EBaYyY Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Sugestie: Propun sa se bage jackpot roullete, adica cu cele 3 culori : negru, verde si rosu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul pentru distractie.
BogdyB Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Sugestie: Sa iti poti personaliza casca de protectie la motocicleta, pentru ca daca tot suntem nevoiti sa o purtam, macar sa fie pe placul nostru. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar arata mai frumos si toata lumea ar incerca sa fie cat mai originali si s-ar creste creativitatea. P.S: Daca nu, macar sa poti schimba culoriile, si sa poti pune culoare hidden si pe casca.
.TulentO. Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Sugestie lider mafie Inainte ca un mafiot sa fie luat la teste lider mai intai sa fie luat la un test "TW" pentru a putea evita pe parcurs asa desul "TW" sa se poata vedea daca la inceput e curat sau mai bine nu are rost sa primeasca functia de lider al unei mafie, deoarece asta va ajuta poate la tinerea a mai multor zile la o factiune de tip mafie! Parere ! ! ! 2
Chambers. Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Sugestie: Propun sa nu se mai baneze din spec pentru "C-BUG/C-SHOT", sa se baneze doar din posturile playerilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi prea multi playeri se retrag din cauza adminilor care au pica pe ei si ii baneaza pentru Cbug/Cshot. Ar fi mult mai ok sa se baneze playerii doar din post-urile facute de alti playeri. Pe rivala de exemplu nu se baneaza din spec pentru c-bug. E imposibil sa ca un mafiot adevarat sa nu scape un mic "C-bug/C-shot", si daca e spec pe tine, poc ban 1, 2, 3, 5, 7 zile. 5
SNAKE AIM Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Sugestie: Ca daca un admin il ia pe X la tw si X ia crash (crash on admin request) sa fie lasat 2 minute sa reintre pe server, dupa sa primeasca ban oficial Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este doar o regula de schimbat, nu de scriptat, nimic. Dar sampul este foarte prost optimizat incat daca ai un calculator LOW (nu multi avem pc-uri de la NASA) poti lua oricand crash la Teamviewer, mai ales cand adminul X ii da /gethere lui X cand moare pe turf (sa primeasca crash). Nu cred ca agraveaza cu nimic aceasta regula, dar sampul nu e tocmai ok, in ultimul timp cat mai multi mafioti (care nu au jucarie) au luat ban pentru crash on admin reqeust, o lista mai jos: (si nu numai ei, cautati pe blue/red/green/orange in ban list sa vedeti cati au luat ban pentru asta) Speeker - leader banat (flood la tw) Maribu - se filmeaza si este banat (flood la tw) Vorba aia: Ai n-ai r3nko, tot iei ban. Daca ma sustineti si vreti sa se aplice aceasta sugestie, +1. Nu e chiar asa, joc de pe PC cu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] / v10 si alte coduri existente, ma ia la TW, scot internetu din priza, iau crash, si intru de pe laptop dupa unde totul e curat si am numai samp, si gata, tw curat. Edited August 5, 2016 by Kronick //warned
J O S E P H I N N O Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Sugestie: Propun sa nu se mai baneze din spec pentru "C-BUG/C-SHOT", sa se baneze doar din posturile playerilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi prea multi playeri se retrag din cauza adminilor care au pica pe ei si ii baneaza pentru Cbug/Cshot. Ar fi mult mai ok sa se baneze playerii doar din post-urile facute de alti playeri. Pe rivala de exemplu nu se baneaza din spec pentru c-bug. E imposibil sa ca un mafiot adevarat sa nu scape un mic "C-bug/C-shot", si daca e spec pe tine, poc ban 1, 2, 3, 5, 7 zile. chiar daca sunt certat cu tn, dar e buna propunearea +1 Edited August 5, 2016 by Kronick //warned
Xpl0rar Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Buna ziua, m-am gândit la o propunere deci din câte știm nu poți da rob cu mave/sparrow/avion etc după ce termeni Checkpointurile atunci poți să folosești, avionul,mave,sparrow etc m-am gândit să puteți face să dăm rob si sa putem lua avioane sparrow maverick si ce mai sunt + este si o acțiune pentru membrii din PD să de-a fail în zbor cu checkpointul, sper sa va placa nu stiu daca am fost explicit va doresc o zi buna. Edited August 5, 2016 by HANKING
ClaudiuKiNG Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 As cam vrea sa intru in mafie pe server, dar ma cam impiedica cleo+ modurile asi. Si m-am gandit asa: Sa poti juca cu 2 sa:mp-uri. Adica sa ai 2 folderuri cu sa:mp. Unul cu care joci numai pe mafie(fara cleo+moduri asi). Si sa:mp-ul cu cleo cu care joci pe alte conturi secundare adica cele din factiuniile pasnice.
xXdaniel20Xx Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Sugestia 1: Sa se adauge o comanda, gen '/raport' prin care membrii unei factiuni sa vada in ce consta raportul sau si cat mai are de facut din el. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Nu ar mai trebui sa te uiti mereu pe panel sa vezi cat mai ai de facut din raport. Sugestia 2: Sa poti da /towcar tuturor masinilor pe care le detii. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: E cam enervant sa trebuiasca sa faci spam cu /towcar cand ai mai multe masini. Sugestia 3: Sa fie adaugate questuri pentru toate factiunile de pe server. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Este cam nedrept pentru cei care nu sunt in PD si nu aibe niste quest-uri mai 'personalizate'. 8
AlexandruMistreanu Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Sugestie: As dori, daca se poate, la job-ul Garbage Man sa se puna rute la alegere unde sa te duci sa colectezi gunoiul, iar cand golesti masina sa ai minim la skill 1 60 kg colectate ca sa primesti un punct de skill, deoarece cred ca orice jucator colecteaza un checkpoint si goleste masina pentru a face mai repede skill. Daca puteti si la job-ul pizza boy sa se adauge checkpoint-uri la alegere unde sa livrezi pizza, poate fiecare dintre noi dorim distante mai mari. La job-ul trucker as dori sa se mai adauge rute unde sa livrezi remorcile. Mai doresc si ca job-ul car jacker sa fie cu skill, de exemplu la X masini dropate faci skill 2, castigul crescand in functie de skill-ul detinut. Iar la job-ul drug dealer propun sa-ti ofere diferite masini, lente, nu rapide, si sa mergi in diferite checkpoint-uri sa colectezi si sa livrezi droguri, avand wanted pentru livrare droguri, iar daca ajungi la destinatie sa pierzi wanted-ul si sa primesti bani. Iar la job-ul bus driver sa se adauge si alte rute in celelalte orase, ar atrage jucatorii, deoarece consider ca orasul San Fierro nu e vizitat de nimeni! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca ar fi mult mai frumos asa. Este mare aglomeratie pe noile job-uri si ar fi mai fascinant asa, ar atrage lumea!
UniQue Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Sugestie: Dupa cum se stie, camioanele duc marfa la marginea oraselor, astfel incat ar fi bine sa existe un job prin care marfa sa fie mai apoi dusa cu ajutorul unui van sau o dubita la magazinele din oras, ar fi destul de realist si folositor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar mai fi inca un job pe server, ba chiar ceva diferit.
Moraru. Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Sugestie: Doresc sa fie adaugata comanda /checkdays pentru cei care sunt in factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Usureaza munca unui player cu factiune, nu necesita mult timp si sunt sigur ca multi sunt de acord. Cei care sunteti de acord, va rog +1.
KrokodilAdv Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Sugestie : -playerii cu cont premium sa aiba licentele timp de 200 de ore , cei fara cont premium doar 100 de ore.-sa adaugati obtiune de donatie prin sms , ati beneficia de mai multe donatii.
sImplww Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 (edited) Sugestie: Sugerez sa fie schimbata regula dintre mafii referitoare la DM. Adica cei din mafii sa putem face DM unii pe ceilalti in afara de intrevalul orar de war. Si sa se sanctioneze cu FW doar daca este DM excesiv. SI comanda /members pentru factiuni la orice rank pentru a vedea toti playerii on din factiune, ar fi mult mai eficient. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Distractia ar fi mult mai mare si nu ne-am plictisi daca nu ar fii war. Edited August 7, 2016 by Vittorio
VoDcKa Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Sugestie: Cand un war este in desfasurare, deasupra la timp-ul warului sa arate inca 2 textdraw-uri, (1) sa contina un textdraw numit Kills: x(numarul de kill-uri ale playerului respectiv), (2) sa contina un textdraw numit Deaths:x(numarul de decese ale playerului respectiv). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Stim si noi ce scor avem, ar fi folositor si usor de facut, suntem cam invechiti cu sistemul de war. 7
LowKill Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Salut, am o sugestie legata de panel blue/red/green/orange, o chiestie care ar ajuta serverele si ar fi folositoare pentru playerii de pe aceasta comunitate, cand intri intr-o factiune apare in Faction History clanul actual, atat timp cat esti in factiune, adica spre exemplu: Eu am fost in clanul [47], cand am intrat in LVPD, in FH, atat timp cat is inca in factiune, pana ies apare: Manel[47] has joined the group Las Venturas Police Department (invited by [RW]Mistery). Desi intre timp am iesit din [47] si am intrat in .Si, propun sa se schimbe aceasta chestie si in Faction History pe panel-uri, cand intri in alt clan, cat timp esti inca in factiune sa se schimbe si clanul in cel in care esti, ex cum ar trebui sa fie in momentul de fata: Manel.Si has joined the group Las Venturas Police Department (invited by [RW]Mistery). Daca iti place propunerea mea si crezi ca este practica, nu ezita sa apesi pe butonul . Multumesc, anticipat. 2
.Ouxi. Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Sugestie: Salut Bugged.ro,astazi am o propunere pentru server.As dori foarte mult ca skinul cu id:299 care nu este folosit la nici o factiune si nici nu este la vre-un ClotHes bagat sa fie adaugat la skinurile oferite de server adica la magazinele de unde poti cumpara skinuri,Mie unul imi place foarte mult acest skin si chiar ma simt ciudat ca nu il pot obtine. Cum crezi ca ar ajuta serveru: Eu unul cred ca Serverul Bugged ar arata mult mai bien daca s-ar adauga si acest skin la Clothes.
DragosPustiu Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 M-am gandit ca ar fi super tare sa existe o noua factiune pe server , una de tip ' terorista ' care sa provoace teroare playerilor care umbla in zonele restrictionate de teroristi , bineinteles teroristii vor avea un /duty ( bombe / grenade / ak-47 / deagle ) special pentru a provoca teroare si in zonele putin populate. O culoare potrivita pentru factiune ar fi asta . Ca orice alta factiune , aceasta are nevoie de skin-uri si raport. Skinuri valabile id 143 id 144 Iar raportul sa constea in uciderea a mai multor playeri de level 5 + de maxim 2 ori. ( ca raportul sa nu fie fraudat ) 4
Florian1234 Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Sugestie:Atunci cand termini questurile,sa poti da /nextquest ca sa-ti mai vina alte questuri. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai,o sa ai ce sa faci pe server,bani,RP-uri etc. 1
MafffTheStar Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Sugestie: Sa se bage limita la tractor 20km . Cum crezi ca ar ajuta serverul: nu ar mai trebui sa te plimbi ca ortacu peste tot degeaba si sa intre alti in tine si sa te enervezi. Daca ai 20 poti foarte frumos sa apesi S+A/D si se invarte pe loc.... Daca nu se accepta vreau si un raspuns , merci.
Vlaic Sebastian Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Sugestie: Vreau sa fie adaugata o comanda in care membri unei factiuni sa poata sa verifice cate puncte au la raport, de exemplu /showraport in care sa arate cate puncte ai la raport si cate iti mai trebuie. Ex: 0/80 sau daca ai depasit raportul 0/100. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ajutatoare aceasta comanda pentru ca nu ar mai trebui sa intram pe panel, la factiuni, members si sa verificam acolo.
GrasulXLX Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Sugestie:Sa se adauge radio-ul "Radio Bugged" si dj sa fie un admin sau toti. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Asa am avea un radio propriu al comunitatii si ar fi mai frumos.
Raul Muntean Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Propun adaugarea unor lucluri noi , cum ar fi job-uri , masini , case , si sa fie un loc in care sa putem pune parti de tuning pe masina (clar sa coste ceva $) dar o sa fie frumos , sau daca doneti 50 de lei sa iti poti pune armura de masina , bulletprof tires , sau sa o faci indestructibila .
Dragon 47 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Sugestie: Propun sa se adauge al 2-lea tip de casca si anume cea albastra, cea de "motocross". In joc folosind comanda /puthelmet2 sau /ph2 pentru a o pune pe cap. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Este o casca pe placul multor jucatori si ar s-o poarte mai multe persoane. Asa playerii evita amenzile date de politisti.
SebY6 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Am eu o sugestie. Daca se poate sa mearga la masini sa deschizi portbagajul si sa se poata pune iteme in el. Sau sa putem lua mancare si suc la pachet de la Burger Shot si de la alte magazine cu alimente. Sper ca iti place ideea. 1
Recommended Posts