Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Propun pentru mafioti,atunci cand au war toti mafiotii,si cand ajung pe turf cu masina de la factiune,masina sa se respawneze automat sa nu mai incerce liderul,co-liderul sa dea /fvrespawn,deoarece trebuie sa lupte pe turf nu sa scrie tot warul /fvrespawn,mai ales ca unii membrii mai fac si spam,cu 'FVR',si nu cred ca este normal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar fi mult mai usor pentru lider,co-lider si sa poata lupta si ei la war cum trebuie!

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun ca sa se mareasca jailul, deoarece este prea mic si are si cateva buguri. Eu spun sa fie o camera mare fara grati si cu mese,scaune,[gardieni,PD,NG,FBI]. Sa fie alta intrare,adica sa intre decat departamentele. Ca sa nu mai intre toti si sa faca DM pe copi. Dupa ce iti expira jailul te respawneaza la casa/in fata PD. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine.

Posted

Sugestie: Pai eu as dorii sa se mareasca sloturile cu 50+ chiar 100 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul la un record , si sa-l populam :x

Posted

Sugestie: 1. Deschiderea SF (stiu ca sa mai zis asta de multe ori), dar nu cu case si bizuri ci cu joburi, sa fie un oras al lucratorilor.

2. Fiecare oras sa aiba primaria lui si ca sa treci din unul in altul sa ai nevoie de pasaport, aici apare o noua factiune Vama. Ceva gen school instructor dar care da pasapoarte.

3. Adaugarea mai multor joburi:

-Sofer : cu masina proprie ai trasee si trebuie sa intr in puncte.

-Gunoier

-Licitatii (Se complica treburile, as dori sa existe o platforma gen iforex etc... prin intermediul caruia playerii ar avea o sansa mai mare sa castige bani.

4. Atunci cand intri cu busu intr-un checkpoint sa il opreasca instant.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri (din cei care s-au plictisit) se vor reapuca de joc.

Posted

Sugestie: Luni de exemplu sa ploua in alte zile sa ninga , in alte zile sa fie canicula si sa se strambe putin strada pe acolo unde trec tiruri.

Cum crezi ca ar ajuta serveru : sa fie mai rp .

Posted

Sugestie: Luni de exemplu sa ploua in alte zile sa ninga , in alte zile sa fie canicula si sa se strambe putin strada pe acolo unde trec tiruri.

Cum crezi ca ar ajuta serveru : sa fie mai rp .

Ar fi frumos , cum ai mentionat si tu ar fi mai RP.

Posted

Sugestie: Propun deschiderea unui cartier rezidential in Las Venturas !  Acum pretul nu e neaparat 100kk ! Puteti sa-l faceti 200kk+ !http://www.youtube.com/watch?v=8mXbtLR9C5I&feature=youtu.be

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai s-ar popula si Las Venturas-ul mai mult si ar duce la deschiderea SF-ului! Mie chiar mi-ar place sa fie mai multe cartiere rezidentiale pe server indiferent de locatie (LS/LV/SF)

#Daca va placut nu ezitati sa dati un +1 ! 

• Upvote 3
Posted
  • Adăugarea facţiunii Tow Car Company.
  • Dacă ideea vi se pare interesantă +1, să vadă şi restul.

1. Să poţi intra de la level 5.
  2. Să se adauge HQ-ul lânga cimintirul din Los Santos
  3. Neapărat job-ul Mechanic.
  4. Maxim 30 de slot-uri
  5. Să se adauge o comandă pentru a chema un membru al facţiunii [/tcc], sau ceva în gen.
  6. Să se adauge o comandă pentru verificarea vechicului, adică să poţi vedea dacă este un propietar, sau este o maşină din game.
  7. Dacă propietarul maşinii o lasă în stradă, să primescă o amendă între 50.000$ - 150.000$.
  8. Dacă propietarul care a primit amendă de 3 ori, a 4-a oară să ii se suspende maşina pentru 24h.
Posted (edited)

Sugestie:

Daca ati putea sa puneti o parcare plina de faggiouri cu fuel 3, pentru playerii noi care merg pana la DMW si sa se respawneze dupa 5 min .Pare o idee buna zic si eu. +1 daca credeti la fel :D.

Edited by NyetComrade
Posted

Sugestie: Sa se poata vinde materialele

Cum crezi ca ar ajuta serverul: cei cu jobul arms dealer ar face mai multi bani si in acelasi timp ar ajuta mafiile

Posted (edited)

Sugestie: Chiar daca nu ma va baga nimeni in seama, eu propun sa se faca o reforma si sa se taie ultimele trei zerouri (000), asemanator ca la noi in tara; Exemplu, daca un sandking nou costa 27.000.000 $, dupa noua reforma sa fie 27.000 $. Daca la truker iti da pe o cursa 30.000 $ - 35.000 $, daca se vor taia zerourile, va rezulta 30 $ - 35 $.

Bineinteles cu mici modificari, daca de exemplu acum la Paramedic Departament iti da heal cu 1.000 $, sa iti dea cu 5 $; La PNS o reparatie costa 500 $, dupa ar putea fi 50 $, sau in functie de cat % este damage la vehicul.

Exemplele ar putea continua, dar v-ati prins voi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Chiar daca nu ar avea prea mare impact indivizilor cu varsata mai mica (12>15 ani), poate ar fi foarte multumitor pentru ce mai mari (16>25 etc.);

Un plus de realism, sa fim seriosi, unde costa o casa (printre cele mai ieftine) 40.000.000 $? ; Dar cand vezi 40.000 $, cum ti se pare?

P.S. Daca nu, ar mai fi o varianta sa se schimbe semnul de la dolar ( $ ) cu bitcoins sau simoleons (ca in sims) si atunci stim o treaba. [ironie]

Edited by shark668
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Atunci cand dai /fwarn  sa dai si motiv /fwarn [id] [motiv] deoarece se cam dau fwarns aiurea si sa apara in panel si motivul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi fwarns aiurea.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca la Facţiunea FBI (respectiv a celorlalte Departamente, asta dacă se aseamănă) să se schimbe culoarea chat-ului pe '/r', mai exact un albastru mai inchis/deschis ştiind că de foarte multe ori nu se observă atunci când scrie un membru, aceeaşi culoare aparând (mai ales seara prin 'spam') şi atunci când un individ comite o infracţiune/când primeşte wanted.

http://i39.tinypic.com/6oimbl.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Astfel membrii facţiunii ar observa mult mai uşor atunci când se poartă o discuţie, fie ea importantă sau nu pe chat-ul facţiunii. (/r);

Edited by SUD
Posted

Sugestie: Sugerez sa o iei de unde ai ramas la DMV, adica sa zicem ca eu merg pana la Checkpoint-ul 7 si ma da jos unu, e sa ma intorc la DMV si sa nu imi mai arate Checkpoint 0/24, ci de unde am ramas (Checkpoint 7/24).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai multi stau si asteapta sa dea lumea jos din masina, si ca sa nu mai trebuiasca sa o iei prin acelasi loc ca sa te loveasca ai putea sa o iei pe alt undeva. Si unii stau la Checkpoint 24 sa ii dea jos pe aia care ar trebui sa termine de dat Examenul, daca te da jos sa iti apara acolo 23/24 si sa te duci frumos pana la Checkpoint.

Posted

Sugestie: S-a puneti inca vreo 3/4 Sultan-uri, la Taxy Company, deoarece sunt multi de rank 3, si batem pe ele, dupa care generam o mare cearta, din cauza lipsei de masini. Sunt foarte multe Cabbie, se pot scoate cateva, si adauga in +  cateva Sultane. S-a ramana tot de r3.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta si server-ul, dar in primul rand ajuta la evitarea unor posibile conflicte intre colegii din Taxy Company.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie :Vin cu o sugestie la care nu va asteptati ! Propun daca se paote sa schimbati masinile! De exemplu sa aiba aspect romanesc Dacia , Ford , Skoda , Bmw , MErcedes  etc! Ar da mai bine la ochi ar fi ceva unicat in Romania! Ca doar cu mod-uri nu e frumos! .. Multumesc!

Cum credeti ca ar ajuta server-ul : Pai ar fi foarte frumos si cand vede lumea nu mai iese de pe server adica nah nu ca ar iesi dar daca e al 20lea in Romania macar sa fie unicaT.

Edited by BuLaNiKa
Posted

Sugestie: Chiar daca nu ma va baga nimeni in seama, eu propun sa se faca o reforma si sa se taie ultimele trei zerouri (000), asemanator ca la noi in tara; Exemplu, daca un sandking nou costa 27.000.000 $, dupa noua reforma sa fie 27.000 $. Daca la truker iti da pe o cursa 30.000 $ - 35.000 $, daca se vor taia zerourile, va rezulta 30 $ - 35 $.

Bineinteles cu mici modificari, daca de exemplu acum la Paramedic Departament iti da heal cu 1.000 $, sa iti dea cu 5 $; La PNS o reparatie costa 500 $, dupa ar putea fi 50 $, sau in functie de cat % este damage la vehicul.

Exemplele ar putea continua, dar v-ati prins voi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Chiar daca nu ar avea prea mare impact indivizilor cu varsata mai mica (12>15 ani), poate ar fi foarte multumitor pentru ce mai mari (16>25 etc.);

Un plus de realism, sa fim seriosi, unde costa o casa (printre cele mai ieftine) 40.000.000 $? ; Dar cand vezi 40.000 $, cum ti se pare?

P.S. Daca nu, ar mai fi o varianta sa se schimbe semnul de la dolar ( $ ) cu bitcoins sau simoleons (ca in sims) si atunci stim o treaba. [ironie]

Contra.

Ori cu 3 "cifre" in + , ori cu 3 "cifre" in - tot aia e. Din contra e mai bine cu mai multe cifre.

Posted

Sugestie: Sa se mareasca pretul de vanzare al bizzurilor. (Pretul maxim de vanzare este 500.000.000 $, acum), daca s-ar marii la minim 999,999,999$ ar fi foarte bine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: In primul rand, se vinde mai usor un bizz, numai stau sa-mi dea respectivul transfer../etc.

• Upvote 9
Posted

Sugestie :Vin cu o sugestie la care nu va asteptati ! Propun daca se paote sa schimbati masinile! De exemplu sa aiba aspect romanesc Dacia , Ford , Skoda , Bmw , MErcedes  etc! Ar da mai bine la ochi ar fi ceva unicat in Romania! Ca doar cu mod-uri nu e frumos! .. Multumesc!

Cum credeti ca ar ajuta server-ul : Pai ar fi foarte frumos si cand vede lumea nu mai iese de pe server adica nah nu ca ar iesi dar daca e al 20lea in Romania macar sa fie unicaT.

Contra. Exista moduri.

Posted

Sugestie: 1. Propun sa se mai adauge skin-uri la /clothes.

2. Propun ca si playeri sa aiba voie job-ul detectiv & lawyer.

3. Propun ca drogurile & mats sa poata fi facute cumva. Nu sa fie cumparate numai cu bani .

4. Propun sa se adauge mai multe garaje unde repari masina.

5. Propun ca pe chat-ul newbie [/n] sa aiba acces si sa poate cere ajutor doar playeri level 3-5.

6. Propun sa se adauge un sistem de semnalizare. Nu sa fie pe vreun buton, ci sa semnalizeze automat. De exemplu: Cand iau dreapta, sa arate ca semnalizez in dreapta, cand iau o curba in stanga sa arate ca semnalizez in stanga.

7. Propun sa se adauge puncte de avertizare la soferi. Cum sunt aceste puncte? X merge pe contrasens, un membru sau mai multi din departament stau la o ''bariera'', il vede pe X, merge dupa el, il trage pe dreapta, amenda + un punct, 2, 3 de avertizare. La 20 de puncte sa-i fie anulat permisu intre 3-7 zile.

8. Propun ca pentru parcatul neregulamentar, politistii sa dea amenda + puncte de avertizare respectivului sofer.

9. Propun daca X merge noaptea dupa ora 20:00 cu farurile stinse si un membru sau mai multi din departament il vad pe respectivul, sa se duca dupa el, tras pe dreapta, amenda + puncte de avertizare.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Sunt foarte naspa cele din acest moment, ne-am cam plictisit de ele, cel putin eu. Ar fi bine sa se schimbe / adauge altele noi.

2. Si in realitate, orice om poate fi avocat / detectiv, nu numai politistii. Doar suntem server RPG, nu?

3. Este mult mai bine asa. Parerea mea.

4. E haos la cel din ls, dar defapt la toate... Nu ar strica 3-4 in plus.

5. Spam mare, asa e normal. Nu se apuca un player de level 10 sa aiba nevoie de ajutor.

6. Mult mai realistic, mult mai frumos.

7. Mult mai realistic, mult mai original, mult mai frumos. Ar avea si departamentele mai mult de munca, sa stea la ''panda'' si sa-i prinda pe cei ''vitezomani''

8. Mult mai realistic, original si frumos. Ar avea departamentele mai mult de munca, nu numai wanted.

9. Mult mai realistic, original si frumos. Ar avea departamentele mai mult de munca.

Parerea mea e ca sunt niste sugestii bune. Originale, nu am mai vazut pe alte servere Roleplay asa ceva. Mi se pare foarte frumos sa ne evidentiem de celelalte servere.

Posted

Sugestia ar fii ca sa puna elicoptere la factiunea Taxi Conpani toate factiunile au  elicoptere taxi ar fi frumos sa aiba si taximetristii elicoptere sa vina dupa clientii care sunt la distante mai marii si ar face ceva nou pentru o factiune ca Taxi conpanii merita pe depiln niste elicotere si ar fi taxa ca la masiniile din factiune Sper sa va placa aceasta sugestie daca da folositio +1 daca credetii ca e buna ideia

• Upvote 3
Posted

Sugestia ar fii ca sa puna elicoptere la factiunea Taxi Conpani toate factiunile au  elicoptere taxi ar fi frumos sa aiba si taximetristii elicoptere sa vina dupa clientii care sunt la distante mai marii si ar face ceva nou pentru o factiune ca Taxi conpanii merita pe depiln niste elicotere si ar fi taxa ca la masiniile din factiune Sper sa va placa aceasta sugestie daca da folositio +1 daca credetii ca e buna ideia

Pro ! Taxi chiar are nevoie !

Posted

Eu propun ca atunci cand esti intr-o factiune [sa zicem medici de exemplu ] Odata ce ai dat cuiva viata sa apara intrun tabel al medicului acolo zicand cate comenzi a facut  el, iar acel tabel sa se expire la o saptamana de munca sau liderul factiuni sa poata da un fel de /rs la tabel  dupa sedinta  sau cand crede el .Multi playeri incearca sa  falsifice pozele facute prin multe feluri petru a  zice ca ei sunt cei mai buni si cei care au cea mai multa activitate  iar  prin acceasta propunere nu cred ca vor mai reusi.

Daca vrei sa fie adaugata aceasta propunere da un  +1   

Posted (edited)

Sugestie : Propun ca la war-uri atunci cand un mafiot omoara un alt mafiot inamic sa-i apara in chat " L-ai omorat pe X iar mafia ta a primit un punct la scor."  iar atunci cand un mafiot inamic te omoara " Ai fost omorat de X din gruparea inamica cu X (arma) de la distanta X."  

Cum credeti ca ar ajuta server-ul : Ar fi mai frumos si mai "fun" atunci cand sti cine te-a omorat / pe cine ai omorat. La fel ca-n paintball.

+1 daca esti de accord si tu!

Edited by Laurr.
  • Upvote 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp