bmaster21 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Sugestie: Sa se mareasca locurile factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1000 de playeri dintre care aproximativ 700 au factiuni, restu..pauza :). Sugestie: Adaugarea a catorva biz-uri si case in LV / LS . Cum crezi ca ar ajuta serverul: - Sugestie: Adaugarea a 2000 de sloturi, fara numar!! :)) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea toata lumea loc pe server :)) .
IonutTudor Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Sugestie: Sa se mareasca locurile factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1000 de playeri dintre care aproximativ 700 au factiuni, restu..pauza :). Sugestie: Adaugarea a catorva biz-uri si case in LV / LS . Cum crezi ca ar ajuta serverul: - Sugestie: Adaugarea a 2000 de sloturi, fara numar!! :)) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea toata lumea loc pe server :)) . 1. DA 2. DA 3. Am vrea noi, dar din cate stiu maximul de sloturi este de 1000.
DARIUS DUR Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Sugestie;Sa fie un Job de PadurarCum ar ajuta serverul:Ar fii mai distractiv adica Tai lemne cu drujba si dupa le incarci intr-un camion si le transporti la o uzina de exemplu,ar fii mai realist ca dupa ce tai cu drujba sa arate ca gramezile de busteni din zona SF.Sugestie:Sa se adauge Semnalizari pe server.Cum ar ajuta serverul: Ar fii mai RP
DanyParapancea Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ar fi bine sa bagati deschiderea masinii automat cand proprietarul vrea sa urce in ea, si o comanda care sa poti da acces doar la pasageri. Cum ar ajuta serverul: evitarea furturilor auto. adica mie urat cand sunt la bank si vreau sa ma urc in ea si mai sunt 3 lache care ma tot dau din masina chiar daca o inchid imediat dupa ce ma urc in ea.
fuckshout_01 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Sugestie: Propun deschiderea saturilor ce imprejmuresc Los santos .va fi mult prea frumos sa locuim si la tara cu multe case frumoase si interesante. Astept parerile voastre. Cum crezi ca va ajuta severul? : V-a ajuta serverul sa nu iti piarda ,,faima'' cum zic multi ca se deschide San fierro ,odata cu deschiderea orasului San fiero ,serverul va fi pustiu.
GyX Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Sugestie: Clanurile sa semene mai mult cu factiunile. Sa poti folosi niste comenzi speciale, ca lider al unui clan. Un chat ar fi frumos de asemenea. Sa existe CP (clan punish) si CW (clan warn). Clanurile sa fie impartite in clanuri pasnice si clanuri mafiote. Cele mafiote sa poata da attack in anumite locuri, unde nu este populatie. Cum ar ajuta serverul? Ar ajuta liderii de clanuri sa dea invite, uninvite. Ar fi mai multa distractie in clanuri.
Pepe Rezmuves Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sugestie:Sa se schimbe jail-ul, sa se faca custiile mai mari ca nici nu ai unde sa te misti in ele. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai RP, in realitate daca esti la inchisoare ai loc sa te misti etc.
bmaster21 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 (edited) Sugestie: Adaugarea comenzii /speedlimit + radar la factiunile guvernamentale. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Reducerea accidentelor. Edited November 16, 2013 by Cruz.
AIMNyetComrade Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sugestie:As vrea sa bagati inca o parola , parola pentru BANCA si PENTRU MASINI , care sa fie utilizata chiar inainte de bagarea parolei intiale (pentru a nu sta de fiecare data , cand vrei sa scoti un ban din banca sa bagi o parola... ) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multe conturi sunt sparte , astfel o alta parola va fi adaugata pentru a asigura banii din banca si masinile . In opinia mea, este o idee geniala , multe conturi ar fi salvate . +1 . Sper sa fiti de acord in legatura cu aceasta idee . 1
alesu Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sugestie: Adaugarea unor zile libere de war, cum ar fi in weekend. E obositor sa vii la waruri seara de seara, plus ca sambata/duminica sunt serile in care lumea mai pleaca. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult ar ajuta jucatorii din mafii decat serverul :-?. 2
mirciulika123 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Eu as spune ca sunt multi oameni care joaca minecraft pe sv si ca ati putea sa deschideti un server de minecraft hostat, ar ajura comunitatea sau sa deschideti iarasi serverul de Counter-Strike.
GyX Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sugestie: Camerele caselor sa poate fi inchiriate. Proprietarii caselor sa poata da cheile de la camera 1 / 2 / 3, etc. in schimbul unei sume de bani. Desigur, sa ramana si sistemul actual de /rentroom. Daca o camera este inchiriata si este incuiata, playerii sa nu poata intra in ea. Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ar fi frumos. Cineva ar putea inchiria o camera pentru a face un event in liniste, gen un event de cultura generala. Sugestie: Implementarea masinii Hummer si a limuzinei cu acelasi nume. Imagini: http://min.us/mblKrmMqbeefMf Cum crezi ca ar ajuta serverul? O noua masina / Doua noi masini! :D
Antonio Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sugestie:Eu propun ca toate joburile sa aiba si salariu, pe langa ce faci bani din curse de Trucker sa de-a si salariu ,ca la mafii faci mats si le depui si iti da salariu.. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi multmai banoase joburile +1 daca va placut Gandeste inainte sa faci sugestie.
Arab.zEw Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sugestie: Propun pt.cei cu cont premium care au 10-15 puncte sa poata da /shop si daca acel player are licenta suspend pt. DM sa poata cumpara un fel de Clear Suspend Licence sau altceva. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai frumos,si pt. mafiioti ar putea merge la war-uri daca ar avea puncte si ar avea licenta weapon suspend. 1
deniska9832 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sugestie: Sa se adauge un job care sa primesti salariu intre 150-200k la fiecare payday,dar sa poti lua job-ul de la lvl 10+ pentru ca asa nu are sens sa primesti pensie daca nu ai lucrat Cum crezi ca ar ajuta serverul: aceasta ar fi socotita ca un fel de pensie iar in realitate exista pensie si serverul ar fi mult mai RP
DanyParapancea Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sa schimbati tasta pentru aprinderea farurilor deoarece activez mereu nosul cand le aprind sau sting. Cu ce ar ajuta svr: Pe posesorii de masin cu nos. 1
Apple9k Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Sugestie: Sa se mareasca jail time pentru cei care fac DM si licenta de arme sa le fie suspendata mai mult timp! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai putini DM-isti! +1 daca va place ideea 2
Kosovoy Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 (edited) Sugestie: propun creearea unui server nou de SA:MP, care sa se desfasoare pe acelas GM dar pe mai putine sloturi(pentru inceput). De ce m-am gandit la acest lucru? In scurt timp, va urma vacanta de iarna. Daca de acum am inceput sa ne batem pe sloturi la 1000/1000 fiind scoala, ganditi-va cand va venii vacanta de iarna, sarbatorile etc. Un nou server de macar 200 sloturi(pentru inceput) spun eu ca nu va strica. Vor aparea jucatori noi dar si vechi care vor dorii sa ia totul de la capat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce foarte multi jucatori atat noi cat si vechi care vor dorii sa o ia de la inceput. +1 daca sunteti de acord cu mine si doriti ca aceasta sugestie sa fie pusa in aplicare! Edited November 16, 2013 by BrockSD 1
herooodot Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sugestie: Propun sa se adauge noi articole vestimentare la Bingo sau o gama mai larga de sepci si ochelari Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP, mai original
D.Joe Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sugestie: Să se puna criminal records, care să fie așa: Mergi la police department, te duci la un birou unde intrii in criminal records, introduci un nickname și iti apar aresturile și motivurile. Ex: Joe96 are 16 aresturi: pentru 2 a avut runner [w6], pentru vreo 10 a avut robber [w6] iar pentru 4 a avut din killuri. Cu ce crezi că ar ajuta serverul: Păi este ceva util, și multi leaderi ar putea să verifice playerii inainte să ii accepte, pentru că dacă are multe killuri, inseamna că ii place să facă DM, ceea ce nu e prea bine.
Lionkyde Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sugestie: As vrea un job Pilot si Fireman( Te duci intrun loc, si locul ala apare foc, tu trebuie sa il stingi), Si ar fi fain la aeroporturi sa te duci in alte orase(Teleport). Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Mai multe optiuni de joburi, si poate afla numai in LV , pentru 'popularea LV-lui'
BlackEvil Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) Sugestie parcare: Am vazut ca la update s-a adaugat ca dupa 30 minute masina nefolosita se va respawna. Ca sa nu fie greu as porpune sa se adauge parcare.. de ex la trucker exista parcarea de langa benzinarie acolo sa fie adaugat un mic aparat ca ala de telefoane si sa scrii o comanda pentru a parca masina de ex scri comada /ParckCar si dupa iti apare acolo: Numele tau sa il adaugi dupa care iti apare lista cu masinile care le ai si tu sa adaugi pe cea care vr sa o parchezi acolo .. daca nu este pusa masina pe liniile de parcare se va pune automat unde are loc. Sper ca se poate adauga. Sugestie Masina: Nu cred ca multi vor accepta aceasta sugestie dar ma gandeam la o chestie mai rp.. ca atunci cand masina face maximum km de ex pune ownerul maximum km la o masina de ex la faggio maximum este de : 10.000km sa zicem.. cand atinge acel km sa nu mai poti conduce masina/motorul si o sa trebuiasca sa te duci la mecanic.. unde o sa puna owneru baza si sa dai o revizie .. asa ca sa poata inca sa mai mearga 10.000 km.. sar scoate 20 puncte points .. dar cred ca ownerul nu iar fi mare 20 points nu? Pentru stergearea km-ului si a zilelor.. deoarece sunt multe alte chestii de cumparat. Sugestie casa: Aceasta sugestie este mica dar cred ca ajuta.. ca atunci cand ai wanted sa nu poti da /heal in casa ta deoarece daca un politist alearga un suspect si acela intra in casa lui si abuzeaza de /heal.. ia ban 3 zile dar ar fi mai usor sa fie blocat singur. Sugestie la Mafii: Sa fie adaugata la toate mafiile.. chiar si la Politie o camera foarte mare unde poti alerga sa te antrenezi facand deagle.. deoarece exista garage dar acolo sunt pentru masinile personale etc.. multii cred ca vor zice Nu dar.. am dar o propunere nu altceva. Sugestie roti la masina: Daca se poate.. dar cred ca nu sa fie adaugat un asa sistem in care tu daca ai rotile folosite cu multi km esti obligat sa le schimbi.. iar tot in aceasta sugestie sa fie adaugat ca biz-ul Tuning sa iti ia banii cand tunezi masina nu cand iesi din tuning .. ca am vazut ca ti da inapoi. Propunere mafii: As propune ca atunci cand te duci cu burrito sa faci mats sa iei mai mult deoarece pe samp-ul adevarat burrito este masina de facut mats. Propunere rp mai mare: Sa se adauge ca permisul sa fie pentur tot deauna iar politistii sa poata adauga puncte de penalizare de ex pt condus neregulamentar etc iar sa se adauge daca treci pe rosu sa ai o amenda si puncte penalizare ca in fiecare zi un "Incepator" face dezastru pe sosea.. aia cu semaforu cred ca nu se va pune dar macar aceasta cu permisul... iar daca puteti sa se adauge centura si in masina si un sistem atunci cand ai centura si te busesti sa iti scada putina viata chit ca esti in masina iar cand nu o ai sa iti scada mai multa viata.. asa si pe motor. Sper ca va ajuta aceste propuneri... si normal daca va place nu ezitati +1 Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Pai cu multe chestii.. ar fi si mai rp. Edited November 17, 2013 by zJolly.Bugged
1Nfusion Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Nick: Marv Sugestie: 1.Propun sa se faca o factiune noua (C.I.A) si sa aiba infernusuri,bulleturi,sultane si nrg-uri 2. Daca castigi la paintball sa primesti ceva bani 3
wLoL Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sugestie:Ca de la ora 23:00 pana la ora 23:59 sau mai putin sa poti da /getgift la cate 5 minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai multi playeri on la ora aceia si ar fi mai bine.
Geo1997 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sugestie:Ok,deci propunerea mea este cea de relansare a peturilor masinilor hidden,propun ca acestea sa poata fii vandu-te inapoi la DS si sa primesti un numar de puncte premium,de ex:Hotring costa 250pct premium,cand il dai inapoi la DS sa primesti 60-100 pct back astfel cei care nu au premium si isi doresc sa dea in game 150kk pe vehiculul premium sa il vanda la DS si sa poata sa obtina pct premium cu care isi pot achizitiona cont premium din /shop. Cu ce crezi ca ar ajuta:Pretul masinilor premium ar creste,in momentul de fata costul unui vehicul premium este foarte scazut in game in timp ce in realitate dai 120+ lei care nu este o suma de neglijat. 1
Recommended Posts