Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa nu se mai poata lua contract pe playerii din Jail sau Admin Jail.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scutii timpul in realizarea raportului si ar scutii nervii hitmanilor. Nu mi se pare corect sa pierd timp pentru un player din jail, este foarte enervant cand se intampla asta: http://imgur.com/a/pEtz9  si trebuie sa dai /cancehit si dupa mai astepti 5 minute ca sa iei contract nou.

Posted

Salut!

Jobul Mechanic a fost mereu un job ce nu se afla in lista celor cu skill.
Parerea mea este ca daca s-ar pune asta job in acea list ar incepe mult mai multi playeri sa il aiba si nu cred ca ar mai fi mereu atatea masini lasate in mijlocul strazii tractandu-le cei ce lucreaza.
Mie imi place ideea acestei munci deoarece este destul de interesant cum poti repara masinile altora si tracta masinile parcate in locuri in care incurca lumea (in principal locurile populare cum ar fii CNN ... multe masini sunt lasate in acea zona fara ca cineva se fie in ele sau macar a le folosi la ceva.)

Posted

Salut, mam gândit că dacă shad3w tot vrea să facă update la mafii, să facă ceva super

gen când esti la war și un coechipier e in fața ta, să nu poți să tragii in el să ii dai DMG 0

Cam atât dacă sunteți de acord cu propunerea mea astept +1

• Upvote 2
Posted

Sugestie: As dori sa se schimbe interiorul hq-ului de la paramedici. Este acelasi cu cel de la departamente si nu are logica sa avem celule in hq, ar merge ceva sali de operatie sau ceva sa se potriveasca mai bine cu tematica de medicina.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta server-ul, dar ar schimba ceva ce mi se pare ca este important petru membrii acestei factiunii.

Posted

Timp petrecut in inchisoare de 3 ori mai mic
De vineri la ora 14:00 pana duminica la ora 23:59, timpul la jail va fi de 3 ori mai mic pentru jailul primit de la politisti. Daca primiti jail de la un admin, timpul va ramane la fel.

Posted

Salut. Cu ocazia sarbatorilor de iarna am vazut ca s-au adaugat nistre braduleti de Craciun. Eu zic ca ar fi frumos si sa se implementeze un fel de instalatii pe cladiri sau in locuri importante, pentru a impodobi cele trei orase.

• Upvote 1
Posted (edited)

Pentru taximetristi - atunci cand un jucator are o comanda cu /service taxi, ar fi bine sa se faca ca acel jucator sa nu mai poata sa urce in alt taxi decat in acela in care are comanda.

Sau, se poate face ca taximetristul care nu are comanda la jucatorul care se urca sa primeasca un mesaj cu ceva de genul "acest jucator are comanda".

Ar ajuta colaborarea taximetristilor - de multe ori jucatorii suna pentru un taxi si se urca in altele fara sa dea /cancel taxi, si textul cu "x has accepted the call from y" nu este suficient pentru atentionarea taximetristilor.

Edited by JXF.
  • Upvote 1
Posted (edited)

Masini noi pentru pizza boy.

Pai este cam naspa sa mergi doar cu scuterul de pizza. In viata reala mai sunt unii oameni care livreaza pizza cu masina gen matiz )). 

Deci propunerea mea este sa se adauge cateva masini la job-ul de pizza, oscilez intre premier, sentinel sau elegant. Toate cu culoarea 06 sau 074.

Edited by jess.
  • Upvote 2
Posted

Sugestie:

-Sa fie mai multe campionate intre factiuni si sa fie pariuri pe ele, dar nici prea des, gen o data la o luna sau doua.

-O factiune noua, de ce nu?

Posted

Sugestie:Sa se adauge un brad de craciun si la HQ-ul factiunii National Guard. Toate factiunile au cate unul, numai aceasta factiune nu are.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar arata mult mai frumos si ar fi totul la egal fara nici o diferenta.

• Upvote 1
Posted

• Noi Paramedicii să putem da și noi /duty, gen să nu fim la muncă ca polițiștii ca să putem purta și noi haine de civil, dacă tot e inspirat din viața reală.

Posted

Sugestie: 1. Toti taximetristii cred ca sunt frustrati de faptul ca atunci cand dai /accept taxi <id> si scrie ca poti sa-l accepti doar peste cateva secunde. Chestia asta nu e prea RP, deoarece poate eu am dat primul accept, si vine altcineva sa dea accept, si nu e prea ok deoarece comanda trebuie sa fie spamata.

2. Atunci cand pui un contract pe cineva, sa scrie si cand tinta ta a fost omorata. E mult mai ok, asa, poate contractul nu este finalizat vreodata, si ce rost are sa-l mai pui. De asemenea, ar fi super daca atunci cand un hitman da /gethit si iti ia contractul pus de tine sa scrie ca tinta ta a fost luata. 

Cu ce ar ajuta serverul? : Cred ca e vizibil o evolutie, ar fi mai ok.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: De exemplu când finalizezi un contract să-ți arate câte mai ai până termini raportu, e destul de enervant să intrii mai mereu pe panel să vezi cât mai ai până termini raportul + că mai e și deelayul acela la panel. Dar aici nu fac referire doar la Hitman, ci și la celalalte facțiuni, gen Taxi, faci o comandă și după ce ai terminat comanda să-ti arate câte mai ai până termini raportul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Totul ar merge mult mai rapid.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca hid-urile de la masinii sa aiba aceasi culoare mereu ca cea de se vede in lumina farurilor ca e foarte naspa dupa ce plec din lumina farurilor sa se vada hidu ca o culoare obisnuita,zic ca e o parere foarte buna si sper sa se ia in considerare

Posted (edited)

Sugestie: Sa fie la Los Santos Police Department 5-6 Infernus-uri de politie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar cere asa mult FVR si politia nu ar mai trebui sa mearga din LS in SF sa ia Infernus si cand ajunge sa bubuie.

Ar fii o idee foarte buna , sunt doar 3 inferusuri si ne batem pe ele care si cum.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Să fie obligatoriul ca motivul respingerii unei aplicație să fie pus, la facțiuni. Adică dacă cineva aplică la X Paramedic Departament (x reprezintă orașul / numele facțiunii) și este respins, să se dea un motiv. Știu că este pusă în practică această metodă, dar nu am văzut niciodată să fie cineva respins cu un motiv. Doar pentru falsificare teste, sau teste picate.

Cu ce poate ajuta: Playerii nu s-ar mai plânge că există pile. Nu există, fiecare ia o funcție sau intră într-o facțiune pe merit. Așa playerii vor afla motivul respingerii și nu vor mai spune că sunt pile În facțiuni.

Posted

Sugestie: Să fie obligatoriul ca motivul respingerii unei aplicație să fie pus, la facțiuni. Adică dacă cineva aplică la X Paramedic Departament (x reprezintă orașul / numele facțiunii) și este respins, să se dea un motiv. Știu că este pusă în practică această metodă, dar nu am văzut niciodată să fie cineva respins cu un motiv. Doar pentru falsificare teste, sau teste picate.

Cu ce poate ajuta: Playerii nu s-ar mai plânge că există pile. Nu există, fiecare ia o funcție sau intră într-o facțiune pe merit. Așa playerii vor afla motivul respingerii și nu vor mai spune că sunt pile În facțiuni.

Posted (edited)

Sugestie: De exemplu când finalizezi un contract să-ți arate câte mai ai până termini raportu, e destul de enervant să intrii mai mereu pe panel să vezi cât mai ai până termini raportul + că mai e și deelayul acela la panel. Dar aici nu fac referire doar la Hitman, ci și la celalalte facțiuni, gen Taxi, faci o comandă și după ce ai terminat comanda să-ti arate câte mai ai până termini raportul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Totul ar merge mult mai rapid.

iti faci poze cand faci contract si ti le numeri daca nu vrei sa astepti sa se actualizeze pe panel..

Edited by CyberNeticK
//warned
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp