DanIeLLs Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Sugestie: Propun sa fie adaugate pe panel 'Numarul banurilor de pe server' & 'Numarul reclamatiilor de pe server' la HOME. La 'Reclamatii' sa fie adaugate 'Jail last 24h: <numar> si Warn last 24h: <numar> [Acestea sa indice cate jail-uri si warn-uri s-au dat in ultimele 24h din panel] La Banuri sa fie adaugat 'Bans last 7 days' care sa indice toate banurile date in ultima saptamana si Ban last 24h - toate banurile date in ultimele 24h. Uitati aici pozele: http://imgur.com/a/tSXBx Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai role play si multi ar stii cate reclmatii s-au creat etc etc.
GeorgeN Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Sugestie: Sa se adauge comanda /mp3 pe care poti cumpara un mp3 prin comanda /shop -15 puncte premium Cum crezi ca ar ajuta serverul: Atunci cand esti in pustietate si vrei sa asculti un radio preferat,poate ai un prieten dj la un radio si vrei sa il auzi sau poate ai dedicatie pentru cineva si vrei so auzi exista multe solutii pentru care comanda /mp3 poate ajuta serverul. 3
Popular Post Morpheus. Posted August 19, 2016 Popular Post Posted August 19, 2016 Sugestie: Pe lângă cele 150 fp, propun ca liderii ce lasă sub 30 days sau pierd pt greșeli multiple să primească 14 zile ban pentru neseriozitate, sunt convins că majoritatea mafioților, v-ați săturat de liderii ce lasă sub 30 days sau pierd, dacă un lider ia ban 7 zile de ex pentru disconnect și are sub 30 days să ia ban 30 days pentru neseriozitate, așa poate s-ar învăța toți minte să țină serios de o funcție pe care și-o doresct mulți. Pentru a nu lua 150 fp, ai nevoie de 60 days, da, dar dacă ai sub 30 days să iei 150 fp + ce am precizat mai sus. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulți mafioți cu fh frumos. Sugestie: Liderii banați pentru disconnect / crash să fie banați 30 de zile și liderii banați pt Cheats (TW), aimbot etc să fie banați permanent deoarece funcția ce o obțin e importantă și dacă îți strici fh pentru un lider neserios măcar să știi că poate fi ultimul ce face această greșeală. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderii mafiilor în special cei de pe green / red ar mai fi mai serioși, sunt lideri și pe blue ce lasă sub 30 days sau iau ban etc dar sunt puțini. Sugestie: Cei ce iau mai mult de 1 ban pt disconnect / crash la TW într-un interval de 60 de zile să fie banați 90 de zile. (inclusiv de ex eu iau ban disconnect pe un cont, apoi iau pe altul, să se aplice regula verificându-se IP.) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Codații s-ar potolii. Sugestie: Turf timer mai jos puțin, se combină cu kill-list-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Claritate kill list mai bună. 13
Iulyan23 Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Sugestie: Multi playeri au inceput sa faca spam cu comanda /ph, aceasta functioneaza chiar daca ai casca in cap si nu este un cooldown anume daca folosesti comanda mult, reteta perfecta pentru un spam de calitate Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un mod de a face spam in minus.
Akber Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Sugestie:Fiecare job sa aibe chat special pentru job-ul respectiv sa poata discuta muncitorii intre ei. Comanda fiind /jc (/jobchat) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face mai multa comunicare intre oamenii ce fac aclasi lucru si poate apropia/lega prieteni in cazuri fericite.
StefanIvN Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Propun sa se adauge o comanda in care sa vedem cate ore avem jucate in ultima perioada asa nu sar mai pierde averile deoarece si-ar putea vedea orele! Daca credeti ca ajuta aceasta propunere +1 3
HammondBukhamseen Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 (edited) Sugestie:Propun ca intr-o aplicatie sa se vada de cate ori a dat player-ul clear FH si pe ce data Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii foarte ok avand in vedere ca nu ai cum sa-ti dai seama de trecutul unu-i player, poate acesta a facut DM pe lider sau l-a sfidat Pai atunci e degeaba Clear FH in shop daca sugestia asta se aplica. Edited August 20, 2016 by CyberNeticK //warned
CyberShot Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Sugestie:In lista de /friends sa poti pune la fiecare din lista o porecla de ex: Shad0W(ala cu banii), mi se pare o idee super geniala Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii distractiv
D3F4ULTghost Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Sugestie: Cred ca ar fii o idee buna sa se creeze un auto-heal si pe serverul Green.BuGGed pentru membrii din Paramedic. Am vazut ca pe serverul Blue.BuGGed exista asa ceva si mi se pare foarte ajutator. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca datul healurilor ar merge mult mai usor iar playerii nu ar mai trebui sa astepte ca medicul sa scrie comanda /heal [iD] 1000/1.
Popular Post Vlad Husman Posted August 21, 2016 Popular Post Posted August 21, 2016 Sugestie: Mărirea turfurilor, în 30 de secunde ajungem dintr-un capăt în altul al turfului, nu avem loc unde sa ne desfășurăm warurl, deci consider că ar trebui pusă în practică această sugestie.Cum crezi că ar ajuta: Mafioții înțeleg cel mai bine. Los Santos Las Venturas In total fiecare mapa cuprinde 24 turfuri, deci e un + pentru mafiile care nu au turfuri. Perimetrul e mult mai mare si mai bun, ai loc unde sa te deplasezi. +1 = CONSIDERI CA AR TREBUII ADAUGATA. Am mai facut odata propunerea asta, dar de data asta sa ne strangem mai multi ca sa fie adaugata! 68
Cornelinio13 Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Nu este buna propunere ta @Justinlaw doar sa le mareasca nu sa mai si adauge dar sa le mareasca doar in SF ca in Ls si in Lv sunt destul de mari sa le mareasca si pe cele din SF ca pe cele din Lv Ls.
Tezeu-AIM Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) Sugestie: Mărirea turfurilor, în 30 de secunde ajungem dintr-un capăt în altul al turfului, nu avem loc unde sa ne desfășurăm warurl, deci consider că ar trebui pusă în practică această sugestie.Cum crezi că ar ajuta: Mafioții înțeleg cel mai bine. Los Santos Las Venturas In total fiecare mapa cuprinde 24 turfuri, deci e un + pentru mafiile care nu au turfuri. Perimetrul e mult mai mare si mai bun, ai loc unde sa te deplasezi. +1 = CONSIDERI CA AR TREBUII ADAUGATA. Am mai facut odata propunerea asta, dar de data asta sa ne strangem mai multi ca sa fie adaugata! E BUNA, SA ADAUGE INCA 5 SLOTURI LA MAFII SI CU TURFURILE ASTE E FORTA. Edited August 21, 2016 by CyberNeticK //warned
Popular Post andyandy Posted August 21, 2016 Popular Post Posted August 21, 2016 Sugestie: Propun ca 10%(sau orice alt procent) din productia unui bussines sa mearga in depozitul mafiei care detine turful pe care se afla. De exemplu ballas detine turf 31(CNN LS), 10 % din productia bizului sa mearga in depozitul mafiei Ballas. Cum crezi că ar ajuta: Consider ca acest lucru v-a trezii interesul mafiilor asupra turfurilor ceea ce va creea o activitate mai mare a mafiilor. Iar fiecare mafie isi va putea stabilii primele in functie de cate turfuri detine. 14
Sh0wn Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Sugestie: Salutări tuturor. Eu sunt .Cosmin[]. de pe red.bugged și vă propun o sugestie legată de autovehicule. Dacă sar putea implementa o comandă, cu poți blița(saluta) un alt player cu farurile mașinii. Dacă un player va blița(semnaliza) o singură dată înseamnă că este doar un salut, iar dacă va blița de două sau mai multe ori acesta vă informează că undeva există polițiști la permise. Atât am avut de zis, spor la joc și mulți bani pe bugged.
Georgic Alex Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Propunere : Să se adauge pe blue/red/orange/green comanda " /tradebizforcar " sau/şi viceversa, " /tradecarforbiz " , deoarece uneori se practică astfel de schimburi, iar cel care foloseşte comanda, plăteşte diferenţă, ca şi la trade-urile de maşini.
M a d s Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) Sugestie: Mărirea turfurilor, în 30 de secunde ajungem dintr-un capăt în altul al turfului, nu avem loc unde sa ne desfășurăm warurl, deci consider că ar trebui pusă în practică această sugestie.Cum crezi că ar ajuta: Mafioții înțeleg cel mai bine. Los Santos Las Venturas In total fiecare mapa cuprinde 24 turfuri, deci e un + pentru mafiile care nu au turfuri. Perimetrul e mult mai mare si mai bun, ai loc unde sa te deplasezi. +1 = CONSIDERI CA AR TREBUII ADAUGATA. Am mai facut odata propunerea asta, dar de data asta sa ne strangem mai multi ca sa fie adaugata! Tu gandesti? Liderii nu sunt in stare sa faca 30/30 membrii, si vrei sa se mareasca turfurile? Ori e war, ori maraton sa alergi sa faci un amarat de kill pe turf.Si cu marimea actuala a turfurilor alergi sa faci un amarat de kill, dar daca se maresc turfurile stai jumatate de war sa faci 1 kill.. Edited August 21, 2016 by CyberNeticK //warned
Georgiana Ripea Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Salutare tuturor care va uitati la ce scriu eu acum! Eu sunt LeSpeed de pe serverul Orange.bugged.ro! Eu am venit cu o noua idee de job aceasta ar fi sa mergi cu trenu pe sina sa colectezi checkpointurile si sa iei bani pe ele bani ii vor stabili admini de grad 5+ cred! Este un fel de job ca si la bus driver numai ca e cu sina si ai mai multe checkpointuri! Sper Ca v-a placut ce sugestie de job am scris eu am fost LeSpeed si sper sa se aplice acest job! Salutare tuturor care va uitati la ce scriu eu acum! Eu sunt LeSpeed de pe serverul Orange.bugged.ro! Eu am venit cu o noua idee de job aceasta ar fi sa mergi cu trenu pe sina sa colectezi checkpointurile si sa iei bani pe ele bani ii vor stabili admini de grad 5+ cred! Este un fel de job ca si la bus driver numai ca e cu sina si ai mai multe checkpointuri! Sper Ca v-a placut ce sugestie de job am scris eu am fost LeSpeed si sper sa se aplice acest job! Si permisul de tren sa il iei lafel ca permisul de conducere dar ca faci traseul de 24 de checpointuri cu trenu! Sper sa mi se aprobe aceasta propunere si sper sa primesc si eu ceva ca am venit cu ideea asta! 1
CosminHD Faraonul. Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 (edited) Sugestie: Mărirea turfurilor, în 30 de secunde ajungem dintr-un capăt în altul al turfului, nu avem loc unde sa ne desfășurăm warurl, deci consider că ar trebui pusă în practică această sugestie.Cum crezi că ar ajuta: Mafioții înțeleg cel mai bine. Los Santos Las Venturas In total fiecare mapa cuprinde 24 turfuri, deci e un + pentru mafiile care nu au turfuri. Perimetrul e mult mai mare si mai bun, ai loc unde sa te deplasezi. +1 = CONSIDERI CA AR TREBUII ADAUGATA. Am mai facut odata propunerea asta, dar de data asta sa ne strangem mai multi ca sa fie adaugata! da, marite, dar nici chiar asa. Edited August 22, 2016 by CyberNeticK //warned
Aditza_Adi Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Vreau sa se scoata o portiune de gard de la fish sf pentru a putea intra si cu masina acolo!
SOIMUL Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Vreau sa fac o propunere in legatura cu Anunturile,deoarece la uni playeri ii se ofera anuntul la 30 de minute.Ar trebui facut sa se dea Anuntul odata la 5 minute pentru fiecare player.Nu sa asteptam pentru o solicitare 30 de minute. 2
Popular Post Nicolae Ceausescu Posted August 22, 2016 Popular Post Posted August 22, 2016 Sugestie: Adăugarea unui nou job deoarece, probabil mulți playeri sau plictisti de joburile vechi și doresc ceva nou, sugestia mea este să, se adauge jobul de Quarry Worker (Lucrător în Carieră), locația să fie în carieră >> http://imgur.com/a/aQp2s << și de aici să, se ia jobul (/getjob) >> http://imgur.com/a/ImWbo << Mașinile în funcție de skill: Skill 1 - 2 / Skill 3 - 5 / Skill 6 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil mulți playeri doresc un job nou, dacă sunteți de acord cu mine nu uitati să apăsați pe butonul acesta 28
Miatoris15 Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Sugestie: WAR-uri: Sa te transfere in Virtual Word ( cand ai war ) la o distanta putin mai mare fata te turf.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca ai war si esti trasnferat in virtual word, nu stii unde se afla inamicii pe minimap si poti fi omorat instant. Sugesti: O sugestie asemanatoare, cand vii cu masina la war sa fii data jos din masina putin inainte de a intra pe turf.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri nu ar mai intra cu masina pe turf, nu ar mai fi afk pentru cateva secunde pe turf in care putem sa tragem/ sau sa traga ei cu arma. 2
Tchami Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Sugestie : Sa se adauge /squest sau /stopquest sau /skipquest. Aceasta comanda sa iti opreasca questurile pentru ca nu toti vor sa le faca.
Gntl r-y VMrex Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 (edited) Sugestie: Adăugarea unui nou job deoarece, probabil mulți playeri sau plictisti de joburile vechi și doresc ceva nou, sugestia mea este să, se adauge jobul de Quarry Worker (Lucrător în Carieră), locația să fie în carieră >> http://imgur.com/a/aQp2s << și de aici să, se ia jobul (/getjob) >> http://imgur.com/a/ImWbo << Mașinile în funcție de skill: Skill 1 - 2 / Skill 3 - 5 / Skill 6 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil mulți playeri doresc un job nou, dacă sunteți de acord cu mine nu uitati să apăsați pe butonul acesta acest job pe un alt server Edited August 22, 2016 by CyberNeticK //warned
Pintilie Vlad Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Sugestie:As dori sa se adauge la paintball, o arena pe echipe care sa poată simula un war intre marii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sunt multi playeri care doresc în mafii dar nu trag asa de bine și doresc și ei sa participe la un war sau ar putea fi folositor pentru cei din mafii pentru a se antrena înaintea unui war. 1
Recommended Posts