Andreiw0w Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Sugestie: Sa se mai adauge inca o mapa la paintball, deoarece alea care sunt, is plictisitoare.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar schimba atmosfera la paintball. Sugestie: Sa se adauge "Los Santos Paramedic Department". De ce? Pai exista deja un HQ in Los Santos care nu este folosit deloc.. plus ca se mai adauga o factiune, si asa playeri care isi doresc in factiune, au sansa sa intre. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Inca o sansa in factiune. Sugestie: Sa se adauge comanda /sellpp, sa putem vinde premium points si altor playeri care nu isi permit asta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta serverul, ar ajuta playeri care nu-si permit sa bage bani in jocuri. 4
iTupeu Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Sugestie: Id chat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Căutam pe forum un mod care să-mi afişeze în chat, lângă nume id-ul playerului, şi găseam numai keyloggere sau alte porcării care funcţionau mai mult sau mai puţin. Însă m-am gândit la o comandă [/showid] care să afişeze id-ul doar la cerere, exact ca şi [/timestamp], cine vrea să afişeze id-urile în chat lângă nickname, tastează comanda, şi le afişează, cine nu vrea, nu tastează [/showid], şi chatul e perfect normal. 2
Costy_XD Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Sugestie: Sa se mai adauge inca o mapa la paintball, deoarece alea care sunt, is plictisitoare.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar schimba atmosfera la paintball. Sugestie: Sa se adauge "Los Santos Paramedic Department". De ce? Pai exista deja un HQ in Los Santos care nu este folosit deloc.. plus ca se mai adauga o factiune, si asa playeri care isi doresc in factiune, au sansa sa intre. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Inca o sansa in factiune. Sugestie: Sa se adauge comanda /sellpp, sa putem vinde premium points si altor playeri care nu isi permit asta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta serverul, ar ajuta playeri care nu-si permit sa bage bani in jocuri. +1, în special pt. ultima idee. Edited September 3, 2016 by CyberNeticK //warned
Milky Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Sugestie: M-am gandit sa se introduca o noua functie a serverului prin care masinile tale personale sa poata fi impartite permanent cu anumiti playeri/ lista de prieteni. Nu cum e [/givekey], o comanda care odata introdusa sa ofere acces acelui player pe o perioada nedeterminata de timp, si nu pana la un prim log-out. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o functie foarte utila a serverului, din moment ce toti joaca in clanuri/grupuri de prieteni.
Athos.. Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Sugestie: Id chat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Căutam pe forum un mod care să-mi afişeze în chat, lângă nume id-ul playerului, şi găseam numai keyloggere sau alte porcării care funcţionau mai mult sau mai puţin. Însă m-am gândit la o comandă [/showid] care să afişeze id-ul doar la cerere, exact ca şi [/timestamp], cine vrea să afişeze id-urile în chat lângă nickname, tastează comanda, şi le afişează, cine nu vrea, nu tastează [/showid], şi chatul e perfect normal.
RazS6 Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Sugestie: Creerea unei noi mafii în San Fierro, numele acesteia fiind: Japanese Mafia Consider că HQ-ul acesteia ar trebui poziționat în următoarea locație: Iar skin-urile acesteia să fie: Băieți: 203, 204, 170, 49, 60 Fete: 190/225/224 Unele din aceste skin-uri sunt la civili, ar trebui scoase și băgate specific pentru mafie. Culoarea mafiei ar trebui să fie FF3636, check http://colorpicker.com Dacă v-a plăcut propunerea mea, dați +1, pentru a face asta apăsați pe butonul verde din dreapta comentariului! O idee foarte foarte buna,+1 Edited September 3, 2016 by CyberNeticK //warned
DrooM Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Sugestie: Sa putem reseta scorul la PaintBall sa fie o comanda gen [/resetscore]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai bine, ne-ar putea ajuta.
BlackMo Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) O idee foarte buna! +1 Sugestie: Propun ca nivelul minim pentru mafii sa fie modificat la 20 pe toate cele 4 servere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scadea numarul de codati de pe server. Sugestie: Propun ca de acum sa nu se mai dea ban daca CMD-ul nu apare in perefetch.Unele persoane il au dezactivat si nu stiu cum sa il activeze. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii nu ar mai lua ban aiurea. CONTRA. Multi playeri ar renunta la server pentru asta. Edited September 3, 2016 by CyberNeticK //warned
Darkrai Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Sugestie:Deoarece acusi o sa apara aceste beneficii pentru VIP propun ca cine detine VIP sa poata detine macar 15 masini Cum crezi ca ar ajuta serverul:foarte simplu o sa fie mai multe masini peronale+ca am vazut ca multi doresc acest lucru,astept si parerea voastra. PS:In caz de gasiti greseli gramaticale va anunt ca nu sunt roman.
.Quatro. Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 (edited) Sugestie: Propun ca HQ-ul facțiunii News Reporters sa se mute din acea locatie de pe vârful muntelui, aici in orașul San Fierro. Această cladire reprezinta un mare beneficiu pentru server, fiind un gigant al server-ului, una dintre cele mai spectaculoase cladiri ale server-ului. Alta factiune nu gaseesc care sa fie amplasata aici, decat News Reporters. Pe langa cladirea propriu zisa, am facut niste poze si la locul unde ar putea fi eventuala parcare. Casa: Aici ar fi parcarea pentru dube: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii din News Reporters nu vor fi in mijlocul pustietatii, nu vor mai fi acolo. Alti jucatori nu vor fi departe sa ajunga, e o cladire care trebuie sa fie folosita neaparat (prea frumoasa) si nu se potrivea HQ cu interiorul. +1, este o idee buna. Edited September 3, 2016 by CyberNeticK //warned 1
SeneSeneor Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Căutam pe forum un mod care să-mi afişeze în chat, lângă nume id-ul playerului, şi găseam numai keyloggere sau alte porcării care funcţionau mai mult sau mai puţin. Însă m-am gândit la o comandă [/showid] care să afişeze id-ul doar la cerere, exact ca şi [/timestamp], cine vrea să afişeze id-urile în chat lângă nickname, tastează comanda, şi le afişează, cine nu vrea, nu tastează [/showid], şi chatul e perfect normal.
Prince Royce Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Sugestie: Sistem TUNING pentru masinile netunabile in prezent Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi interesant sa-ti poti tuna Sandking-ul, sa-i pui hidraulice, nitro etc. Asa sa fie la toate masinile. Sa le poti tuna. Eu zic ca ar fi util si ar creste numarul de jucatori pe servere.
Braker 2k16 Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Sugestie: BAN DIN SPEC si sa se dea ban permanent pentru Aim, no-recoil sau alte coduri care te ajuta sa tragi bine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar mai reduce din aceasta 'pofta' de a juca cu coduri, daca vrei sa faci un bine server-ului dai +1, daca vrei war-uri corecte 3
Kose Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 O idee buna, in ls/lv sunt cate 3 mafii si in sf doar 2, ar fii super.
VibeeZ Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Sugestie: Sa se bage in DS masini cu hidden la alegere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca ar fi mai usor sa iti iei o masina cu hidden deja.
Mr.Speeding Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Sugestie: Jucatorii care au coduri pentru tras mai bine, gen [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum], aimbot, trigger sau altele, sa fie banati permanent indiferent de nivel. O alta propunere ar fi ca atunci cand dai /q sau iei crash cand te ia la TW, sa iei ban 30 de zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Pai, uneori am quest la paint, vreau sa spun ca nu sunt nici prea bun, dar nici paleta, dar sunt unii care trag pur si simplu pe langa mine si eu mor, iar din spec e greu sa dai ban. Daca il ia la TW da /q, ia ban 7 zile si revine, deci nu este tocmai ok. Legat de a doua propunere, eu daca dau /q, nu dau pentru ca nu am cod, nu e logic? Dau pentru ca am cod, si daca as fi avut cod luam un ban mai mare, deci de ce sa nu iau si daca dau /q? Astfel, serverul ar scapa de cei cu coduri. Cate un +1 m-ar ajuta, multumesc. 1
Etrex Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 (edited) Sugestie: Sa se poata schimba numele / tagul la clan cu 50pp . Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar mai fi un lucru in plus pentru care s-ar putea dona. Nu cred ca multi au buzunare groase sa dea inca 50 lei sa isi creeze altul si cum nu este aceasta obtiune ramane cu cel pe care il au. Ar fi bine si pentru detinatori de clanuri si pentru cel ce incaseaza banii. Edited September 3, 2016 by Eddwk 1
CostiZew Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Sugestie: Sa se poata schimba numele / tagul la clan cu 50pp . Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar mai fi un lucru in plus pentru care s-ar putea dona. Nu cred ca multi au buzunare groase sa dea inca 50 lei sa isi creeze altul si cum nu este aceasta obtiune ramane cu cel pe care il au. Ar fi bine si pentru detinatori de clanuri si pentru cel ce incaseaza banii. Pro! Edited September 4, 2016 by CyberNeticK //warned 1
Delir Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Ar fi ceva daca tractoarele de la farm nu s-ar mai rasturna. Adica sunt unii oameni care intra intentionat in tine si pierzi job-ul.
2Peu Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Sugestie: Sa se poata schimba numele / tagul la clan cu 50pp . Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar mai fi un lucru in plus pentru care s-ar putea dona. Nu cred ca multi au buzunare groase sa dea inca 50 lei sa isi creeze altul si cum nu este aceasta obtiune ramane cu cel pe care il au. Ar fi bine si pentru detinatori de clanuri si pentru cel ce incaseaza banii. Edited September 5, 2016 by CyberNeticK //warned
Delir Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Sa se mareasca preturile armelor de la GS. Sa incepi cu o suma mai mare la inceput de cont, de exemplu cu peste 15-20k mai mult decat de obicei. Sistem TUNING pentru masinile netunabile in prezent. Ar ajuta mult.
Adrian6 Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Sugestie: Sa se poata face si robbery la rank 1 in Politie. Asa ar fii mai usor terminarea raportului si cum s-au si marit rapoartele..Acum nu prea mai ai cum sa faci raport. Cum apare un robbery sau un wanted 1-5 sunt peste 5 cops pe el si cand primeste kill numai 4 dintre ei primesc punct. Cum crezi ca ar ajuta serverul: nu ar fii multe fail-uri la rob.
BlackMo Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) Edited September 5, 2016 by BlackMo
SeneSeneor Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) Pro!Pro Edited September 5, 2016 by CyberNeticK //warned
Recommended Posts