Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie:

» Leader options (uninvite with/without FP, change rank, give faction warn) din panel; 

• În unele cazuri, liderii facţiunilor trebuie să plece în vacanţă, au calculatorul stricat ş.a. probleme întâmpinate, astfel, el lasă facţiunea în seama co liderilor, aceştia nu pot acorda rank-up şi uninvite, ci doar faction warn, aici am venit cu propunerea ca, la pagina din panel cu membrii facţiunii, liderul să aibă opţiunile 'uninvite with FP, uninvite without FP, change rank, give faction warn' pentru a nu fi nevoit să roage un admin să-i intre pe cont pentru a acorda rank-up.

Aceste opţiuni s-ar afişa astfel:

CpAFhEL.png

Sau, pe profilul membrului va fi afişat un "tab" cum e Faction History, unde liderul poate vedea log-urile acelui membru în facţiune, reclamaţiile deschise împotriva lui şi unde poate opta pentru a demite acel jucător cu / fără FP, a-i schimba rank-ul, a-i acorda faction warn.

Aceste opţiuni ar arăta astfel:

jGZwCaH.png

Optând pentru una din acele opţiuni, liderul va fi redirecţionat către o altă pagină în care să urmeze paşii pentru a finaliza acţiunea.

Cum crezi că ar ajuta serverul?: Am precizat mai sus, ar ajuta liderii facţiunilor.

Buna idee.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Sugestie:

1.Sa se puna si dovezile din chat log, eram pe sleep ma uitam pe yt la un video si ma trezesc jail si cu un raspuns de la admini ca nu se pun dovezile, ia verificati frumos chat logul serverului http://bluepanel.bugged.ro/ticket/view/774407

2.Cand primesti mute/kick s.a.m.d pe /n /call 112 /ad nu scrie x ti-a dat mute/kick/ban/warn dar altii vad cine ti-a dat nu e normal , daca tot suntem sanctionati macar sa stiim si cine ne sanctioneaza .

3.Interzis ca un admin sa intre pe un cont de civil si cu god mode on, era tibi pe contu lu lexi la intrare banca lv pe blue bugged si nu murea, trageam in ea si cu m4 si deagle si nu murea apoi cand a vazut ca tragem de ceva timp a dat /q sa nu ii facem post .

4.Sa fie sanctionati si ''helperi/admini cu nasul pe sus'' pe blue bugged walter sta pe frecventa 1830 mereu si nu sanctioneaza pe fiecare egal indiferent de cine e , numa pe cine vrea el , ii lasa se injure intre ei doar daca are boala pe tn te sanctioneaza si pe altu nu .

5.Scos gardul din sf de la fish sa putem intra si cu masinile nu doar cu nrg .

6.Adaugate inapoi camioanele din ds de tip yanhee sau alte dubite, stiu ca erau si vad ca nu mai sunt .

7.Scos acel wanted cand intra cineva in tine si explodeaza de poate sa dea /call 112 wanted 1 murder .

8.Sanctiuni pentru lideri/admini/helperi care nu ii trateaza egal pe fiecare jucator, nu e normal sa ii faca pirliti sau sa nu ii bage in seama cand au nevoie doar pentru ca sunt noi veniti sau nu au acelasi buget ca si ei .

9.Adaugata arma uzi sau grenada smoke ori sabie ceva la jobul arms dealer sunt prea putine arme , si nu merg multe pe h am inteles ca era un bug la deagle sa mearga h si nu mai merge desi cand dai sell gun id number iti apare pe h daca esti in vehicul .

10.O comanda ceva sa aflam cand avem contract pe noi .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va echilibra balanta dintre ''cei cu grade'' si playeri normali .

Edited by 3oakdsa
Posted

Sugestie: Sa se adauge mai multe mape de PAINTBALL.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, ultima mapa a fost adaugata acum 9 luni, banuiesc ca o parte foarte mare din jucatori o stiu deja. De asemenea ar aduce mai mult hype paintball-ului iar mai multi playeri ar juca.

Posted (edited)

Sugestie: Eu zic sa va mai ocupati si de mafii, fiindca in ultimii 2 ani le-ati cam lasat deoparte, iar propunerea mea ar fi cam asa: atunci cand omori un player inamic armele lui pe care le avea sa fie pe jos si viata la fel dar 25 sa dea fiecare inima.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mult mai ok, pentru ca sunt uni mafioti care joaca foarte bine, si un /usedrugs la 5 minute nu e indeajuns sa joace, asa cand ai viata pe jos traiesti mult mai mult, iar armele sa ai mai multa munitie ca poate esti pe turf 30 de exemplu si nu ai pe cineva care sa iti ofere o arma si asa se ia fail ca ramai fara gloante.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Sugestie: Sa se poata folosi /fvrespawn odata la 15min.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: N-ar mai fi atat abuz si spam cu fvr.

si cei din mafie ce o sa faca? stam 1 war fara fvr? mai ales cu noul update ca nu se mai spawneaza masinile, gandeste si tu inainte sa faci o sugestie. Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Sugestie: La fiecare quest (/quests) sa primim si 1 punct de rob, 1 fp in minus (pentru cine are).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Marea majoritate a playerilor fac quest-urile doar pana la nivel 10, daca va fi adaugat si acest update vor fi facute de marea majoritate a playerilor si ar ajuta si playerii care au FP.

Edited by SOFTIQ
Posted (edited)

si cei din mafie ce o sa faca? stam 1 war fara fvr? mai ales cu noul update ca nu se mai spawneaza masinile, gandeste si tu inainte sa faci o sugestie.

Gandeste-te tu inainte sa comentezi.

Ziceam de departamente.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge un virtualworld pentru playerii care vor sa se uite la razboiul dintre factiunii si sa poata participa. (gasesti tu shad0w cum sa faci :) )

A doua sugestie ar fi sa poti paria pe acele factiuni si sa castigi bani daca pariezi pe cine trebuie, la inceput sa poti paria cu cateva minute inainte(un sistem...)

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Eu cred ca nu ar mai fii acele intrebari pe /n "pot participa la razboiul dintre factiuni" deoarece unii playerii ar vrea sa spectateze acel meci. 

• Upvote 2
Posted

Sugestie: 

Propun adaugarea unui anumit timp pe care trebuie sa il astepti inainte de a folosi comanda ''/fvrespawn'' folosita de catre membrii de rank 5. Consider ca daca s-ar adauga deelay de 1 ora jucata dupa ce ai dat un FVR s-ar evita spam-ul si certurile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. S-ar evita spam-ul excesiv cu aceasta comanda.

2. Liderul nu va fi nevoit sa introduca o noua regula referitoare la aceasta comanda.

Posted (edited)

Sugestie:

Sa se introduca un sistem anti c-bug mai bun, ca deja se dau ban-uri in prostie pentru acest lucru si e foarte enervant. Am mai propus odata chestia asta si vad ca se trece cu vederea. Macar daca nu se poate, sa primim un raspuns, ca nu cred ca sunt singurul care isi doreste asa ceva.

Edited by DEFUSED
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: sa se scoata faza cu /fvrespawn de la rank 5 , adica s-a ajuns co-liderul sa nu mai faca nimic, nu toti co-liderii se ocupa cu reclamatii, uni se ocupa cu /gov, sa se uite la aplicatii si /fvrespawn, acum ce naiba s-a ajuns sa poti da /fvrespawn la rank 5, doresc sa poti folosi aceasta comanda de la rank 6 + nu de la rank 5,

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai sa aiba si co-liderul un rost, rank 5 e ceva gen co-lider acum, cine doreste asta poate da +1

Posted (edited)

Salutare tuturor! Eu vreau sa fie deschisa “The Government “

Faction si vreau sa fiu Lider in aceasta Factiune!

Administrare:

Factiunea guvernul ar fi condus de un guvernator, asistat de

primari din fiecare oras, care este în uz. Ca serverul creste in populatie

(deja e popularJ ),

primarii mai pot fi aleși din orașele care nu sunt încă reprezentate. În plus

față de aceste funcții, ar trebui să existe, de asemenea, "Senatul" de felul, care este

formată din: Guvernatorul și primarilor, șefii de fiecare facțiune serviciului

public. Fiind un reprezentant nu ar necesita să fie un membru al fracțiunii

Guvernului, astfel încât oricine poate rula. Acest lucru Senatul ar fi

responsabil de trecere, de gestionare și de abrogare legi noi; precum și ca

având puterea de a contesta guvernator, primarilor, și, eventual, șefii

fracțiunilor serviciului public.

Granturi

Cetățenii din San Andreas pot aplica la Administrația de

stat pentru fondurile de finanțare pentru a asista în proiecte economice și

sociale. De exemplu, noi sau facțiuni neoficiale juridică poate aplica pentru

fonduri pentru a le ajuta să se dezvolte și să le dea o șansă mai bună de

succes. Pentru a ajuta arunca evenimente si petreceri. Oricine care solicită o

subvenție ar trebui să identifice ceea ce fondurile vor fi cheltuite pe și să

demonstreze că acestea au fost folosite în mod corect.

Bine ati venit in Samp:Bugged.ro

O taxă suplimentară pentru facțiunea guvernul ar putea fi de

a ajuta oamenii introducerea de noi la server într-un mod roleplay. Ei ar putea

întâlni cu jucători noi în caracter, a le ajuta să înțeleagă elementele de bază

ale serverului, arată-le în cazul în care pentru a obține licențele și un job,

etc

Rank-uri

Rank 1: Sofer

Rank 2: Consilier/a

Rank 3: Secretar/a

Rank 4: Sef/a de oras

Rank 5: Contabil/a

Rank 6: Viceprimar

Rank 7: Primar

Salarii

Rank

1: 200k

Rank

2: 250k

Rank

3: 350k

Rank

4: 400k

Rank

5: 450k

Rank

6: Confidential

Rank

7: Confidential

Regulament :

[#] Nu

aveti voie sa vorbiti urat, orce ar fi daca va injura punetii pe blacklist.

[#] Nu

aveti voie sa furati masini de la jucatori.

[#] Nu

aveti voie sa lasati masinile aiurea prin oras trebuie sa le aduceti la

primarie, daca ati luat crash trebuie sa va duceti dupa ia si so aduceti sau sa

o bubuiti.

[#]

Cei de rank 1 trebuie sa pazeasca pe cei de rank mai mare.

[#]

Cei de rank 2 trebuie sa duca pe ce cu rank mai mare unde vreau ei.

[#]

Cei de rank 3 trebuie sa se ocupe cu impozitele.

[#]

Cei de rank 4 daca cineva cauta primarul el trebuie sa le faca programare cand

este primarul on.

[#]

Cei de rank 5 trebuie sa dea salarile in functie de rank.

[#]

Cel de rank 6 trebuie sa tina locul primarului cand nu este on.

[#]

Cel de rank 7 adica primarul se ocupa cu toate problemele orasului

inmatricularea de masini daca cineva vrea sa o inmatricluleze trebuie sa

vorbeasca cu el.

Comenzii:

-/givefunds [id] [amount] - Aceasta comanda va putea fi folosita doar de Primar si Vice-Primar pentru a da fonduri pentru un Event.

-/meeting [numele primarului] [Timpul] - Aceasta comanda va putea fi foloasita de la Rank 3 incolo . Pentru a face un interviu cu Primar sau Vice primar pentru ceva.

-/drive - Pentru celor cu Rank 1 se foloseste comanda cand vrei sa conduci o limuzina.

-/startmeeting - Pentru a incepe un Interview/Meeting!

Va multumesc ca at-i citit idea mea! Va rog frumos sa ma scuzati daca am gresit gramatical , sunt foarte obosit!

Multumesc anticipat!

Locurile unde ar putea fii Primaria:

Locuri pentru Primaria LV

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/4vywf1k/

Locuri pentru Primaria LS

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/9x897xoe/

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajunge un server mult mai realist

Comenzile le puneti voi admini poate va vin idei.

Culuarea factiuni sa fie portocaliu.

Sa se poata intra de la minim nivel 7 [ca sa nu avem jucatori care nu stiu despre bugged].

Tin sa precizes ca am folosit si niste idei de la rmx4ever. Iti multumesc!

Astea sunt doar sugestii , daca aveti o idea mai buna va rog frumos sa imi Dati un PM si am sa schimb!

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Sugestie: sa se scoata faza cu /fvrespawn de la rank 5 , adica s-a ajuns co-liderul sa nu mai faca nimic, nu toti co-liderii se ocupa cu reclamatii, uni se ocupa cu /gov, sa se uite la aplicatii si /fvrespawn, acum ce naiba s-a ajuns sa poti da /fvrespawn la rank 5, doresc sa poti folosi aceasta comanda de la rank 6 + nu de la rank 5,

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai sa aiba si co-liderul un rost, rank 5 e ceva gen co-lider acum, cine doreste asta poate da +1

E foarte buna comanda, nu vad de ce ar fi scoasa de la r5..

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Salutare tuturor! Eu vreau sa fie deschisa “The Government “

Faction si vreau sa fiu Lider in aceasta Factiune!

Administrare:

Factiunea guvernul ar fi condus de un guvernator, asistat de

primari din fiecare oras, care este în uz. Ca serverul creste in populatie

(deja e popularJ ),

primarii mai pot fi aleși din orașele care nu sunt încă reprezentate. În plus

față de aceste funcții, ar trebui să existe, de asemenea, "Senatul" de felul, care este

formată din: Guvernatorul și primarilor, șefii de fiecare facțiune serviciului

public. Fiind un reprezentant nu ar necesita să fie un membru al fracțiunii

Guvernului, astfel încât oricine poate rula. Acest lucru Senatul ar fi

responsabil de trecere, de gestionare și de abrogare legi noi; precum și ca

având puterea de a contesta guvernator, primarilor, și, eventual, șefii

fracțiunilor serviciului public.

Granturi

Cetățenii din San Andreas pot aplica la Administrația de

stat pentru fondurile de finanțare pentru a asista în proiecte economice și

sociale. De exemplu, noi sau facțiuni neoficiale juridică poate aplica pentru

fonduri pentru a le ajuta să se dezvolte și să le dea o șansă mai bună de

succes. Pentru a ajuta arunca evenimente si petreceri. Oricine care solicită o

subvenție ar trebui să identifice ceea ce fondurile vor fi cheltuite pe și să

demonstreze că acestea au fost folosite în mod corect.

Bine ati venit in Samp:Bugged.ro

O taxă suplimentară pentru facțiunea guvernul ar putea fi de

a ajuta oamenii introducerea de noi la server într-un mod roleplay. Ei ar putea

întâlni cu jucători noi în caracter, a le ajuta să înțeleagă elementele de bază

ale serverului, arată-le în cazul în care pentru a obține licențele și un job,

etc

Rank-uri

Rank 1: Sofer

Rank 2: Consilier/a

Rank 3: Secretar/a

Rank 4: Sef/a de oras

Rank 5: Contabil/a

Rank 6: Viceprimar

Rank 7: Primar

Salarii

Rank

1: 200k

Rank

2: 250k

Rank

3: 350k

Rank

4: 400k

Rank

5: 450k

Rank

6: Confidential

Rank

7: Confidential

Regulament :

[#] Nu

aveti voie sa vorbiti urat, orce ar fi daca va injura punetii pe blacklist.

[#] Nu

aveti voie sa furati masini de la jucatori.

[#] Nu

aveti voie sa lasati masinile aiurea prin oras trebuie sa le aduceti la

primarie, daca ati luat crash trebuie sa va duceti dupa ia si so aduceti sau sa

o bubuiti.

[#]

Cei de rank 1 trebuie sa pazeasca pe cei de rank mai mare.

[#]

Cei de rank 2 trebuie sa duca pe ce cu rank mai mare unde vreau ei.

[#]

Cei de rank 3 trebuie sa se ocupe cu impozitele.

[#]

Cei de rank 4 daca cineva cauta primarul el trebuie sa le faca programare cand

este primarul on.

[#]

Cei de rank 5 trebuie sa dea salarile in functie de rank.

[#]

Cel de rank 6 trebuie sa tina locul primarului cand nu este on.

[#]

Cel de rank 7 adica primarul se ocupa cu toate problemele orasului

inmatricularea de masini daca cineva vrea sa o inmatricluleze trebuie sa

vorbeasca cu el.

Comenzii:

-/givefunds [id] [amount] - Aceasta comanda va putea fi folosita doar de Primar si Vice-Primar pentru a da fonduri pentru un Event.

-/meeting [numele primarului] [Timpul] - Aceasta comanda va putea fi foloasita de la Rank 3 incolo . Pentru a face un interviu cu Primar sau Vice primar pentru ceva.

-/drive - Pentru celor cu Rank 1 se foloseste comanda cand vrei sa conduci o limuzina.

-/startmeeting - Pentru a incepe un Interview/Meeting!

Va multumesc ca at-i citit idea mea! Va rog frumos sa ma scuzati daca am gresit gramatical , sunt foarte obosit!

Multumesc anticipat!

Locurile unde ar putea fii Primaria:

Locuri pentru Primaria LV

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/4vywf1k/

Locuri pentru Primaria LS

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/9x897xoe/

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajunge un server mult mai realist

Comenzile le puneti voi admini poate va vin idei.

Culuarea factiuni sa fie portocaliu.

Sa se poata intra de la minim nivel 7 [ca sa nu avem jucatori care nu stiu despre bugged].

Tin sa precizes ca am folosit si niste idei de la rmx4ever. Iti multumesc!

Astea sunt doar sugestii , daca aveti o idea mai buna va rog frumos sa imi Dati un PM si am sa schimb!

Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: sa se faca o comanda /taxicalls sau ceva de genul pentru taximetristi si sa vada toate comenzile disponibile de /service taxi

Cum crezi ca ar ajuta serverul: am fost in taxi sf si stiu ca uneori, atunci cand sunt multe comenzi iti scapa 1,2,3,4 si cu aceasta comanda ti-ar fi mai usor pentru ca le vezi pe toate disponibile si dai click pe cea pe care vrei sa o iei. Bineinteles atunci cand dai /taxicalls sa apara un textdraw cu acele comenzi

Posted

1.Comanda /suicide cu un cooldown de 5 minute chiar ajuta si am nevoie de ea de exemplu cand sunt cu masina bubuie sau ceva si vreau sa ma omor. 

2. O comanda /mp3 ca la /carradio doar ca mp3 o poti folosi cand nu esti in masina [ Doar pentru membri cu cont premium ]

Posted

Sugestie: /radar la departamente, limita sa fie mereu 100km/h, iar daca limita e depasita cu 50km/h+ (daca ai avut 150km/h+ cand te-a prins radarul) sa se confiste si carnetul si sa se primeasca si amenda.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai mai multe "ocazii" sa faci amenzi/permise la PD.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:

1.Protectie ca la toate joburile si la /getmats sa nu iei dmg .

2.Mute automat de la admbot pentru anumite cuvinte cheie mai precis injuraturi pentru un timp limitat 5/10/15/20 min.

3.Cand pierzi casa de ti-o ia admbot sa aiba si un pret in functie de size, e inutil sa nu aiba pret .

4.Scoase gardurile de la toate fish incat sa putem intra si cu un vehicul nu doar cu o motocicleta .

5./service mecanic sau /service pizza ar fi mai usor de folosit nu toti stiu sa vada cine e mecanic .

6.Sanctiuni si pentru cei care au house name Non-RP. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/775438

7.Vehicule ''mai rapide'' la rent car .

8.Sanctiuni pentru playeri care parcheaza vehiculele la /getmats ls blocand intrarea, in momentul de fata li se muta masinile nu se sanctioneaza desi nu sunt la prima abatere .

9.Vad ca tibi s-a gandit sa puna numa barci de politie in toate docurile si orasele dar pentru civili nu baga nimic cu o arma ceva se gandeste numa la politai sa le dea benefici , propun sa adaugati si ceva doar pentru civili sa echilibram balantele de forta .

10.Interzis ca un politai sa participe la eveniment de tip ''Protect The Vip'' nu este corect fata de simpli civili, ei au find si arme oricand sa nu mai zic ca pot intra on duty si adminu sa nu ia in considerare ori din neglijenta ori intentionat .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar usura din munca adminilor, si ar fi mai eficient pentru playeri .

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa se scoata Rank-up-ul pe pile. Sa se dea Leader Warn pentru liderii care nu dau rank-up la zilele care trebuie sau la sedinte. Deci sa zicem ca tu ai 7 zile in factiune nici 1 fw nici 1 av nimic. Si liderul iti spune: Iti dau rank doar daca vreau. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii factiuniilor ar primii rank-up cand trebuie.

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Sa nu se mai poata lua contracte pe playerii care sunt '/sleep', sau daca este pe '/sleep' sa moara sa se puna punct de raport.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca te duci in casa iar tinta respectiva este pe '/sleep', ii dai lama iar acesta nu moare, astfel tu nu iei punct la raport. Consider ca o sa ajute hitmanii deoarece nu o sa mai astepte 5 minute pentru ca respectivul este pe '/sleep' si tu vei putea face raportul mai bine.

• Upvote 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp