Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Cand pici testul pentru carnetul de condus sa fii automat teleportat la DMV.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E enervant cand un player cu IQ-ul unui cartof incepe sa traga/sa intre in tine cand te vede ca dai de carnet,si ar fi mai simplu sa fii teleportat direct la DMV,decat sa mergi pe jos vreo 5 minute sa ajungi si eventual sa intre din nou in tine...

Posted

. Sa se bage comanda /bl [id] [time] . De exemplu , cand cineva iese dintr-o factiune si nu sta 2 saptamana cat este recomandat , sa i se dea blacklist , si sa nu i se poata da /invite atat timp cat are bl . Acest timp sa apara si la /stats.

Ar ajuta mafile in sensul ca liderul va sti si siar usura munca de lider "nuti ingreuna munca usuriazatio "

• Upvote 2
Posted

Sugestie : Sa se bage un script , ca sa putem semnaliza cu orice masina

- Semnalizare stanga

- Semnalizare dreapta

- Avariile

- Stop avarii/semnalizare

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Playerul din spatele nostru va sti ca luam curba si nu va intra in noi + va fi mai RP

Sugestie : Sa se bage radare la semafoare , iar cel care trece pe rosu sa primeasca 1 Wanted

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fi mai RP

Votati va rog :D:);)

Posted (edited)

• Sugestie:Propun ca in fiecare casa sa functioneze un radio , sa te poti culca in pat cu o comanda de genu /sleep Beed ... sa poti auzi muzica in toata casa , sa te poti uita la Tv.. ( bineinteles daca are casa utilitati)
  •  
  • Cum crezi ca ar ajuta serverul:In prezent o casa este un nimic , decat stai in ea pe /sleep ... asa cu tv iti mai faci de lucru , cu radio la fel...Si dupa parerea mea ...:| s-ar putea face ceva de geni
  •  
  • Nu am facut aceasta sugestie pentru + 1 ( dar nici nu ma supar daca dati =]] ) .. 
  •  
Edited by AG.MenThooL.
Posted

Sugestie: Cand dai de permis la DMV sa te bage automat intr-un alt virtual world pana il treci/pici

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Citez: "E enervant cand un player cu IQ-ul unui cartof incepe sa traga/sa intre in tine cand te vede ca dai de carnet". Ar evita multa bataie de cap celor care dau de permis.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: La departamente sa se adauge regula sa poata da wanted si la cei care poarta arme,deoarece multi poarta arme si decat i-le confisca.Sa se dea wanted 3 ca la port droguri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai in realitate daca esti prins cu arma nu te lasa "nenea" politaiul sa pleci nevinovat dupa ce iti confisca arma. Cred ca ar fi mai bine.

Posted

Sugestie: Marirea sloturile debia ca intru seara , si cand intru am un lag imens . propun 1000 sloturi

Cum crezi ca ar ajuta serverul: : Vom evita lagul

Posted

Sugestie: Propun sa se bage pasaport si vama la intrare in lv si intrare ls !

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai role play!

rep_up.png Voteaza Daca iti place rep_up.png

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Pentru mafioti, atunci cand esti la war si omori pe cineva, sa-ti para in chat un text cu informatia: L-ai omorat pe [ x ] iar cand esti omorat, Ai fost omorat de [ x ]

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai fiind mafiot, ai stii si tu cand tragi intr-un adversar si il seci de viata, daca in final l-ai omorat tu sau alt coleg.

Sugestia a fost postata de catre @@Bodie  mai demult.

Posted

Sugestie: Propun sa se bage pasaport si vama la intrare in lv si intrare ls !

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai role play!

rep_up.png Voteaza Daca iti place rep_up.png

Pierdere de timp

• Upvote 1
Posted

Duma parerea mea nu castigatii putini la job la tucker ? Si nu numai la trucker in general .

Eu zic sa castigi mai multi banii dupa level . Cu cat ai level mai mare sa fie si castigu la jobu respectiv pe masura. Nu lasatii comentaii aiurea .

Un exemplu cum am putea castiga bani putin mai usor la truck.

Level 1 : 25k 

Level 2 : 26k

Level 3 : 27k

Level 4 : 28k

Level 5 : 29k

Level 6 : 30k

Level 7 : 31k

Level 8 : 32k 

Level 9 : 33k

Level10: 34k

Level11: 35k

Level12: 36k

Level13: 37k

Level14: 38k

Level15: 39k

Level16: 40k

Level17: 41k

Level18: 42k

Level19: 43k

Level20: 44k

Level21: 45k

Level22: 46k

Level23: 47k

Level24: 48k

Level25: 49k

Level26: 50k

Level27: 51k

Level28: 52k

Level29: 53k

Level30: 54k

Level31: 55k

Level32: 56k

Level33: 57k

Level34: 58k

Level35: 59k

Level36: 60k

Level37: 61k

Level38: 62k

Level40: 63k

Level41: 64k

Level42: 65k

Level43: 66k

Level44: 67k

Level45: 68k

Level46: 69k

Level47: 70k

Level48: 71k

Level49: 72k

Level50: 73k

Asa ar fi de preferat la orice job cu cat ai level mai mare sa iti iti dea mai multii bani .

• Upvote 2
Posted

Duma parerea mea nu castigatii putini la job la tucker ? Si nu numai la trucker in general .

Eu zic sa castigi mai multi banii dupa level . Cu cat ai level mai mare sa fie si castigu la jobu respectiv pe masura. Nu lasatii comentaii aiurea .

Un exemplu cum am putea castiga bani putin mai usor la truck.

Level 1 : 25k 

Level 2 : 26k

Level 3 : 27k

Level 4 : 28k

Level 5 : 29k

Level 6 : 30k

Level 7 : 31k

Level 8 : 32k 

Level 9 : 33k

Level10: 34k

Level11: 35k

Level12: 36k

Level13: 37k

Level14: 38k

Level15: 39k

Level16: 40k

Level17: 41k

Level18: 42k

Level19: 43k

Level20: 44k

Level21: 45k

Level22: 46k

Level23: 47k

Level24: 48k

Level25: 49k

Level26: 50k

Level27: 51k

Level28: 52k

Level29: 53k

Level30: 54k

Level31: 55k

Level32: 56k

Level33: 57k

Level34: 58k

Level35: 59k

Level36: 60k

Level37: 61k

Level38: 62k

Level40: 63k

Level41: 64k

Level42: 65k

Level43: 66k

Level44: 67k

Level45: 68k

Level46: 69k

Level47: 70k

Level48: 71k

Level49: 72k

Level50: 73k

Asa ar fi de preferat la orice job cu cat ai level mai mare sa iti iti dea mai multii bani .

Buna ideea !

Posted

Propunere:sa se adauge radare si cine depaseste viteza sa i se dea ameda automat !

si un sistem cu puncte de penalizare la 30 de puncte se suspenda licenta de driving!

Cred ca asa ar fi mai putine accidente!

Posted

Sugestie: Sa se adauge skill la toate joburile la care poti castiga bani

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in functie de skill [ca in viata reala, experienta] sa se castige o anumita suma de bani de exemplu: Skill 1 Pizza Delivery: 10k

Skill 2 Pizza Delivery: 13k 

... Si tot asa pana la Skill 9-10. 

Asa multi playeri ar sta sa faca skill la anumite joburi pentru a castiga cat mai mult. Si in viata reala daca ai experienta mai indelungata intr-un domeniu si te angajezi, castigi mai multi bani decat daca ai mai putina experienta.

Posted (edited)

Sugestie: Cand te duci la paintball sa iti apara un meniu cu 3 " camere " . 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Uneori suntem multi la paintball , am jucat odata cu alti 15 jucatori si era un dezastru , nici bine nu ai primit respawn ca ai si fost omorat .

Sugestie:  Sa se adauge inca 2 mape la paintball , iar cand intri la paint sa se voteze harta SAU sa se aleaga una aleatoriu .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu este decat o singura harta pe care toti o stiu ca-n palma si parca ar avea alt farmec cu inca 2 .

Edited by RIPZOR
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Ok deci cred ca toti au observat ca departamentele nu mai fac fata de la un anumit de playeri on in sus prin urmare propun sa putem fii in Ng/Fbi/Pd 40 membri si sa ni se adauge niste masini mai rapide si ma refer la sultan care cred ca poate fii facut din script sa mearga mai tare.

Cum Crezi ca ar ajuta serverul:Pai in primul rand ar fii mai putini playeri cu wanted,in al doilea rand ne-ar fii mult mai usor sa mergem dupa robery cu o masina mai rapida!

Posted

Sugestie:Propun, ca atunci cand se fac materiale pentru arme, sa creasca numarul lor la o tura, cand faci o tura, sa-ti dea 2000 materiale deoarece, prin 5x ture faci 10 k . Si, in mafii , presupun ca la toate, este o problema cu materialele ..

Cum crezi ca ar ajuta server : Pai, in primul rand ar ajuta mafiile de pe server, pentru mai multe materiale, in al 2-lea rand ar usura munca celor de rank 1 si nu va mai fi astfel de probleme in factiune si se vor evita certurile .

Astept +1 daca esti de acord .

• Upvote 2
Posted

Sugestie: La jail, sa se modifice si poti merge la cantina , sa poti face sala si sa se faca si un teren de baschet , mai exact cum e in realitate si sa fie vreo 2-3 etaje si sa ai doar 1 coleg de celula .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RolePlay . 

• Upvote 7
Posted (edited)

Sugestie: Sa poti da cheile de la casa prin comanda /givehousekey [iD].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai Role Play, Cand dai cheile case sa ii rmanna chear daca playerul iese de pe server si proprietarul sa pata da /changehousekey cand vrea el.

Daca va place astept +1.

Sugestie: Pentru ce-i care au cont Premium sa poata cumpara de la 24/7 baterie pentru Iphone, o baterie sa tine 100 ore la fel ca si licentele. Ca sa verificam cata beterie mai avem sa scriem /phone.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai Role Play si mai frumos pentru BuGGed.

Daca va place astept + 1.

Edited by Raul_DRK
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Cum s-a adaugat Las Venturas Police Departament sa fie "VAMA" la intrare LV si LS si sa fie o taxa de vrei 3-5k si NG sa poata merge dupa Wanted in LS/LV/SF la fel si F.B.I iar Los Santos Police Departament dupa wanted in Los Santos iar Las Venturas Police Departament doar il Las Venturas. si daca se poate sa se traga i linie unde este capatul orasului iar cei care trec cu avionul peste vama sau prin apa fara sa plateasca sa primeasca wanted6 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai Role-Play

Sugestie: La jail, sa se modifice si poti merge la cantina , sa poti face sala si sa se faca si un teren de baschet , mai exact cum e in realitate si sa fie vreo 2-3 etaje si sa ai doar 1 coleg de celula .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai RolePlay . 

Ideea lui FaraoNNNu.Capone este foarte buna GG 1+

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge yard in loc de jail 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar mai intra toti playerii in jail si sa faca dm cum fac cei de acum

Posted

Sugestie:Cand mergi la paintball sa poti sa pariezi pe minim 1k si maxim 10k si care castiga i-a banii

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai frumos si ne-am face mai repede cu niste bani

Posted

Sugestie: Propun să se adauge pe parcurs o facţiune numită : For More Adrenaline ( plagiat ) / Race & Tuning ,găsiţi voi un nume .Cred că aţi înţeles ''unde bat''. HQ'ul să fie undeva mai retras . La facţiune să fie următoarele maşini : Elegy / tahoma / blade / stratum / etc. Maşinile să fie o parte low riders şi o parte pentru viteză. Banii se fac din curse etc. O cursă să fie intre 5.000 $ şi 10.000$ . Comenzi : /race [ id ] [sumă] /endrace /joinrace etc. Nu ştiu cât de absurdă vi se pare sugestia mea , dar pe unele servere chiar au succes aceste facţiuni .  Maşinile n-ar trebui să fie tunate deoarece n-ar mai face cei cu PNS-urile / Tuning-urile profit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea majoritatea şansă să intre în această facţiune.

• Upvote 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp