Alex-Manole Paun Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sugestie:Mai multe masini la taxi suntem 25 si 15masini. Cu ce ajuta sv:Putem munci mai mult si asa ajutam sv.+ mai RP
BlackOutCRYS Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sugestie : Propun sa se bage un script anti c-bug . Azi la war ma rupea unu cu cbug , a omorat 5-6 asa . Cu ce ajuta : Nu se mai face bug abuse .
[O.G.Badboy]Bladus Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sugestie : Sa se faca alt Jail , in care sa te poti duce afara sa te recreezi si sa fie mai mare acel loc . Cu ce ar ajuta serverul: Asa este in puscariile din realitate , si ar fii mult mai realist . 8
MirceA Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sugestie: Implementarea circuitului de autobuz pe server. La fel ca taxi, in statie de la banca sa fie 4 autobuze care sa circule prin principalele locatii ale orasului (2 pentru LS si 2 pentru LV). Se vor lua bani la secunda pentru toti cei ce vor urca in acel autobuz, ce va opri la diferite statii (ex: autobuz1: statie banca - CNN - Truck - Plaja - Police Departament - Spawn civili - statie banca - .. ). Din moment ce a fost odata implementat si trenul cred ca se poate si autobuzul (ce nu avea vreun sofer, se va conduce singur). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RP. Chiar daca circulatie la Taxi ar scadea, multi playeri ar putea sa calatoreasca asa.
Vincent.Corleone Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sugestie: Implementarea circuitului de autobuz pe server. La fel ca taxi, in statie de la banca sa fie 4 autobuze care sa circule prin principalele locatii ale orasului (2 pentru LS si 2 pentru LV). Se vor lua bani la secunda pentru toti cei ce vor urca in acel autobuz, ce va opri la diferite statii (ex: autobuz1: statie banca - CNN - Truck - Plaja - Police Departament - Spawn civili - statie banca - .. ). Din moment ce a fost odata implementat si trenul cred ca se poate si autobuzul (ce nu avea vreun sofer, se va conduce singur). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai RP. Chiar daca circulatie la Taxi ar scadea, multi playeri ar putea sa calatoreasca asa. Ce faci boss ne iei painea...? :D :D
Didu. Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sugestie: Propun sa se bage o noua factiune pasnica numita TTC, masinile de la tractari sa fie puse intr-o factiune, poti intra aici de la level 5, liderul va face un raport de tractari pe saptamana, iar cei din factiune trebuie sa-l respecte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va ajuta serverul cu mult, sunt foarte multi civili(si eu fiind unul) si va ajuta playerii si din punct de vedere financiar. Propun sa fie doar un singur loc in care poti duce masina, timpul sa fie nelimitat, iar banii sa fie undeva la 5k pe /tow
Mr.Jaks Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie : -Propun adaugarea comezilor /hood - pentru a deschide capota masini, /trunk - pentru a deschide portbagajul masini, Respectiv a comezilor /closehood si /closetrunk pentru a el inchide. Cu ce ar ajuta serverul: -Ar adauga putina originalitate, si mai mult RP. +1 1
Didu. Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie : -Propun adaugarea comezilor /hood - pentru a deschide capota masini, /trunk - pentru a deschide portbagajul masini, Respectiv a comezilor /closehood si /closetrunk pentru a el inchide. Cu ce ar ajuta serverul: -Ar adauga putina originalitate, si mai mult RP. +1 Eu zic sa apesi pe 2 din dreapta tastaturii pentru a putea deschide si inchide portbagajul masinii, iar tasta 8 pentru a deschide si inchide capota.
Alynush02 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Eu zic sa apesi pe 2 din dreapta tastaturii pentru a putea deschide si inchide portbagajul masinii, iar tasta 8 pentru a deschide si inchide capota. Eu Zic Ca E Cel Mai Bine Asa!!!
HoWsE Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie: La job-ul car jacker: Sa se primeasca o suma mai mare in functie de masina: Ex: Tractor : 5000 Infernus 35000Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru a face banii in functie de masina furata
fOX Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie : 1)Sa fii anuntat cand 2 mafii incep sa se dueleze pt un teritoriu.Si sa se adauge un biz adica acesta in care sa poti intra si sa pariezi pe una din cele 2 mafii care crezi u ca este castigatoare. 2) Pana la w3 sa ai voie sa fugi si PD NG FBI sati dea kill cand te prind. Dar intre timp la o distanta de 30 min - 1 ora sa se diminueze cu cate o unitate de w. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1) Mai fain , mai RP si ai putea face cativa bani din pariuri. 2)Ar fii mai captivant. 1
TrollzorFTW Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie: Sa se mute turfruile care sunt pe HQ-urile mafiilor Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa se vede ce mafie domina. 2
G.Darius Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) Sugestie : Sa se faca un nou job numit "AirPort" ce se face in acest job ? in primul rand trebuie un teren cu 5,6 elicoptere, si jobul "Airport" pentru a termina munca, trebuie sa te urci intr-un elicopter si sa te duci la punctul rosu, si sa primesti 20.000-30.000 parerrii ? Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multe jobs Edited March 31, 2013 by G.Darius 1
tardel08 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 salut, cel mai frumos era daca aveam arme la casa macar deagle aduceai materiale si le transformam in arme parere mea
BodaneLL Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie : Dacă server-ul vreți să fie cu adevarat RolePlay adăugați Yard. Mulți se intreabă ce este Yard-ul. Yard-ul este curtea închisorii, adică când cineva este arestat să fie dus în celulele acelea din PD, dar într-un colț să dai enter și să fi dus in curtea inchisorii. Acolo să fie un spatiu destul de mare in care poti juca barbut și alte activități ... National Guard să aibă grijă de curte.. astfel când cineva vine și vrea să ajute pe alt player să evadeze să îl omoare și să primească wanted. Curtea închisorii să fie mai ascunsă ... ca să fie greu de pătruns în ea. Acolo să aibă si o intrare doar a politiștilor care vin să aresteze. AR FI GENIAL! Cum crezi că ar ajuta asta server-ul: ROLEPLAY MAXIM! 4
Explozive_Chocolate Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) Sugestie: 1.Sa se deschida SF iar acolo sa fie mafiile Vagos si Aztecas care se bat pentru turfs; 2.Sa se adauge Yard la inchisoare (BodaneLL sper sa nu te superi ca spun si eu asta); 3.Sa poti sa pui arme in borbagajul masinii (am mai spus asta); 4.Sa se adauge un Job cu Droguri; 5.Sa se poata pune muzica la cluburi si fara owner-ul sau;Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mult mai roleplay si mai tare. Edited March 31, 2013 by Explozive_Chocolate
deniska9832 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie: sa se mareasca slariile Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar ajuta cu mult serverul
@chhraf Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie : Dacă server-ul vreți să fie cu adevarat RolePlay adăugați Yard. Mulți se intreabă ce este Yard-ul. Yard-ul este curtea închisorii, adică când cineva este arestat să fie dus în celulele acelea din PD, dar într-un colț să dai enter și să fi dus in curtea inchisorii. Acolo să fie un spatiu destul de mare in care poti juca barbut și alte activități ... National Guard să aibă grijă de curte.. astfel când cineva vine și vrea să ajute pe alt player să evadeze să îl omoare și să primească wanted. Curtea închisorii să fie mai ascunsă ... ca să fie greu de pătruns în ea. Acolo să aibă si o intrare doar a politiștilor care vin să aresteze. AR FI GENIAL! Cum crezi că ar ajuta asta server-ul: ROLEPLAY MAXIM! Do you steal ideas ???? No problem ;) add this Sugestie : is Player afk in Cell PD Well get kick , but he can go afk if he in prion big Why ? if ( EX; NG ) Coming for get him and go to prison big don't see him ( Him = Player in Cell PD ) afk ;)
Cloud. Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie: Propunerea mea este : Daca cineva omoara in jail sa mai primesc 2-3 minute in plus pe langa alea pe care le are. Ex: Daca eu is la jail pt. 5 minute, omor pe cineva, sa mi se puna 7 minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: N-ar mai fi atata bataie la jail
Mucu Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Sugestie:Sa se adauge Biz si la Trucker adica cum este firma de Edy sau altele.... sa se faca mai multe bizuri ls,lv.. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Role play
BlackOutCRYS Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Propun sa se investeasca intr-un server de Team Speak 3 . Eu cu unii ne chinuim pe niste canale permanente pe alte servere ... ar fi bine sa avem server-ul nostru , nici de 512 sloturi ca nu prea avem ce face cu el ...
Cristicaua Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Sugestie:Sa se faca un car rent in SF chiar daca acesta nu a fost inca deschis. L:http://imgur.com/j82XftT Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri si-ar putea inchiria masini mai bune dar desigur cu un pret mai mare.Am vazut multi playeri care vin in SF pentru a si lua masini de acolo.Cred ca le-ar placea sa le poata inchuia.
Recommended Posts