Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa putem sa ne uitam cine asculta postul de radio respectiv. Ex: Vreau sa stiu cine asculta Radio Hot Romania. Sa existe un buton cu "Info" sau "List", sa putem vedea cine asculta si ce asculta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu cred ca ajuta atat de mult serverul, dar i-mi pare o idee buna, acum... faceti ce vreti.

Posted

Sugestie: Dacă tot s-a adăugat clear FH, de ce să nu fie adăugat și clear LP? Acest clear LP să apară în /shop iar prețul să fie asemănător cu cel de clear FH.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multe persoane se lasă/ se apuca de alte conturi din cauza sanctiunilor din trecut, sancțiuni care cel mai probabil le regreta din moment ce nu ii avantajează în unele situații. Foarte multe persoane ar cumpăra acest clear LP deoarece e mai convenabil să plătești pentru clear decât să o iei de la capăt cu orele, probabil si cu fh-ul, cu activitatea, etc.

+1 dacă va place aceasta idee.

Mulțumesc.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Pentru ca un player sa primeasca Warn pentru C-Bug/C-Shot, adminul/playerul care ii face reclamatie sa aiba nevoie de minim 3 faze in care playerul respectiv face C-Bug/C-Shot.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar mai reduce numarul warnurilor si banurilor pentru cbug/cshot, nu cred ca exista mafiot caruia sa ii fi scapat, macar odata, degetul pe C sa iasa din animatie.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Ar trebuii adaugat un nou skin pt lider ng, iar cel actual sa fie pus testerilor, deoarece toate factiunile au skinuri pt testeri doar ng nu are.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai asa ar fii mai usor sa deosebesti testerul de un simplu membru ng.

https://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All

Skinul 304 ar fii perfect de lider dupa parerea mea. Multumesc pentru intelegere.

Edited by YeTiBUGGED
Posted (edited)

Propun ca la toate factiunile de PD sa fie scoase premierurile de politie si sa fie adaugat sultan sau altceva mai bun si mai rapid. Inclusiv bullet de politie, ar prea ceva unic si nu are nici-un server asa ceva.

Propun sa mai fie schimbata si sirena de politie de sus de pe masini. Ar fi foarte frumos sa avem si noi o sirena mai realistica pentru ca noi cei din pd ne petrecem cel mai mult timp in ele.

Cu ce crezi ca ar ajuta serveru?: Pai ar fii ceva unic pentru server sa avem masini si sirene noi si ne-ar fii mai de mare folos sa avem un sultan pentru ca in momentul cand ne sparg cauciucurile sultanul este mai controlabil. Si sa ii fie adaugata si viteza mai mare ca la premier. Si ar ajuta si sirena pentru ca cele vechi au momente cand sunt buguite si mai sunt si naspa.

+1 daca am avut o idee buna.

Edited by BoBo. BuGGed.Ro
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge barci de politie, de acelea care trag din ele, cel putin vreo 3 barci in fiecare oras, iar sa le conduca doar politistii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Toti cei cu wanted se duc in apa, departe si stau afk,si mie mi s-a intamplat unu care  sa-i confisc permisu s-a duc cu barca, eu ce fac? Ma duc cu barca aia care o conduce si civilii sa il somez? Iar daca nu are drept de predare, cum il opresc?

Sugestie: La job-ul garbage man sa se mai adauge o masina, un vehicul de tip Dune.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E foarte ok, sa poata fie folosita doar de cei cu skill 4+

Sugestie: Sa fie mai realistic, atunci cand intri in casa la cineva sa-i poti fura banii din casa, gen /robhouse. Proprietarii pot folosi /lockhouse. In realitate proprietarii nu tinusa deschisa sa poata manca oricine din frigider. Iar dupa ce furi banii din casa, proprietarul sa primeasca un /email cum ca i s-a luat banii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu toti proprietarii vor tine usa deschisa, pentru a primi heal playerii. Asa playerii nu vor lua heal, de ce sa chem o ambulanta daca la cativa metri se afla o casa? care aproape sigur are frigider.

Sugestie: Sa-ti poti vedea propriile sanctiuni din trecut, gen /mylp.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:E mai fain.

Sugestie: La gym sa se organizeze batalii pe bani, gen dai /box ID Suma, cand sunteti amandoi in GYM, iar cel cre castiga sa primeasca banii. Iar acest sistem sa mergea doar intre orele 18:00-20:00, atunci sunt mai multi playeri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai realistic.

Daca iti place o sugestie nu uita +1, m-ar ajuta ff mult.

Edited by Alliance.SuNeT
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Obtinerea permisului de coducere în alt Virtual World

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, majoritatea playerilor noi sau chiar cei de nivel mai mare sunt deranjati de către altii în timp ce încearcă să îşi ia permisul, aceştia bubuindu-i şi făcând obtinerea permisului imposibilă. După ce luăm şi ultimul checkpoint să fim readuşi in virtual world-ul normal.

Posted

1.Salut bugged!Azi am o sugestie pentru voi dar nu stiu daca o sa o bagati in seama.Daca ati vrea sa se bage o vama la fiecare intrare din ls/lv/sf in orasele astea vama aia ar trebui sa aiba o bariera si niste cabine pe acolo ca sa treci trb sa ai nev de un buletin asta e o a doua sugestie acolo langa cladirea aia mare de langa lspd sa se poata intra in ea cladirea aia e guvernamentu acolo sa poti obtine un buletin sau un pasaport ori cum vreti si cu ala sa poti trece dintr-un oras in altul sa mergi acolo la vama sa scri o anumita comanda sa bagati ce comanda vreti voi si sa iti retraga o suma de bani ca sa treci eu as zice ca ar fi foarte realist acest lucru ar face serverul mai minuat si mai organizat.

2.Eu as vrea si poate toata lumea ar vrea sa se bage 2 jobori (stiu ca asta ar fi o minune daca ati baga joburile astea dar na as vrea eu ar fi mult mai realistic)acele joburi sa fie pilot si un job ca sa mergi cu trenu sa fie ca un fel de bus drive ala cu trenu iar la pilot sa fie un avion de tip dodo si la jobu acesta ar trebui sa mergi dintr-un oras in altu porinirea sa se faca din aeroportul ls si tot de acolo sa daie si /getjob .Sper ca o sa imi dati un raspuns macar daca nu o sa le bagati macar ceva din ce am zis sa se bage.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa ne putem adauga radiourile noastre preferate in [/carradio]. Adica, sa fie gen "Add your radio" si sa fie o limita de adaugat, maxim 5 sau 10 radiouri.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai organizat serverul, adica, fiecare-si adauga in lista radio preferat si-l asculta! Probabil la altii nu le convine ce radiouri se afla in lista aia..

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie:

Cei ce au VIP:

-Să avem mai mult de 10 slot-uri pentru mașini cumpărate cu 20 puncte premium ( nu câștigate la gift sau de la helper )

-Să aibă altfel de culori la nick, sa se evidențieze VIP-ul față de Premium

-Pe forum sa avem VIP inloc de Premium

-Să poți deține 2 job-uri

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dacă tot am donat peste 500 de puncte premium de ce sa nu avem mai multe facilități față de un player cu cont premium obișnuit..

Edited by K E N Z O
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: # Cei ce detin VIP acount, sa-si poata schimba numele de pe panel: EX: 57b5ffd9333c1.png

# Cei ce detin VIP Acount sa poata avea un skin random in game skin 0 / 311 ''  /vipskin ''

# Cei ce detin VIP sa poata folosi o culoare mai speciala la /pcolor. EX57b602d0a6abf.png (asta mai exact)

# Cei ce detin VIP acount sa poata folosii VIP-Chat [/vipc] 

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mult mai bine si mai frumos.

Daca sunteti de acord cu propunerea nu uitati de +1. Ajuta foarte mult la deciziile luate de Shad0w.

• Upvote 4
Posted (edited)

# Cei ce detin VIP sa poata folosi o culoare mai speciala la /pcolor. EX: (asta mai exact).

Mai bine in loc de /pcolor sa se faca /vcolor Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Sugestie: Sa se schimbe war sistem. De exemplu doua mafi : Grove vs Ballas si vor la war . Se anunta fiecare mafie pe ce teritoriu vor avea war si ca in ani vechi cum se luptau mafiile adevarate pentru un teritoriu veneau toata banda si se adunau intr-un loc ..... faceau o linie de ex lideru la mafie si in spatele lui toata mafia sa si cealalta mafie tot asa vorbeau si daca nu vroiau sa dea teritoriul incepeau lupta. Asa sa fie si aici numai ca explic acuma mai clar. Se vor face un rand de masini de la o mafi si un de la alta mafie membri mafiei se vor ascunde dupa masini lideri vorbesc si dupa se incepe lupta. Si ca sa fie mai RP daca un membru  a murit gata nu mai are voie sa revina in war. Care mafie ramane ultima aia primeste truful. Si acolo se v-a vedea ce best are un membru din mafie nu moare de 10 ori si omoara 40. Dar o data si se va vedea tot si clar.
poza: http://imgur.com/a/m6yUN
ceva de genu se va primi.
Edit: Si comanda /giveturf [id]*(Lider) / [id] (mafie) una din doua
Aceasta comanda va ajuta la acordarea truf-ului dupa perderea sa de o mafie anumita.

Edited by A_Hunteer
Posted (edited)

Sugestie: Marirea locului pentru folosirea comenzii [/getmats]

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Unele persoane isi abandoneaza masina in locul unde folosim comanda si suntem nevoiti sa na dam jos pentru a impinge masina. O alta sugetie aici ar fi si interzicerea comenzii /park in acea zona, deoarcere unule persoane nu au bun simt si o parcheaza exact acolo.

3e1FxZB.jpg 

Sugestie: Adaugarea celui de-al doilea tonomat pentru viata in gunshopuri.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar reduce timpul pentru evenimentele organizate in gunshop, jucatorii putand sa isi incarcea viata in acelasi timp si sa nu mai astepte atat timp. 

Edited by Para.
  • Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie: Sa se poata vinde masinile cu comanda /forsale [pret] in public, pretul sa apara deasupra masinii iar respectivul player daca vrea sa o cumpere se urca in ea si cu comanda /buycar o cumpara.

Cand un player este offline sa nu se mai poata vanda, deoarece ar fi inbulzeala mare, si desigur toata afacerea sa se desfasoare undeva in parcarea de la BankLs sau o parcare mare in orice caz, La masini sa se poata da /forsale doar in zona de vanzare, nu pe oriunde.

Cu ce ajuta sugestia serverul: Il face mai RP iar schimburile or sa se faca mai usor, cand vrei sa cumperi/vinzi o masina mergi in parcare si iti alegi dupa bunul plac.

Buna ideea. Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Zic ca ar trebui ca atunci cand termini ambele misiuni de la quest sa primesti -1fp.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playeri sa scape de fp putin mai repede.

Posted (edited)
  •  

Propun :

1. Ca la liderii de clan sa li se faca o comanda speciala pentru a comunica intre ei de exemplu : " [ /cl ] ( /clanleader ) [ text ] " .

2. Sa se poata introduce comanda [ /cmute id ] , de exemplu daca cineva cineva injura/face spam , sa poata primii mute de la lider/co-lider.

PS: Va multumesc !

Edited by Constantin23
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa nu poti rani coechiperii in timpul war-ului (Update pentru mafii).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  De fiecare data cand nu prea am viata si dau /usedrugs se trezeste un idiot sa ma omoare, si nu se intampla numai la mine, mi se pare foarte naspa faptul ca nu se aduce nici un update care tine de mafii.  Cred ca ar ajuta membrii sa nu se mai faca DM aiurea in timpul warului si sa se poata lua DMG bineinteles doar pe adversari.

• Upvote 6
Posted (edited)

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  De fiecare data cand nu prea am viata si dau /usedrugs se trezeste un idiot sa ma omoare, si nu se intampla numai la mine, mi se pare foarte naspa faptul ca nu se aduce nici un update care tine de mafii.  Cred ca ar ajuta membrii sa nu se mai faca DM aiurea in timpul warului si sa se poata lua DMG bineinteles doar pe adversari.

E ok.

Edited by Kronick
//warned
Posted

Sugestie pentru Mafii: In timpul war-ului ar trebui sa apara un mesaj cand te afli out of turf pentru ca daca esti la limita nu stii daca esti out si risti sa iei Faction Warn. Un mesaj care sa iti apara pe ecran cand iesi din turf gen : "Nu esti pe turf" sau "Out of Turf". 

• Upvote 1
Posted (edited)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De fiecare data cand nu prea am viata si dau /usedrugs se trezeste un idiot sa ma omoare, si nu se intampla numai la mine, mi se pare foarte naspa faptul ca nu se aduce nici un update care tine de mafii. Cred ca ar ajuta membrii sa nu se mai faca DM aiurea in timpul warului si sa se poata lua DMG bineinteles doar pe adversari.

Super buna ideea. Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Sa se schimbe war sistem. De exemplu doua mafi : Grove vs Ballas si vor la war . Se anunta fiecare mafie pe ce teritoriu vor avea war si ca in ani vechi cum se luptau mafiile adevarate pentru un teritoriu veneau toata banda si se adunau intr-un loc ..... faceau o linie de ex lideru la mafie si in spatele lui toata mafia sa si cealalta mafie tot asa vorbeau si daca nu vroiau sa dea teritoriul incepeau lupta. Asa sa fie si aici numai ca explic acuma mai clar. Se vor face un rand de masini de la o mafi si un de la alta mafie membri mafiei se vor ascunde dupa masini lideri vorbesc si dupa se incepe lupta. Si ca sa fie mai RP daca un membru  a murit gata nu mai are voie sa revina in war. Care mafie ramane ultima aia primeste truful. Si acolo se v-a vedea ce best are un membru din mafie nu moare de 10 ori si omoara 40. Dar o data si se va vedea tot si clar.
poza: http://imgur.com/a/m6yUN
ceva de genu se va primi.

Si comanda /giveturf [id]*(Lider) / [id] (mafie) una din doua

Aceasta comanda va ajuta la acordarea truf-ului dupa perderea sa de o mafie anumita.

Posted

Propun pentru contul VIP deoarece eu donez foarte mult.

1: Playerii cu cont VIP sa poata cumpara mai multe sloturi de vehicule.

2: Pe panel sa putem adauga un text langa `(VIP)`. De exemplu eu as adauga textul: Taximetrist Sef. ICu0614.png

3. Sa putem sterge sanctiunile din /LP cu 150PP Dar sa nu avem vreo sanctiune in ultimele 6 luni.

4. Sa putem folosii comanda /vipname pe masina cu ID:411 (Infernus)

5. Sa ne putem alege un skin de la clothes dar sa avem nickname-ul in continuare culoarea de la factiune.

Cine este cu mine astept +1.

• Upvote 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp