Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Salutare tuturor.Am venit cu o sugestie.In momentul in care un player este omorat [death match/drive by/fighting/anyway]sa ii apara cu galben un text "Ai fost omorat de x".La orice kill sa apara asta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai prin intermediul acestei sugestii le-ar fii usurata munca adminilor care se ocupa de dm,dar si playerilor facand un singur screen .. +1 daca va convine

Pai da, bineinteles in viata reala daca X iti trage un glont in cap si mori fara sa vezi, vine DumneZEW si-ti spune cui sa ii faci plangere penala din sicriu :)

Posted

Sugestie : Sa se poata puna centura in masina (/seatbelt), cand NU ai centura pusa si faci accident sa ai acel efect de ameteala cand esti beat (drink) si sa iti scada viata

in schimb daca ai centura pusa.. sa fie doar efectul fara sa iti scada viata, si in loc de insurance points sa fie AirBag la accidente.. cand o bubui:)

Cum ar ajuta serverul : ar fi mult mai rp serverul..:)
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca masinile/motocicletele de la rent, sa nu se mai fure cand dai /lock, propun cand dai /lock si vine un hot care vrea sa o fure sa ii spuna: Aceasta masina este incuiata.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fii atatea furturi si atatea plangeri

Edited by claudiutz2011
Posted

Sugestie: SA SE MAREASCA SLOTURIILE!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in cele mai importante momente daca iau crash reintru in cel putin o ora X(. Deja m-am saturat de problema asta.

Posted (edited)

Sugestia: Daca tastezi [/admins] înainte de numele lor, îţi apare si id-ul. Ar fi frumos ca si Helperi sa se adauge ca sa apăra in fata numelor id-ul.

Cu ce ajută?: Ar fi ceva estetic si ar arata mai bine.

Edited by KnowN.
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sa se adauge un job nou , sa se mareasca iar plata la pizza cum a fost inainte . Ar ajuta mult mai mult pentru diversitate

Anunt.png

Edited by Captcha
Posted

Sugestie: Sa se adauge 1000 sloturi la server in loc de 500, sau macar 700.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar creste populatia si nu am sta mult la log'in pentru a ne putea loga 500/500 playeri mereu

Posted

Eu as vrea ca fiecare player sa mearga pe banda lui si sa respecte culoarea semaforului. Ar fi mai bine ca sa faci si imprumuturi la banka maxim valoarea de 1.000.000$. Ar fi mai Rp si ca in realitate. +1 daca esti de acord

• Upvote 2
Posted

Sugestie:La clothes sa poti cumpara bandana. ex:/buybandana  ca la /buyhat.

Cum crezi ca ar ajuta server:Pai sunt multe clanuri, sau factiune care au acelasi skin iar la antrenament o bandana de ai iar putea diferentia.

Posted

Sugestie: Sa se poata puna centura la masina (/seatbelt) si sa iti scada viata cand faci un accident daca nu ai centura pusa,in schimb daca o ai sa nu se intample nimic, inca ceva.. cand te busesti sa ai animatia de la  drink,drugs, cea cu ametitul..

Cum crezi ca ar ajuta serverul:RP.

Posted

Sugestie: Propun ca la un Rent Car, ori din LV, ori din LS, sa se adauge un Infernus si un Bullet.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Odata ce NRG-ul este la Rent Car, de ce sa nu fie si aceste masini la Rent Car?

Posted

Sugestie: masinile de la job (ca truck/bus etc.) sa se poata incuia

Cum crezi ca ar ajuta serverul: nu s-ar mai fura iar player-ii nu ar mai da jos jucatorii din masina pentru a pierde jobul.

Posted

Sugestie: Sa se adauge Sentinel la DS

Cum crezi ca ar ajuta serverul: O masina frumoasa, probabil mi-as lua chiar eu una. De asemenea exista pentru mafii si publice, ar fi ok sa fie si personale.

Posted

Sugestie: Sa se puna pe server o curte la jail.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este greu sa stai cu 50 de playeri intr-o celula. Este stresant!

Sugestie: Sugerez introducerea sanctionarii cu warn pentru tentativele de inselatorii cu /q, /pay. Exemplu: http://i.imgur.com/djxEes3.pnghttp://i.imgur.com/rDLhwKt.png .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Incepatorii au nevoie de sfaturi si de indrumare corecta, nu de bataie de joc.

Apar si eu pe acolo :)))) Multumesc !

Posted

Sugestie: la tastarea comenzii /home, sa se puna un checkpoint pe map indiferent daca ai rent la acea casa, nu doar daca o detii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri incepatori nu stiu cum sa ajunga la casa unde au rent (fiind adusi de unii prieteni), iar prin aceasta comanda ar stii unde le este casa.

Posted

Sugestie: Readaugarea comenzii [ /me ] ;

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru un server RP consider ca aceea comanda nu ar trebui sa lipseasca, plus ca aceea comanda ajuta foarte multe la event-uri, cand sunt multi playeri si este spam ajuta sa se diferentieze ceea ce spune organizatorul.

Posted

Sugestie: Propun să se adauge la DealerShip o categorie cu masini la mana a doua unde playerii pot pune /sellcartodealership unde sa puna un pret pentru a vinde masina la dealership si sa arate la categoria specifica la /buycar

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult newbie si cei care fac anunturi in legatura cu masina la mana a doua.

Cu Stima, HappyFace.

Posted

Sugestie: 1.Un targ auto, un loc de unde pot sa vinzi/cumperi masina la mana a doua (un PlayerSHip)

2.sa poti bloca masiana de la towtrucker/truker/bus/taxi/politie/salvare etc.

3.Preturile la masini/licente au crescut, sa creasca si banii pe care ii primesti la joburi.

4.Mie nu imi place ideea cu /sleep , puneti maxim 2 ore , Pun pariu ca 1/4 din server sta pe sleep cand sunt 500/500.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1.2.3.Sa ne aduca cat mai aproape de Real Life

4. Este foarte enervant sa astepti dupa amiaza sa te conectezi cand 1/4 din server e AFK.

P.S. Nu ar fii rau daca am avea cel putin 750 de sloturi si in ultimu timp hostu creeaza probleme mari cu lag-ul. Prea multe restartari ale serverului!

Stima!

Posted

Sugestie: Nu mi se pare corect, ca playerii sa cumpere 3-4 masini doar pentru a le vinde a 2-a zi cu un pret mai mare decat la Dealer Ship 
ex: NRG500 ( DS : 85.000.000 ) Player : 110,000,000 + , nu poti numi aceasta chestie "AFACERE" Sugestia mea pentru Server este de a se adauga un pret FIX pentru toate masinile . Inteleg ca un player sa o vanda cu 5-10kk mai mult .. pentru a iesi in castig . Dar vad ca si voi ati luat o masura de la 55.000.000 a ajuns la 85.000.000 . Mai bine schimbati voi pretul decat sa-l schimbe playerul in mod abuziv.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mult mai corect si mult mai real life.

Posted

Sugestie: Atunci cand este war,un mafiot sa nu poata intra in case/bizuri in afara turfului pentru a putea lua heal.

Cum crezi ca ar ajuta server: Nu s-ar mai  face abuz pe aceasta chestie.

Daca v-a placut aceasta sugestie, nu ezitati sa dati +1 .

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:  La waruri sa nu mai apara mafiotii cu culorile lor de la mafie pe minimap de ex : eu sunt in Grove Street si avem war pe turful de la Binco fiind atacati de Los Vagos si eu vad pe minimap ca un  membru din  Los Vagos este la coltul de la binco  ,iar eu  stau cu tina acolo.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Nu ar mai fii acuzatii nefondate, certuri  s.a.m.d.

Daca iti place ideea si vrei sa fie adaugata apasa pe butonul:

• rep_up.png
Edited by Denis.
Posted

Sugestie: Propun atunci cand esti in jail si sunt mai multi playeri iar playeri se bat la fiecare ucidere in jail cu pumnii sa se dea 30 secunde in plus, fata de sentinta pe care o are de exemplu:

F@cker.(eu) am 150 de secunde omor o persoana am 180 de secunde, si asa mai departe

Sper sa fi inteles

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poi in primul rand nu s-ar mai face DM in jail ca sa nu mai stea politisti sa dea freeze (rareori dau freeze), si in al 2 lea rand ar fi mai roleplay.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Dupa cum stim exisa multe clanuri si in acelasi timp multe frecvente de Walkie Talkie, propun se sa adauge ceva care va fii folositor, ceva asemanator cu factiunea. Ownerii de frecventa sa poata tasta comanda [/fmotd Text], iar cand un player ce sea afla pe frecventa si se conecteaza sa ii apara "FMOTD: Sedinta e la ora 21:00 azi." sau ce scrie ownerul frecventei, e ca si [/gmotd] la factiunii.

Deasemenea sa apara " x has logged from your frequency" si " x has left the frequency", ar mai putea sa apara " x has joined the frequnecy", adica atunci cand scrie [/setfreq xxx ....].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru ownerii de clan le-ar fii mult mai usor deoarece ar putea lasa un mesaj la logare, ar vedea cine se logheaza, cine se delogheaza, cine a intrat pe frecventa, etc. Ar fii mult mai bine si mai usor pentru Fondatori de clanuri si chiar pentru membrii.

Cititi sugestia chiar daca e lunga pentru ca e foarte buna! Daca crezi ca ar fii de ajutor clanurilor da si tu chiar acum un +1!

Edited by Sapilif_DRK
  • Upvote 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp