Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Sa fie adaugat un nou bizz in Los Santos acesta sa fie Restaurant Ls acesta sa fie pus langa Police Departament si cand intri in Resturant sa fie adaugata o comanda in care sati arate ce vrei sa comanzi!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Asa ar fi ceva frumos in Los Santos unde te poti duce si sper sa va placa sugestia mea!

Posted

Sugestie:As avea o sugestie sa apara factiuni noi pentru soferi de curse...Sa fie numele :Need for speed,Kings of races,People Racing

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai RP si ar fii mai multe factiuni

Posted

Sugestie: La war, cand o mafie castiga teritoriul altei mafii , mafia respectiva sa castige 50k mats, 500 drugs , iar mafiotii sa castige si ei $50.000 sau $100.000

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai Rp , deoarece cand o mafie obtine un teritoriu poate gasii in casele sau in buzunarele mafiotilor bani si droguri.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:M-am gandit ca la premium users, la iphone sa existe o comanda

unde acolo sa iti listeze contactele de apelare.Sa bagi niste nr de telefon (ale prietenilor) cu, comanda [/put [nr telefonului]]

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi chiar RP deoarece si in viata reala exista la telefon contacte si de acolo sa apelezi nr respectiv, nu sa cauti in cartea de telefoane nr dorit de fiecare data.

+1 daca va ajuta

• Upvote 7
Posted

Sugestie: Cei care au cont premium si fac materiale sa primeasca 1500 Materials pe cursa.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai poate cumpara mai multi cont premium si s-ar face materialele mai repede.

• Upvote 7
Posted

Sugestie: Atunci cand ai mai mult de doua saptamani intr-o factiune  si vrei sa dai /quitgroup ,sa nu iei FP deorece ai stat mai mult de doua saptamani in aceea factiune.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai playerii nu ar mai sta dupa lider ca sa l-i se dea /uninvite .

Posted (edited)

Sugestie:Sa se implementeze o comanda gen /wars unde poți vedea ce mafii au war. Sa existe comanda /myscore sau /score unde îți va apărea scorul tau. Când ai omorât pe cineva, sau te-a omorât cineva sa apară pe chat ca la paint:You killed Shad0w,You have been killed by Tibi. Sa se bage un sistem, atunci când iei best sa primești automat 100k, din depozit.Iar atunci când ia cineva worst sa-i ia automat 100k si sa fie depozitati in depozit.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai frumos. Playerii vor vrea sa între in mafii si vor fi adevărate waruri. Ar fi si RP!

Edited by SweeT.
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Dupa cum bine stiti, in fiecare zi intre orele 13:00 - 15:00 // 21:00 - 23:00 adminii primesc foarte multe report-uri cum ca la war, unii membrii ai unei factiuni folosesc diferite hack-uri pentru a putea castiga turf-urile mai repede ( camhack / aimbot / damage hack ). Fiind doar 2-3 admini on la aceste ore, nu cred ca au timp sa verifice ei toti playerii care sunt pusi pe [/report] pentru ca mai sunt si alti playeri care nu fac parte din aceste factiuni, care nu au treaba cu war-urile si au nevoie de ajutorul unui admin. Cu toate acestea am vazut ca Tibi sau Shad0w nu incearca sa puna mai multi admini pentru a fi mai usor, asa ca propunerea mea este de a mai adauga 3-4 admini care sa fie mereu on in intervalul de ore in care sunt si war-urile pentru a sta [/spec] pe membrii unei mafii care sunt pusi pe [/report] ca ar folosii diferite hack-uri.

Cum crezi c-ar ajuta serverul:  Pai in primul rand, am scapa mult mai repede de toti playerii care isi fac conturi in plus sau de playerii care intra pe server doar pentru a intra intr-o factiune si a juca cu hack-uri si in al doilea rand, adminilor le-ar fi mult mai usor sa-si faca treaba.

Daca aceasta sugestie ti-a placut, apasa pe rep_up.png

Scz de off topic, Dar poate sa fie si un Singur admin care sa dea /ban chestia ar trb mai multi helperi care sa stea spec.

Posted

Sugestie: Propun sa se monteze radare cu o limita de viteza pe strazile circulate cel mai des, am vazut chestia asta pe unele servere, sa aiba o amenda de 50k. ar fi ok
Cum ar ajuta asta serverul: pai nu ar mai merge toti desteptii cu masinile in blana.. cu nitro.. si asa mai departe.
Sugestie: Propun ca fiecare sa`si aleaga un caracter si sa poti la bianco sa iti iei orice imbracaminte vrei tu.. si asa mai departe, asa am fi diferiti unii de altii.
Cum ar ajuta asta serverul: Toti am fii diferiti.
Sugestie: Propun sa se faca Gym in lv, paintball lv, si la gym sa putem face la aparatele de forta, si sa facem muschi, dar greu :)
Cu ce ar ajuta asta serverul: Pai nu ar mai fi lag in ls .. si mai multi oameni lv.

Daca iti place +1

Posted

Sugestie: Sa nu mai existe la masina /lock   masina personala sa fie doar a ta sa nu poate intra alt player in ea daca este deschisa sa poti intra doar tu sau daca vr  alt player sa ii dai voie sa intre....

Cu ce ar ajuta asta serverul: Am scapa de furaciosii de masini care nu pot face 700k pt una personala  si de nervii facuti atunci cand ramai fara masina la un rob sau mai stiu eu ce .....

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge cate 2 Sultan-uri sau macar unul la News Reporters si School Instructors.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Toate factiune detin cate un Sultan, iar noi si cei din School Instructors nu detinem nici macar unul.

Cred ca ar fi nevoie de asa ceva pentru ca suntem printre cele mai importante factiuni din aceasta comunitate si avem nevoie de o masina mai buna si ca ar fi un motiv in plus pentru a incuraja playeri sa faca rank-up si sa munceasca mai mult pentru a putea merge cu Sultan-ul.

Tin sa anunt ca Taxi Company detine mai mult de 3 Sultan-uri.

Edited by Matei.
  • Upvote 7
Posted

Sugestie:Sa se deschida un dealer de masini second-hand :)

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai fi atata bataie de cap si atatea negocieri,te duci vinzi masina,dupaia aceia vina alta persoana si o cumpara.

• Upvote 1
Posted

• Sugestie:  Propun ca sa putem parca masinile noastre la casele de langa spawn civil.

• Cum crezi ca ar ajuta serverul: Casele de acolo ar fi mult mai cautate, iar renterii nu ar mai fi nevoiti sa duca masinile la o distanta mare de case.

Alte precizari: +1 la acest post daca va place sugestia mea.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Dupa cum bine stiti, in fiecare zi intre orele 13:00 - 15:00 // 21:00 - 23:00 adminii primesc foarte multe report-uri cum ca la war, unii membrii ai unei factiuni folosesc diferite hack-uri pentru a putea castiga turf-urile mai repede ( camhack / aimbot / damage hack ). Fiind doar 2-3 admini on la aceste ore, nu cred ca au timp sa verifice ei toti playerii care sunt pusi pe [/report] pentru ca mai sunt si alti playeri care nu fac parte din aceste factiuni, care nu au treaba cu war-urile si au nevoie de ajutorul unui admin. Cu toate acestea am vazut ca Tibi sau Shad0w nu incearca sa puna mai multi admini pentru a fi mai usor, asa ca propunerea mea este de a mai adauga 3-4 admini care sa fie mereu on in intervalul de ore in care sunt si war-urile pentru a sta [/spec] pe membrii unei mafii care sunt pusi pe [/report] ca ar folosii diferite hack-uri.

Cum crezi c-ar ajuta serverul:  Pai in primul rand, am scapa mult mai repede de toti playerii care isi fac conturi in plus sau de playerii care intra pe server doar pentru a intra intr-o factiune si a juca cu hack-uri si in al doilea rand, adminilor le-ar fi mult mai usor sa-si faca treaba.

Daca aceasta sugestie ti-a placut, apasa pe rep_up.png

e bine sa mai adauge admini! chiar ar ajuta cu mult servarul si macar scapam de codatii servarului!

Posted (edited)

Odata cu adaugarea comenzi /trunk ,sa putem  depozita arme in portbagaj cu o comanda cum ar fi /cdeposit trunk  arms  si cantitatea de arme iar pentru a retrage o arma getarms sa fie comanda . Ele nu pot fi mai mult de 20 ,sa se poata pune numai in masini personale ,ca sa iei una trebuie sa fi in masina sau in spatele portbagajului,iar daca un prieten vrea sa ea o arma detinatorului masinii o sai apara o iconita ca id [1] vrea sati ia o arma din portbagaj iel putand sa dea accept or  no.

Edited by tavivipera
Posted

Sugestie: Ar trebuie sa se creeze o comanda cu  care sa poti imrpumuta bani de la banca si la fiecare payday sa iti ia cu tot cu dobanda banii inapoi. Ar fi mult mai usor pentru playerii care au nevoie urgenta de bani intr-un moment si nu gasesc niciun prieten sa-i ajute.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar ajuta mult pe playerii care au nevoie de bani pe moment.

Posted

Sugestie: Propun cand chemi un taxi prin comanda '' /service taxi '' si dai '' /cancel taxi '' , sa mai poti daca inca odata ''/service taxi'' dupa un minut de la ultima chemare. Deoarece multi playeri care cheama un taxi si vad ca nu le raspunde nimeni spameaza cu comenziile '' /service taxi'' si  ''/cancel taxi'' pana l-i se raspunde la comanda.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita spamul pe chatul taximetristiilor.

Posted

Sugestie: In loc de /lock la masina ar trebui sa apasam doar un singur buton ... gen 1,2,3,4,5,6 etc 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult deoarece este mai la indemana si mai rapid ! sper sa fie luata in considerare aceasta sugestie :)

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: 1. Ca pe wanted list sa se adauge "cursa ilegala" la wanted 3 ! De exemplu daca vad pe doi care fac curse ilegale sa le acord wanted 3. /su x 3 cursa ilegala.

2. Sa se adauge la 24/7 masca care daca o pui sa nu ti se mai vada numele.

3. Cand somam pe cineva/arestam la politie sa fim mai RP un ex: 

-Buna seara domnule!

-Buna seara!

-Cum va numiti ?

-Ma numesc racnet!

-Ma numesc agentul Mikey.Capone.

-Imi pare rau sa va spun dar ati fost prins cu nos si va trebuie sa platiti o amenda in valoare de 25.000$

-Binenteles.

etc..

Daca refuza sa zica numele sa ii facem reclamatie pentru ca este non rp / primeste wanted 3 dar ar fi culmea pentru ca politisti nu ii stiu numele.

Si un civil daca vede un alt civil pe drum si ii vede numele pe cap de ex: Mihai ar fi non rp sa zica: -Salut Mihai, ma ajuti si pe mine cu ceva deoarece nu-l cunoaste deloc.

Daca ti-a placut sugestia mea apasa si tu pe butonul asta rep_up.png !

@ sper ca esti de acord

Edited by Mickey.Capone
Posted

Sugestie: Sa se adauge pe server '' CENTURA '' la masina . Adica cand te urci in masina sa scrii [ /centura ] ca sa ti-o pui . In caz ca nu ti-o pui cand te vei busi cu masina in ceva iti va scadea din HEAL.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un plus de RP la server.

Posted (edited)

Sugestie: 1. M-am gandit ca ar fii o idee buna sa ne putem imbolnavii, iar cand dai /stats sa-ti apara: Boala:[------], sa te duci la medic, sau sa chemi ambulanta si pe fiecare boala, depinde cat de grava e, sa iti ia o suma de bani

2. Cand dam /stats, sa apara cate materiale si cate droguri am depozitat dealungul timpului

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP

Edited by DeeJays
Posted (edited)

Sugestie:Sa se adauge un nou job "Crashers"=Hot,Spargator de masini.

Ce face acest Job, pai cu acest job poti lua o cutie cu scule/key de la 24/7, mergi langa o masina si dai /steal id, comanda /steal o poti folosi doar daca ai id de la masina ex:/steal 811,Iar la playerul ce detine masina cu id 811 sa primeasca un mesaj "Masina ta a fost furata, /Call 112 pentru a raporta acest furt.El suna la politie, acolo ii cerere id de la masina iar politisi vor merge dupa masina cu /id 811 pentru a io inapoi Proprietarului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar fi mult mai Rp, Ca in real life cand ti se fura masina raportezi furtul la politie.

2)

Sugestie:Un player ce detine o masina trebuie sa mearga la primarie sa o inregistereze, sa plateasca o asigurare pe saptamana la ia sau la fiecare payday.

Cum crezi ca ar ajuta serverl:Pai ar fi mult mai RP.

Daca iti place poti da pe acest buton. rep_up.png

Edited by Cristinel
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp