optical Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) Sugestie: Sa existe o comanda gen /togf cu care sa iti ascunda chatul factiunii din care faci parte, ca si la /tognews . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai uneori e un spam gigantic pe /f si te dor ochii de la atat albastru. Sugestie: Sa existe o comanda gen /togf cu care sa iti ascunda chatul factiunii din care faci parte, ca si la /tognews . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai uneori e un spam gigantic pe /f si te dor ochii de la atat albastru. Daca se poate si /togad.Eu de exemplu nu cumpar nimic de ce sa am spam pe chat? Edited March 11, 2013 by optical
fOX Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Sugestie: Asi sugera sa se hosteze un server de ts3 daca este buget :D. SI fiecare factiune sa aive cate un canal . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea comunica mai usor ;) Si sedintele care se fac in joc se pot face acolo pe ts3 si ar fii mult mai usor. Sper ca aceasta sugestie sa fie luata in considerare. 1
Ted Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Sugestie: Atunci când înscrii o maşină să trebuiască să mergi la Primărie şi să o inscrii . Adică mergi la primarie , scrii /InscrieMaşină sau /carplate si sa scrie : Ted_Williams a înmatriculat maşina Infernus(id999) cu numărul : BT 77 TDY . Şi să se plătească ca acum o taxă , doar să fie puţin mai mare , de ex 10,20k . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că ar fi mult mai frumos , şi mult mai RP . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sugestie : Să se adauge la DealerShip maşinile : BlistaCompact , Elegant , Tornado şi Brodway . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil că unii s-au cam săturat de maşinile actuale şi vor să încerce ceva nou , Elegant este o maşină foarte frumoasă şi merge foarte bine . BlistaCompact , mie îmi place foarte mult şi este şi ea destul de frumoasă . Tornado şi Brodway , două Lowridere care arata foarte bine când sunt făcute cum trebuie , şi eu zic că arată aman2 mult mai bine decât Savanna şi Blade. Edited March 13, 2013 by Ted 1
salimoben Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 la fire & medic becuse the server now is full players have a factions
Cristicaua Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Nick:Cristi$$$$Caua Level:11 Sugestie:adaugarea skin-urilor noi in hitman de exemplu acesta ar putea fi skin-ul liderului: Iar acesta ar putea fi din nou skin-ul playerilor de rank 1-2: iar skinul actual cu coada ar putea fi scos Cum crezi ca ar ajuta server-ul?:Mi se pare ca hitman are un skin nepotrivit pt lider Edited March 13, 2013 by Cristicaua
stoca500 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Sugestie: Ar trebuie ca la forum sa se bage jos de tot chat prin care vorbim toti care avem contdespre ce dorim noi.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Gasesc pe cineva mai repede de exmplu eu il caut pe tibi de 2 saptamani si tot nu pot sal contactez. Sugestie:As dori, doar daca se poate ca Shad0w sa puna la puscarie cand ne baga sa avem automat skin de puscarias si cand iesim sa nil bage inapoi pe ala normalulCum crezi ca ar ajuta serverul: o sa arate mai frumos cu skinul de puscarias
Qiuu Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Sugestie: Sa se adauge droguri pe server, in care atunci cand le folosesti sa dea efectul ca dupa "Wine" adica acela de beat, si desigur, sa iti incarce viata putin si sa creze si dependenta [adica dupa ce le-ai folosit si trec aproximativ 1-2 ore, sa iti scada din viata si sa fi nevoit sa le folosesti iara] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai RP si interesant. si un job/factiune in+. Stiu ca a fost o sugestie postata de multe ori si de alti playeri, dar consider ca daca o vrem atat de multi poate o sa se adauge pana la urma..
Ted Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Sugestie: Să se scoată maşinile de pe stradă , adică cele pentru civili . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Facţiunea Taxi ar avea mai multe comenzi şi lumea va fi nevoită să mai mergă şi pe jos sau cu taxiul.
wade Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Sugestie server buGGed ! : As fi incatat sa se adauge la Dealership [ DS ] masina sau camioneta Yosemite deoarece ador masina aceasta...si nu ar strica inca o masina pe server. Plus ca unele masini de la Ds nici nu se cumpara si stau gedeaba acolo ! Nu numai eu sunt cu aceasta propunere ! Daca ati pune un semn de intrebare la playeri pe server despre aceasta optine veti vedea ce spun majoritatea playerilor, nu chiar majoritatea dar o parte vor fi de aceeasi parere cu mine !
sendysss Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Sugestie: As vrea sa fie introduse niste masini in ds si altele sa se scoata in special Pony<>Burrito ! eu unu prefer burrito si mi-as lua unu decat un pony,si mai sunt alte masini da momentan asta ma intereseaza Cum crezi ca ar ajuta serverul: E o masina mai buna si mai frumoasa ,prinde mai bn la playeri
Cosmin_Andrei Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Sugestie:Sugerez sa mariti numaru de membri al factiunilor si sa se implementeze un sistem sa nu mai facem mereu ss Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar ajuta in primul tand playeri sa nu mai faca o groaza de ss ,in al doilea rand mai multa limea ar fi in factiuni
Cosmin1008 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sugestie: Propun sa se faca un yard pentru inchisoare, adica atunci cand esti arestat sa poti scrie [/yard] si sa te dea intr o curte cu cosuri de basket, ring de box sau chestii de genu si sa poti evada daca vine cineva cu un elicopter sa te ia, pentru a evita evadarea multor prizonieri, N.G. poate pazi yardul cu hydra sau hunter. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai interesant jocul, ar fi mai multa actiune avand in vedere faptul ca N.G. din hunter/hydra va incerca sa traga in cei care vin cu heli sa ia prizonierii, acestia incearca sa se fereasca. Sper sa va placa propunerea mea. 1
Taykiro Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sugestie:1.Sa se adauge si la School Instructors vreo 2 sultane ca la Nr si Taxi ... 2. Sa expire licentele Cum crezi ca ar ajuta serverul:Poi cu sultanu ar fi un transport mai rapid si nu ar mai astepta playeri atat dupa S.I ... si la a doua sa aiba si S.I mai multa treaba
DoggyStyle Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) Sugestie: Sa concepem un concurs de LowRider (sau doar masini cu hydraulics), adica cel ce organizeaza eventul sa fie in un LowRider (sau doar o masina cu hydraulics, dar de preferat LowRider Car, cum ar fi Savana, Slamvan etc.), iar concurentii, 1 vs 1, sa faca ce face si organizatorul, apoi ceilalti sa aleaga castigatorul, sau reguli dupa cum sunt in G.T.A. San Andreas (dupa sageti) si apoi scorul sa fie afisat la final. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar creste competitivitatea intre playeri si ar deveni serverul mai interesant. Edited March 16, 2013 by DoggyStyle 3
ScHuRuBeLxD Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sugestie: Sa puneti o noua factiune de bus. Sa se duca in locurile cele mai cunoscute si sa fie mai multe bussuri pe linie. Cum ar fi o ruta. Spawn - PD - Aeroport - Spawn..Ceva de genul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult deoarece va fi mai multa diversitate la alegerea factiunilor. 1
Antonio Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sugestie:Sa putem da /towcar cand ne fura cineva masina si este in ea ca sa nu mai ramanem fara masina mereu Cum crezi ca ar ajuta serverul:Va ajuta deoarece ne putem folosi masinile nu sa le ia ori si cine un dala de level 1 akm sincer
Cosmin1008 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sugestie:Sa putem da /towcar cand ne fura cineva masina si este in ea ca sa nu mai ramanem fara masina mereu Cum crezi ca ar ajuta serverul:Va ajuta deoarece ne putem folosi masinile nu sa le ia ori si cine un dala de level 1 akm sincer Daca ai uitat sa dai /lock la masina e problema ta, e greu sa dai /lock ?
stangaby98 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) sugestie:Sa se adauge noi faciuni cum ar fi -Remorcari Auto,Varios Los Aztecas,Las Venturas Vagos, eu as zice ca ar fi tare cu faciunile astea sper sa se ia in calcul. Cum ar putea ajuta servar : Pai ar fi mai multe faciuni ,si o sa le placa pleierilor. Edited March 16, 2013 by KiL3R
krulc Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Many players cant join any factions cuz all are full.. i think we need more factions..
iSmoke Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sugestie: Sugerez ca numele rank-urilor 6 si 7 din /granknames sau nu fie la fel. Cum ar ajuta serverul: Sincer? In nici un fel.
Mr.Jaks Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sugestie: -Propun sa se revina la sistemul de Hiddenuri anterior, FARA PCT! -Mi se pare aiurea sa dau bani pe premium si sa nu imi pot pune Hidden pe toate cele 4 masini... -Sau macar daca tot ati pus asa, sa fie 1pct, nu 15... DAR CEL MAI BINE AR FI SA FIE SCOASE! si sa fie ca inainte... Cum crezi ca ar ajuta serverul: -Dai deja bani pe premium o gramada, iar dupa 5 min, dupa ce pui 2 culori pe bullet si una pe motor ramai fara pcte.. -Cum e acum e o pierdere de timp si bani sa iti mai iei premium, fiindca nu se merita! +1 Daca sunteti de acord ! 8
SucAAr Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Sugestie : Acea spalatorie de langa Benzinaria Ls ( cea de langa CNNLS ) sa curga apa mereu pe acolo, iar cand treci sa ti se repare masina Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ai trece direct fara sa mai astepti cum o faci la pns, + ar fi un bizz bunicel Sugestie : La hitman, toti cei care sunt pe lista de contracte, sa fie caracterul tot rosu, sau cel putin la fiecare in parte, la contractul sau sa fie asa.. indiferent daca apare pe checkpoint sau nu, putem folosii in continuare /find Cum crezi ca ar ajuta serverul : Fiind hitman de la distanta ai putea distinge mult mai bine playerul pe care ai contract fata de cei din jurul lui.
Toonix Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Sugestie: 2 skinuri NG + 1 skin PD National Guard: http://i.imgur.com/u8LFKsv.png http://i.imgur.com/QNv3auS.png Police Departament: http://i.imgur.com/vpaOoyo.png Ar fii super daca leati accepta si leati baga.
Ted Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sugestie: Atunci când o maşină personală explodează , să ramână în flăcări până când un pompier o stinge , iar după ce a stinso pompierul să primească o sumă de bani (ex. 20k) iar proprietarul dacă vrea să mai meargă cu maşina va trebui să plătească reparaţiile (10-20k) . Să se adauge facţiunea Fireman/Medics iar ei să se ocupe de dat heal şi de stins maşini . Cum ar ajuta serverul: Lumea nu ar mai lăsa maşinile descuiate , ar avea mai multă grija , ar fi o facţiune nouă in care s-ar câştiga şi ceva bani . Am mai văzut asta pe un server , şi chiar era super .
Antonio Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 TnX sugestia ta nu este buna deoarece ai ales un skin de mafiot pentru NG! Si un skin care este la Taxi. Si al PD ai ales unu de doctor este o prostie! Ted este chiar buna dar imi bunuie masina daca ala e in LV si eu sunt in LS cred ca shadow nu va aproba acest lucru
Recommended Posts