Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie: Din cate am auzit, pe serverul Orange.BuGGeD, se deschide orasul SF, daca tot se deschide propun sa fie adaugata si a 3-a mafie in SF.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Propunerea cu a 3-a mafie in San Fierro mi se pare chiar necesara. Celelalte 2 orase, au cate 3 mafii, mi s-ar parea normal ca si in orasul San Fierro sa existe cea de-a 3-a mafie.

Daca voi considerati ca aceasta sugestie este utila pentru server, contribuiti cu '+1' pentru aplicarea acesteia.

Iti dau +1,dar ar fi normal sa se mai adauge cateva turfs totusi.

Edited by Kronick
//warned
Posted (edited)

Iti dau +1,dar ar fi normal sa se mai adauge cateva turfs totusi.

sau sa le mareasca putin.

Edited by Kronick
//warned
Posted

Sugestie: Sa se aauge comanda /fmembers pentru a vedea membrii din factiune care sunt online.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi dintre noi poate avem treaba cu un coleg/tester etc si astfel am pute afla mai usor cine este online in caz ca facem un event cu factiunea, etc...

Posted

Sugestii:Nou sistem de rob și de evadare din închisoare.La rob trebuie sa fie 4 player.Foecare are.o sarcina.Unu cu sniper,care va distruge camerele de supravegheat.Unu sa pună fum lângă banca care o vor jefui.Unu cu elicopterul,acesta trebuie sa aibă licență de Fly.Si ultimul trebuie doar sa ajutata rob ci am și alte chestii.La rob complet se va câștiga 500.000$.

pentru jail va trebui un alt loc de închisoare.Au permisiune sa se plimbe pe la curtea inchisori,dar fiind în curte ar putea sa evadeze cu max 4 player prin comanda pe care vor admini și după ce au evadat vor fi spawn-ati într-un loc care o fi si apoi sa meargă la Binco sa se schimbe de hainele inchisori,dar trebuie rapid pentru ca vor primi wanted 6 pentru evadare într-un minut de la evadare.

cum crezi ca ar ajuta serverul:La rob sa fie mai mișto adică sa nu mai meargă în doua case și gata.Si la închisoare sa nu mai stea început 30 min jail ca sa se plictiseasca

Posted (edited)

Sugestie: Din cate am auzit, pe serverul Orange.BuGGeD, se deschide orasul SF, daca tot se deschide propun sa fie adaugata si a 3-a mafie in SF.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Propunerea cu a 3-a mafie in San Fierro mi se pare chiar necesara. Celelalte 2 orase, au cate 3 mafii, mi s-ar parea normal ca si in orasul San Fierro sa existe cea de-a 3-a mafie.

Daca voi considerati ca aceasta sugestie este utila pentru server, contribuiti cu '+1' pentru aplicarea acesteia.

Ti-am dat +1, si chiar ai dreptate.. ar mai fi buna o mafie in sf, dar ceva mai ok ar fi sa se mareasca turf-urile.

Edited by Kronick
//warned
Posted (edited)

Sugestie:Sa se creeze un chiat special pentru toate mafiile sa discute intre ele cum este /d la PD.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mult mai frumos asa, mafiile ar discuta mai mult intre ele si ar fi mai distractiv.

buna  idee

Edited by Kronick
//warned
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa fie la joburile pizzaboy, truck, garbageman si farmer un nou sistem de /work. Cand iei jobul la fiecare sa scrii comanda /work si sa te duci la CheckPointul de pe mapa care sa scrii din nou /work si sa iti dea vehiculul jobului.

Sugestie: Sa se adauge o masina cu care sa poti transporta pestele, ca exemplu Bravura, nu este nici prea rapida nici prea inceata, potrivita as spune, si sa se adauge un magazin 24/7 foarte apropiat de acest job care sa fie detinut de un Admin sau un jucator de pe server, care intrarea sa nu fie mai scumpa de 1.000$.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece sistemul nostru este putin cam invechit, ar trebui sa il inrenoim si asa am popula serverul mult mai mult decat este acum, deoarece sistemul este mai unic decat alte servere.

Edited by ThrPro.
Posted (edited)

Sugestie : Propun sa se mareasca la fiecare factiune cu cate 50 locuri noi de ocupat,e pentru dezvoltarea serverului si nu pot ramane tot aceeasi

Sugestie : Sa se mareasca skillurile la joburi si poate chiar sa se bage noi locuri de munca gen:bodyguard,sofer la mafie sau mai multe

Sugestie : O sugestie foarte buna ar fii ca masinile care sunt acum sa devina gen:Infernus sa devina Lamborghini sau bullet:ferrari sau sultan:bmv seria 5 si tot asa ,sa atraga mai multa atentie

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Orice jucator care joaca pe samp are nevoie de o placere,or sa le pleaca mult mai mult sa joace pe server si nu se vor mai plictisi in unele cazuri,serverul ar arata mai bine cand vezi ceva modernizat sau cand vezi o masina din zilele noastre ,e mult mai efficient pentru toti

Edited by Seray
Posted

Azi am 2 sugestii.

Sugestie: 1. Deci un membru al unei factiuni are 1/3 FW. El daca vrea clear + rank la o saptamana, sa faca raport dublu. De exemplu eu sunt S.I, am rank 1, raportul meu e de 7 licente, eu iau fw, sa fac 14 licente, si sa iau clear+rank la o saptamana. ( E optional daca vrei sau nu sa faci raport dublu pt clear la o saptamana)

2. Sa fie scoasa regula 'Raport incomplet = uninvite' cand vi sa te joci, vi sa te distrezi, nu sa stai stresat ca ai raportu mare si se face greu in unele cazuri. Dupa mine aceasta regula promoveaza pe cei 'No-liferi' si cu dependeta de PC.. Acum ca e vara e usor raportul, dar iarna, pe timpu scolii, sa fi in LSPD cu raport mare, si cu 300/400 playeri ( green ) si cand dai /wanted sunt 2-3 si dupa 1 sunt 20.. mai fa raport.. no'...

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prima sugestie: Ar ajuta playerii pentru ca ar mai usura si liderul factiunii, gen are unu' 2/3, a mai avut o inactivitate, stai si calculeaza 30 de minute daca ii dai sau nu rank, asa daca a facut raport pentru 2 fw-uri + raport pentru saptamana respectiva, ia clear + rank, si ar mai usura si playerii cu fw sa ia rank mai repede.

A doua sugestie: Pai nu e ok, sa stai 3-4-5 ore pe zi pe samp, fa raport frate, fiecare avem o viata sociala, bine 60-70% din playerii ce joaca samp, dar nu e ok, acum vara e usor, dar cand e scoala e greu, ca na, eu ma joc sa ma relaxez, etc, nu sa stau ca disperatu' dupa raport, intelegeti voi, si cred ca ar ajuta multi, foarte multi playeri.

• Upvote 3
Posted (edited)

Salut! vin eu cu o sugestie noua pentru job-ul Mecanic.

Sugestie: Atunci cand vrei sa chemi un mecanic din lista, sa folosesti comanda [/service mecanic], iar un mecanic din lista sa accepte apelul [/mecanic accept ID], pretul job-ului sa ajunga de la 1$ pana la 10.000$. Sau un pret random in functie de distanta parcursa de mecanic.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta foarte mult, sper sa fie luata in considerare.

Edited by King.Shady
  • Upvote 4
Posted (edited)

Sugestie: Propun confiscarea permiselor de pe panel!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1) Treaba poltistilor nu va mai fi ruinata de acel /q dupa ce va fi arestat/omorat in jail.

2) O alta sugestie ar fii si sanctionarea playerilor ce dau /q in jail sustinta de dovezi de catre membrii PD, deoarece acordam aproximativ 15-30 minute pentru ai da kill/arresta si dupa sa dea /q in jail.

Daca sunteti de acord cu aceasta sugestie nu uitati de +1!

Edited by 47.skulLy
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun confiscarea permiselor de pe panel!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1) Treaba poltistilor nu va mai fi ruinata de acel /q dupa ce va fi arestat/omorat in jail.

2) O alta sugestie ar fii si sanctionarea playerilor ce dau /q in jail sustinta de dovezi de catre membrii PD, deoarece acordam aproximativ 15-30 minute pentru ai da kill/arresta si dupa sa dea /q in jail.

Daca sunteti de acord cu aceasta sugestie nu uitati de +1!

+1, ai mare dreptate.

Edited by Kronick
//warned
Posted

Sugestie - la politie sa se adauge comanda /nearwanted, care arata suspectii doar dintr-un oras.

Posted

4SFc6Mq.png

1. Adăugarea unor facțiuni noi:

1.1 Mechanics Company

- se ocupă cu tractarea mașinilor abandonate pe străzile celor 3 orașe și oferirea serviciilor de repair & refill tuturor jucătorilor de pe server.

- headqueaters-ul facțiunii în orașul Las Venturas: vizionează harta - aici; galerie foto - aici.

- rapoartele de activitate vor fi în funcție de cum consideră liderul.

- un mecanic poate fi solicitat prin comanda (/service mechanic), și aceste servicii pot fi acceptate prin (/mechanic accept ID), respectiv (/accept mechanic ID), cât și anulate prin intermediul comenzii (/mechanic cancel ID), respectiv (/cancel mechanic ID).

Q: De ce să adăugam această facțiune?

A: Deoarece serverul are aceleași tipuri facțiuni de la deschiderea serverului blue, aici mă refer la taxi, mafii, departamente, școala și agenția de asasini, nici de cum acest tip de facțiune.

Q: Deja la noi pe server există jobul de Mechanic, cu ce ne-ar ajuta o facțiune pentru acest tip?

A: Cum și la departamente avem (/find) din script, dar și job separat, ar merge să adauge și (/repair), (/refill) & (/tow) pentru această facțiune.

A2: Sunt mulți mechanici pe server, aceștia când sunt solicitați nu răspund / nu vin / ne iau la mișto.

1.2 City Hall Advisers

- not available now.

2. To be continued...

4SFc6Mq.png

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Din comanda '/v' -> Select Car ->  (UNLOCK/LOCKED)Sa putem descuia/incuia masina daca [nu] este folosita.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pur si simplu cand eu sunt plecat undeva, in loc sa dau key unui prieten doar se duce la parcarea masinii si o ia. Consider ca ar ajuta pe multi jucatori si am spus sa fac si o propunere ! 

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Atunci cand taximetristu accepta o comanda sa apara la pleyer "Taximetristu kleoF ti-a acceptat comanda" sa ii apara distanta pana la taximetrist pana ajunge asta este un sistem pt taximetriti!

Atunci cand se urca pleyeru in masina ii apare un textdraw ca trebuie sa aleaga loacatia de pe mapa mare si sa apese click dreapata si cand face asta taximetristu sa ii arate exact unde trebuie sa miarga!
Cu ce crezi ca va ajuta servarul: Eu zic ca servarul va mai scapa de post-huntari si  va fi mai usor pt taximetristi!
Daca va place dati +1
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: De fiecare data cand un player omoara pe cineva in jail sa primeasca cateva secunde in plus la sentinta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar putea sta lumea mai linistita in jail, deoarece s-ar calma si DM-istii inraiti, banuiesc.

Posted

Sugestie: La job-ul Bus Driver sa creasca preturile, ma refer la parcurgerea drumului din statie in statie. Iar preturile, sa fie in functie de skill-ul pe care il detine orice player de pe server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va ajuta serverul, prin popularea acestui job, de a fi mai foloait de cate playeri.

Posted (edited)

Sugestie: De a se adauga noi masinii in Ds.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta serverul cu mai multi jucatori.

Edited by Romica.Cross
Posted

Sugestie : Propun sa se mareasca la fiecare factiune cu cate 20 locuri noi de ocupat,e pentru dezvoltarea serverului si nu pot ramane tot aceeasi

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Orice jucator care joaca pe Bugged isi doreste sa faca parte dintr-o factiune si asa am aveai mai multi playery m-ai activi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp