Adi Dumitru Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 (edited) Sugestie:Propun sa se adauge noi masini in Dealership, deoarece playeri au inceput sa se plictiseasca de acestea. +1 dacă crezi la fel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face jocul mai interesant. Edited August 11, 2016 by AdriaN0.
Keresztes Erik Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Sugestie: La jobul Pizza Boy, la skill 1 sa fie Faggio, la skill 2 sa fie Wayfarer, skill 3 freeway, skill 4 sanchez, skill 5 pcj-600 si skill 6 nrg-500.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face jocul mai interesant si mai divers. Asa doar cu faggio e prea monoton jocul. 4
SebY6 Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Sugestie: Daca mergi prea mult cu masina pe iarba sa faci pana dar sa se baga si o pompa pentru roti la 24/7. Daca un player nu are pompa va trebuii sa sune la un mecanic. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi putin mai realist si ar atrage jucatori. Sugestie: La ora 8:00 , 1:00 si 6:00 sa ni se consume viata de foame pentru ca acestea sunt mesele normale. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist si ar mai atrage jucatori. Sugestie: La supermarketurile cum ar fi 'Supa Save', etc. sa se adauge mai multe produse pentru preparara unor mancaruri. Playerii ar avea nevoie de mancare gatita nu numai de hamburgeri si suc. Mancarea se poate gati doar in case folosind comanda /cook Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist si ar atrage jucatori. Sugestie: Sa putem pescui unde vrem daca avem o undita si momeala cumparata de la 24/7 si sa putem manca pestele pescuit gatindu-l in casa folosind comanda /cook. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist si ar atrage jucatori. Sugestie: Daca lovim masina de atatea ori incat avem fum negru la motor , motorul sa se opreasca si noi sa avem nevoie de un mecanic. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist si ar atrage jucatori.
KonNDor Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 As dori sa se implementeze punctele ca amenda . Spre exemplu, cand nu porti casca, conduci neregulamentar sa primesti puncte pe carnet de conducere iar la 14 puncte se ia carnetul o saptamana. mersi ca ai citit acest post
xStilX. Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Sugestie: Dacă ai ieşit de pe server şi intri la loc să nu te mai pună să aştepţi 15 minute ca să te pui pe sleep până nu trece payday-ul. Acest lucru să fie valabil doar dacă ai jucat 15 minute în acel payday. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un bonus pentru cei puşi pe grabă.
banditcloud Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 In urmatorul update sper sa faci o chestie ca sa se poat orice masina .[Ex. SandKing, BF-Injection etc].
Popular Post ReeKooL Posted August 13, 2016 Popular Post Posted August 13, 2016 (edited) Sugestie: Propun adaugarea barcilor predator pe serverele de blue, red, green, orange, deoarece cei cu wanted fuge cu o barca pe apa iar cei din police departament nu se pot duce dupa ei, barca ar fi urmatoarea Predator [ id 430 ] si sa fie folosita doar de cei din PD locatiile barcilor ar putea fi in locurile insemnate pe harta Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cei din pd nu ar mai trebui sa astepte dupa cei care fug cu o barca pe apa si se pot duce dupa ei facand mai usor raportul cu cei in cauza. Edited August 13, 2016 by ReeKooL 10
P1collo Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Sugestie: Sa fie tot timpul GIftBox-ul nu nu numai la ocazii speciale Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar ajuta sa fie 1000/1000 pe toate 4 serverele si ar fii util.
Darkrai Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Sugestie:Sa se mareasca maximul de sloturi pentru masini care poate detine un Player de la 10 la 15. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai..Multi ar vrea asta,Multe donatii(Eu sunt Primul)si o sa fie mai multe masini personale pe server.
SoMuchGREEN Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Sugestie: Probabil că mulți playeri ce au o colecție numeroase de mașini se confrunta cu problema în a le da /towcar tuturor. Durează destul de mult, mai ales dacă colecția depășește 4-5 mașini. Așa că, propun ca în dialogul de la /towcar să se adauge posibilitatea de a da tow tuturor vehiculelor deodată. Aici avem si o poză cam cum ar trebui să arate: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am câștiga ceva timp când am da tow mașinilor. 3
VirgilOffy Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Sugestie:Sugestia mea este ca ar trebui sa puneti la job-ul Pizza de la skill 2-3 o masina deoarece este foarte greu sa ajungi din LS in SF sau LS-LV, etc cu un faggio. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi ceva unic si i-ar ajuta pe player sa lucreze mai repede.
xJokerHD Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 (edited) Sugestie: Un nou Minigame numit Race. Vor fii intre 5 si 10 participanti, fiecare trebuie sa plateasca intre 20k si 100k pentru a intra in cursa iar castigatorul v-a lua tot. Cursele se vor desfasura intr-un Vitrual World pentru a nu fii ingreunati de ceilalti playeri. Vor fii 3 feluri de trasee (Mic, Mediu si Mare) si desigur premiul v-a fii pe masura traseului. Cursa ar trebui sa tina in medie 10-15 minute pentru a nu se termina foarte repede. Un admin ar trebui sa se ocupe de acestea pentru a nu exista conflicte de genul "El are speed hack", "El se buseste in toti" sau alte chestii. Masinile nu ar trebui sa fie ceva wow gen infernus / bullet, ma gandeam la jester/elegy/uranus/super gt. Sa existe o sectiune de curse si pentru motoare gen pcj si fcr. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai distractiv avand in vedere ca majoritatea playerilor s-au plictisit de clasicul paint ball. Pe viitor ar trebui sa se adauge mai multe minigame-uri pentru a fii mult mai distractiv. Nu vreau sa vad comentarii de genul "Deja serverul de apropie de stunt" deoarece si in real life se organizeaza curse platite. Edited August 15, 2016 by xJokerHD
Alexandru Tirnaru Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 (edited) Sugestie: Sugerez sa fie schimbata regula dintre mafii referitoare la DM. Adica cei din mafii sa putem face DM unii pe ceilalti in afara de intrevalul orar de war. Si sa se sanctioneze cu FW doar daca este DM excesiv. SI comanda /members pentru factiuni la orice rank pentru a vedea toti playerii on din factiune, ar fi mult mai eficient. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Distractia ar fi mult mai mare si nu ne-am plictisi daca nu ar fii war. Nu, asa e aiurea, daca dadeai 1 rob, venea unu' si iti dadea fail rob, si asa mureai mereu. Edited August 15, 2016 by CyberNeticK //warned.
SebY6 Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Sugestie: Sa nu se mai spawneze masini deschise prin orase sau alte vehicule. Sa se spawneze doar la spawn civil cateva biciclete (de diferite tipuri) care se pot inchiria cu suma de 1k sau mai mult depinde cat doresti sa o inchiriezi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist si ar atrage jucatori,astfel taximetristii si cei de la jobul bus vor face si ei mai multi bani. Sugestie: Sa nu mai putem intra in case care nu le-am inchiriat/cumparat si sa ne dam heal gratis pentru ca este foarte nerealist. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist si ar atrage jucatori,astfel Paramedicii pot face mai multi bani.
Alex425. Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) Sugestie:Daca s-ar putea in viitor sa se adauge un fel de /speedlimit, mai exact, un limitator de viteza. Tastezi de exemplu [/speedlimit 50] iar masina nu depaseste 50/h. Cum crezi ca ar ajuta serverul:In primul rand se pot adauga la raportul departamentelor de politie amenzi peste celelalte 3 (NOS, faruri si casca) si limita de viteza. Daca mergi, sa zicem cu peste 100km/h prin oras sa se acorde o amenda in valoare de X $. S-ar reduce numarul accidentelor provocate de playerii grabiti, nu s-ar mai bubui atat de mult playerii, iar pe langa asta, daca cineva chiar vrea sa mearga cu masina cu viteza maxima, sa o faca doar pe autostrada, nu in oras. Multumesc pentru atentia acordata si sper ca pe viitor sa se adauge asa ceva. Ar fi mult mai frumos, iar politistii sa aiba o noua comanda cum ar fi [/speed id ] sau [/radar id], pentru ai vedea viteza, iar pe autostrada unde e liber sa se taxeze cu amenda daca nu mergi cu minim 100 km/h ar fii ceva. Edited August 17, 2016 by CyberNeticK //warned
George Madalin12345 Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Sugestie: Sugerez ca atunci cand trece o masina prin zona de la Farm sa poata sa intre prin tractoare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai asa nu s-ar mai intampla multe accidente.
RedGun Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) Sugestie: Atunci cand un jucator te someaza pe tine pentru contra-sens si iti da dupa refuzand (TU) sa te perdai sa iti confiste permisu, iti da w6, etc, fugi, ajungi in jail (te baga el in jail sau alt pd) si dupa sa ai VOIE sa dai /q cum era inainte, parerea mea e ca e prostie acum cand dai /q in jail sa primesti WARN, fiindca frate, poate ai problema, si daca ar fi asa, daca nu ati vrea sa schimbati aceasta regula, sa fie obligat politistul sa aibe minim cateva orele gen 5 ore pentru a imi lua permisul, nu 24h, eu zic ca e o prostie totala chestia asta, si multi jucatori urasc sa astept dupa PD, poate chiar in timpu ala ai o treaba/ si nu mai poti sta pe SAMP, sau iei CRASH in jail (fiindca uneori sunt multi jucatori). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai toata lumea ar fi multumita, mai ales ca noi luam warn, ei mai au si timp 24h sa ne mai someze odata sa ne ia permisu si tot asa sa mai ne faca de inca un WARN. +1 cine e de acord cu mine! Edited August 16, 2016 by RedGun
Manzoliu Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) As avea o idee pentru panel sa se adauge si respect points-urile pe panel cum sunt mats-urile si drugs asa sa fie si respect points Daca esti de acord fi bun si da un UP Sugestie:Daca s-ar putea in viitor sa se adauge un fel de /speedlimit, mai exact, un limitator de viteza. Tastezi de exemplu [/speedlimit 50] iar masina nu depaseste 50/h.Cum crezi ca ar ajuta serverul:In primul rand se pot adauga la raportul departamentelor de politie amenzi peste celelalte 3 (NOS, faruri si casca) si limita de viteza. Daca mergi, sa zicem cu peste 100km/h prin oras sa se acorde o amenda in valoare de X $. S-ar reduce numarul accidentelor provocate de playerii grabiti, nu s-ar mai bubui atat de mult playerii, iar pe langa asta, daca cineva chiar vrea sa mearga cu masina cu viteza maxima, sa o faca doar pe autostrada, nu in oras. Multumesc pentru atentia acordata si sper ca pe viitor sa se adauge asa ceva. Ar fi mult mai frumos, iar politistii sa aiba o noua comanda cum ar fi [/speed id ] sau [/radar id], pentru ai vedea viteza, iar pe autostrada unde e liber sa se taxeze cu amenda daca nu mergi cu minim 100 km/h Ar fii o idee buna.Sper sa se adauge. Sugestie: Dacă ai ieşit de pe server şi intri la loc să nu te mai pună să aştepţi 15 minute ca să te pui pe sleep până nu trece payday-ul. Acest lucru să fie valabil doar dacă ai jucat 15 minute în acel payday. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi un bonus pentru cei puşi pe grabă. Nu cred ca ar fii o idee buna ca s-ar face abuz. Edited August 17, 2016 by CyberNeticK //warned
Miatoris15 Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Sugestie: Adaugarea unui pret minim pentru case pe servere. Doarece blue este cel mai dezvoltat propun pretul minim pentru o casa la 30,000,000$-40,000,000$. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu este normal sa poti cumpara o casa la pretul de 2,000,000$, cand pe server sunt jucatori cu 10,000,000,0000... Nu este normal, economia a crescut foarte mult, asta inseamna ca si pretul caselor trebuie sa fie mai mare.
PatrunjelIon Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Propun ca Shadow sa adauge mai multe Rancher-uri de rank 3-4 la factiunile San Fierro Paramedic Departament si Las Venturas Paramedic Departament. O sa le usureze raportul celor de rank 3-4-5 si nu or sa mai fie certuri pentru Rancher-uri. Sa se adauge 2 Ranche-uri de Rank 4 si 3 de Rank 3.
Pandalele Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Sugestie:Cladirea de langa Ds,aceea cu liftul,sa fie transformata intr-un hotel,cu un singur propietar,iar tu sa poti cumpara un apartament din acel hotel.(Pentru ca fiecare etaj are si geamuri acesta ar imbunatatii jocul). Si gen hotelul acela sa-l cumperi ori cu o suma de 100-150kk ori 50-100pp,si un apartament sa coste in jur de 10-30kk,iar la fiecare payday propietarul hotelului sa primeasca in jur de 10k. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi o idee gasita numai pe acest server,si ar schimba foarte mult jocul,ar deveni cu adevarat un RP. 3
VibeTM Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Sugestie: La jobul Pizza Boy, sa se adauge un dialog care sa ne arate cati bani am strans.Cam ca la taxi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar fii o idee unica.Si consider ca ar fi mai RP. 3
SHiFTY.47 Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Sugestie: remove /mechanics command and add /service mechanic all mechanics will receive message and then they can use /accept mechanic [id] (just 1 mechanic can accept) and then the mechanic will go to the checkpoint he accepted it. Cum crezi ca ar ajuta serverul: because it's so easy to use /service mechanic for civilian, and for mechanics can /accept mechanic [id] and that's fair Sugestie: system /buygun I have suggest better than this system and this, /buygun - [gun name] - [ammo] (/buygun M4 100) [so i will pay 1000$ because 1 ammo = 10$] [ammo]100 x [price]10 = 1000$ We can use cmd /pricegun this cmd can show us how much 1 ammo like [M4] << (1 ammo = 10$) 100 ammo = 1000$ [MP5] << (1 ammo = 5$) 100 ammo = 500$ ....... Cum crezi ca ar ajuta serverul: that's helpful and this system help the players how many ammo they wanted buy NOTE: please tell me if my suggest accepted
bogdycounter0000 Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Sugestie: Conform noului update orice civil poate cumpara pentru 50 puncte premium clear faction history.Propunerea mea este ca: - playeri care sunt scosi pe motiv abuz de functie sa nu poata folosi comanda aceasta, greseala in special abuz nu trebuie iertata.
osamakurd Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) RO: sugestie : locurile de muncă dau salariu foarte rău de ce nu face agricultor și alte locuri de muncă dau bani mai mult decât de obicei, de exemplu : Eu lucrez în agricultor și am câștiga 20k că salariile foarte rău de ce am de lucru și am câștiga 50k ? ...îmi pare rău limba mea ROMÂNĂ este rea im ENGLISH EN: suggestion: give wage jobs very bad why do not farmers and other jobs give money more than usual , for example: I work in 20k gain farmer -that a very sorry why i dont work and earn 50k ? ... why?sorry my ROMANIAN language is bad im ENGLISH Edited August 18, 2016 by osamakurd
Recommended Posts