Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Pai ar fi mai multe:

1. La /licenses, sa putem reinnoi licentele, sa nu mai ramanem fara permis de conducere sa mergem pe jos sa ajungem la DMV pentru a sustine examenul de conducere sau daca un mafiot are war sa ramana fara arma la war, sa putem macar atunci cand mai avem 10 ore, sa putem sa mergem sa dam examenul, iar licenta sa se reinnoiasca.

2. Sa se adauge un DMV si in Las Venturas, acolo e mai liber drumul, nu am pica examenul de atatea ori.

3. Pentru a popula si mai mult Las Venturas, sa se faca spawn si acolo.

4. Sa se mute Paintball in Las Venturas pentru ca asa se mai muta din populatie.

5. Am mai propus asta dar nu s-a adaugat, la mafioti atunci cand fac un kill la war, sa-i apara ca a omorat pe cineva.

6. La DMV, daca nu o sa fie mutat sau daca nu se mai pune unul si in Las Venturas, sa picam examenul doar atunci cand masina i-a foc, la 900 de playeri online, trebuie sa facem acel traseu de 10 ori, credeti-ma ca este enervant si sacaitor.

7. La job-ul Car Jacker in Las Venturas sa creasca profitul, sa se castige ca la Fisher-Man, adica intre 12.000$ si 20.000$ pentru masina, asta ca sa fie si in Las Venturas un job mai profitabil in special pentru a popula.

8. Cand avem un anunt plasat la CNN, sa avem comanda ''/myadd'' care sa ne arate cat timp mai este pana cand anuntul nostru trebuie sa apara.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai unele din propuneri ar ajuta la popularea Las Venturas iar celelalte cred ca ar fi folositoare pentru playeri.

@@Bodie +1 cand am sa pot sa dau !

Posted

Sugestie:Propun ca la departamentele cum ar fi LVPD,LSPD acestea care se ocupa cu traficul sa se adauge cum ar fi un radar si cand cei din departamentul respectiv asteapta la permise sa activeze radarul printr-o comanda aleasa de admini,cei care sunt prinsi ca depasesc limita de viteza sa primeasca o amenda in jur 100-200k.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar ajuta serverul foarte mult cum ar fi strada de la CNN pe acolo trec foarte multi playeri cu viteze si fac mereu accident si multi explodeaza si pe acolo sa circule doar cu o anumita viteza

Posted (edited)

Sugestie:
1) Sa fie interzis sa circuli in oras cu tirul. Traficul tirurilor sa fie permis doar pe autostrada si in afara oraselor importante cum ar fi Los Santos sau Las Venturas;
2) Sa se introduca la DealerShip masinuta Caddy. ->  http://i.imgur.com/rL3ZjkK.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul:
1) Traficul va fi mai usor, iar numarul de incidente cauzate din cauza masiniilor mari va scadea;
2) Ar fi frumos ca playerii sa poata avea o masinuta Caddy ca si masina personala.

Edited by Zurl0
Posted

Sugestie: Daca ai clan si vrei sa il bagi pe cineva in el sa poti sa ii dai /invite  .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos

Posted

Sugestie:Sugestie pentru ce-i ce au cont premiu

Consider ca useri ce au cont premiu sa primeasca 2Rp-uri la payday fata de un player obisnuit.

Ca inafara de /pcolor, bonus la payday nu e cu nimic mai special fata de ce-l ce nu are payday.

Playeri care au cont premiu sa aiba mai multe avantaje decat playeri obisnuiti|

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai multi si-ar dori sa ia 2Rp-uri la payday si asa ar dona pentru cont premiu

Donatia=Bani mai multi pentru Server.

Din aceasta traeaba toti avem de castigat:Si Owneri dar si useri.

Daca va place sugestia mea 1+ :-?:-?

• Upvote 4
Posted

Sugestie:Sa se bage casa de pariuri ca si bizz! 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:RP-IN VIATA REALA DUPA FIECARE COLT EXISTA CASA DE PARIURI!

cateva poze.....http://cubeupload.com/im/2WGaaA.png -interior

http://cubeupload.com/im/wj6jrZ.png  -exterior

http://cubeupload.com/im/4jUOh1.png

Este asezat intrun loc foarte populat!

• Upvote 1
Posted

Consider ca useri ce au cont premiu sa primeasca 2Rp-uri la payday fata de un player obisnuit.

Ca inafara de /pcolor, bonus la payday nu e cu nimic mai special fata de ce-l ce nu are payday.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai multi si-ar dori sa ia 2Rp-uri la payday si asa ar dona pentru cont premiu

Cea mai proasta propunere cred din tot topicu, cum sa primeasca 2rp-uri? tu te gandesti?

Ce faci cu banii cand serveru' o sa se duca?

Posted

Ar fi prea usor asa si nu ar fi corect . Poate sunt copii care nu au posibilitati s-a doneze mai bine asa ar fi o idee si bage culoarea rosie la /pcolor

Posted (edited)

Sugestie:Schimbarea interioarelor de la intrare VW & Santa Maria Beach.

Serverul a ajuns la 1000/1000 iar cei mai multi playeri opteaza pentru cele mai apropiate case de langa Banca, si a venit timpul sa se schimbe si interioarele de apartamente la casele de la intrare pe VW. Eu am zilnic 40-50 de chiriasi online la orice ora, nu am loc nici sa respir, la fel se pune problema si la casele de pe plaja. In schimb ce palatele au 2-3 chiriasi noi avem 50-100 online.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In Single Player casele de pe VW si Santa Maria Beach sunt cele mai scumpe si cu un interior mare. Casele cele mai cautate au interior mic, de apartament, mai ales ca VW si Santa Maria Beach sunt cele mai cautate de catre playerii.

Aici am un mic screenshot - http://i.imgur.com/FATeh4W.png ( Se poate vedea ca nici nu poti sa te misti ! )

+1 Daca sunteti de aceeasi parere cu mine! 

Edited by Laurr.
Posted

Sugestie : Sa se mai creeze o noua factiune pentru aia care au lv 4 -5-6 da sa fie acceptati doar aia ..

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Va fi mai mult RP  si asa vor invatza si aia cu lv  mic cum sa se comporte si o sa fie mai multa distractie

Posted

Sugestie: Sa se adauge noi skinuri pentru fete in cadrul factiunilor findca ,ca fata ramai etern cu acelas skin , nu ai nici un motiv pentru a avansa in rank , la baieti sunt multe skinuri frumoase dar la fete decat maxim 2 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mult mai atractiv serverul si mai ales factiunile sale .

Daca va place sugestia mea 1+  :-?:-?

Posted

Sugestie: Sa se adauge la Dealership BMX/Bike/Mountain Bike

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai "Eco" si nu ar mai fii atatea masini pe strada

Urmatoarele preturi la biciclete:

Bike - $100.000

BMX - $350.0000

Mountain Bike - $700.000

Ideea este destul de bună, dar s-a specificat clar că nu se vor baga în Dealership.

Posted

Sugestie: Comanda [/lock] să fie folosită şi la maşinile job-ului, pentru că toate deţin un anumit checkpoint iar dacă vine un " imbecil " şi te dă jos trebuie să o iei de la capăt  * Bus driver *.

Cum crezi că ar ajuta serverul?: Roleplay, ajută mai mult serverul.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Comanda [/lock] să fie folosită şi la maşinile job-ului, pentru că toate deţin un anumit checkpoint iar dacă vine un " imbecil " şi te dă jos trebuie să o iei de la capăt  * Bus driver *.

Cum crezi că ar ajuta serverul?: Roleplay, ajută mai mult serverul.

Misto ar trebui adaugata.

+1 de la mine

Edited by S.W.A.T
Posted

Sugestie:Sa se bage comanda /sellhidden id suma cu care poti vinde hidden unui player 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:playeri pot cumpara hidden fara risc,ar creste donatiile! +1-daca iti place ideea!

Posted (edited)

Sugestie:Propun ca liderii sa nu aibe voie sa dea WIPE factiunii din care face parte .

Cum crezi că ar ajuta serverul?: Mi se pare o prostie , nu ar fi corect sa muncesti saptamani intregi iar apoi sa apara un alt lider care sa te da afara pentru ca asa are el chef . In viata reala daca seful unei companii se schimba , nu  concediaza toti angajatii .

Edited by RIPZOR
  • Upvote 5
Posted

Sugestie : Cand cineva foloseste /service taxi, sa le apara comanda celor care sunt duty si in oras cu el, daca nu e nimeni duty in oras sa apara si la restul

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Taximetristii ar ajunge mult mai repede la clienti, ar fi mult mai multumit atat taximetristul cat si clientul pentru timpul economisit

• Upvote 1
Posted

//Sugestie: Propun urmatoarele pentru Taxi Company!

- Sa se schimbe masinile "Taxi" (Premier-ul in special), cu alta masina mai rapida si mai 'sexy', tot cu 4 usi.

- Cand cheama cineva taxi, sa apara pe chat si din ce oras cheama taxiul, (Los Santos, San Fierro, Las Venturas).

- Sa se adauge 3-5 Infernusuri, sa fie conduse de la rank 5-7.

//Cum crezi ca ar ajuta serverul?

Prima sugestie. Masinile care sunt acum, sunt vai mama lor, d'abea ajung din LS in LV la un client.

A-2-a sugestie. Ne-ar fi mai usor, si noua si respectivului care cheama taxiul. Daca eu ca taximetrist ma aflu in LV, si unu cheama taxiul din LS...pana ajung acolo, respectivul pleaca.

A-3-a sugestie. Ar fi foarte frumos si un lucru foarte bun pentru factiune, s-ar sta mai mult in factiune, ca sa ajunga la rank 5(minim), ar fi foarte atragator.

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Faceti in asa fel incat cu sniper sa dai damage full, 1-hit kill, sa il omoare pe loc.

Cum crezi că ar ajuta serverul?: Ar fi mai realistic, adica dai intr-unu cu sniperu de 5 ori ca sa moara? sa fim seriosi

Sugestie: Ar fi frumos sa iti poti pastra arma acasa, dupa ce mori dai /equip si iti iei arma, macar la premium sa fie, sa coste puncte..

Cum crezi că ar ajuta serverul?: Ar fi mai rp. Adica si chestia cu confiscatu e ciudata, daca te duci intr-un spital si ai permis port-arma nu ti-o confisca... doar la jail..

Posted

Sugestie: Propun ca la war cand suntem pe turf sa arate pe cine am omorat si de catre cine am fost omorati
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Astfel nu ar mai venii civilii/membrii altor factiuni la war sa faca DM la war doar pentru a ajuta cealalta mafie sa castige turful sau sa dea fail.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: As propune si cred ca ar fii o propunere buna, ca  fiecare tonomat in parte sa aiba cat-un Owner , ca la un bizz.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul foarte mult + ca sunt cateva bizz-uri blocate de playeri care nu au mai intrat de foarte mult timp , aceasta propunere cred eu ar fi foarte buna pentru toti playerii , acum sunt 1000 de sloturi si cred ca sunt foarte putine bizz-uri pentru atatia playeri ! un exemplu: http://i.imgur.com/lh3kyCO.png  Sper sa te uiti shadow !

Posted

Sugestie: LSPD, LVPD.... au infernusuri... Sugestie ca si la taxi sa se bage 2 infernusuri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Majoritatea playerilor se plang ca merg incet cu masina.

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge skinuri noi la mafii deoarece skinurile de acum sunt foarte vechi si ne-am cam saturat de ele, si nu cred ca ar provoca lag celor cu pc mai slab.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ti-ar face mai multa placere sa joci deoarece astepti sa iei alt skin la rank 2+ ,ar fi nult mai distractiv.

Posted

Sugestie: Propun ca sambata-duminica sa poti da war de dimineata pana seara

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai misto mai multe warruri macar sambata si duminica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp