Andrei Catalin Iacob Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 ugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu.
TheSADDIST Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Sugestie: sa se poata lua 2 joburi per player. Cum crezi ca ar ajuta serverul: jucatorii ar avea 2 joburi in plus gen detective / mechanic | detective / drug dealer | detective / arms delaer etc. Sugestie: sa se adauge la http://bluepanel.bugged.ro/premium Clear LP(Last Punishment) Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar ajuta foarte mult din cauza ca multi jucatori au diverse sanctiunii care raman memorate ca un istoric, ar trebuii sa curete intregul istoric, nu m-am gandit la o suma de bani asta puteti decide voi.
Tanase Vlad Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) Sugestie :sa fie adaugat la comanda /hubgrade ( ma refer la case ) sa apara pe langa muzica si frigider si Furniture ( Mobila ) sa ne putem customiza casele si sa fie si o limita de mobila .Sa zicem la small sa putem pune maxim 15 lucruri , medium 30 si big 45 . Iar mobile din casa cumparata sa o putem vinde tot prin acceasi comanda. Cand apasam pe Furniture sa apara mai multe obiecte asezate pe categori : mese ,scaune , televizoare ,covoare si la sfarsit sellfurniture si de acolo ne putem vinde mobile din casa . Si acestea sa coste o anumita suma de bani . Si cand le vindem sa primim aceasi suma Cum crezi ca ar ajuta serverul : o sa ne putem customiza casele sa le decoram cum vrem noi si sa le vindem mult mai scump . Sugestie : la joburile Gunoier , Trucker si bus coliziune intre masinile de lucru sa fie dezactivata . Pentru a nu mai sta dupa un player sa ia checpointul si sa il luam mai multi deodata Cum crezi ca ar ajuta serverul ; Nu o sa mai fie balamuc , si asa cei care au un impact mai mare cu traficul sa nu explodeze . Edited January 6, 2017 by M4ndrunk 4
zenno Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Sugestie: Sa fie scoasa comanda /ta de la politisti Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita abuzurile,ar mai invata politistii sa traga,ca unii sunt bata etc.. 3
Cristian Gabriel Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Sugestie: Sa se implementeze in viitor sistem de DLC ca in GTA Online,etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiind un server RPG,avand sisteme noi ar fii mult mai distractiv si adaugand lucruri noi ar fii mult mai bine pentru server / comunitate Sugestie: Sistem de Rob Avansat ( Gen Heist) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Rob-urile fiind mai complexe cu un sistem nou gen Heist ar fii mult mai frumos pe Bugged. 2
AragorN23 Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu.
Danyyyy Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu.
Sentox Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 (edited) Sugestie: Propun ca timpul mașinilor spawnate sa fie de 1 minut, iar comanda [/towcar] să poată fi folosită de 3 ori într-un interval de 5 minute. Dacă un jucător o folosește mai mult de 3 ori să nu poată da [/towcar] 5 minute. Cum crezi că ar ajuta serverul: Sunt mulți jucători care dau [/towcar] la mașini doar pentru a se lăuda cu "colecția" lor, dar încarcă serverul aiurea și din această cauză un jucător care vrea să-și spawneze mașina este nevoie să aștepte până o poate face și nu mi se pare normal acest lucru. Edited January 7, 2017 by Sentox 1
Emilian Jitianu Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Sugestie: ar ajuta daca joburile farmer si pizza sa fie mai scurte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: La farmer sa nu mai mergem 120 de sec ci sa mergem doarm 90 sau 80 de secunde altfel nu se plictiseste playerul, iar la pizza sa fie cp-urile doar in 2 orase ca e prea lung traseul, de exemplu doar la lv si ls sau lv si sf sau ls si sf, asta cred ca ar fi de folos
mark super-sub Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Sugestie:Sugestia mea este o comanda care sa respawneze toate masinile pe care tu le ai, ca un /towcar, dar sa le spawneze pe toate odata, ca sa nu mai stam sa dam /towcar la toate pe rand. Mi se pare stresant sa dai la 5-7 masini /towcar. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu zic ca va ajuta la unele roburi aceasta chestie deoarece ai toate masinile spawnate si poti sa faci un zid pentru a te apara de gloantele politistilor/hitmanilor. Sau poate sa ajute la risipa de timp, adica daca dai /towcar la 7 masini iti dai seama ca jucatorul respectiv se plictiseste sa tot dea aceasi comanda de 7 ori, dupa sa plateasca si asigurarea.
Luciano Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Sugestie: Propun daca se poate, sa se poata vinde si cumpara RP-uri de la alti playeri!
Y_coss Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Sugestie:Vreau sa fie adaugata comanda [/towcarall] deoarece este foarte folositoare sa nu stam sa facem spam cu /towcar pentru fiecare masina. Cum crezi ca ar ajuta serverul:O sa le fie mult mai usori playerilor sa isi arate colectia etc etc.
Dimitreana Hristea Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Sugestie: Vreau sa se fac un sisten cu care sa pot merge cu masina personala la war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori mafia ramane fara lider / co-lider, sau nu este on si nu avem cu ce merge la wars. 1
Ovidiu Nicolaescu Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Sugestie: Sa se poata vinde masinile cu comanda /forsale [pret] in public, pretul sa apara deasupra masinii iar respectivul player daca vrea sa o cumpere se urca in ea si cu comanda /buycar o cumpara. Cand un player este offline sa nu se mai poata vanda, deoarece ar fi inbulzeala mare, si desigur toata afacerea sa se desfasoare undeva in parcarea de la BankLs sau o parcare mare in orice caz, La masini sa se poata da /forsale doar in zona de vanzare, nu pe oriunde. Cu ce ajuta sugestia serverul: Il face mai RP iar schimburile or sa se faca mai usor, cand vrei sa cumperi/vinzi o masina mergi in parcare si iti alegi dupa bunul plac, cand urci in masina sa iti apara detaliile si toate cele. 1
Angel Valentin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu.
G E O R G E Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu.
Steph. Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Propun ca Adminii sa nu mai aiba voie sa fie sublideri! Si ca un sublider sa aibe raport la reclamatii. De ex.: 25 de misiuni, 1 permis, 1 amenda si 10 reclamatii inchise (daca este nevoie).
Alex Ghiorghita Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Sugestie:Sa se poata da clear la sanctiuni Cum crezi ca ar ajuta serverul:Prin faptul ca ar fi o sansa mai egala de a intra in factiuni..Acordand-ui o a doua sansa
Head152 Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Sugestie:Adaugarea unor noi biz-uri. In acest loc, adaugarea unui biz de tip "Bar" deoarece in LV nu sunt baruri.http://imgur.com/a/IosIa Aproape de School Instructors LV, si de gunshop.In acest loc un biz de tip 24/7, tot in lv . http://imgur.com/a/MG5eg . Aici http://imgur.com/a/7nEMG o benzinarie. Rent car in SF http://imgur.com/a/oYK7R, Trans-fender cu proprietar in SF http://imgur.com/a/vNl5Z si zona fara coliziune. http://imgur.com/a/RXjGr PNS cu proprietar + zona fara coliziune.Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar popula orasele LV-LS mult mai mult. Edited January 8, 2017 by Head172 1
Manzoliu Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Propun ca atunci cand un player alege sa-si stearga Faction History-ul, sa aiba posibilitatea de a alege factiunea / factiunile carora ar vrea sa le dea clear. Sigur sunt multi care la inceput au inceput cu stangul si dupa si-au 'retusat' intr-un fel Faction History-ul si probabil ca ar vrea sa-si stearga factiunea / factiunile trecute ce dau urat. Cred ca asta ar ajuta putin, pentru ca sa zicem ca ai un Faction History de 10 factiuni din care 5 factiuni ai 90-100 days si restu de 5 factiuni sunt 10-14 days sau 7-10 days cu /quitgroup sau wipe si nu vrei sa stergi tot asa sa poti sterge doar alea 5 "rele". Daca v-a placut ideea nu uitati sa apasati acest buton "" 4
George Madalin12345 Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Propun sa se adauge un quests la jobul Car Jacker pentru civili.Jobul ar fi mult mai populat. Edited January 8, 2017 by Alcan2k17
ivashkov Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge la /hupgrade sa putem cumpara garaj, sa avem cum este la factiuni (/garage) si sa fie ca un update la casa, iar adaugand acest garaj sa se poatea face o comanda /towallcars Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primu rand garaju va fi cumparat cu pp ceia ce va aduce bani comunitati, si va scapa de lag sv datorita masinilor care vor fi in garaj si nu pe mapa sv. iar accesand comanda /towallcars ne vom putea arata colectiile. Edited January 8, 2017 by Anna.Ivashkov 1
Sm0kEw Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Sugestie: Sugestia mea este sa se poata da max 200k prin /pay "pe srv-ul bugged blue", ar fii si mai usor pentru instructori cand ofera licentele Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru platirea licentelor.
EscobarPablo Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 O aplicație pentru android, un fel de be in tine cu panelul, zic eu, că ar fi un mare câștig! Mulțu' ! 1
Hinips Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Sugestie: Serverul este role-play, nu? Scoateti frate comanda /ta de la pd, in cele mai multe cazuri, este singura lor sansa de a prinde un player cu wanted. Din cate stiu eu, role play este asemanator cu real life, nu? N-am vazut in viata mea sa poata bloca un politist in real life, un fugar.. Serios acum. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realistic. 2
Recommended Posts