MyNAMeIsZ Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Sugestie: La job-ul "Bus Driver" sa se mai schimbe putin traseul, m-am plictisit sa tot fac aceeasi cursa de fiecare data sau sa se adauge sistemul cu linii. De exemplu sa scriu [/chooseline 1] si sa imi dea un traseu sau daca scriu [/chooseline 2] sa imi dea alt traseu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai mult RP. 1
UniQue Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Sugestie: Propun ca in shop sa existe posibilitatea de a cumpara anularea celor 30 de ore necesare pentru a intra intr-o factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta jucatorii ce abia s-au reapucat sa aiba posibilitatea de a intra dinnou in ritm, fara sa mai fie nevoie de cele 30 de ore ca civil. In plus, doar o persoana hotarata sa ramana pe server o sa plateasca. 8
Dragon 47 Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Sugestie: Sa se adauge o noua masina la PizzaBoy, gen Burrito/Rumpo/Pony. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face mai multi playeri acest job si cred ca ar fi mai distractiv decat sa mergi cu Faggio-ul ala prin toate orasele livrand 2/3 pizza in jumatate de ora. 2
DragoonGuards Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Sugestie: Sa se permita acelor pleyeri care au cont vip sa aiba/cumpara mai mult de 10 slot-uri masinii . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca cei cu cont vip merita acest lucru deoarece au investit + ca asa ar fi normal deaceia este cont vip sa fim diferiti de cont premiu sau cont normal Si cu siguranta va ajuta pleyeri acest lucru si multi vor face cumva sa fie egali concluzie ( vor investi)
praFFz0R Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) Sugestie : Propun sa se adauge la /shop sa stergi FW de la factiune si sa coste in jurde 30-50-90 puncte premium si asa sa faca si owneru bani mai multi si playeri care vor avea fw-uri la factiuni vor dona pentru a fi sterse si asa , sa mearga treaba . eu zic ca este o ideie buna . Cum crezi ca ar ajuta servarul : Ar ajuta prin producerea a mai multor donati pentru server . Edited September 28, 2016 by ARES01
Braker 2k16 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Sugestie: La job-ul "Bus Driver" sa se mai schimbe putin traseul, m-am plictisit sa tot fac aceeasi cursa de fiecare data sau sa se adauge sistemul cu linii. De exemplu sa scriu [/chooseline 1] si sa imi dea un traseu sau daca scriu [/chooseline 2] sa imi dea alt traseu, iar in jurul statiei de autobuz autobuzele sa poata trece unu prin altul, gen cum este la PNS. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai misto, si nu s-ar mai face non-rp. +1 daca esti de acord si tu 1
Popular Post Dantes Posted September 28, 2016 Popular Post Posted September 28, 2016 (edited) ▓ SUGESTII FOARTE FOLOSITOARE PENTRU MAFIOȚII ▓ #1. Sugestie: Știu că această propunere a mai fost propusă, dar o propun eu iar cu speranța că se va aplica. Propun ca waruriile să fie mutate zilnice, cu excepția weekend-ului. Adică intervalul să fie de: Luni până Vineri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu, o mafie are 0 turfs, fiecare oraș are câte 3 măfii, cu expceția SF-ului. Eu având 0 turfs mai iau și fail din care deelay 30 minute, din o zi de war prind maxim 2 wars, iar pe când alți joacă minim 5. Sper să se aplice această propunere pentru a echilibra măfiile cu 0 zone. #2. Sugestie: Propun să se mărească teritoriile în San Fierro, deoarece sunt foarte mici pentru 30 de playeri vs 30 de playeri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: În primul rând nu ar mai exista lag și am juca de plăcere în San Fierro, având parte de un war decent fără prea multă aglomerație. #3. Sugestie: Propun ca un lider de mafie să poată deține 2x Sub-Lideri ! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai eficient și folosit dacă unul din lider/sub-lider este offline, să mai existe unul prin care se poate ocupa de facțiunea respectă în lipsa staff-ului offline. #4. Sugestie: Propun să putem folosi Maverick-ul în timpul warurilor pentru a ne putea deplasa mai rapid pe Turf. Dar însă, când ajungem pe turf să ne scoată automat din Maverick [/eject]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai dura atât dacă dau war din San Fierro să vin până în LS de N și N ori dacă mor repede să fac 5 minute pe drum. #5. Sugestie: Propun ca de la rank 4+ să aibă acces la comanda [/fvrespawn]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dacă liderul meu și sub-liderul meu este offline, este foarte eficient această sugestie pentru a ne putea descurca la wars și fără staff-ul facțiunii. #6. Sugestie: Propun ca atunci când mă aflu în Virtual World într-un war în desfășurare, colegi mei de echipă să nu-mi mai creieze DMG. Mai pe scurt (DMG-ul dat de coleg în mine să fie 0). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este foarte urât la wars ca un coleg de al tău să tragă în tine din greșeală și să te sece, cu această sugestie nu ar mai exista probleme de DMG între colegi. Cam ăstea au fost sugestiile mele, știu că unele au mai fost postate, dar eu încerc și sper să tragă un ochi Shad0w și pe aici ! +1 Edited September 28, 2016 by DantesZEW 91
Edy Nistor Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Sugestie:Ce rost are cand aplici la o mafie pe panel s-ă ai 15/30 ore jucate in ultimele 60 days?Eu stiu ca in mafie trebuie sa fii doar la war ,si să postezi evidenta,nu?Astept +1 cine este de acord.Cum crezi ca ar ajuta serverul:Hmm,multi prieteni se plang ca le trebuie 15/30 ore sa aplice la o mafie.Si cred ca s-ar mari activitatea playerilor la war.
Alecsander.POWER Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) Sugestie pentru mafiotii la war: Bun, pe mine chiar mar ajuta acest tip de ''update'' sa zicem asa. Doresc sa se adauge un sistem de exemplu cand un mafiot din mafia rivala sa apara, o sa va dau un exemplu mai jos: Ai fost omorat de catre X cu o arma de tip M4 de la o distanta de: 96.62777M (Sa zicem). Asa ar fii mai usor pentru noi sa ne dam seama care este codat si care da prin perete.Adica am vazut ca de multe ori se da prin perete, si am zis sa propun acest lucru poate va schimba ceva.Cu o arma de tip deagle de exemplu sa apara tot la fel dar sa se edite acolo Ai fost omorat de catre X cu o arma de tip DEAGLE de la o distanta de: 267.69696969M Eu cred ca ar fi ceva folositor, merge si cu o arma de tip rifle. A doua sugestie. Si cred ca ar fii nevoie sa adaugati rifle de la rank 3, deoarece nu multi stau intr-o factiune pana la r4+. Cam atat, sper sa vada acest mesaj shad0w, si sa adauge acest update, deoarece pe mine ca mafiot, chiar ma va ajuta foarte mult, stiu ca poate iti va lua ceva timp, dar este bine sa incerci. Inca o sugestie foarte folositoare: Sa se adauge chestia asta cand dai kill la un mafiot sa iti cada o inima si armele care le avea in inventar acel mafiot de exemplu M4,DEAGLE,RIFLE. Inima sa iti dea in + 10hp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar ajuta foarte mult pentru mafiotii, nu pentru cei din pasnici, si cred ca si pentru admini, cand noi vom deschide reclamati, voi sa deschideti topicuri. Si sa cereti pareri pe slack chiar, de ce nu ?. Ne va ajuta mult aceasta chestie. Ar ajuta foarte mult aceste chestii mai ales pentru noi mafioti.Succes, sper sa vezi acest mesaj Shad0w, sau Tibi. Edited September 28, 2016 by Alecsander.POWER 5
BAZOOKA Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Sugestie : sa fie scos acel slap cand un politai on duty este pe o masina de politie deoarece este destul de enervant cand suntem dupa wanted fara drept sa primim acel slap de fiecare data cand punem arma ... Sau cand dam g de la modul copcmd , primi iar slap deoarece ne pune m4 .
Blaskowski Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) Sugestie: 1. Sugerez la factiuniile de tip Taxi sa exista sistemul de GPS prin comanda [/gps] sa le apara toate locatiile din joc, gen Angel Pine, East beach...etc. Cum crezi ca ar ajuta?: Pai, ar ajuta...chiar mult...pentru civili este deja comanda [/where] pentru anumite locatii, la taxi sa fie [/gps] in + ... poate exista playeri care nu au habar, dar totusi taxi ii atrage. Sugestie: 2. Sugerez la mafii sa se mareasca terotoriile, adica...sunt zone din LS care nici macar nu au un turf, si sa se adauge turf-uri si prin sate 'Dillimore', etc. Cum crezi ca ar ajuta?: Ar ajuta la dezvoltare...si cine stie...1-2 mafii noi. Edited September 28, 2016 by Blaskowski
Cromo Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Propun sa se selecteze o locatie pentru targ de masini pentru eu si cred ca mai multi playeri ne am saturat cand trecem pe la cnn sa nu avem loc sau sa ne bubuie cineva , acest targ se poate tine in acel garaj subteran din Los Santos de langa plaja , sunt multe locuri de parcat si nu deranjeaza pe nimeni acest lucru ar ajuta foarte mult playeri dupa parerea mea deoarece nu mai incurca nici pe cei care fac job nici pe cei care trec pe la cnn , eu de ex trebuie sa ma duc LV/SF sa dau /ad deoarece in los santos e imposibil sa nu fiu bubuit.Astept pareri. 3
Meefx Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Sugestie: Propun ca sloturile companiilor de tip Taxi sa fie marite la 60 de sloturi,la fel ca in Paramedic! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta sugestea ar putea marii numarul playerilor onlinepe toate serverele,deoarece acestia ar incerca sa fie cat m-ai multe payday-uri online!
PRaduk Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) Sugestie: Să se legalizeze modurile cleo/asi si animatiile pentru mafii. E o descriminare ca membrii din alte factiuni sa se poata folosi de aceste moduri, iar noi nu. Nu te ajuta cu nimic modurile, doar ca reda un joc mai placut. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: pai ar fi un mod de joc mai placut pentru mafioti. Sugestia nr2. Sugestie: sa se micsoreze timpul deelay pentru mafie. Adica dupa ce dai attack si daca iei fail mi se pare prea mult sa astepti 30 de minute. De multe ori se intampla ca dupa ce trece deelay-ul mafia pe care vrei sa o ataci sa aiba war. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Mai multa distractie pentru mafioti. Defapt gresesti, ii ajuta foarte mult pe codati, daca ai moduri cleo si folosesti [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum], dupa stergi folderul cleo si pa-pa. Edited September 29, 2016 by CyberNeticK //warned
Furio Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Sugestie: Sa se dea lock la autobuze cand faci jobul bus. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ai face mai bine job si nu te -ar da afara alti jucatori din bus va rog faceti ceva! !!!!!
AIMMICKEYZ0R Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 (edited) Sugestie: Atunci când intri pe turf cu vehicul, să poți merge câteva secunde(10) pe turf cu el. Cum crezi ca ar ajuta serverul:De multe ori, mafioții se bat într-un loc al turf-ului și trebuie să mergi pe jos până acolo + că nu ar mai fi acel bug ca adversarii să te vadă AFK, ei să tragă în tine când ești AFK, dar tu de fapt alergi. Asta ar fi o idee foarte buna. Edited September 30, 2016 by CyberNeticK //warned
Numinex Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Sugestie: Politistii sa poata selecta cu comanda [/spawnchange] departamentul unde sa primeasca spawn. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta serverul, in general politistii, prin faptul ca ar fi marita eficienta prinderii infractorilor. Este frustrant cand suntem la un departament, sau langa acesta si suntem omorati si trebuie sa batem drum lung pentru a ajunge inapoi. Spre exemplu LSPD, este cel mai frecventat si practic locul unde cei mai multi ofiteri din toate departamentele petrec timpul.
AlexGooDz Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Sugestie: Atunci când înscrii o maşină să trebuiască să mergi la Primărie şi să o inscrii . Adică mergi la primarie , scrii /InscrieMaşină sau /carplate si sa scrie : AlexGooDz a înmatriculat maşina Infernus(id999) cu numărul : IS 25 ALX . Şi să se plătească ca acum o taxă , doar să fie puţin mai mare , de ex 10,20k . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că ar fi mult mai frumos , şi mult mai RP . 3
W H I S K Y Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 (edited) Sugetie: Propun ca cei care a luat ban acum 1 -2 ani sa primeasca unban. De ce sa primeasca unban ? Ca sa fie mai populat toate serverele bugged si o sa fie mai multe donatii. Edited October 1, 2016 by GabrieL2k16
Danni Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Sugestie: Sa existe o zi a unban-urilor in care toti cei banati permanent sa fie debanati pentru o zi, de ex: craciun. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi frumos sa ii mai vedem si pe cei banati permanent.
Popular Post Marwell Posted October 1, 2016 Popular Post Posted October 1, 2016 (edited) Sugestie: Propun un job cu barci, aceasta sugestie o sa fie putin mai mare, pentru mai multe idei. As vrea sa propun acest job, fiindca poate multi playeri s-au plictisit de job-urile actuale, unii dintre acestia, daca sunt playeri noi, cu siguranta vor munci. Propun acest job, deoarece nu se vad cam multi playeri ce merg cu barca pe apa cu un scop. Sa trecem la sugestie. Propun la acest job, spre exemplul meu comenzile de incepere fiind [/boat], [/boatjob], [/boatstart]. V-am dat in acest spoiler care urmeaza o imagine unde puteti incepe job-ul, daca nu stiti unde se afla, este acel vapor de langa Fish SF. Am dat un exemplu mai sus de unde sa inceapa job-ul si cu ce barca, mai propun insa sa se faca un loc special 'amenajat' pentru a lua barcile job-ului. Imagini cu aceste doua barci care le propun: -> prima optiune. -> a doua optiune. Am prezentat mai sus in acel spoiler un exemplu de unde incepe job-ul pana in alt loc amenajat special pentru asta, asta o sa fie decizia ownerilor unde vor fi locurile acestea pentru barci si transportarea lor. Despre skil-ul la acest job, nu voi lasa propunere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest job o sa fie interesant, multi playeri o sa il incerce si multi playeri o sa fie pe 'apa' cu barcile cu un scop, de a face bani si o sa fie desigur, foarte distractiv. Edited October 1, 2016 by Marwell 18
Darius.z Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Sugestie: Sa ne putem muta averea de pe un server pe altu prin panel. De exemplu un jucator de pe Blue.Bugged doreste sa se mute pe Orange.Bugged dar nu poate deoarece are o avere destul de mare pe Blue si dureaza foarte mult sa o recupereze. Asa se duce pe panel, completeaza formularul si accepta. Un admin preia formularul si le transfera. Aceasta metoda sa coste 5% din averea jucatorului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi doresc ssa se mute pe alt server din comunitate dar doresc sa aibe si averea care o detine acum, asa ca apeleaza la un player sa faca aceasta transfer intre averi dar isi poate lua SCAM destul de mare asa nu ar mai fi multi tepari pe server si ar fi un mare PLUS pentru comunitate pentru ca nu exista comunitati cu acest sistem. Cine ma sustine sa dea +1. 4
BlackMo Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 (edited) Sugestie: Propun ca la war-uri atunci cand omori un adversar, sa primesti 'heal' 20%, gen: http://imgur.com/a/OBouNCum crezi ca ar ajuta serverul: Mafiotii ar ramane mai mult timp pe turf. Intr-un war mai mult timp faci pe drumul spre turf decat pe turf. Si in plus, atunci cand gasesti o pozitie buna pe turf si ramai fara heal e urat, aceasta sugestie ar ajuta gameplay-ul la war si l-ar face mai distractiv. Edited October 1, 2016 by Silins 1
iuly.as0S3in Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Sugestie : Sa poti folosi comanda /lock la unele joburi care inca nu o au.
Ducu94 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Sugestie: Dupa ce ti-a ramas licenta de condus suspendata sa poti sa mai conduci, insa sa primesti un wanted, iar indiferent daca a trecut deja o ora de la suspendare, sa fie resetat iar contorul cu suspended hours. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea de castigat si cei din departamente, dar si jucatorii pentru un plus de fun serverului.
Recommended Posts