sELevE1 Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Sugestie: Serverul este role-play, nu? Scoateti frate comanda /ta de la pd, in cele mai multe cazuri, este singura lor sansa de a prinde un player cu wanted. Din cate stiu eu, role play este asemanator cu real life, nu? N-am vazut in viata mea sa poata bloca un politist in real life, un fugar.. Serios acum. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realistic. Edited January 10, 2017 by Kronick //warned
NOS FLORIN Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Propun ca atunci cand un player alege sa-si stearga Faction History-ul, sa aiba posibilitatea de a alege factiunea / factiunile carora ar vrea sa le dea clear. Sigur sunt multi care la inceput au inceput cu stangul si dupa si-au 'retusat' intr-un fel Faction History-ul si probabil ca ar vrea sa-si stearga factiunea / factiunile trecute ce dau urat. Cred ca asta ar ajuta putin, pentru ca sa zicem ca ai un Faction History de 10 factiuni din care 5 factiuni ai 90-100 days si restu de 5 factiuni sunt 10-14 days sau 7-10 days cu /quitgroup sau wipe si nu vrei sa stergi tot asa sa poti sterge doar alea 5 "rele".
Roonie Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Sugestie: Propun să se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți mafioții s-au săturat să joace cu skin, tintă si arme. Ar fi frumos să putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem câtă stamină mai avem etc. Stiu că există coduri de forma .cs insă adminii isi pot da seama după dimensiunea fisierului dacă este cod sau nu, simplu.
Steph. Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Sugestii: - Adminii sa nu mai aiba voie sa fie sublideri! - Sa se bage skill la job-ul Mecanic, iar la skill 5 sa-ti poti repara singur masina (avand o experienda mare) prin comanda /repairme.
Venomm Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) Sugestie: La comanda [/pay], să se adauge următoarele: dacă nu ai cont premium să poţi da tot aşa 100k, cu cont premium 1kk iar cu cont VIP să poţi da 5kk prin /pay. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi adăugat un nou beneficiu contului vip. Edited January 9, 2017 by TL-Venomm7 5
ExeN is back Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Sugestie: Pe panel să poți vedea orele jucate în ultimile 7 zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok ca fiecare jucător să-și poată vedea activitatea în ultimile 7 zile.
Toxycboy99 Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) Sugestie: Sugestia mea este sa se poata da max 200k prin /pay "pe srv-ul bugged blue", ar fii si mai usor pentru instructori cand ofera licentele Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru platirea licentelor. Daca ai cont premium poti da 1kk prin pay. Edited January 10, 2017 by Kronick //warned
PixelFoxHD Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Sugestii: Sugestia mea este acea de a fi creata comanda /myraport pentru ati vedea raportul fara a te duce pe panel pentru ca dureaza mult.
eDn Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Sugestie: » Friends Info (in comanda /friends sa fie optiunea de "Friend Info", iar in aceasta optiune sa fie detalii despre jucatori). Optiunea ar trebuie sa arate aproximativ asa: Detaliile care are trebuie sa fie in "Friends Info": » Joined: (data inregistrarii si ora) » Last Online: (data ultimei logari pe server si ora) » Playing Hours: (orele jucate) » Level: » Job: » Faction: » Clan: » Phone: » Warning: » Factions Warns: » Factions Punish: Cum crezi că ar ajuta serverul?: Ar fi mai usor pentru noi jucatorii/liderii/staff-ul pentru a afla mai multe informatii, fara a mai accesa panel-ul cand este nevoie. Sugestie: » Beneficii Cont VIP. Utilizatorii de cont VIP atunci cand se ofera payday la o ora fixa (xx:00), sa fie adugata si un bonus intre suma de $50.000 - $500.000. Acest suma de bonus sa fie acoordata in functie de level-ul detinut. Cum crezi că ar ajuta serverul?: Ar fi un beneficiu pentru utulizatorii Cont VIP.
Vision.ltd Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Shadow eu propun ca la Cont VIP sa ai un skin pe care playeri normali sa nul pot accesa sau alti sati vada numele colorat ca la factiune dar diferit sau palarie modificata de exemplu palarie cu flori sau altceva
Hazzardd Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 (edited) Shadow eu propun ca la Cont VIP sa ai un skin pe care playeri normali sa nul pot accesa sau alti sati vada numele colorat ca la factiune dar diferit sau palarie modificata de exemplu palarie cu flori sau altcevaDa, 2-3 skin-uri la bingo in plus fata ce cel premium sau normal. Edited January 11, 2017 by CyberNeticK //warned
Venomm Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 (edited) Sugestie: » Un nou beneficiu contului VIP. - Jucătorii ce deţin cont vip, să aibe nişte skin-uri în plus. - Pentru aţi lua skin-ul dorit, să tastezi comanda [/vipskin] apoi să apără: - Aceste skin-uri să nu fie luate FREE, să coste o sumă de bani cuprinsă între 1kk-10kk în funcţie de skin-ul dorit. - În locul acelor skin-uri puse de către mine, să fie adaugate altele sau lăsate astea. - Cum crezi că ar ajuta serverul?: Ar fi un nou beneficiu adăugat la Cont VIP. Edited January 10, 2017 by TL-Venomm7 5
lAlexzShaD0w Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Sugestie: Sa fie adaugata in shop obtiunea 'Clear Last Punish'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, presupun ca ar fi ok pentru playerii ce vor sa o ia de la inceput cu last-punish-ul. Ar fi foarte frumos. 1
Popular Post Andy CN Posted January 10, 2017 Popular Post Posted January 10, 2017 (edited) Prima propunere sta in felul urmator: Bun, deci o prima sugestie ar fi sa se scoata Grenazile de la paint.. deoarece cand ramanem partial low, si suntem la gramada se gaseste mereu un player sa arunce o.. grenada intre noi. Cum cred ca ne ajuta? Pai nu ar mai veni atatia noobi cu grenazile intre noi, sa ne omoare aiurea, noi ne jucam mai mult cu arme gen, Deagle, M4, consider ca Spray si Grenazile sunt inutile, ar fi mai ok sa fie un simulator de war. A 2-a propunere e in felul urmator: Daca o mafie ataca turful 6, iar mafia atacata este pe acelasi turf, propun sa ii bage in VW, nu sa ne omoram si sa mergem inapoi la hq, si sa venim iar pe turf, e aiurea, foarte aiurea. Cum crezi ca ne ajuta? Iarasi, econimisim timp, sunt 3 minute de war pierdute, poate si mai mult daca nu gasesti cum sa te sinucizi.. ar fi mult mai rapid. //Edit: sa spune ca mafia are turf in alt oras, mafia respectiva trebuie sa se omoare, sa vina la hq si sa piarda 5 minute din war mergand LS-LV sau.. alt oras. Edited January 10, 2017 by .ANDi. 31
xPro. Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Sugestie: Propun adaugarea mai multor chestii pentru playerii ce detin cont VIP. De exemplu skin-uri VIP, VIP pe forum, un subforum unde sa aiba acces doar membrii VIP si adminii, evental si liderii si helperii. In loc de acel logo cu Premium user sa se puna un logo (sper ca ii zic bine) cu titlul de VIP USER si sa aiba o culoare speciala sau sa fie in alta forma/aripile sa fie inlocuite cu 2 stelute si sa aiba culoare speciala/diferita fata de userii normali/premium. S-ar putea implementa foarte multe chestii. Daca te gandesti la ceva si incepi sa dezvolti o idee, poti ajunge bine. De exemplu, se poate creste castigul la job-uri playerilor VIP, sau in loc de 60 FP sa primeasca 40FP in caz de quitgroup/demitere sub 14 zile. Se mai poate implementa si culoarea nick-ului. Chiar daca esti civil sau in factiune, deasupra ped-ului sa apara nick-ul cu alta culoare fata de playerii obisnuiti. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Simplu!!! Am contribuit cu bani la dezvoltarea comunitatii. Nu avem VIP doar pentru acel chat /vip. Trebuie implementate mai multe chestii. /vipcolor proupun sa fie scos. Era mai bine sa ramana cum era inainte. Sugestie: Propun implementarea unui comenzi de spawn al tuturor masinilor detinute. Daca un player are 8-10-12 masini, trebuie sa stea un minut sa-si sapwneze masinile. Daca ai samp addon atunci e mai usor ca iti selecteaza mereu masina care e despawnata si nu mai trebuie sa mergi in jos pana la masina despawnata. Dar ar fi mai ok o comanda gen /towcars pe langa comanda /towcar. De aici putem pleca la urmatoarele: Comanda /towcars se poate folosi doar de playerii cu cont premium/vip. Ar usura treaba cu spawnarea masinilor si probabil ar creste putin in procentaj rata donatiilor. Sugestie: Ar fii ok sa se implementeze un sistem prin care sa fii anuntat daca contractul pe care l-ai pus a fost sau nu rezolvat. Nu trebuie sa se mentioneze si de cine a fost rezolvat (nu ar mai fi un contract silent). In cazul in care contractul plasat nu s-a rezolvat in 24 de ore (am zis ceva random), banii pe care i-am pus in contract, sa fie restituiti. Sugestie: Adaugarea unui sistem de unjail din inchisoare politiei. Gen sa tastezi /freejail si sa fie o suma de 500k sau 1kk si sa poti sa iesi singur. Cu ce ar ajuta serverul: Se intampla de multe ori ca x sa dea rob la 3-4 AM si sa nu fie politisti on sau sunt afk/sleep. Daca vrei sa lasi contul pe sleep, nu poti face acestlucru pana nu iesi din jail. Sugestie: Propun schimbarea accesului de comentarii la reclamatii. Vedem zilnic playeri care isi baga nasul la o reclamatie facuta unui membru dintr-o factiune, ba mai mult de atat "ii dispune 24 de ore sa posteze dovada nu stiu care". La o reclamatie de explu facuta unui membru din National Guard, sa poata raspunde doar membrii acelui departament (sau si ceilalti din departamentele de politie //maxim) , adminii, liderii si helperii sau la o reclamatie facuta unui membru din Taxi (LS) sa poata posta in reclamatie, doar cei ce fac parte din Taxi Los Santos sau toti playerii ce fac parte din companiile de Taxi din cele 3 orase. Cu ce ar ajuta serverul: S-ar reduce comentarile aiurea de la reclamatii, comentarii nefondate, free-chat sau orice alte comentarii care nu au treaba cu factiunea. Gen: Stiu ca sunt amuzante dar sunt deseori sunt enervante acele comentarii. Daca v-au placut aceste sugestii, nu ezitati sa apasati +1 Sper sa fie implementate aceste sugestii. Va multumesc pentru timpul acordat. O zi/seara frumoasa va doresc :> 4
Munteanu Razvan Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Prima propunere sta in felul urmator: Bun, deci o prima sugestie ar fi sa se scoata Grenazile de la paint.. deoarece cand ramanem partial low, si suntem la gramada se gaseste mereu un player sa arunce o.. grenada intre noi. Cum cred ca ne ajuta? Pai nu ar mai veni atatia noobi cu grenazile intre noi, sa ne omoare aiurea, noi ne jucam mai mult cu arme gen, Deagle, M4, consider ca Spray si Grenazile sunt inutile, ar fi mai ok sa fie un simulator de war. A 2-a propunere e in felul urmator: Daca o mafie ataca turful 6, iar mafia atacata este pe acelasi turf, propun sa ii bage in VW, nu sa ne omoram si sa mergem inapoi la hq, si sa venim iar pe turf, e aiurea, foarte aiurea. Cum crezi ca ne ajuta? Iarasi, econimisim timp, sunt 3 minute de war pierdute, poate si mai mult daca nu gasesti cum sa te sinucizi.. ar fi mult mai rapid. //Edit: sa spune ca mafia are turf in alt oras, mafia respectiva trebuie sa se omoare, sa vina la hq si sa piarda 5 minute din war mergand LS-LV sau.. alt oras.
Twig Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Sugestie: Cand se aleg helperii/leaderii testele sa se sustina pe skype sau team speak-ul comunitatii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ownerii vor cunoaste mai bine pe cine are de gand sa puna intr-o functie. 1
Popular Post Coso Posted January 10, 2017 Popular Post Posted January 10, 2017 (edited) Sugestie: Comanda /coin sub forma /coin <id> <sumă> cum spune şi titlul, comanda /coin ar trebui să fie folosită sub forma /coin <id> <sumă>, pentru a evita eventualele înşelătorii când un jucător foloseşte comanda /coin <id> <sumă>, să-i fie afişat în chat mesajul: Ai trimis o cerere de coin jucătorului x. iar celui căruia i-a trimis cererea, să-i fie afişat mesajul:> X te-a invitat să joci coin cu el, tastează /accept coin <id> <heads/teals> pentru a accepta. când unul dintre ei câştigă, să fie afişat mesajul pentru toţi:* X played coin with Y, X chose 'heads' and won. şi mesajul pentru câştigător:(+) Ai câştigat $suma. când unul dintre ei pierde, să fie afişat mesajul pentru toţi:* X played coin with Y, X chose 'teals' and lose. şi mesajul pentru pierzător:(-) Ai pierdut $suma. Exemplu: Coşo (id 1) şi Apollo (id 2) - Coşo foloseşte comanda /coin 2 1000 » mesajul afişat pentru Coşo Ai trimis o cerere de coin jucătorului Apollo. » mesajul afişat pentru Apollo > Coşo te-a invitat să joci coin cu el, tastează /accept coin 1 heads/teals pentru a accepta. » Apollo foloseşte comanda /accept coin 1 heads şi câştigă, în chat vor apărea următoarele mesaje » mesajul afişat pentru cei din jur * Apollo played coin with Coşo, Apollo chose 'heads' and won. » mesajul afişat pentru Apollo (+) Ai câştigat $1000. » mesajul afişat pentru Coşo (-) Ai pierdut $1000. » este asemănător cu cel de la /dice Cum crezi că ar ajuta serverul?: Fiind helper, am primit numeroase întrebări, gen, 'dacă x câştigă la coin şi nu îi dau banii, primesc ceva?', evident că nu primeşti nimic şi asta nu e corect pentru cel cu care ai jucat, jocul /coin curent este sec şi lipsit de distracţie. Edited January 10, 2017 by Chief Coso 42
MaTrIxuLz Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Sugestie: Jucatorii ce detin cont premium sa aiba putina reducere la /shop. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai mai multi jucatori vor cumpara cont premium si noi cei care avem cont premium sa avem putina reducere ca am donat si o sa donam.
Robert Unguru Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Sugestie: Propun sa se bage radio la /paint Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta sa se relaxeze cand se distreaza la /paint. 2
Rohammer Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Sugestie: Jucatorii/membrii banati sa apara cu rosu sau alta culoare pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru lideri sa stiu cine e banat sau nu. Se mai intampla ca cineva sa ia ban pe la 2-3 noapte si tu habar n-ai de asta. 1
Mkhitaryan. Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 (edited) Sugestie: Sa se adauge Infernus-uri si la celelalte departamente de politie, National Guard si FBI, de preferat 3 masini ca si la celelalte factiuni de politie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru noi care suntem in astfel de departamente si sa nu mai stam sa anuntam pe [/d] - FVR X, ca sa luam Infernus de la LSPD, LVPD sau SFPD, sa fie si la departamentele de care am precizat. Edited January 10, 2017 by Ibrahimovic9 1
RomanianBoy RO Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Sugestii:Cer ca pe profilul unui player sa fie Clan History adica cate zile a avut in clan si cu cat Clan Warn.
CyberNetyc1998 Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Sugestie: marirea salarilor la job-uri Cum ar ajuta sugestia mea server-ul: ar fi mai usor ca fiecare player sa isi achizitioneze un vehicul, o casa si un business. Fiecare player are dreptul de a achizitiona 2 vehicule o casa si un bussines. La salarile actuale sa detii toate acestea ar trebui sa muncesti enorm de mult si chiar as putea spune ca este imposibil de a avea toate cele mentionate mai sus prin job-uri. Eu consider ca ar trebui crescute salarile la job-uri.Sau ar mai fi o varianta ca pe fiecare server sa fie salarile diferite(ex:blue salarile x1 red salarile x2 orange salarile x3 si green salarile x4). Va rog daca ati putea sa deschideti un sondaj prin care jucatorii sa voteze daca sunt sau nu de acord cu sugestia mea, Va Multumesc.
BeniRegeleGermaniei Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Sugestie:Propun ca pe server sa se adauge zile si raport la /stats . Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai usor pentru uni jucatori cu calculator mai putin performant si care nu pot rula 2 programe de-odata.
Recommended Posts