zet1995 Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Sugestie: Langa "UserBar" sau langa "Faction History" la profilul personal pe panel sa apara si "Skills", unde sa apara toate skill-urile pe care le are un jucator. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ok deoarece s-ar evita acele intrebari "Ce skill ai la X", "Ce skill ai la Y", eu spre exemplu sunt intrebat zilnic, si mai sunt jucatori. Sugestie: Propun ca in momentul in care ai pus un anunt la CNN si folosesti iar /ad sa apara si timpul pana la afisarea ad-ului respectiv. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am vazut ca au propus mai multi si chiar ajuta mult, ajuta jucatorii sa stie cand v-a fi plasat anuntul, cum arata acel mesaj la inceput "Anuntul tau va fi publicat in X secunde", poate sa apara asa si pe /ad iar. Sugestie: Propun ca atunci cand cineva pune contract pe cineva, iar hitmanul efectueaza acel contract, sa se trimita un mesaj de genul "Contractul tau a fost rezolvat cu succes" celui care a pus contract. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu chiar vreau sa stiu cand moare cel pe care am pus contract, poate chiar am boala pe acea persoana si vreau sa mai pun, dar nu stiu daca a murit sau nu. Sugestie: Membrii School Instructors sa poata da testele de Fly cu maverick-ul de la factiune. Ar fi ok daca Maverick-ule factiunii ar fi pe aeroport, si ar fi intr-un numar mai mare Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca nu detin un Maverick personal, sau nu gasesc un Maverick pe aeroport, sunt nevoit sa dau cu Dodo. Multi nu stiu sa conduca acel tip de vehicul si vor bubui, picand testul de licenta. 1
boyzilli Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 (edited) Sugestia mea este urmatoarea: Propun sa se adauge /duty si la factiunea News Reporters sau sa fie gandita chestia asta si la celelalte facituni. Un exemplu: -Atunci cand un membru din news reporters da /duty sa ii dea Aparatul Foto. -Cand dai off duty sa poti purta si tu skin de civil. -Cand esti off duty sa nu poti folosi comanda /news, /live, /endlive, /startq, /stopq. Edited July 9, 2016 by iJulica. 3
ViperOficial Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Ar terbui sa se adauge masini pentru job-ul Pizza Boy.
MTdGg Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Am cateva propuneri pentru voi: 1.Contractele sa fie minim 50.000 $ deoarece economia tuturor serverelor a crescut substantial. 2.Hitman Agency sa detina mai multe vehicule de tip Maverick nu unu singur. 3.Hitmani sa nu le apara acea interdictie de DM,sa fie ca la cei din departamente care lor nu le apare. 4.Cand avem undercover sa avem skin de civil deoarece au inceput acum playeri sa faca dm si pe noi.
JocelynFlores Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Sugestie: Sa se scoata "SafeZone" de la joburi in virtualworld de war Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai usor pt mafioti ex: pe turf 12 daca te urci la corabie unde ii job-ul fish stai linistit omori pe alti dar tu nu mori.
Valy Catrina Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Sugestie: Vreau să se adauge joburi noi. Cum ari fi: Miner, Tăietor de lemne (chiar dacă în GTA nu se poate tăi copaci) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii playeri sau plictisit de joburile vechi! Mai ales eu! O să fie o distracție mai bună pentru civili! Și dacă se plictisesc adăugagi în continuare!
Shady Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Sugestie: Politistii cand sunt off duty sa primeasca wanted si sa faca la randul lor DM cop / civil = jail. Iar cand un membru are wanted sa nu-si poata da singur free. Cum crezi ca ar ajuta serverul? ori civil, ori politist. 2
DarkMan14 Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Sugestie: Sa fie adaugata o masina loa jobul "Pizza Boy" si aceea fiind "Walton", nici prea rapida nici prea inceata eu zic ca e perfecta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai distractiv si mai amuzant sa livram pizza cu Walton 1
Onofrew Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Sugestie: Adugarea a mai multor tag-uri pentru clan. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri au de exemplu numele .Alex., []Alex. etc. Ar fi o idee mai buna sa se poata adauga 2 sau 3 tag-uri. De exemplu King. si .King sau King., .King si [King]. 1
Mercury Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Sugestie: Politistii cand sunt off duty sa primeasca wanted si sa faca la randul lor DM cop / civil = jail. Iar cand un membru are wanted sa nu-si poata da singur free. Cum crezi ca ar ajuta serverul? ori civil, ori politist. Adaug ceva: Si sa nu poată sa isi pună /duty
Denis Drew Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Sugestie: Sa putem folosi cleo in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va ajuta mafiotii si va populra mafiile dupa parerea mea 3
PHENOMENALDAU69 Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Sugestie: Sa trebuiasca sa ne cumparam singuri casca de la un Binco si sa fie mai multe modele de casti. /buyhelmet. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vor mai fii toate castile la fel si vor arata diferit, multi s-au saturat de acelasi aspect la casca. Sugestie: Prieteni care sunt sleep/AFK la /friends sa apara cu galben si in paranteze sa scrie [sleep/afk] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Uneori cauti pe cineva neaaparat si trebuie sa dai mereu /id sa vezi cand revine. E mai usor sa vezi direct din /friends ca e afk. 2
Nicolae Ceausescu Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Sugestie: Politistii cand sunt off duty sa primeasca wanted si sa faca la randul lor DM cop / civil = jail. Iar cand un membru are wanted sa nu-si poata da singur free. Cum crezi ca ar ajuta serverul? ori civil, ori politist. nu are nici o logica, ori esti politist ori stai civil. 1
Ionut Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 nu are nici o logica, ori esti politist ori stai civil. Sustin.
Popular Post Shady Posted July 17, 2016 Popular Post Posted July 17, 2016 Sustin. Cer warn pe forum pentru pareri/qoute aiurea. Va salut fanilor. >> Sugestie: Cand un post hunter face post si playerul reclamat nu primeste nimic, sa primeasca suspend automat 1 zi. Pentru fiecare post facut aiurea sa primeasca suspend, ex: pentru 3 posturi facute aiurea sa primeasca 3 zile suspend. La acumularea a 7 zile suspend sa primeasca o saptamana in +. 14 zile. >> Cum crezi ca ar ajuta serverul? Mai ne-am scapa de sobolani. 10
Bassety Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Sugestie: Adăugarea unei "piețe" de masini la mâna a doua. Un loc unde un player ce vinde masina, să îsi poată inregistra masina într-un astfel de loc, iar un alt player, care este în căutare de masină, să aibă acces la un motor de căutare, prin care să îsi caute masina, si sa o cumpere. Vânzătorul primeste banii si daca este offline. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Majoritatea crash-urilor se iau la CNN Los Santos. Playerii isi vand masinile acolo, si sunt zeci de masini in plus, care creează lag, un motiv pentru care multe calculatoare mai slăbuțe, nu rezistă, si primesc crash. 1
Liviu32 Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Cer warn pe forum pentru pareri/qoute aiurea. Va salut fanilor.>> Sugestie: Cand un post hunter face post si playerul reclamat nu primeste nimic, sa primeasca suspend automat 1 zi. Pentru fiecare post facut aiurea sa primeasca suspend, ex: pentru 3 posturi facute aiurea sa primeasca 3 zile suspend. La acumularea a 7 zile suspend sa primeasca o saptamana in +. 14 zile. >> Cum crezi ca ar ajuta serverul? Mai ne-am scapa de sobolani.
Ivasca Denis Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Sugestie: Interzicerea modului vegetatie off Cu ce crezi c-ar ajuta serverul: Este ca un wallhack pe anumite turfuri la war.. 1
PHENOMENALDAU69 Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Sugestie: Sa poti adauga prieteni de pe Panel si sa poti vedea si lista prietenilor si de pe panel. De asemenea in acea lista sa vezi si cine e on si cine nu. Cu ce crezi c-ar ajuta serverul: Este mai usor pentru ca nu mereu poti intra pe SAMP sa adaugi prieteni sau sa vezi prietenii tai on.
Iulian[]. Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Sugestie:1) Sa se adauge mai multe Job-uri. 2) Sa se adauge o casa de pariuri. 3) Ar fi frumos daca playeri ar sta la semafor, ar acorda prioritate ETC. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai distractiv cu atatea lucruri noi si ar fi si mai frumos.
Krups Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Sugestie: Ca pentru taximetristi sa se adauge o comanda /calls sau ceva de genul prin care sa putem vedea toate comenzile de taxi. Ar ajuta foarte mult taximetristii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cine e de acord cu mine sa lase +1. 3
St.William.. Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Sugestie: Ar trebui sa se fac un update ca atunci cand un jucator suna la [/service taxi] sa nu poata suna decat daca este pe jos si nu intr-o masina sau sa nu se poate urca intr-un vehicul decat daca anuleaza apelul la taxiu. Si daca playerul care a sunat la traxi moare sa se dea automat cancel taxi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Taximetristi intampina mereu probleme de genul. L-ear fi mai usor sa faca raportul cu ajutorul acelui update. Edited July 20, 2016 by St.William.. 5
Marius Negara Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Sugestie: Ar fi bine la job-ul Bus driver sa se poata incuia Autobuzul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu se va mai putea fura autobuzul.
-Feedie_b- Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Sugestie: Ar fi ok daca s-ar confisca premisul sau s-ar da amenda pentru circulatul pe contra-sens. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi indivizi circula fara noima pe banda gresita, astfel te trezesti cu masina bubuita pentru ca nu ai avut timp sa il ocolesti sau el sa te ocoleasca.. Plus ca ar ajuta si serverul si l-ar face mai roleplay. Daca suneti ok cu aceasta sugestie, +1 ! =)
Recommended Posts