. Eu unul chiar nu ii mai suport.

Chiar e atat de greu sa se ia in considerare aceasta propunere avand in vedere ca nu sunt singurul care nu ii mai suporta pe frustratii astia?

Posted (edited)

Cum ar fii să avem și noi hidden pe Infernusurile de poliție(cum au cei de pe orange), nu ar fii frumos? Cine mă sunține să de-a un +1. Vă mulţumesc!

Edited by MaGGeN_007
  • Upvote 6
Posted

Propun sa se faca un update, in care playerii sa se poata imprumuta la banca, si sa fie taxati la payday pentru a-si plati datoria, dar imprumuturile sa se faca un functie de level, de exemplu, daca ai intre level 10-15 sa poti scoate maxim 20kk, nivelul minim de imprumut sa fie 10, si sa ai nimic 100 de ore jucate pe cont.

• Upvote 3
Posted

Salut ! cred ca la multi dintr-e voi vi se intampla acest lucru :

Sugestia:

- Sa se faca un antifurt pe bus adica eu daca am luat un bus sa se incuie astfel incat sa nu mai poti da "f" si doar sa poti da "g" pentru a sta in autobuz.

Sincer mi sa intamplat de multe ori si aveam 50/59 si ma dadea jos dupa trebuia sa incep din nou sau furau autobuzul si trebuia sa stau degeaba pana aparea altul.

Cei ce sunt de acord cu mine sa dea +1  ;)

Posted

Sugestie: La toate joburile sa poti sa inchizi (/lock | 'n') masina jobului respectiv.
Cum ce crezi ca ar ajuta serverul?
Pai, daca vrei sa faci un job linistit, de exemplu bus, si vine unu si iti fura bus-ul nu prea e ok, adica jucatorii nu ar mai putea fii deranjati in timp ce fac job.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: La jobul Bus driver atunci cand te dai jos din bus, si urci inapoi, sa continui misiunea, nu sa incepi de la inceput. 

Cum crezi ca ar ajuta server?: Mai intrebi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp