Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:La war, ne spawneaza la HQ, La war ar trb sa nespaneze undeva la margina turfs-ului.O mafie intr-o parte unu in partea opusa.

Cum prezi ca ar ajuta serverul:Pai pentru Grove care este o mafie in LS si au war in LV pe un turfs ex pe turfs 14, le ia cel putin 3-4minute sa ajunga pe turfs.

Sau sa ne spawneze aleatoriu pe turfs ca la paintball.

Daca vrei sa se adauge 1+

• Upvote 1
Posted (edited)

Salut, mi-au venit in minte niste sugestii pentru server destul de faine. Bafta la citit.

:samp:  Sugestii   :samp:  

1. Factiunii

bullet_star.png Adaugarea factiunii TCC <Tow Car Company>. Aceasta factiune sa se ocupe pe langa reparatiile / plinurile Roleplay , acestia sa poata sa monteze si urmatoarele lucruri: 

~ Incuietoare [ Aceasta fiind pe nivele. Cele pana nivel 3 (Fiind 5 nivele) sa poata fii sparte de catre hoti.<O sa vedeti mai incolo despre ce zic> ]

~ GPS [ Aceasta fiind tot pe nivele. Cele pana la nivel 2 (Fiind 4 nivele) sa iti zica locatia , nu sa-ti arate checkpoint ]

~ Alarma [ Tot pe nivele , dar la nivelul 1 : - Sa claxoneze si sa palpaie farurile [Ca in realitate]

nivelul 2: - Sa claxoneze si sa palpaie farurile+ca si cum ai da /me sa zica urmatoarea chestie <ALARMA: BEEP BEEP .... >    

nivelul 3: -  Sa claxoneze si sa palpaie farurile+sa blocheze motorul.

nivelul 4: -  Sa claxoneze si sa palpaie farurile+sa iti apara un mesaj: <Masina ta a fost sparta, motorul este blocat pentu 5 min. Deplaseaza-te la masina urgent !?

# Desigur acestea sa coste de la 200.000$ pana la 1.000.000$

bullet_star.png Adaugarea factiunii TGC <Tuning Garage Center>. Aceasta factiune sa se ocupe cu tuning-ul masinilor intr-o maniera Roleplay.

# Ca si la TCC  acestea sa coste in functie de preferintele clientului.

2. Magazin

bullet_star.pngAdaugarea: - Set de scule << Cu aceste vei putea sparge masini cu comanda [/hlock]>>

- BoomBox << Cu acest obiect vei putea asculta muzica cu prietenii sau cei din zona cu comanda [/playb LINK] 

-Laptop << Cu care iti poti verifica /trimite email-uri sau verifa scurt forumul. Cred ca ar fii ceva destul de frumos >>

3.  Sistemul de PayDay.

bullet_star.pngPropun ca atunci cand iei PayDay-ul sa te duci la primarie sa-l iei deoarece ar fii mai RP

4. Buletin

bullet_star.pngPropun adaugarea buletinului , care sa se poata faca la primarie. Iar cu acesta sa poti arata datele personale unu-i player / politist cu comanda [/showid] si sa-ti apara datele lui personale cum ar fii Numele, levelul, factiune, wanted level, CNP iar cu CNP-ul sa poata cauta in MDC sa vada de ce are wanted si altele

5. Vama

bullet_star.png Propun adaugarea punctelor de trecere intre orase/ sate. 

6. Job-uri Noi

bullet_star.pngPropun adaugarea unor noi job-uri precum: Sweeper , Gunoier , Taietor de copaci , Caratori de saci , Miner 

7. Terenuri

bullet_star.pngPropun adaugarea terenurilor.

# Pe toata partea LS-ului /LV-ului sa fie terenuri de vanzare pe care poti planta chestii [Cu jobul de fermier] sau despasurarea unui event , eventual construirea unei case/bizz [Care sa coste ceva mai putin decat cele actuale doarece preturile sunt exagerate.] <Dar ar forma lag aceste "Mapping-uri".

8.  Radare

bullet_star.pngAdaugarea Radarelor Automate [stalpii]. 

# Acestia sa fie amplasate in zonele des circulate si sa fie setate la limta .. ex: 70 KM/h .

9. Altele 

bullet_star.png Readaugarea comenziilor [/me] [/do] deoarece sunt unii care vor sa faca si RP

bullet_star.pngPentru IPhone-uri / Telefon normal sa fie adaugata o comanda [/phone] si sa ai un meniu din care poti alege din:

-- A Suna

-- A adauga in lista

-- Lista

-- Istoric

-- Creare Mesaj

bullet_star.pngToate masinile sa aiba ODOMETER, ar fii mai rp

bullet_star.png In cazul in care iti da crash , sa te dea in ultimul loc.

:samp:  Cu ce ar ajuta serverul ?  :samp: 

Cred ca ar fii mai RolePlay si mai atractiv.

Asta a fost tot , dar daca imi vor venii idei voi da edit aici.

:gs: Daca va place propunerea mea , nu ezita sa apesi butonul rep_up.png   :gs:  

Edited by ALEXBAWS
  • Upvote 4
Posted

Sugestie:Propun să se adauge job-ul de "Air Pilot" şi, să se intre pe Aeroport doar dacă eşti pilot sau vrei să mergi într-o locaţie . Să fie un traseu făcut cu roşu pe mapă şi să trebuiască sa mergi pe traseul ăla. Dacă nu faci cerinţele necesare să ti se ia 100 k . Job-ul să fie ceva gen taxi cab company, doar in aer unde e mult mai liniştită zona .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred că ar ajuta serverul cu :

- Este un job plăcut şi distractiv .

- Faci bani de plăcere, nu întâlneşti ca pe drum toţi nesimţiţi care se bagă in tine, sau te scoate din maşină ca să pierzi cursa .

- Ar face serverul să fie mai special şi mai unic .

- Să fie un job plătit bine, de exemplu 50 k pe cursă .

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Propun să se adauge job-ul de "Air Pilot" şi, să se intre pe Aeroport doar dacă eşti pilot sau vrei să mergi într-o locaţie . Să fie un traseu făcut cu roşu pe mapă şi să trebuiască sa mergi pe traseul ăla. Dacă nu faci cerinţele necesare să ti se ia 100 k . Job-ul să fie ceva gen taxi cab company, doar in aer unde e mult mai liniştită zona .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred că ar ajuta serverul cu :

- Este un job plăcut şi distractiv .

- Faci bani de plăcere, nu întâlneşti ca pe drum toţi nesimţiţi care se bagă in tine, sau te scoate din maşină ca să pierzi cursa .

- Ar face serverul să fie mai special şi mai unic .

- Să fie un job plătit bine, de exemplu 50 k pe cursă .

O propunere foarte buna, din pacate n-o sa fie acceptata.

Noapte buna!

Posted (edited)

Sugestie: Adaugare a 2 CHEETAG negre la FBI si 5 sultane la PD. Masinile sa fie disponibile rank 3+

Cum ar ajuta serverul: La cate masini rapide sunt pe server, sa scapi de un politist cu masina de lspd e ceva banal....

Edited by FireRuleZ
Posted

Sugestie: Sa puneti 1000 de solturi

Cum crezi ca ar ajuta serverul:pai serverul ar ajunge mai popular si nu ne-am mai chinui 20-30min sa intram

Posted

Propun schimbarea skinului de lider Aztecas sa fie adaugat la factiunea Mafia Rusa unde isi are locul Skin_113.png

Propun adaugarea skinului de fata la factiunea Los Vagos , noi nu avem nici un skin de fata Skin_56.png

Adaugarea mai multor teritorii

Posted

Sugestie: Pe panel sa poti cauta o masina dupa preferintele tale de ex: scrii acolo Model: Sunrise, Km minimi: 100 Km maximi: 500, Days max: 10 sa iti gaseasca o masina automat si daca ownerul masinii are un pret pe panel (owneru sa seteze un pret al masinii unde arata bunurile) sa o poti cumpara iar banii sa se retraga automat din contu tau bancar si sa se puna in contul ownerului iar masina sa iti vina tie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cumperi/vinzi o masina mai ieftin :)

Posted

Sugestie: Propun ca proprietarii de frecvente sa aiba o comanda prin care sa poata bloca accesul pe frecventa doar anumitor membrii. Eu personal sunt owner de freq si ma enerveaza cand intra mistocarii pe freq si dupa tre sa dau change pass si dispar toti membrii iar freq si este foarte incomod. Ar fi tare daca ar fi ceva in gen [/freq block si numele persoanei care nu vrei sa se mai poata conecta la frecventa ta].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca toate clanurile si proprieterii de freq ar fi foarte multumite si ar ajuta mult clanurile serverului.

Posted

Sugerez sa se mareasca sloturile cat mai repede deja eu, si cred ca si ceilalti playeri s-au saturat sa astepte cate o jumatate de ora , o ora ca sa poata conecta..... (daca va place ideea mea dati +1 sa vada administratori ca este o idee buna)

Posted

Eu as sugera sa se deschida SF sa se deschida bizzuri in SF case in SF joburi noi de unde sa te poti angaja in SF  

Nu s-a populat nici 25% din LV si tu vrei SF? :-J

Posted

Sugestie: Zilele de la masini sau motoare sa creasca in functie de orele jucate ! iar insurance points sa se calculeze dupa ele , pt ca nu mi se pare normal daca nu intru o saptamana sa imi creasca zilele la masina poate deabea cumparata ! De exemplu am un nrg cu 150 km si 96 de zile si platesc aproape 10 k pt insurance points ! nu e normal !

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai normal sa se calculeze asa ! Adica daca ma joc 2 ore intr-o zi si ma plimb doar 1 ora cu masina sa se puna Days : 1 hour , si tot asa

Posted

Sugestie:Propun ca de acum in colo licenta de driving sa se ia cu un instructor .

Cum crezi ca ar ajuta serverul:L-ar face mult mai RP si asa s-ar diminua incindentele de se intampla cand dai /exam la DMV (ex:accidente si esti la un checkpoint indepartat)+ ca aceasta licenta sa se dea de la lv 1+.

Daca ti-a placut sugestia mea nu uita de +1.

NU ,suntem 23 de instructori cum vrei sa face fata la atatia jucatori ? In fiecare zi se inregistreaza cam cate 10-20 jucatori noi si primul lucru pe care il fac este sa isi ia permisul . Ar fi mai bine daca ar fi asa :

Sugestie : La DMV sa poti lua lic drive de 50 ore iar daca vrei de 100 sa iei de la un instructor sau sa iei de la DMV 100 ore iar de la SI 300  ( shad0w va decide )

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar creste putin activitate instructorilo

Ai raspunsul mai sus

Posted

Sugestie: Pe panel sa poti cauta o masina dupa preferintele tale de ex: scrii acolo Model: Sunrise, Km minimi: 100 Km maximi: 500, Days max: 10 sa iti gaseasca o masina automat si daca ownerul masinii are un pret pe panel (owneru sa seteze un pret al masinii unde arata bunurile) sa o poti cumpara iar banii sa se retraga automat din contu tau bancar si sa se puna in contul ownerului iar masina sa iti vina tie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cumperi/vinzi o masina mai ieftin  :)

Ideea nu este a mea,dar imi place,sper sa nu se supere ca o propun si eu :D

Posted

Sugestie: La Panel, cand te uiti pe profilul unui player si acesta are business, sa scrie si numele business-ului. De asemenea, la Stats -> business sa arate si numele business-urilor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: De exemplu, eu vreau sa cumpar un business. Ma uit pe Panel si vad ca sunt 10 business-uri scoase la vanzare, insa nu stiu ce fel de business-uri. Mie imi cam piere cheful sa cumpar business daca trebuie sa merg la fiecare in parte sa vad ce fel de business este.

Posted

Sugestie: Zilele de la masini sau motoare sa creasca in functie de orele jucate ! iar insurance points sa se calculeze dupa ele , pt ca nu mi se pare normal daca nu intru o saptamana sa imi creasca zilele la masina poate deabea cumparata ! De exemplu am un nrg cu 150 km si 96 de zile si platesc aproape 10 k pt insurance points ! nu e normal !

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai normal sa se calculeze asa ! Adica daca ma joc 2 ore intr-o zi si ma plimb doar 1 ora cu masina sa se puna Days : 1 hour , si tot asa

farate daca ai in realitate o masina nu tot asa ii trec orele / zilele / lunile / ani si daca o folosesti si daca nu si daca o ti in garaj si daca o ti afara

Posted

Sugestie : Hitmanii sa poata puna bombe ma refer sa isi omoare tintele cu bombe ! Cand detoneaza bomba sa moara doar tinta pe care o are si nu cei din jur !

Posted

Sugestie: Propun sa se mareasca suma de bani pe care o putem trimite cu ajutorul comenzii /pay . Suma maxima sa fie de 150.000$ .

De ce ? Pentru ca am vazut ca s-au scumpit licentele gun/fly/boat  si nu putem trimite toti banii odata.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar trebui sa stau 1 minut sa ii dau omului suma de bani ca sa imi primesc licenta de fly de exemplu .

Posted

Sugestie: Implementarea comenzilor "/fillpool" (cu ajutorul careia iti poti umple cu apa piscina de la casa personala) si "emptypool" (cu ajutorul careia apa din piscina va disparea).

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai RP + S-ar putea organiza petreceri in piscina. :D

Posted

Sugestie : Pentru war-uri : Sa se puna un tabel cu scoruri gen counter-strike in timpul attack-ului , asa vom stii si noi scorul detinut si kill-urile facute ! 

Cum crezi ca ar ajuta serverul? In primul rand serverul va beneficia de un aspect mirific cu acest tabel de scoruri !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp