Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:La jobul de mechanic aiba si el skill ca toate joburile.

Si inca o sugestie ar mai fi ca sa se adauge masina Bandito in ds(de ce ?) pentru ca imi place cum arata.Alta sugestie ar mai fii sa poti sa iti incui masinile la job,deoarece m-am saturat sa merg cu masina la job si sa vina cineva sa mi-o fure.

Posted

Sugestie:  Sa fie adaugat in /shop => Clear FH, si acesta sa coste 10pp, sau cat decide Ownerul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Sunt unii playeri care si-au stricat FH-ul la inceput cu ''inactivitate ; 3/3 FW ; /quitgroup sau altceva'' si nu este drept ca acestia sa nu mai aiba sanse la factiuni in cazut a 3/3 FW. Eu zic ca este o ideee buna si ar fi folosita de majoritatea. In + ar ajuta cu donatii. Daca esti de acord cu mine apasa rep_up.png.

Posted

Sugestie: Cer sa se bage comada /tradepp sau una asemanatoare.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu consider ca multi playeri si-ar dorii sa vanda PP-uri contra-cost sau sa compere,deoarece nu multi isi permiti sa bage bani in jocuri si de aceea ar cumpara de la altcineva.

Posted (edited)

Sugestie: Adăugarea unor noi jobs cum ar fi :
-Potil

-Muncitor la cariera

-Taietor de lemne

-Miner

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Poate o sa mai scapam de plictiseala job-urilor curente si in + ar fi mai rp

[uN rep_up.png daca va place ideea]

Sugestie: La [bUSS DRIVER] Sa poti trece prin cp fara sa opresti deoarece si asa sunt multe cp macar asa le faci mai repede

CU ce crezi ca ar ajuta serverul: Job-ul nu ar mai fi asa plictisitor si poate asa mai multa lume ar munci la acest job

[uN rep_up.png  daca va place ideea] ^_^ :D  ;)

Edited by Tud0r.-.
Posted

Sugestie: Sa fie adaugata o masina loa jobul "Pizza Boy" si aceea fiind "Walton", nici prea rapida nici prea inceata eu zic ca e perfecta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai distractiv si mai amuzant sa livram pizza cu Walton.

Posted

Sugestie: De fiicare data cand intru pe Bugged, mereu am ceva de facut, dar cel mai interesant este cand fac quest-urile, imi plac quest-urile si ma bucur ca sau adaugat, avem mult mai multa activitate, dar am o sugestie pt a imbunatati quest-urile si anume: Sa se mai adauge inca 2 misiuni la cele 2 prezente , adica 4 in total, fiinca quest-urile se termina repede fiind usoare sau grele, deacea propun sa se adauge inca 2 fiinca sunt foarte bune cand te plictisesti pe server.

Am uitat, un prieten imi zicea ,,Cum ar fi daca la quest-urii s-ar adauga skill? ,, Ei bine, nu stiu ce sa zic , cred ca nu er fi chiar asa marfa dar de ce nu? 

Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Pai am mentionat in sugestie dar o spun si aici, ar fi mult mai multa activitate, amunzament, RPx2 , banutii si durata mai mare la misiunii.

Sper ca va placut sugestia mea, daca da apasati pe butonul de ,,Up,, si va multumesc. Bogdy va pwpa :*

• Upvote 1
Posted

Sugestie: 1. Cand ataci o mafie si i-ai cucerit teritoriul sa nu-l mai poata ataca in acea zi, abia in ziua urmatoare de waruri.

2. Sa fie adaugat combat shotgun si tec 9 de la rank 3 in mafii.

3. Atunci cand omori un inamic la war pe turf sa primesti 5.000$

4. La sfarsitul warului cine primeste best sa primeasca automat de la server un bonus de 1.000.000$, iar cine primeste worst -500.000$ care ajung in seiful factiunii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: La propunerea 1 ar ajuta mafiotii pentru ca, dupa ce ai luat turful, ei dau back si e cam nasol, pentru ca irosesti timp in care poti da pe alt mafie. La propunerea 2 spun ca ar aduce bine niste arme noi. La propunerea 3 ar ajuta pentru ca am auzit unii dintre playeri ca nu vin in mafii pentru ca nu se fac bani, plus ca in departamente primesti bani cand omori un suspect/arestezi. Ar fi ceva automatizat, nu ar mai sta liderul ca sa verifice daca dovada e fake sau nu.

Sugestie: Sa se mute job-ul farm aici:
nSkVCDr.jpg
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am facut un video special care merita vazut pentru aceasta sugestie!
Toate detaliile le gasiti aici:
https://www.youtube.com/watch?v=lnVP6HkELRU
Daca vreti sa se adauge nu uitati de rep_up.png pentru a atrage cat mai multa atentie.

Ar fi o idee geniala, am scapa de lag in LS + ar trebuie toate joburile sa nu fie in orase, sa fie pe langa orase. Sper sa te uiti Tibi / Shad0w peste ceea ce ar trebuii schimbat.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:

Sa se adauge un sistem pentru accidente. In momentul cand faci accident, masinile sa ramana blocate, la fel si soferii si sa ai doua posibilitati.

*Prima posibilitate: Soferul vinovat isi cere scuze si cei doi se inteleg pe cale amiabila si  vor scrie o comanda (/amiabil, sau ceva de genul) si vor primi unfreeze si vor pleca.

*A doua cand cei doi nu se inteleg sa cheme politia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Poate ca asa unii vor intelege ca fiecare sens de mers trebuie bine stiut si nu vor mai incurca benzile. Ar da o nota de realism jocului.

Multumesc pentru atentie, sper ca nu am postat ceva ce a mai fost.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Dupa mine o sugestie excelenta ar fi adaugarea unei 'Bandana' care sa poata fi folosita de cei din clanuri iar ea sa fie cumparata cu puncte premium de catre lider, iar toti playerii din clan sa o poata folosi (pe diferite culori. isi alege liderul pe care)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ca un fel de TAG si colegii din clan s-ar recunoaste mai bine

Posted

Sugestie: Sa existe comanda /vipname, si sa fie folosita doar de cei  cu cont premium.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi playeri ar dona pp-uri pentru a-si lua Cont premium.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sanse mai mari pentru playerii mici sa intre in factiuni. Vad multi playeri cu aplicatii decente dar care au level mic, sub 15, si sub 200 ore jucate si sunt respinsi! Poate totusi acei playeri s-ar descurca chiar daca sunt "incepatori". Acum doar "veteranii" intra in factiuni, level 40-50, 1000-2000 ore jucate. Ar trebui sa aiba sanse si cei mai mici. Chiar si la Paramedic Department. Multi zic ca e o factiune de incepatori dar sunt acceptati mai mult playeri cu level 30+. De ce mai scrie minim level 7 atunci? Sau la Taxi, de ce mai e level 10 minim daca nimeni cu level 10 nu intra?

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea si "tinerii" sanse sa intre in factiuni, nu doar "batranii" pe server, si celor mici le trebuie acordate sanse!

Daca vrei intr-o factiune si ai level mic, apasa pe UP!

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Sa se mute job-ul farm aici:

nSkVCDr.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am facut un video special care merita vazut pentru aceasta sugestie!

Toate detaliile le gasiti aici:

https://www.youtube.com/watch?v=lnVP6HkELRU

Daca vreti sa se adauge nu uitati de rep_up.png pentru a atrage cat mai multa atentie.

Ar fi o idee geniala, am scapa de lag in LS + ar trebuie toate joburile sa nu fie in orase, sa fie pe langa orase. Sper sa te uiti Tibi / Shad0w peste ceea ce ar trebuii schimbat.

Sugestie: Langa "UserBar" sau langa "Faction History" la profilul personal pe panel sa apara si "Skills", unde sa apara toate skill-urile pe care le are un jucator.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ok deoarece s-ar evita acele intrebari "Ce skill ai la X", "Ce skill ai la Y", eu spre exemplu sunt intrebat zilnic, si mai sunt jucatori.

Sugestie: Propun ca in momentul in care ai pus un anunt la CNN si folosesti iar /ad sa apara si timpul pana la afisarea ad-ului respectiv.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am vazut ca au propus mai multi si chiar ajuta mult, ajuta jucatorii sa stie cand v-a fi plasat anuntul, cum arata acel mesaj la inceput "Anuntul tau va fi publicat in X secunde", poate sa apara asa si pe /ad iar.

Sugestie: Propun ca atunci cand cineva pune contract pe cineva, iar hitmanul efectueaza acel contract, sa se trimita un mesaj de genul "Contractul tau a fost rezolvat cu succes" celui care a pus contract.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu chiar vreau sa stiu cand moare cel pe care am pus contract, poate chiar am boala pe acea persoana si vreau sa mai pun, dar nu stiu daca a murit sau nu.

Sugestie: Membrii School Instructors sa poata da testele de Fly cu maverick-ul de la factiune. Ar fi ok daca Maverick-ule factiunii ar fi pe aeroport, si ar fi intr-un numar mai mare

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca nu detin un Maverick personal, sau nu gasesc un Maverick pe aeroport, sunt nevoit sa dau cu Dodo. Multi nu stiu sa conduca acel tip de vehicul si vor bubui, picand testul de licenta.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:

La skill la rob, sa fie mai putine repetari ale roburilor pentru a face level up la skill deoarece este prea mult si la un momentdat devine foarte plictisitor si enervant dupa ce dai vreo 11 roburi sa sti ca mai ai inca 50 de dat pana faci level up la skill. Un exemplu de cum ar fi mai ok:

-Skill 1:   0 - 10  Roburi
-Skill 2: 10 - 22  Roburi

-Skill 3: 22 - 37  Roburi

-Skill 4: 37 - 57  Roburi
-Skill 5: 57 - 85  Roburi

-Skill 6: 85+       Roburi

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Pai nu ar mai fi asa plictisitor stind ca dai rob si nici nu iti iei multi bani si mai ai si mult pana faci skill mai mare pentru mai multi bani, multi ar da mai des rob in dorinta de a face skill 6 petntru a face mai multi bani, iar politia ar fi mult mai precauta si ar acorda mai multa importanta roburilor.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Adaugare sistem arma personala, sistem radar la PD si sistem limitator:

Sistem arma personala= Sa iti cumperi o arma si sa-ti ramana chiar si dupa ce ai decedat sau ai iesit de pe server!

Sistem radar PD= Cei din Police Departament sa aiba, de exemplu, o comanda "/radar" si sa prinda pe cei cu viteza foarte mare, deoarece toti se izbesc unu in altu si e foarte enervant!

Sistem limitator= Cand scrii /limitator "Nr. Km" , masina pe care o conduci sa prinda cel mult km pe care ii setezi !

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Arma personala ar infrumuseta serverul, si multi si-ar cumpara una indiferent de pretul ei!

Sistemul radar si sistemul limitator ar reduce din accidentele foarte enervante!

Posted

Sugestie: Suma pe care o primesti la jobul Mechanic pe masina tractata sa fie marit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jobul de Mechanic ar fi folosit de mai multi playeri si s-ar merita mai mult sa muncesti la el.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge in /shop sa poti sterge mai putine Fp.

Dupa cum am vazut iti trebuie 30pp sa stergi 60 fp. Deci vine 1 PP = clear 2 FP.

Propun sa se adauge ca la bani sa poti sterge mai putine FP.

Adica deocamdata poti sterge doar 20FP cu 10PP. Eu de ex vreau sa sterg 10 FP cu 5PP.

Daca ma intelegeti, sau poate am 3 PP si vreau sa sterg 6 FP.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok, poate daca ai FP si din intamplare ai 2-3 PP-uri sa iti stergi din PP.

Deci vreau sa se adauge si faza cu FP-ul cum s-a adaugat si la faza cu banii in /shop.

Posted

Sugestie: As vrea sa fie adaugata comanda /warstats

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este o comanda foarte folositoare, asa putem vedea cat e scorul dintre cele 2 mafii si scorul personal, este o comanda foarte ok si ar aduce un + mafiilor, deci sper sa fie implementata.

• Upvote 8
Posted

Sugestie:Sa se creeze o aplicatie Android sau si pe iOS intitulata Bugged Panel.Unde vor fi cele 4 servere si vei selecta serverul care il vrei si intri pe panelul respectiv.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Singura comunitate samp care are aplicatie pentru panel pe android/ios, plus ca ar fi si mai comod sa intri pe panel.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Cand terminam un quest (/quests) pe langa bani si acel rp sa scada si un fp (daca avem) si sa ne dea în plus si un rob point.

*Acest quest este un fel de payday pana la urma, avand in vedere ca primim o suma de bani si un rp.

*Cred ca ar ajuta destul de mult serverul, mare parte din jucatotii de pe green/blue/red nu prea mai fac aceste quest-uri pentru ca au deja un nivel destul de mare si nu ii mai ajuta cu nimic un rp si o suma mica de bani in plus, daca am primi un rob poin si scaderea unui fp cred ca mare parte din playeri ar face questurile. Nu cred ca ar influenta modul de joc role-play si ar fi putin mai usor sa scapam de fp.

Multumesc pentru atentia acordata!

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa fie implementata o noua regula in felul urmator: Se poate face DM pe politisti insa, daca chiar vrei sa faci asta, nu ai voie s-o faci gen de pe cladiri inalte de pe care politia nu poate trage in tine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In acest fel DM-istii nu vor mai fii chiar asa de enervanti si ar usura vietile politistilor

Posted

Sugestie: Sa existe comanda [/service mechanic] ca la taxi si la medici. Si ca mecanic sa bagi /fare <cat vrea mecanicul>.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai daca dau [/mechanics] imi apare o lista cu mecanici si il sun pe unu, ii zic unde sunt dar poate ala zice "vin acum" si poate te fraiereste si nu mai vine. Asa daca un mecanic este pregatit sa preia comenzi sa ii apara "BenisBa are nevoie de un mecanic. Pentru a-i prelua apelul scrie [accept mechanic 371]" ca la taxi, idea e ca ar fi mai simplu pentru toti.

• Upvote 3
Posted

Propuneri pentru cei care au cont Premium:

♛ Sa poti detine 2 joburi ♛

♛ Sa primesti un mic bonus la fiecare job, tinand cont si de skill ♛

♛ Asigurarea la maisini sa fie mai ieftina ♛

♛ La nume sa apara o colonita galbena: ex: Bandage♛  

♛ Playeri care au premium sa aiba un MP3 Player ♛

⇨ Acestea au fost propunerile mele.

Daca iti plac aceste propuneri apasa butonul rep_up.png.

• Upvote 3
Posted (edited)

post-91292-0-70310700-1468065888_thumb.gif Sugestie:Propun sa se faca jobul Farmer in orasul San Fierro deoarece in Los Santos sunt foarte multi playeri fara minte,cand mergi sa duci sacul cu faina la fast-food intra unul in tine iti bubuie masina si pierzi sacul.Dar in orasul San Fierro sunt playeri cu m-ai multa indemanare si este foarte linistit orasul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cu mai multi playeri care doresc sa munceasca in siguranta.

Edited by KiL3rUL
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp