bogdycounter0000 Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Sugestie pentru taximetristi si paramedici: X dă /service taxi / /service medic iar Y care este taximetrist /medic accepta, dar intervine W care ii fură comanda.De regula W primeste FW. De multe ori se intampla asta din cauza spam-ului pe chat, neatentia sau pur si simplu abia te-ai conectat pe server.Propun atunci cand un coleg accepta o comanda, numele playerului care are comanda sa ii fie modificata culoarea, cum e in taxi ( galben), politie( albastra) sa se pună rosu sau ma rog gasiti voi.Asa vom stii cine are deja comanda sau nu. Sugestie pentru server: Multi avem averi colosale avem tot ce ne dorim bani, masini, case, biz-uri ect. Am o propunere poate putin nedorita, propun ca playeri sa poata cumpara puncte premium cu bani din /shop.Dar o sa fie 1pp --) 10-20kk sau o valoare pe care stabiliti voi.Banii intrati vor fi folositi pentru evenimente de catre admini. 1
Dobre. Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Sugestie: Implementarea comenzii /myad. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea vedea cate minute/secunde mai sunt pana va fii afisat anuntul pus anterior.
Metroo Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Sugestie: Cand iti da un skill nou la un job, sa iti dea niste bani in plus, cum ar fi 50k. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar putea sa faci jucatorul sa munceasca mai mult. 1
paunescusevergabriel Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Sugestie: Co-liderul si liderul clanului sa aiba o culoare putin mai inchisa sau diferita de culoarea restul membrilor. Cuum arajuta: e mai usor de facut "liniste" sau anunturi sau evenimente pe clan. e mai vizibile. daca toti vb liderul nici nu o sase vada de restul.
Daffw Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Sugestie: Sa fie adaugata comanda [/togquest] prin care sa dispara quest-ul si sa nu mai primesti acel scris cu 'object x' Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar da o libera alegere a playerului daca vrea sau nu sa faca quest. 2
Nicolas Cisma Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Salut!În primul rând vreau să vă urez un an nou fericit și la mulți ani tuturor!Sugestie: Propun ca atunci când faci parte dintr-o facțiune să-ți apară în [/stats] zilele pe care le-ai acumulat în facțiunea respectivă, precum și punctele de raport. Cum crezi că ar ajuta serverul: Nu vom mai fi nevoiți să intrăm să verificăm pe panel, mai ales că uneori se actualizeaza foarte greu și de multe ori este picat. Sugestie: Pe lângă această sugestie de mai sus, mai am una, aceasta se referă la factiuniile de tip Taxi, propun adăugarea unei noi comenzi care să afișeze o listă cu toți playerii care au dat [/service taxi] si nu le-a fost acceptată comanda.Cum crezi că ar ajuta serverul: Așa, noi taximetriștii dacă nu sutem duty on și playerii sună la serviciul taxi nu ne apare ... Politaii pot vedea in [/wanted] ... Ar putea fii si la noi comanda [/clients] atunci cand intram in duty on ( [/fare 500] ) sa vedem daca sunt comenzi neacceptate. Succes! 1
iTzAnDrey Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 (edited) Sugestie: Host Nou. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe serverele Bugged joaca foarte multe persoane, din Romania, cat si din afara. Performanta nu este la fel, de exemplu, eu (din UK) cand ies din hq (LSPD, factiunea mea) iau desync, si imi este foarte greu sa fac raport-ul. Un host international, sau cu peformanta mai inalta, nu cred ca ar strica. De asemenea, cred ca sunt destule fonduri pentru a schimba host-ul. PS : Doar pentru a fii performanta egala pentru toata lumea. Edited January 1, 2017 by ESZ0TIC 7
Mario Alexandru Budei Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 (edited) Sugestie: Host Nou. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe serverele Bugged joaca foarte multe persoane, din Romania, cat si din afara. Performanta nu este la fel, de exemplu, eu (din UK) cand ies din hq (LSPD, factiunea mea) iau desync, si imi este foarte greu sa fac raport-ul. Un host international, sau cu peformanta mai inalta, nu cred ca ar strica. De asemenea, cred ca sunt destule fonduri pentru a schimba host-ul. PS : Doar pentru a fii performanta egala pentru toata lumea. +1 Edited January 4, 2017 by CyberNeticK //warned 1
Jack_London11 Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 (edited) Sugestie: Host Nou. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe serverele Bugged joaca foarte multe persoane, din Romania, cat si din afara. Performanta nu este la fel, de exemplu, eu (din UK) cand ies din hq (LSPD, factiunea mea) iau desync, si imi este foarte greu sa fac raport-ul. Un host international, sau cu peformanta mai inalta, nu cred ca ar strica. De asemenea, cred ca sunt destule fonduri pentru a schimba host-ul. PS : Doar pentru a fii performanta egala pentru toata lumea. +1 Edited January 4, 2017 by CyberNeticK //warned 1
GaZZyLoW Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Sugestie:Sa fie adaugat cate un quest special pe fiecare luna timp de o saptamana. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar face serverul 1000/1000 24/24 1
SPeYs Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie: Sa putem da rob chiar si cu wanted. Logica din spatele ideei asteia este ca "daca sunt urmarit de politie de ce sa nu mai pot jefui o banca? " Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu daca un jucator da rob iar apoi mai are puncte de jaf sa mai poata da unul. Asa ar fi jucatorii mai multumiti deoarece banii de la un rob ii faci in 5-10 minute la job dar daca dai rob trebuie sa stai cel putin jumatate de ora in jail sau mai mult pe fuga. Asa macar ar merita mai mult sa dam rob. 3
Nemesys1. Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie:Sa se readauge job-ul de taietor de iarba, cum era cand o aparut bugged, acel job era foarte renumit. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar creste numarul de jucatori datorita unui nou job,ar creste activitatea multora, si ar creste economia... 1
Sh0wn Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie: Buna. As avea o sugestie la contul VIP. Ar fi bine daca s-ar adauga o comanda, sau niste skin-uri in plus (skin-uri frumoase). Toti membrii cu cont VIP sa poata purta aceste skin-uri, chiar daca sunt civili sau intr-o factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt foarte sigur, ca playerii ar dona cat mai mult, pentru asi cumpara cont VIP.
BlackEvil Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie: Bugged RolePlay Server Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va ajuta comunitatea foarte mult, cred ca nu sunt unicul player care inafara de RPG ar vrea un server RP de la Bugged, vazand ca in Romania au ramas putine si nu chiar populate. 2
LEOKOV. Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) Sugestie: Pentru mafotii, sa fie un program ceva sa nu se mai joace cu coduri, exemplu og shield. Nu iti da voie sa joci cu coduri daca esti in mafie! Ar fii foarte folositor pentru membrii din mafie, salut. Edited January 2, 2017 by LEOKOV.
Dranky Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie: Propun la cei cu conturi vip sa poata sa apara si pe Forum VIP in loc de Premium User si sa aiva si o culoare speciala. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar arata mult mai frumos si ai putea deosebi cine are cont premium pe forum si cine are avea VIP.
Dinu Corina Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) Salutare, Stiu ca nu are mare importanta dar mi-as dori mult sa vad pe serverul blue o casa in zona asta: https://postimg.org/image/6zk7fp17z/ https://postimg.org/image/w6v3fy4bz/ https://postimg.org/image/bo07avqen/ Vanez de mult timp, defapt cred ca am un an de cand verific saptamanal daca s-au adaugat case acolo. Va multumesc din suflet! Edited January 2, 2017 by Charys BuGGed 1
BlaKa- Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie: Implementarea unei comenzi de genul '/myad'. Cand o folosesti sa-ti apara in chat: 'Anunt-ul tau se va publica x secunde'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Astazi am primit pe /n multe intrebari: Cum aflu cate secunde mai are ad-ul meu?. Stiu ca-ti apare la inceput in cate secunde se publica dar cred ca este mai bine daca apare si cand dai /myad sa-ti spuna ca mai sunt x secunde pana la publicare. 7
knightbarosanu Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie:Propun ca paintball-ul sa fie mutat in alta locatie, deoare ce in zona cu cnn ls e foarte mare lag. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri nu ar mai luat desync cand vor sa se duca la paintball, s.a.m.d, ar fii mai bine sa il mutati unde era si in 2013, in zona cu lspd, sau chiar in alta parte. 1
PHENOMENALDAU69 Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie: Sa trebuiasca sa iti cumperi de la Clothing Store casca cu comanda /buyhelmet si acolo sa fie mai multe modele de casti. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai pe strada vad mereu aceeasi casca de motocicleta la fiecare, in felul acesta ne-am putea diferentia unul de altul.
Decker Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) Sugestie: Turismo / Elegy VIP Edited January 2, 2017 by Decker
St1ft Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ar fi fain sa se adauge un nou sistem de penitenciare.Fiecare oras sa aiba penitenciarul lui,Cand esti urmarit de garda si te prinde sa te duca sa iti faca un proces cu avocati sa iti decida sentinta.si cand te duci la puscarie sa te duca intr-o duba a lor.Sau se faca un parc auto,adica iti lesi masina o lesi acolo cu pretul dorit de tine si poti sa pleci linistit si cine vrea sa o cumpere trebuie doar sa scrie /buycar
Qothal Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) SUGESTII PENTRU V.I.P Sugestie1: Propun pentru cei VIP sa se adauge comanda /boombox. Ce face aceasta? Cu aceasta comanda poti pune un casetofon oriunde si sa setezi un post din [/carradio], inclusiv youtuber url link. Toti playerii l-ar auzi daca ar fi in APROPIEREA LUI, undeva la 50m cred ca este ok. Daca te indepartezi de 50m nu mai auzi muzica. Atentie, daca un boombox este pus in acceasi raza de vreo 200m(puteti schimba), TU NU poti sa pui altul, trebuie sa mergi mai departe. Asa se poate evita lag-ul si melodiile puse de altii la fiecare colt. POZA: O sa arate ceva de genul asta http://i.imgur.com/DF8V9jN.png Sugestie2: Propun pentru cei VIP sa se adauge o comanda de genul /repairallvehicles (/rav). Aceasta comanda iti repara toate masinile spawnate pe server. Mentionez ca trebuie sa platesti si o suma de bani pentru a folosit comanda, daca e sa se adauge in viitor, alegeti voi suma. Beneficii: Pai, VIP-ul n-are aproape niciun beneficiu in afara de culoarea aia. SUGESTII PENTRU CLEO/ASI Sugestie: Propun legalizarea cleo/asi in mafii SI CREAREA UNUI TOPIC pe forum, UNDE jucatorii sa posteze dupa un model modul X/Y pentru a-l legaliza. EXEMPLU: Nickname: KothalKHAN Numele mod-ului care vrei sa se legalizeze: radarrect.asi Ce face acest mod?: Iti face radarul patrat. Alte precizari: - Si in acel topic o sa raspunda un admin superior daca o sa-l legalizeze sau nu. + Inca un topic cu lista de moduri legale pana acum: EXEMPLU: Modurile legale pentru mafioti sunt: -Radarrect.asi (iti face radar-ul patrat) -Colormod (accentueaza culorile, lumina, etc) -etc Beneficiu: Toata lumea ar fi fericita. Edited January 3, 2017 by KothalKHAN 7
Skladanowski Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Sugestie: Sa se poata dona si prin PayPal, PayZone. Alti nu sunt foarte departe de un magazin paysafecard si pot lua de la payzone sau paypal. Dupa parerea mea o sa creasca numarul de donatii. 1
Popular Post Cactus Tech Posted January 3, 2017 Popular Post Posted January 3, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu. 16
Recommended Posts