Malone28 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Sugestie: As propune sa se adauge comanda /mp3. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar putea sa asculte muzica si cand sunt pe jos, nu numai din masina / case. Sa fie adaugat in 24/7 un MP3 Player si fiecare jucator care il cumpara sa foloseasca /mp3 si sa aleaga postul de radio dorit. 2
Alexandru_Mihai Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Sugestie: Propun să se readauge jobul de 'Tăietor de iarbă'. În 2013 era jobul meu preferat, când jucam pe alt cont, consider că acest job este unic și ar trebui reimplementat pe server deoarece nu te plictisești când îl faci. Din câte îmi amintesc, în 2013, acest job nu avea [/skill], dar îl faceai din plăcere, era foarte fain, nu înteleg exact de ce s-a scos, probabil erau niste bug-uri si nu puteau fi rezolvate, dar acum cred că se poate reimplementa deoarece nu cred că este foarte greu să faci un job care deja l-ai mai făcut în trecutul îndepărtat. La acest job ar trebui să fie niște skill-uri care să nu te avantajeze prea tare și să fie un fel de 'Garbage v2.0', adică să faci skill foarte greu. De ce spun asta? Deoarece dacă un checkpoint înseamnă un punct în lista [/skill], ai face skill 6 prea rapid și ai face bani extrem de repede, ceea ce nu este extrem de fain și consider că ar fi unul dintre cele mai grele și profitabile joburi. Prima dată să vă și spun cum stă treaba cu acest job, cred că mulți dintre voi nu jucați de mult și nu știti la ce mă refer. Păi, în 2013, acest job era situat pe undeva prin orașul Los Santos, la acel teren de golf, dar acum acolo există o casă, deci nu ar fi prea frumos să pui un job foarte aproape de o casă deoarece ai putea da rent la acea casă și mereu când mori sau te respawnezi, urci în mașina aia și începi să muncesti. Acest job ar trebui situat într-un loc foarte pustiu, ca să mai populăm și anumite zone necunoscute de nimeni, să nu rămânem toți mereu la CNN sau să facem Farm, orașul Los Santos este extrem de populat, așa că m-am gândit deja la locul în care acest job ar putea fi situat, aici este o poză cu locația acestuia: De ce acest loc și nu altul? Nu a auzit aproape nimeni de 'The Panopticon', este o locație retrasă, nimeni nu știe de ea, poate știu câțiva dar nu trec aproape niciodată pe aici și este destul de nașpa. Nu cred că playerii din fiecare oraș sunt echilibrați, ar trebui să avem un număr mare de playeri în fiecare orașe. Oamenii stau în San Fierro doar pentru a face Fish, în rest, nimănui nu îi pasă de acest oraș, acum câțiva ani era popular, dar acum cu noile update-uri care au făcut playerii să faca job în orașul Los Santos deoarece acolo sunt cele mai multe joburi și ai mai multe avantaje, nu mai frecventează nimeni orașul San Fierro, când merg pe stradă nu e aproape nimeni, iar acest lucru este destul de dezamăgitor pentru mine, pentru că eu mă plimb mereu cam pe toată mapa și când ajung si prin acest oraș, văd că sunt foarte puțini playeri. Acum să discutăm și despre ce trebuie să faci la acest job. Păi, este destul de simplu, în primul rând, să dai [/getjob]. Mașina la acest job ar trebui să fie următoarea, această mașină este specială pentru acest job și există în GTA San Andreas, întrucat si în SAMP, se numește Mower: Ce trebuie să faci la acest job? Este simplu. Trebuie să te urci într-o astfel de mașină și să scrii comanda [/mower] pentru a începe să muncești. De ce să existe o comanda pentru a munci? Mulți oameni am observat că folosesc un fel de auto-clicker, de ce spun asta? Poți să înregistrezi cu un anumit hack făcut de cineva, nu vreau să îi dau numele, dai start și face acelasi lucru la nesfârsit, nu ai cum să fii prins, deci cred că o comandă pentru a munci este esențială. După ce ai scris acea comandă, o să îți apară mai multe checkpoint-uri pe hartă, tu trebuie să treci prin ele. Vor fi 54 de checkpoint-uri, dar apropiate unele de alta. După ce ai colectat toate checkpoint-urile, vei primi automat niște bani. Skill-ul va fi extrem de greu de făcut, dar asta nu cred că contează, atâta timp cât faci mulți bani. Să vorbim și despre skill-uri, lucrurile pe care toată lumea le vrea, acest job nu cred că ar fi ceva fără niste skill-uri. Mai jos aveți o listă cu suma pe care ai putea să o primești la skill și cât ar dura să faci o anumită sumă de bani. La skill 1 ar trebui să primești aproximativ 40.000$, dar nu fix, va fi o sumă random, între 40.000$ si 65.000$. Pentru a putea ajunge la skill 2, ai nevoie să faci acel lucru cu 54 de checkpoint-uri de 26 de ori. La skill 2 ar trebui să primesti aproximativ 42.000$, dar nu fix, va fi o sumă random, între 42.000$ si 67.000$. Pentru a putea ajunge la skill 3, ai nevoie să faci acel lucru cu 54 de checkpoint-uri de 52 de ori. La skill 3, lucrurile se complică, vei primi aproximativ suma de 43.000$ pe fiecare cursă, maxim vei primi suma de 68.000$. Pentru a ajunge la skill 4 trebuie să faci acel lucru cu 54 de checkpoint-uri de 86 de ori. De la skill 4 la skill 5 vei avea nevoie să faci de 150 de ori acel lucru cu 54 de checkpoint-uri, deci va fi extrem de greu să faci skill 6. Vei primi aproximativ suma de 50.000$, maxim va fi de 65.000$. De la skill 5 la skill 6, lucrurile vor lua o întorsătură cam urâtă, vei avea nevoie să faci acel lucru cu 54 de checkpoint-uri de 370 de ori. Vei primi între 45.000$ si 70.000$. La skill 1, vei putea face cam 450.000$ pe oră. La skill 2, vei putea face cam 540.000$ pe oră. La skill 3, poti face între suma de 450.000$ si 560.000$ pe oră. La skill 4, poti face între suma de 350.000$ si 750.000$ pe oră. La skill 5 vei face cam 650.000$ pe oră, nu mai mult, nu mai putin. La skill 6 vei putea face cam 700.000$ pe oră. Vreau să vă zic că nu am copiat de undeva propunerea, este făcută de mine și sper să se adauge pe server. Cum crezi că ar ajuta serverul: Multi playeri ar vrea acest job, este un job foarte frumos, sper ca în câteva luni să se adauge pe server, după părerea mea, nu cred că are vreun server acest job și am putea face ceva original. Nu ezitați să îmi dati un '+1 ' la această propunere pentru a ajunge la Shad0w și posibil a fi adăugată pe server. Nu fac aceste lucruri pentru '+1', dar vreau să se înmulțească playerii și în alte orașe și să avem un job nou pe server, nu a apărut de mult timp unul. 6
George Madalin12345 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) Sugestie: Propun să se readauge jobul de 'Tăietor de iarbă'. În 2013 era jobul meu preferat, când jucam pe alt cont, consider că acest job este unic și ar trebui reimplementat pe server deoarece nu te plictisești când îl faci. Din câte îmi amintesc, în 2013, acest job nu avea [/skill], dar îl faceai din plăcere, era foarte fain, nu înteleg exact de ce s-a scos, probabil erau niste bug-uri si nu puteau fi rezolvate, dar acum cred că se poate reimplementa deoarece nu cred că este foarte greu să faci un job care deja l-ai mai făcut în trecutul îndepărtat. La acest job ar trebui să fie niște skill-uri care să nu te avantajeze prea tare și să fie un fel de 'Garbage v2.0', adică să faci skill foarte greu. De ce spun asta? Deoarece dacă un checkpoint înseamnă un punct în lista [/skill], ai face skill 6 prea rapid și ai face bani extrem de repede, ceea ce nu este extrem de fain și consider că ar fi unul dintre cele mai grele și profitabile joburi. Prima dată să vă și spun cum stă treaba cu acest job, cred că mulți dintre voi nu jucați de mult și nu știti la ce mă refer. Păi, în 2013, acest job era situat pe undeva prin orașul Los Santos, la acel teren de golf, dar acum acolo există o casă, deci nu ar fi prea frumos să pui un job foarte aproape de o casă deoarece ai putea da rent la acea casă și mereu când mori sau te respawnezi, urci în mașina aia și începi să muncesti. Acest job ar trebui situat într-un loc foarte pustiu, ca să mai populăm și anumite zone necunoscute de nimeni, să nu rămânem toți mereu la CNN sau să facem Farm, orașul Los Santos este extrem de populat, așa că m-am gândit deja la locul în care acest job ar putea fi situat, aici este o poză cu locația acestuia: De ce acest loc și nu altul? Nu a auzit aproape nimeni de 'The Panopticon', este o locație retrasă, nimeni nu știe de ea, poate știu câțiva dar nu trec aproape niciodată pe aici și este destul de nașpa. Nu cred că playerii din fiecare oraș sunt echilibrați, ar trebui să avem un număr mare de playeri în fiecare orașe. Oamenii stau în San Fierro doar pentru a face Fish, în rest, nimănui nu îi pasă de acest oraș, acum câțiva ani era popular, dar acum cu noile update-uri care au făcut playerii să faca job în orașul Los Santos deoarece acolo sunt cele mai multe joburi și ai mai multe avantaje, nu mai frecventează nimeni orașul San Fierro, când merg pe stradă nu e aproape nimeni, iar acest lucru este destul de dezamăgitor pentru mine, pentru că eu mă plimb mereu cam pe toată mapa și când ajung si prin acest oraș, văd că sunt foarte puțini playeri. Acum să discutăm și despre ce trebuie să faci la acest job. Păi, este destul de simplu, în primul rând, să dai [/getjob]. Mașina la acest job ar trebui să fie următoarea, această mașină este specială pentru acest job și există în GTA San Andreas, întrucat si în SAMP, se numește Mower: Ce trebuie să faci la acest job? Este simplu. Trebuie să te urci într-o astfel de mașină și să scrii comanda [/mower] pentru a începe să muncești. De ce să existe o comanda pentru a munci? Mulți oameni am observat că folosesc un fel de auto-clicker, de ce spun asta? Poți să înregistrezi cu un anumit hack făcut de cineva, nu vreau să îi dau numele, dai start și face acelasi lucru la nesfârsit, nu ai cum să fii prins, deci cred că o comandă pentru a munci este esențială. După ce ai scris acea comandă, o să îți apară mai multe checkpoint-uri pe hartă, tu trebuie să treci prin ele. Vor fi 54 de checkpoint-uri, dar apropiate unele de alta. După ce ai colectat toate checkpoint-urile, vei primi automat niște bani. Skill-ul va fi extrem de greu de făcut, dar asta nu cred că contează, atâta timp cât faci mulți bani. Să vorbim și despre skill-uri, lucrurile pe care toată lumea le vrea, acest job nu cred că ar fi ceva fără niste skill-uri. Mai jos aveți o listă cu suma pe care ai putea să o primești la skill și cât ar dura să faci o anumită sumă de bani. La skill 1 ar trebui să primești aproximativ 40.000$, dar nu fix, va fi o sumă random, între 40.000$ si 65.000$. Pentru a putea ajunge la skill 2, ai nevoie să faci acel lucru cu 54 de checkpoint-uri de 26 de ori. La skill 2 ar trebui să primesti aproximativ 42.000$, dar nu fix, va fi o sumă random, între 42.000$ si 67.000$. Pentru a putea ajunge la skill 3, ai nevoie să faci acel lucru cu 54 de checkpoint-uri de 52 de ori. La skill 3, lucrurile se complică, vei primi aproximativ suma de 43.000$ pe fiecare cursă, maxim vei primi suma de 68.000$. Pentru a ajunge la skill 4 trebuie să faci acel lucru cu 54 de checkpoint-uri de 86 de ori. De la skill 4 la skill 5 vei avea nevoie să faci de 150 de ori acel lucru cu 54 de checkpoint-uri, deci va fi extrem de greu să faci skill 6. Vei primi aproximativ suma de 50.000$, maxim va fi de 65.000$. De la skill 5 la skill 6, lucrurile vor lua o întorsătură cam urâtă, vei avea nevoie să faci acel lucru cu 54 de checkpoint-uri de 370 de ori. Vei primi între 45.000$ si 70.000$. La skill 1, vei putea face cam 450.000$ pe oră. La skill 2, vei putea face cam 540.000$ pe oră. La skill 3, poti face între suma de 450.000$ si 560.000$ pe oră. La skill 4, poti face între suma de 350.000$ si 750.000$ pe oră. La skill 5 vei face cam 650.000$ pe oră, nu mai mult, nu mai putin. La skill 6 vei putea face cam 700.000$ pe oră. Vreau să vă zic că nu am copiat de undeva propunerea, este făcută de mine și sper să se adauge pe server. Cum crezi că ar ajuta serverul: Multi playeri ar vrea acest job, este un job foarte frumos, sper ca în câteva luni să se adauge pe server, după părerea mea, nu cred că are vreun server acest job și am putea face ceva original. Nu ezitați să îmi dati un '+1 ' la această propunere pentru a ajunge la Shad0w și posibil a fi adăugată pe server. Nu fac aceste lucruri pentru '+1', dar vreau să se înmulțească playerii și în alte orașe și să avem un job nou pe server, nu a apărut de mult timp unul. +1 Edited November 4, 2016 by Kronick //warned 2
DrakeC Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) MARE DREPTATE Ai OMULE! Edited November 4, 2016 by Kronick //warned 2
MaDaVSN Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 SUGESTIE:Eu as vrea sa se adauge in joc ca pe BMX pe pinioanele alea sa pot duce un coleg/prieten ar fii o idee buna ideea asta chiar imi place si este si avantajoasa acum parerea adminilor eu sunt Mada.[] si va pwp.
Voinescu Andrei Eduard Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) Sugestie: Propun implementarea unei noi comenzi pe server, aceasta fiind "/creategun gun sau /cg gun", exemplu "/cg m4". Cu aceasta comanda sa iti poti crea arme doar daca ai skill 4+ (poti pune ce skill vrei shad0w) si sa costa 500 de materiale. Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul?: Pai ar fi mai frumos parerea mea, la war-uri ai niste colegi de tot rasul care nu au job arms / nu au materiale sa iti dea un rifle... Edited November 8, 2016 by CyberNeticK //warned
SLEEDKOV Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Sugestie:Sa se editeze o regula la factiuni, in loc de inactivitate 3 zile = uninvite, inactivitate 6 zile = uninvite Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi sunt in factiuni si sunt cam inactivi, 3 zile e foarte putin, daca e un membru nou inactiv de mai mult de 3 zile si iese, nu se poate acomoda cu factiunea, in schimb inactivitatea de 6 zile ar merge.
ReeKooL Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) Sugestie: Propun ca jucatorii care se logheaza dintr-o locatie diferita sa nu foloseasca comenzile gen: /su, /fare, /heal, /givegun, /duty etc. Se poate face destul abuz cu ele, cred eu.Blocarea lor daca esti conectat dintr-o locatie diferita este chiar foarte ok, sa fie la fel ca la /pay, /transfer, /sellcar etc.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai de obicei multi jucatori dau parola de la cont prietenilor, vecinilor, rudelor :/ si ei daca nu au ce face se gandesc sa faca abuz.Un exemplu: Politistul X e plecat la rugat pe varul lui sa ii intre la sedinta, iar varul lui abuzeaza de comanda /su, politistul X este scos din factiune, banat. Iar jucatorul care a primit wanted aiurea ce face? Sta la jail din cauza unui abuz. Edited November 5, 2016 by ReeKooL 4
Mirita Stefan Viorel Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 As avea o sugestie in legatura cu server-ul de SA:MP (orange.buggged.ro) , acea sugestie ar fi sa se bage semnalizari la masini !? Va multumesc frumos !
jOSiF SHAKALU Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Sugestie: Hai salut. Propun sa se adauge pe panel un nou sub-menu la playeri, "Faction Logs", in care sa arate logourile unui membru in factiunea respectiva iar acesta sa fie poata fie vazuta doar de lideri. Gen cand un membru a primit FW si cand a primit Clear sau cand a primit Rank up. Cred ca ar ajuta liderii sa nu mai stea sa caute prin faction logs cate o ora sa vada la ce secunda la ce ora un membru a primit fw sau rank up si tot asa. Sa fie ceva de genu asta. http://imgur.com/9aDIy5v PS. Poza e facuta in paint :) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Scrie mai sus.
Jiro1337 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Sugestie: Pentru factiuniile de tip Taxi LS LV SF, atunci cand ai un client si nu sti locatia sa iti puna el pe radar un cp pentru a evita posturile facute pentru acest lucru.
pHp Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) Sugestie: Nu stiu exact daca aceasta este o sugestie, dar problema este urmatoarea: Cand trimitem un [/report] adminilor cu motivul "Alta problema", sa se redirectioneze spre acestia, nu spre helperi. Mi s-a intamplat de multe ori sa imi raspunda un helper si era cat pe ce sa fiu sanctionat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un exemplu: cand cineva face reclama sa raportam direct catre admini, nu catre helperi. Si sunt mai multe facilitati. Sugestie: De la skill 3, la jobul de Bus Driver sa fie accesibil noul Bus (nu de la CANNY, de la Bus Tour sau ceva de genul). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii un avantaj pentru cei care muncesc la acest job. Edited November 5, 2016 by ASTRQ
Skoll Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Sugestie: Să se legalizeze modurile cleo/asi si animatiile pentru mafii. E o descriminare ca membrii din alte factiuni sa se poata folosi de aceste moduri, iar noi nu. Nu te ajuta cu nimic modurile, doar ca reda un joc mai placut. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: pai ar fi un mod de joc mai placut pentru mafioti. Sugestia nr2.Sugestie: sa se micsoreze timpul deelay pentru mafie. Adica dupa ce dai attack si daca iei fail mi se pare prea mult sa astepti 30 de minute. De multe ori se intampla ca dupa ce trece deelay-ul mafia pe care vrei sa o ataci sa aiba war. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Mai multa distractie pentru mafioti.
Sony_Xperia Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Am o sugestie in special pentru cei din PD/fbi/Ng. Cand folosim comanda /wanted vedeme playeri amestecati intre iei si ma refer la distanta, daca se poate sa fie aranjati in ordine, in functie de distana ar fi foarte util pentru noi deoarece o sa putem gasi playeri cu wanted mut mai usor in zona.
Morphi Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Propun implemetarea comenzilor /sellbizto, /tradebizforbiz, /tradebizforcar, /tradebizforhouse si /tradehouseforbiz. 2
Radu Andra Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Sugestie: Sa se poata vinde masinile cu comanda /forsale [pret] in public, pretul sa apara deasupra masinii iar respectivul player daca vrea sa o cumpere se urce in ea si cu comanda /buycar o cumpara.Pe server, masinile se despawneaza la cateva minute, nu stiu exact. Asa , vor fi multe masini pe mapa, si asta ar cauza mult lag (pentru unii jucatori care au PC din cartofi). Edited November 8, 2016 by CyberNeticK //warned
RobinAlex Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Sugestie: Propun sa se adauge atunci cand folosim comanda /id nume / player id sa ne indice la fel ca la admini daca playerul respectiv este AFK sau nu si de cat timp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult dupa mine pentru ca un player odata ce nu e pe /sleep nu iti poti da seama daca e AFK si ni se intampla multora sa revenim de pe AFK si sa ne trezim cu o multime de sms-uri / call-uri lucru care nu s-ar mai intampla dar playerul respectiv care ne-a cautat ar sti de la bun inceput cand foloseste comanda /id ca suntem AFK. Multumsec pentru timpiul acordat. 2
AlexPasa Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Sugestie: Ar fii misto un sistem bagat /note in care sa iti apara un carnet intr-o parte si sa scrii ceva ar fii de folos Cum crezi ca ar ajuta serverul: V-a fii foarte de folos , pentru ca , ai ceva de notat , ex : in banca am 533k , sau , alt ex : Astazi playerul x a facut DM pe mine si trebuie sa ii fac post . ( Eu zic ca ar fii foarte de folos <3 ) ! BAFTA ! 2
Qothal Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Sugestie: Adaugarea comenzii /bail care iti plateste cautiunea din jail si poti iesi din inchisoare fara sa mai astepti. Sume:-Wanted 1: 20.000$ -Wanted 2: 40.000$ -Wanted 3: 50.000$ -Wanted 4: 60.000$ -Wanted 5: 80.000$ -Wanted 6: 100.000$ *Cei fara drept de predare/au primit kill de la politisti, nu au acces la /bail. *Insa poltiistii pot sa le ofere /free pe orice suma vor ei, daca vor. Beneficiu: Nu mereu sunt politisti la jail sa-ti dea free si poate vrei sa iesi mai repede. Preturile pot fi marite/scazute. Edited November 6, 2016 by KothalKHAN 2
iullyannnnn Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ar trebui sa stergeti conturile mici de level 1-5 care au incativitate mai mare de 1 an sau asta voi alegeti. Sunt foarte multe conturi uitate de timp. -Daca este posibil acest lucru- 2
George Madalin12345 Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Sugestie: Sa fie adaugate aceste arme la paintball, (/votegun) http://imgur.com/a/8QrQ4La paintball la Classic free for all la arma deagle iti da normal 13 gloante si se termina repede, ar fi mai bine sa puneti cel putin 30 de gloante. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta serverul, dar playerii nu ar mai alege tot timpul aceleasi arme la /votegun.Si la cea cu gloantele nu ar mai trebuii ca dupa ce terminam gloantele la deagle sa dam cu m4.
AlexCojciug Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 (edited) Sugestie: Sugerez/Propun ca atunci cand un Hitman are contract si il indeplineste, cu /undercover, acesta sa nu primeasca wanted, fiindca nu mai apare numele, si ar fi mult mai RP. Plus ca s'ar elimina si confuzia celor din departamente cand sunt omorati de un hitman, sa dea sau nu /wanted 4. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar adauga un plus de RP jocului. Daca sunteti deacord, apasati butonasul verde cu sageata in sus pentru +1. Va Multumesc! // s-a mai propus. s-a mai zis ca nu o sa se faca. Eu propun sa se faca concursuri de dansat cu masini cu hydraulics saaau sa faca stafful o zona speciala pentru trade-uri, schimburi, afaceri, dealuri si altele Edited November 8, 2016 by CyberNeticK //warned
BlackDream Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Sugestie:Salut! Ati putea sa faceti la Mountain Bike, Maverick si Sparrow personale sa apara sub Speed un odometer in timp real care sa ne arate cat am parcurs cu ele ? Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multa lumea ar fi fericita sa vada acest lucru, am stii in timp real cat am codus acele vehicule. Multumesc de timpul acordat.
BlaKa- Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Sugestie: Adaugarea item-ului 'Cumpara interior" in shop. La ce ma refer? Sunt foarte multi care le plac casa pe care o detin dar nu si interiorul, vin cu aceasta sugestie deoarece mi se pare unica si buna. Ai casa small? Ai accesul sa ii schimbi interiorul casei dar tot in small. Aceasta sa coste 50-70pp. Daca ai schimbat interiorul nu-l poti schimba la loc decat tot cu 50-70pp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai s-ar vinde mai repede si mai scump o casa de acest gen deoarece are alt interior fata de celalalt. Una cu interior rock si cu exterior frumos ii poti schimba interiorul in unul frumos si o poti vinde mai repede. 9
BaRoN Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Sugestie: Adaugarea de rob points / free points la finalizarea unui quest. Cate un punct pentru fiecare quest finalizat. Cum crezi caa ar ajuta serverul: Playerii ar fi mai interesati sa faca un quest deoarece toata lumea stie cum e sa stai 10, respectiv 8 payday-uri pentru a putea da un rob si sa nu reusesti sa-l termini din cauza politistilor. Asa, ar fi un ajutor pentru toti playerii. S-ar da mai multe rob-uri si politistii ar avea mai multi suspecti in wanted list.
Recommended Posts