Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Sa se adauge Rock FM 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi playeri care joaca bugged asculta rock, ar fi mult mai frumos sa asculte in masina, nu sa isi bage de pe youtube sau din playlist-ul lor.

Posted

Sugestie: Sa se schimbe sistemul de plata la bus, sa te taxeze la fiecare checkpoint.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Stim cu totii ca multi playeri fac ore stand afk pe G la bus pe 3k maxim, o suma EXTREM de mica, ar fi aiurea sa se interzica afk'ul pe G la masini dar ar trebui sa coste mult mai mult din moment ce unii chiar muncesc pentru orele alea.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Propun legalizarea modurilor cleo/asi in mafii

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Numarul playerilor ar creste, deoarece multi jucatori vechi de pe bugged s-au apucat pe rivala datorita ca aici nu sunt legale aceste moduri. Lasati un +1 si poate Shad0w va lua in considerare propunerea.

Edited by andreiK0V.AIM Elite 1337
Posted

Sugestie: Propun să băgați mai multe bussines-uri și job-uri pe server în orașele LV și SF, sunt prea puține.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii poate au rent în LV/SF și ei vor să facă de exemplu farmer sau trucker, ar trebui să băgați acolo și niște job-uri. La fel ca și job-ul, au nevoie de business-uri pentru a vinde făina, sau pentru a vinde orice material recoltat/ pentru a mânca, pentru a scoate banii din bancă(orice tip de bussines), doar nu poți să iei marfa de la farmer din LV și să te duci în SF.

Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge [/getmats] cu traiectoria din LV in SF.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Seara, cand sunt peste 800 de jucatori online efectiv nu poti sa faci materiale, deloc. Pe traiectoria pe care majoritatea jucatorilor se duc sa colecteze materialele este un foarte mare haos, te busesti de ceilalti jucatori / daca faci cu Infernus bubui in 2 minute, nu e chiar ok. Plus ca la [/getmats] sunt jucatori care stau acolo doar pentru ca tu sa nu poti da [/getmats], asta se intampla la ore tarzii (4-5 dimineata) cand nu sunt admini online. Acestea ar fi motivele principale pentru care as zice eu ca e ok sa se adauge [/getmats] LV-SF.

Edited by shark1X
Posted

Sugestie:Propun ca radio-ul pe care il cumperi pentru casa sa ramana permanent sau temporar.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca acest lucuru va aduce un beneficiu serverelor doarece pretul caselor se vor modifica,va fi mai mult interes sa cumperi o casa cu radio decat una care nu are.

Posted (edited)

Salut, am o sugestie simpla pentru war-uri, Cum a zis cyrexw0w mai zis un departament fara suspecti sau S.I fara playeri care sa vor licente nu este nimica si pana la urma mafioti raman fara war-uri.

Ce propun eu: War-urile pe data de 24-26 si pe data de 29 sau 30 pana pe 2 sau 1 sa fie dezactivate in rest sa fie normal.

Sunt dezactivate de sambata pana la scoaterea giftboxului. Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

Salut, am o sugestie simpla pentru war-uri, Cum a zis cyrexw0w  un departament fara suspecti sau S.I fara playeri care sa vor licente nu este nimica si pana la urma mafioti raman fara war-uri.

Ce propun eu: War-urile pe data de 24-26 si pe data de 29 sau 30 pana pe 2 sau 1 sa fie dezactivate in rest sa fie normal.

nu sunt de acord, e ok, rezistati si voi pana in data de 8 nu muriti.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: La CNN sa fie protectie in care sa nu se mai ciocneasca masinile, exact ca la PNS.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, deseori la CNN vin unii playeri cu camioanele si explodeaza masinile, le rastoarna s.a. Cine e de acord sa dea like. :D

• Upvote 3
Posted

Nu știu exact unde trebuie să fac acest topic, așa că am decis să-l fac aici.

Vreau să se adauge modalitatea de plată și cu paypal sau card VISA, pentru că nu toți au paysafe fix atunci când vor să doneze sau nu au magazin cu paysafe prin preajmă.

Cred că ar ajuta platforma de donații foarte mult ! 
Votati toti va rog . Dati like daca sunteti de acord .

Posted

Sugestie:As zice sa se scoata aia cu orele daca nu joci in 2 luni nimic sa nu poti aplica intr-o factiune  pana faci 30 de ore  ex: poate te lasi de samp o perioada si atunci trebuie sa joci 30 de ore pentru a aplica e penibil dar pentru mafioti care sunt banati pentru Cheats [TW] si au mai multe conturi sa baneze toate conturile lui pe acelasi motiv sau poate x are 2 conturi si cu un cont vrea sa fie in police si unu mafie sau altceva si sunt si alte motive pentru care sa se scoata cu 30 de ore jucate si nu poti sta doar pe samp sa faci ore sa aplici intr-o factiune si sa fi civil e naspa..

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playeri ce doresc sa revina vor reveni pentru ca nu mai trebuie sa joace 30 de ore pt a aplica...

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestii:

1. Părerea mea ar fi ca, atunci când liderul se schimbă să poată da wipe doar la cei de rank1, maxim rank2 deoarece mulţi s-au chinuit să facă acele zile, să facă acel rank şi acel FH şi vine un nou  lider care are ciudă pe tine şi te scoate.

2. Să nu se mai poată lua clear faction history dacă tu nu ai FH. Chiar astăzi un băiat a luat clear fh din greşeală dar el nici nu avea.

3. Să se adauge metoda de plată paypal şi bancar.

Cum crezi că va ajuta serverul:

1. Mulţi ar avea un FH mult mai bun.

2. Nu ar mai pierde unii mai neatenţi punctele.

3. Ar dona mult mai mulţi

Edited by M4DALiN
Posted

SUGESTIE:

SALUT!!

Am o sugestie cred eu dezamagitoare pentru cei ce folosesc cheat-urii.

1) Cei ce sunt luati la TW si dau /q sau necooperare (TW) primesc doar 7 zile ban si apoi revin intr-o factiune tip mafie, si va folosi iarasi cod/cheats.

sau au dreptul de a lua unban,ei sunt banati pt/q sau necooperatre (tw) si apoi la 30 minute ia unban si ramain in mafie si cu siguranta cu cod/cheats in pc si joaca nestingherit .

Propun ca cei ce dau /q la TW sau necooperare (TW) SA  primieasca cel putin 14 zile ban,si sa nu mai poata aplica intr-o factiune de tip mafie timp de 30 zile. Si sa nu mai aiba drept de unban!

Cum crezi ca va ajuta servarul:

Eu unul personal cred ca se va mai potoli cei ce folosesc cheats/cod-urii,deoarece e un timp foarte lung de asteptare si nu le va mai conveni sa le foloseasca.

Iar pleieri care joaca corect fara cod/cheats vor juca incontinuare pe comunitatea bugged.ro,sunt mult care au plecat de pe aceasta comunitate deoarece 

sunt prea multi pleyeri ce folosesc cheats(ma refer la cei din mafii) 

Cred ca ar ajuta si admini sa nu mai aiba asa de multe /raport-urii cheats in zilele de war-urii.

si cred ca si pleyeri din mafii vor fi mult mai multumiti cum se desfasoara war-urile!

Va multumesc !!

Sper sa votati aceasta sugestie.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:

-Buna. As avea de spus cateva lucruri. Adaugarea masinilor VIP este o idee foarte buna, dar textul de la Sultan si de la Bullet ar trebui pus ca la Infernus. Ar arata mult mai bine si multi si-ar dori masinile.

Aici este link-ul de la imagini: http://imgur.com/a/Tqw2w

Textele nu sunt bine fixate pe masina, aici se va ocupa Shad0w.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

-Sunt sigur ca multi si-ar cumpara masinile Bullet / Sultan VIP. Si in plus masinile vor arata mult mai frumos cu aspect atragator.

:samp: 

• Upvote 1
Posted (edited)

SUGESTIE:

SALUT!!

Am o sugestie cred eu dezamagitoare pentru cei ce folosesc cheat-urii.

1) Cei ce sunt luati la TW si dau /q sau necooperare (TW) primesc doar 7 zile ban si apoi revin intr-o factiune tip mafie, si va folosi iarasi cod/cheats.

sau au dreptul de a lua unban,ei sunt banati pt/q sau necooperatre (tw) si apoi la 30 minute ia unban si ramain in mafie si cu siguranta cu cod/cheats in pc si joaca nestingherit .

Propun ca cei ce dau /q la TW sau necooperare (TW) SA  primieasca cel putin 14 zile ban,si sa nu mai poata aplica intr-o factiune de tip mafie timp de 30 zile. Si sa nu mai aiba drept de unban!

Cum crezi ca va ajuta servarul:

Eu unul personal cred ca se va mai potoli cei ce folosesc cheats/cod-urii,deoarece e un timp foarte lung de asteptare si nu le va mai conveni sa le foloseasca.

Iar pleieri care joaca corect fara cod/cheats vor juca incontinuare pe comunitatea bugged.ro,sunt mult care au plecat de pe aceasta comunitate deoarece 

sunt prea multi pleyeri ce folosesc cheats(ma refer la cei din mafii) 

Cred ca ar ajuta si admini sa nu mai aiba asa de multe /raport-urii cheats in zilele de war-urii.

si cred ca si pleyeri din mafii vor fi mult mai multumiti cum se desfasoara war-urile!

Va multumesc !!

Sper sa votati aceasta sugestie.

Deacord .

Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 3
Posted (edited)

Salut Bugged ,mie sincer mise cam ia cheful de joc cand vad toti copii cu R6 in factiune ,si imi da rejected si alti  copii sunt acceptatii de 13-14 ani .
Ba frate eu am 2900+ ore jucate  vechime 3 ani + si iau nu mai rejected de la totii copii cand era program de scoala nu vedeam lideri on pana dimineata in afara de cativa admini,jumatate din factiuni au lideri de tot rasul ,si intra copii de level 10 -15 -20 R6 si dau rejected fara sa citeasca aplicatile si toate chestile de genul uitati acest individ cu 300 de ore jucate are r6 el in taxi si ma respinge pe mine si accepta toti copii,care eu sunt activ mai tot timpul si cunosc tot ls-ul sf si lv-ul cap coada si imi da el rejected.
Propun sa nu se mai bage frate in factiuni r6 cum vrea r7 ca cum se alege intr-o factiune r6 ? 
Zephir e prieten in realitate cu Karim ,si asa a luat un prost r6. 
Tl.Darwin level 15 alt r6 in Taxi sf parca + altii . 
Faceti ceva in privinta asta .
Iau rejected non stop ,eu cu 3 ani + vechime + 2900+ ore ajunge de tot rasul acest server toti copii in factiuni si nu stiu de viata lor si cineva care chiar ar merita intr-o factiune ia rejected mereu . 

Edited by zUPERMANNN.BurN
Posted (edited)

SUGESTIE PENTRU MAFIOȚII ĂȘTIA SMECHERI

WAR URILE SĂ FIE ACTIVATE, DAR SĂ NU FIE OBLIGATORII, SUNT SUTE DE JUCĂTORI CARE AU AȘTEPTAT ATÂTA TIMP VACANȚA ASTA DE IARNĂ SĂ JOACE LA WARS IAR SHAD0W DEZACTIVEAZĂ WAR URILE, CINE E DE ACORD CU MINE SĂ DEA CÂTE UN +1 CĂ NU VĂ DOARE MÂNA.

CEI CARE SUNT DE ACORD CU MINE SĂ DEA +1!

+ Infitint frate, ai dreptate, dar din păcate nu o să se întâmple..

Edited by CyberNeticK
//warned
  • Upvote 1
Posted (edited)

SUGESTIE PENTRU MAFIOȚII ĂȘTIA SMECHERI

WAR URILE SĂ FIE ACTIVATE, DAR SĂ NU FIE OBLIGATORII, SUNT SUTE DE JUCĂTORI CARE AU AȘTEPTAT ATÂTA TIMP VACANȚA ASTA DE IARNĂ SĂ JOACE LA WARS IAR SHAD0W DEZACTIVEAZĂ WAR URILE, CINE E DE ACORD CU MINE SĂ DEA CÂTE UN +1 CĂ NU VĂ DOARE MÂNA.

CEI CARE SUNT DE ACORD CU MINE SĂ DEA +1!

ar fi lag, de asta o fost scoase..

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

dacă ai procesor din 1931 toamna ce vină am eu, war urile s în virtual world uri, deci n are treabă

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

dacă ai procesor din 1931 toamna ce vină am eu, war urile s în virtual world uri, deci n are treabă

lag de la server, nu de la calculator..

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

=]]]]]]]]] Warurile fac lag da cand PD merge dupa wanted atunci nu se face lag? Sau cand dau instructorii licente?

Edited by CyberNeticK
//warned
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp